Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Magyar Polgári Barkácspárt

2009.07.22. 21:50 - eroica

Másfél hónapja került elő az ügy, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester (érdekes ügyeiről itt, itt és itt) - miután felesége veszekedés miatt kizárta - pajszerral „a lehető leghalkabban” felfeszítette házuk ajtaját.

 

Múlt héten Fót mikrofonbetyár polgármestere Mádly Zsolt - sokkal finomabb módon - evőeszközzel feszítette föl a hivatali kapcsolószekrény ajtaját. A cél itt is mindent szentesít: hogy a képviselőtestület ne tudjon az ellene indítandó fegyelmi eljárásról tárgyalni.

 

Most Nagykanizsa polgármesthttp://video.boon.hu/media/thumbs_hu/320/27333.jpgere alkotott. Miután összeveszett a szintén fideszes alpolgámesterrel (akivel korábban közösen végzett árokbetemetést), kicseréltette annak irodájában a zárat, hogy az ne tudjon bemenni dolgozni.

A Tárki friss felmérése szerint négyszer annyian szavaznának a Fideszre, mint a szocialistákra.

Nagy idők eljövetele várható.

 

Frissítés:

Mádly Zsolt nem adja fel: "látták, amint délután a polgármester a kerítésen át távozott ... az történhetett, hogy a polgármester belülről bezárta az ajtót és bennehagyta a kulcsot, hogy ne tudjanak bejutni. Miután a takarítónő segítségével bementek mégis, látták, hogy biciklilánccal lezárták a jegyző titkársága és a házasságkötő terem előtti rácsot, ez utóbbiban tartották volna az ülést." [origo]

A nagy idők még nem jöttek el.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr951261854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása