Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Balog levele - mintha Horthy írná

2013.03.20. 03:22 - eroica

Balog Zoltán miniszter levélben "kérte" Szaniszló Ferencet, hogy adja vissza a kiadott Táncsics-díjat. Balog azt állítja, hogy csak a "döntés meghozatalát követően" értesült Szaniszló zavaros nézeteiről és rasszista uszításairól (amely miatt a Médiahatóság is megbüntette már). Nehéz elhinni, hogy egy vezető fideszes 2008 óta nem nézett Echo TV-t. Az pedig Balog alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy annak ellenére ne tudott Szaniszló nézeteiről, hogy a díjról véleményt nyilvánító szakmai bizottság írt azokról és ezért nem ajánlotta Szaniszlót a díjra. Bár valószínűbb, hogy Balog tudott erről és most egyszerűen hazudik.
Íme a levél:
Balog_Zoltan_levele_Szaniszlo_Ferencnek_Tancsics_dij_Fidesz_miniszter_szelsojobb_rasszista_ujsagiro.jpg
És most következzen egy fiktív levél algebraicvarietyshow mikroblogger tollából:
Tisztelt Adolf Hitler!

1941-ben az Önök oldalán léptünk be a második világháborúba Bárdossy László felterjesztése alapján. Döntésünkkel elsősorban azt a munkát szándékoztam elismerni, melyet a külpolitikában végzett, amikor a jövőbeli szovjet térségben és a balkáni háborúban teljesítette revíziós igényeinket.

A döntés meghozatalát követően értesültem azokról, az elmúlt években tett kijelentéseiről, melyekkel nem tudok azonosulni, mert szemben állnak az általam és a Kormány által képviselt értékekkel.

Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is lassan belátom. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjék hazaengedni az Önnek általam, tévedésből megítélt hadsereget, és semmiképpen se szállja meg Magyarországot.

Bízom bölcs döntésében.

Budapest, 1944. március 19.
Üdvözlettel:

Horthy Miklós

Balog_zoltan_EMMI_miniszter_Szaniszlo_Ferenc.jpgBalog a díjátadón a tiltakozások miatt már pontosan tisztában volt Szaniszló nézeteivel


Ui.: Szaniszló amellett, hogy zsidó háttérhatalmakról értekezik, komolyan hiszi, hogy 2115-ben a Földre érkező UFÓ-k a magyarokkal fognak elsőként beszélni. 2.08-tól tudjuk meg, hogy komolyan kell venni a bolgár látnokasszonyt, aki szerint 2115-ben jönnek az űrlények.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr215149493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2013.03.20. 04:50:56

Tisztelt eroica!

Egyszerűen nem értem, hogy miért is foglalkozol az egésszel?
Akit díjaztak, az szóra sem érdemes, aki a díjat átadta, az még annyira sem.
Az elsőnek komoly szakorvosi segítségre, esetleg egy puha borítású, s zárt szobára lenne szüksége.
Az utóbbinak, lelkész létére, megrögzött szokása hazudni (lásd tárgyalások a diákokkal), viszont könnyen le tudja rendezni saját magát.
Félreértettél!
Penitenciaként kiró magára nehány miatyánkot, meg hiszekegyet.
Oszt jónapot!

Én úgy gondolom, hogy az ügyben szereplők nevét nem kőne népszerűsíteni, ezért megkérlek, hogy Te se nagyon propagáld.
Bízom bölcs döntésedben.

Tisztelettel:
anonymand

Derabitz 2013.03.20. 06:26:42

Kár, hogy az írásban szó sem esik Halász János meghatározó szerepéről. Hírek szerint ő javasolta Szaniszlót a díjra és kuratóriumi elutasítás ellenére, ő rakta Balog elé támogatólag Szaniszló díjazását.
Balognak, nem csak Szaniszlótól kell vissza kunyizni a díjat, hanem szép csendben meg kell válnia Halásztól is.

Megjegyzem, Szaniszlónak esze ágában sincs visszaadni a díjat,. Inkább műsorában fogja mutogatni minden kedves vendégének és a nézőknek.

1bitang 2013.03.20. 07:06:18

@Derabitz:
És ki fogja nézni a műsorát? Max. azok, akik azonosulnak a nézeteivel.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.20. 09:10:35

Ilyen esetben lemondani szokásos, s nem össze-vissza halandzsázni.

toportyánzsóti 2013.03.20. 10:29:19

Észre lehet venni,mire megy ki a játék.Évszázadok óta vesztes nemzeti oldal próbálja visszaállítani hatalmát Magyarország felett!Nekik meggyőződésük szerint joguk van élősködni a nemzeten,elüldözni legtehetségesebb fiait,krumplis gödörben égetni kedvükre,zsidót románt ruszint prolit!Ideje már kivetnie magábol a nemzetnek ezeket a félállati selejtjeit!

Szputya 2013.03.20. 11:36:07

Mennyivel gerincesebb volna, ha a "tévedésből" szót kihagyja, és eelyett azt írta volna, hogy a közvélemény és szakma nyomása miatt is kéri vissza... de hát fideszestől ne várjunk gerincet, ugye? graeca fides...


süti beállítások módosítása