Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Parkoló egymilliárd helyett kétmilliárdért

2009.04.09. 09:32 - eroica

Címkék: önkormányzat meggyes takarékosság

A meggyesahibas blog ismét egy szép történetet hoz, a megszorítások, helyett takarékoskodást ígérő Fidesznek az esztergomi gazdálkodásáról:

"Vajon lehet-e büntetlenül elkölteni 473 parkolóhelyre 2,3 milliárd forintot? Ez a kérdés jelenleg Esztergomban. Reményeink szerint hamarosan kiderül, ugyanis az ügyészség megalapozottnak találta azt a feljelentést, amely a mélygarázs vásárlások ügyében érkezett. Ezért hűtlen kezelés gyanúja miatt folyik nyomozás a megyei rendőr-főkapitányságon. 

473 mélygarázs parkolóhelyet vásárolt Esztergom városa, összesen 2,3 milliárd forintért, úgy, hogy az egyik eladó a mai napig bruttó 2,5 millió forintért hirdeti ezen beállók darabját honlapján.

Számoljunk egy kicsit! 

473 x 2,5 millió=  1,18 milliárd forint. Ehelyett mi 2,3 millárdot fizettünk ki. 

A kérdés: hová lett a föle? Az a vacak, rongyos kis 1,12 milliárd forint???

Biztosan lesz az Önkormányzatnál olyan ember, aki ezt megpróbálja majd (muszájból) megmagyarázni! Nem hiszek a sikerében."

Természetesen az esztergomi Fidesz máskor is takarékosan bánik a pénzzel. Egy másik megvett parkoló a jelen helyzet alapján 648 év alatt fog megtérülni.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr51046726

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meggyes a hibás 2009.04.09. 14:11:44

473 parkolóhely - 1,18 helyett 2,3 millárdértVajon lehet-e büntetlenül elkölteni 473 parkolóhelyre 2,3 milliárd forintot? Ez a kérdés jelenleg Esztergomban. Reményeink szerint hamarosan kiderül, ugyanis az ügyészség megalapozottnak találta azt a felj…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása