Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Orbán nem veszi át az Oszkár-díjat

2009.12.19. 12:17 - eroica

Címkék: orbán önkormányzat molnár oszkár

Orbán és a Fidesz ügyeskedése tovább folyt Molnár "gumikalapács" Oszkár , edelényi polgámester ügyében. Most éppen Oszkár szórakozott Orbánnal, de nézzük meg az eddigi  9 különböző Fidesz reakciót az Oszkár-ügyre.

Az Oszkár-ügy: Molnár cigány nőkről azt állította, hogy nagyobb segélyért gumikalapáccsal károsítják magzatukat, később nem tudott előállni az ígért bizonyítékokkal. Az említett önkormányzatok segély-adatai ráadásul cáfolták állítását. A melegeknek azt ajánlotta tapasztalatként, hogy "Csóti Józsi" mellé kerüljenek a börtönben. Izraeliek magyarországi honfoglalásáról elmélkedett a magyarul tanuló jeruzsálemi fiatalok kapcsán. Több, mint 2 milliárd forint Edelénybe érkező uniós támogatás ellenére, "nem tudott egyetlen érvet mondani" az uniós tagság mellett. Bónuszként pedig a "millió éves magyar nyelv" kapcsán Széchenyire, mint "nagy költőnkre" hivatkozott.

Reakció 1. Molnár Oszkár - bár országgyűlési képviselő - a Fidesz hivatalos nyilatkozata szerint "helyi ügy".

2. Máig emlékezetes marad egy korai interjú, amelyet az Orbánnal "közösen tortázó" Bayer Zsolt így készít vele interjút:
"- Szervusz, Oszi! Mielőtt belevágunk: hogy bírod?
- Köszönöm szépen, jól.
- Tényleg?" (Echo Tv szeptember 13-án)

3. Amikor Lendvai Ildikó MSZP-elnök felszólította a Fideszt, hogy zárják ki Oszkárt, akkor a Fideszt, hogy zárják ki Oszkárt, akkor a Fidesz reakciója erre mindössze annyi volt, hogy "Lendvai Ildikónak nincs joga nácizni". (A reagálás stílusérzékét emelte, hogy mindezt a székesfehérvári önkormányzatba Fidesz-Jobbik listán bejutott Cser-Palkovics András mondta. Székesfehérváron a Fidesz segítségével az egyik bizottsági elnök Jobbikos.)

4. Amikor Oszkárról nemcsak a cigányozás, hanem a zsidózás is kiderült, Navracsics Tibor látványosan bejelentette, hogy "elbeszélget" Oszkárral. No ennek sok foganatja nem lett, mert amikor a Magyar Narancs érdeklődött a találkozóról Oszkár "egy félmosollyal kísérve jegyzi meg" a lap érdeklődésére: "Én már nem változom."

5. A nem túl erőteljes megrovás (?) mellett azonban az Orbán ajánlotta médium kifejezi együttérzését Oszkárral.
A Demokrata a vele való nagyinterjú melett, a címlapján közöl róla jóságos tanítóbácsi-mosolyú címlapképet, amelyen közli "Nem vonok vissza semmit".

6. Orbán Viktor nem volt hajlandó válaszolni, hogy vajon Molnár Oszkár izraeli tőkéről szóló kijelentése antiszemita volt-e. "Arra a kérdésre, hogy szerinte valóban antiszemita-e Molnár Oszkár kijelentése, Orbán Viktor egyebek mellett úgy válaszolt: ha egy parlamenti képviselő mondatával kapcsolatban az újságíróknak kérdése merül fel, forduljanak a gondolatok gazdáihoz." Értsd: egy kijelentés csak akkor antiszemita, ha azt a gazdája elismeri?

7. Orbán közölte, hogy a pártszabályzatuk alapján nincsmód Oszkár kizárására. Mivel a Fidesz tag "kizárható a szövetségből, ha ... a szövetség érdekeit, illetve jó hírét egyébként súlyosan sértő magatartást tanúsít (1/c)" kimondható: 1. Orbán vagy nem ismeri a párt alapszabályát, vagy 2. Hazudik. 3. Ha ismeri, és nem hazudik, akkor Molnár Oszkár nem sérti meg a szövetség érdekeit.

8. A helyi Fidesz szimpátiatüntetést szervezett mellette. A jászberényi Polgári Kör meghívta előadni (szintén "Nem vonok vissza semmit címmel"). A tüntetésen Fidesz edelényi, rudabányai és hangácsi szervezetének elnöke is bejelenti, hogy "tagságuk egyhangúlag Molnár Oszkár jelölését támogatja a jövő évi parlamenti választásokon”

9. A Fidesz Molnár Oszkárnak felajánlja, hogy 2010-ben őt támogatják polgármesternek, amennyiben nem indul egyéni képviselőnek. Ezt Oszkár nem fogadja el és függetlenként indul. A Fidesz jelöltje a helyi kórházigazgató, a libanoni származásó Daher Pierre.

ÉS MOST:

https://m.blog.hu/ki/kinema/image/oscarbacsi/fu_oscar.jpgOszkár, aki valószínűleg berágott Orbánra felajánlotta, hogy most szívesen átadná Orbánnak az Edelényben 2001-ben megítélt díszpolgári címet. Orbán Viktor azért kapta a díjat, mert "jelentős szerepet játszott abban, hogy címzett támogatást ítéltek meg a Koch Róbert Kórház rekonstrukciós bővítésére". Akkor Orbán Viktor - arra hivatkozva, hogy míg hivatalban van, erre nincs mód - még nem vette át a díjat. Mivel azonban Orbán jövőre újra kormányfő lehet, ezért Molnár közölte: úgy látja, hogy az önkormányzat évzáró fogadása "az utolsó és leginkább megfelelő alkalom a díszpolgári cím átadására"

Orbán persze ahelyett, hogy őszintén elmondta volna, hogy Oszkárnak még csak az ideológiai környezetével sem találkozna "ügyesen" hárított:
A Fidesz sajtófőnökén keresztül közölte: "nagyon köszöni az edelényi emberek megtisztelő kitüntetését, számos egyéb teendője miatt azonban sajnos nem tud eleget tenni a meghívásnak".

Vajon mikor fog kiderülni, hogy a Fidesz számára nemcsak kényelmetlen Molnár Oszkár, hanem nézetei miatt vállalhatatlan is?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

48 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr701608728

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reggel Molnár Oszkár megnézte a postáját... 2009.12.19. 21:17:03

...és talált benne némi lőszert. Még jó, hogy nem az otthoni címére küldték. Edelény fideszes polgármestere már hangot adott fasisztoid nézeteinek, ezért mi itt a blogon nem kedveljük. Azért sem, mert fasisztoid nézetei vannak, és azért sem, mert szemé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2009.12.19. 21:11:00

Oszinak is meg kellett volna rugdalnia a feleségét és ma jelölt lehetne mint Meggyes...

Samuzia 2009.12.19. 21:13:10

Szerintem kár volt Orbán Viktornak nem kiállni mellette, egyedül is nyerni fogja a körzetét, mert igaza van. Egy borsodi polgár

verbalisharamia 2009.12.19. 21:21:55

A Fidesz veszélyes utakra tévedt. Megy a mutyi az önkormányzatokba és rasszista szövegekkel próbálkozik a Jobbiktól mint a KGB alapította konkurenciától, megszerezni a
fasi szavazatokat.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2009.12.19. 21:26:34

a mucsaiak szavazatáért folytatott élet-halál harcban Oszi egy aranytojó tyúk. óvni kell!

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.12.19. 21:28:07

Ha ilyen jól emlékszel arra, hogy Orbán a Demokratát ajánlotta (kb. 2002-ben), akkor nyilván csak véletlenül nem jut eszedbe, hogy Veres János felesége ugyanezt a témát nyomatta. Vagy csak az a baj, hogy Molnár Oszkár nem Veres János felesége?

tölgyes 2009.12.19. 21:33:04

Oszkár 19-re lapot húzott. Ha kellemetlen helyzetbe próbálja hozni Orbánt, akkor biztosítva van a szereplése az országos médiában.. és ráadásul az MSZP pénzén kampányol.. Van ennél jobb buli???

Megfigyelo 2009.12.19. 21:41:00

Orbán lavírozik, mint mindig. Neki nagy szüksége van a rasszista szavazatokra, mert nem akar osztozkodni a Jobbikkal (sem), de ugyanakkor meg kell maradnia a civillizált normák kerrtei között, mert különben megint nem fogadják majd sem Berlinben sem a Fehér Házban...

Samuzia 2009.12.19. 21:46:10

@Megfigyelo:

Kérdés akkor mit tegyen?

Zetek 2009.12.19. 21:53:37

Oszkár sajnos a tényekről beszélt. Az ilyen takony, mint te ha kimenne a nagybetűs életbe, pl. Edelény külsőre, akkor látná ezt. Remélem még megtapasztalod személyesen. Oszkár sajnos fegyelmezetlen, ezért kellett mennie, ennyi.

S. Annyi 2009.12.19. 22:00:50

Vállalhatatlan az igazság? Hmmmmmmmm

Csúnya csúnya náczifaszista Oszi bácsi. Te meg posztíró egy kukába való retrolibsi vagy/voltál.

Hasonmás 2009.12.19. 22:10:08

"... emlékezetes marad egy korai interjú, amelyet az Orbánnal "közösen tortázó" Bayer Zsolt így készít vele interjút"

"felszólította a Fideszt, hogy zárják ki Oszkárt, akkor a Fideszt, hogy zárják ki Oszkárt, akkor a Fidesz reakciója erre mindössze annyi volt"

komolytalan az egész, legalább átolvasnád, mielőtt megmondod a tutit a népnek...

tölgyes 2009.12.19. 22:13:30

@Megfigyelo: A politikusnak ez a dolga.. ha ez még nem tűnt volna fel Önnek!!!

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2009.12.19. 22:24:34

@Zetek: érti ezt mindenki, de akkor Oszkár bá miért nem a Jobbikban osztja az észt? Ha már az ő refrénjeiket nyomja..

pakesz (törölt) 2009.12.19. 22:28:15

na mi van ilyen elfoglalt a focibajnoksag miatt?
mert az OGY -be ugyebar nem jar be...

Krumpli Bogart 2009.12.19. 22:41:03

Függetlenül attól, hogy Oszi tényleg kínos a Fidesznek, sajnos Veresné is, meg Oszi is igazat mondott. A nagynéném védőnő azon a környéken és köztudomású ténynek tekinthető, hogy a legszegényebb rétegben a várandós nők szándékosan ártanak a magzatnak, hogy fogyatékos legyen.
Volt egy konkrét eset, amikor a nő élettársát vádolták meg a sérülések okozásával és akkor derült ki, hogy nem hasba rúgták, hanem a nő maga okozta a sérüléseket. Most már nem gumikalapácsot használnak, hanem inkább gyógyszereket, amire alkoholt isznak.
Lehet háborogni, méltatlankodni, meg feljelentgetni, de a statisztika egyértelműen igazolja, hogy sikeresen manipulálnak, a kiszolgáltatott magzattal meg nem törődnek az álszent ballibek, csak politikai eszköznek használják őket a jobboldal ellen.

Krumpli Bogart 2009.12.19. 22:49:26

Természetesen zsidózó Oszi vállalhatatlan és nyilvánvaló volt, hogy idővel lapátra kerül. Már a Rogán Tóni is megmondta, hogy 'hosszútávon' nem lesz Oszi. Aki akarta, érthette.... :))))
Aki viszont maszopfan, az nem akarta észrevenni, hanem - szokás szerint - hörögve követelte az azonnali látványos elhatárolódást.

Kalmár 2009.12.19. 22:50:32

Ez egy igen gyenge köpködés lett.
Kár volt áram alá helyezni a számitógépet, ha csak erre futotta.
Nehéz lehet elviselni, hogy a gyűlölt Fidesz egyre népszerűbb.

Ez van papa, próbálj vizet inni rá, úgy könnyebb lenyelni.

Krumpli Bogart 2009.12.19. 23:22:22

@flugi_: Addig örüljünk, amíg nem a jobbikban osztja az észt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.19. 23:25:00

Én csak arra lennék kiváncsi, hogy egy értelmi fogyatékos cigánygyerek vajh' ugyan úgy használja a rugóskést, mint egy egészséges?

.szali 2009.12.19. 23:26:19

Most lényegében az MSZP egyetlen programja az, h a Fidesz rasszista fasiszta antiszemita, szemben a "demokratikus baloldallal". Hát igen, a "demokratikus antifasiszta" mindig is a komcsi szinonimája volt.

Zahal 2009.12.19. 23:27:22

@S. Annyi: a ti "igazságotok" a Mein Kampf-ban lett megírva, és a történelem szemétdombjára került, ahová való volt. onnan pedig nincs és nem is lesz felállás, akárhogy magyarázzátok a bizonyítványt. a zsidógyűlölet okozta több százezer honfitárs zsidónk halálát, és milliókét Európában, ti meg ugyanazt a mocskos nézetrendszert valljátok, csak hogy tisztán lássuk a helyzetet.

Krumpli Bogart 2009.12.19. 23:34:48

@Zahal: Azért ez így nem igaz....

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.12.19. 23:44:30

Sok ilyen Oszi kéne, hogy a törpediktátor eltünjön végre!

Siklósi körzetben is megkeverte a szart, a helyiek jelöltje helyett, a lóvét és sok jó villányi bort adakozó csókos a jelölt.

Orbán az ország kerékkötője!

stratez 2009.12.20. 00:16:46

A legijesztőbb, maszopgyerekek, a fantáziaszegénységetek, ez az oszkározás már elsőre se hozott szavazatokat, de így huszadszorra már csak visz...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.12.20. 00:42:08

érdekes, hogy a fideszesek egyetlen érve az ilyen írásokkal szemben, hogy a de fidesz egyre erősebb és csak azért születnek ilyen posztok, mert ezt a nem fideszesek nem képesek elfogadni.
Hát a Fidesznek sem erőssége az önkritika, de az itt kommentelők a kifejezést sem ismerik.

Dick The Nick 2009.12.20. 00:54:44

Kiderült, hogy Hitler ártatlan. Csupán mentális elváltozások miatt történt a 2. világháború. Így csak pár év gyógykezelésre szorult volna, legyetek emberségesek :-)

Frank'Leó 2009.12.20. 00:58:26

@Krumpli Bogart: Figyelj KrumpliBogar' !

Én hiszek az emberi hülyeségben, no meg a cigányok emberek, így nem tartom kizártnak, hogy van néhány ostoba-elvetemült, aki károsítaná a magzatát. (Néhány nyomorult magyarról is el tudom képzelni, hiszen a hülyeség univerzális).

Csakhogy.
Egy. Oszkárunk nem jött elő az ÍGÉRT bizonyítékokkal. Láthatóan 'tökös gyerek' ne félős. Akkor miért nem?
Kettő. Az adott önkormányzat adatai nem mutatnak semmi ilyet.

Oszkár, Veresné, Moldova, a Te nénikéd is csak legendákról beszélnek. (Bocs, de a nagynénéd sztorija a megrugdosott asszonyról, aki gyógyszert szedett ... Hm. Gyógyszertől voltak ütésnyomok? Ez sem jön össze.)

Amíg ez nincs, addig ez komolytalan, Veresnétől Oszkáron át Orbánig.

rockjano 2009.12.20. 01:21:57

Itt az a kérdés hogy miért érte meg ez az egész herce-hurca a fidesznek.

Több Fideszest kizártak már meggondolatlan vagy kifejezetten barom megszólalás miatt. Emlékeztek még a 2006-os választási kampányban arra a fiatal vidéki fideszesre aki megpróbált egy helyi mdf-est megvesztegetni???

Úgy rugták ki hogy a lába nem érte a földet, nagyon helyesen, most miért nem??? Annyival vezet a fidesz hogy nem teljesen mindegy??? Eggyel több mszp-s vagy jobbikos lesz bent na mi van???

A 2/3-ot nemigen fenyegeti semmi úgyse. ha akarják egyáltalán...

valaki érti ezt???

pakesz (törölt) 2009.12.20. 01:44:11

@rockjano: "Úgy rugták ki hogy a lába nem érte a földet, nagyon helyesen, most miért nem??? Annyival vezet a fidesz hogy nem teljesen mindegy??? Eggyel több mszp-s vagy jobbikos lesz bent na mi van???"

nem a fityesznek nem mindegy....
nem rughatjak seggbe nyilvanosan mert akkor sokan elpartolnak tole, elvegre ha egyertelmuve teszi, hogy cigo kerdesben nem a jobbikkal van akkor teetheti magat :)

pakesz (törölt) 2009.12.20. 01:45:45

@Frank'Leó: hat tenyleg egy-ket esetben lehet de hat amig benne van a meresi pontatlansagban addig tenyleg nem kellene azzal foglalkozni
van eleg, pl. a kozbiztonsag, na az egyertelmuen rossz nehany heleyn azon lehetne valtoztatni, vagy az iskolazottsag azon is, minek is vesznek elo olyen nehezen vedheto dolgokat

rockjano 2009.12.20. 01:55:14

@pakesz: Dehát részben már deklarálták, meg elöbb-utóbb úgyis kell majd méginkább, a kampányban a jobbik ezzel fogja erőltetni őket. A parlamentben meg a jobbik egy rakás olyan dolgot fog előadni amivel nem érthetnek egyet.

Meg azért a normális emberek csak egy kicsit differenciáltabban látják a cigány-problémát/kérdést...vagy naív vagyok:-))) ???

Igazán nem értem az egészet, az hogy nem tesz nekik jót az biztos....., ez egy elkerülhető támadási felület.

Mike36 2009.12.20. 03:50:32

Molnár Oszár olyan mint anno a kenyérhajigáló ember, bolond

nem tudom,de valahogy ezek mindig a fidesz szineiben tűnnek fel. ott nincs pszichológiai szűrés?

Mike36 2009.12.20. 03:54:48

Molnár Oszár olyan mint anno a kenyérhajigáló ember, bolond

nem tudom,de valahogy ezek mindig a fidesz szineiben tűnnek fel. ott nincs pszichológiai szűrés?

6. így van
mint ahogy csak akkor hazug ha azt elismeri

Mike36 2009.12.20. 03:55:55

Molnár Oszár olyan mint anno a kenyérhajigáló ember, bolond

nem tudom,de valahogy ezek mindig a fidesz szineiben tűnnek fel. ott nincs pszichológiai szűrés?

6. így van
mint ahogy csak akkor hazug ha azt elismeri

Pelso.. 2009.12.20. 07:10:56

Hű, de fontos egyeseknek ez szánalmas kis Oszi.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) 2009.12.20. 08:23:08

13 db szoci kommentelő egy szoci oldalon/ index főoldal

:D ez nem megy srácok, be kellene már látni...

Paranoid Android2 2009.12.20. 08:39:34

Az rendben van, hogy ismétlés a tudás anyukája, de ugyanazt a fasisztázós szarságot minek újra megírni? Legalább vicces lenne, vagy valami eredetiség?
Arról az apróságról nem is szólva, hogy nem is Fidesz jelölt már a csóka.
Azt hiszem ezt nevezik primitív propagandának. Aztán csodálkozol, hogy lekomcsiznak.
Pedig, aki lendvai ildikóra hivatkozik.....

stratez 2009.12.20. 08:43:37

Mike 36
Legalább a miniszterelnök-jelölteknél, ha bevezették volna ezt a pszichoszűrést, akkor Gyurcsányt is megúszhattuk volna...

olzsal 2009.12.20. 08:51:13

@calam (acok):
Nem tudom, mit nem értesz, pedig egyszerű: a felőletek áramló gyűlöletáradatra nincsen értelmes válasz. Titeket nem lehet észérvekkel meggyőzni, elvakított az utálat. Legegyszerűbb tudomást sem venni, nem hogy vitatkozni. Ha a "szellemi" táplálékodul szolgáló ATV-t nézted volna, kiderülte volna számodra, hogy a cikkben van sok-sok pontatlanság, valótlanság. Ti ezt úgy nevezitek: HAZUGSÁG az egész.

fidélio 2009.12.20. 09:14:28

@rockjano: "Emlékeztek még a 2006-os választási kampányban arra a fiatal vidéki fideszesre aki megpróbált egy helyi mdf-est megvesztegetni???

Úgy rugták ki hogy a lába nem érte a földet"

Akkor visszaléptették egyéniből, de most nagyon jó helyen volt az EP-listán, egy hellyel csúszott le a bejutásról. Persze a Fidesz EP-jelölt portré-videóban nincs róla szó, hogy miért csak 2006-ig volt ogy képvielő, csak arról, hogy nem szereti az operettet.

Amúgy, akit kirúgtak az a megzsarolt MDF-es múzeumigazgató volt. Indoklás: „erkölcsileg és emberileg kifogásolható”, hogy nyilvánosságra hozta az őt megzsaroló telefonbeszélgetést:
fideszfigyelo.blog.hu/2009/01/26/kirugtak_a_megzsarolt_muzeumigazgatot

fidélio 2009.12.20. 09:18:36

@olzsal: "a cikkben van sok-sok pontatlanság ...HAZUGSÁG". Miután kb. minden bekezdésben idézet és/vagy hivatkozás van, mondjál abból a "sok-sokból" három konkrétumot.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.12.20. 11:40:48

@fidélio: asszem ez az a komment (olzsalé), amire nincs értelme válaszolni. Annyira primitívnek érzem előkeresni a fejemben, hogy a gyűlölet kurvára nem szoci függő. Egyszerűen nincs értelme.

Frank'Leó 2009.12.20. 12:58:01

@Paranoid Android2:
Akkor lehetne valami újdonság az Oszkár ügyben, ha valaki mondana valami.
[De Oszi nem jön az ígért bizkókkal, Moldova meg Veresné hallott valamit, Krzumpli Bogart nénikéje pedig rugásnyomokról tud, miközben a cigány nők gyógyszereztek.]

Helyette van ez a szappanopera, hogy Navra enyje-bejnyézik, Oszi meg kitüntetné Orbánt, mert ÁLLAMI PÉNZT osztott.

Ebben az ügyben a műsorváltoztatás joga Odzkárnál meg a Fidesznél van.

novákandris 2009.12.20. 21:55:44

Ja, Oszi egy húgyagyú kamionsofőr. És? Most akkor szavazzak az MSZP-re?
Mer ott kizárólag csupa talpig úriember, igaz európai, műveltségével és becsületességével kitűnő ember ül a parlamenti padsorokban is, meg a polgármesteri székekben, ugye?
Ez az "együtt tortáztak " duma meg külön nevetséges. Pletykálhatnál arról is, hogy a sarki hentes, akinél bevásárol, na azt meg felszarvazza a felesége, hehe, fújfúj Orbán.
Igazán szükség volna valódi Fidesz (meg többi párt) figyelőre, valódi, közérdekű információkkal.
Ez igy nem több, mint Mszp kampányblog.

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.12.22. 12:43:07

@novákandris:
Szívesen fogadunk
- szerény adományokat megkopott billentyűzetünk karbantartására, meg
- témajavaslatokat, közérdekű információkat egy valódi Fidesz-figyelőre.

Szorgosan olvassuk a BKV-figyelőt, és még szorgosabban olvasnánk SzadeszMadöfJobbikStb-figyelőt. A rádiós freki-pályázatnál írtuk is, hogy az a hír egy-az-egyben mehetne egy mszpfigyelőre.

Tőlünk ennyi tellik. de mi ezt jövőre is hozzuk. Nem úgy, mint a Holdrabló blog, amelynek elszenderedése kapcsán megint elmorzsolunk egy-egy könnycseppet a szemünk sarkában.

Muster Mark 2010.01.24. 09:04:44

Koszvadt zsiddancs.

Dögölj meg.


süti beállítások módosítása