Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Rendőri jelenléttel helyezték fel az Éhségmenetet provokáló transzparenst

2013.02.11. 23:13 - eroica

Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte: "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetet". A transzparenst láthatóan rendőri jelenlét mellett helyezték fel. Sőt, a létra aljánál álló rendőr mögött jobbra álló kekizöld egyenruhás, usankás fiatalember Kövér László Házőrségének tagja.

Ehsegmenet_Fidesz_provokalo_molino_szerkesztes.jpgKép: Városszíve blog

A HVG alábbi képe alapján úgy tűnik, hogy a rendőrök nem csak parlamentet, hanem a Fidesz provokatív transzparensét is védték - három sorban állva. Vajon ki adott rá engedélyt? Kövér, mint házelnök? Rogán, mint a kerület polgármestere?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

A tüntetés csak 17 órakor kezdődött, de a Budapest határán kívülről érkező éhségmenetelők már korábban odaértek. A tüntetés szervezői többször jelezték az embereknek, hogy ne menjenek a provokatív transzparenshez így a tömegnek csak a töredéke ment oda, s a tüntetés beszédeinek kezdetekor ők is visszamentek a színpadhoz (a kép ezt a pillanatot örökíti meg).

0211_Ehsegmenet_Kossuth_ter_eleje.jpg

A fideszes molinóra egy tüntető papírlapon reagált:

0211_Ehsegmenet_reagalas_Fidesz_molinora.jpg

A Fidesznek a "humoros" transzparensek helyett lehet, hogy inkább azon kéne gondolkoznia, hogy helyes volt-e a közmunkás minimálbért havi 60-ról 47 ezerre csökkenteni (ami most is csak 49 ezerre nőtt). Ugyanis az Éhségmenet menetelőinek többségét kitevő közmunkásoknak ez tényleges gondot okoz. S mivel közmunka csak néhány hónapban van, a többi hónapban a 28.500-ról 22.800 forintra csökkentett segély marad a közmunkásoknak is. Ebből pedig még nehezebb megélni.

Ui.: A fideszes "Békemenet" jelezte, hogy ők tették ki a molinót. A Békemenet főszervező Csizmadia László korábban azzal indokolta civil függetlenségét, hogy ő nem Fidesz-tag, de kiderült, hogy hazudott, mert az. Társszervezői Bencsik András és Bayer Zsolt pedig szinten Fidesz-tagok.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

329 komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr525075450

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nekrololong 2013.02.12. 14:56:33

Gyászol az emberiség. Elhunyt a világ legnagyobb krokodilja, Lolong, a szeretet és megbékélés egyetemes szimbóluma. A megdöbbenés perceiben emlékezzünk a feledhetetlen óriásra. Reni elkésett. Magába roskadva ül a medence szélén és az árva tócsát b...

Trackback: Tudtukkal, engedélyükkel 2013.02.12. 13:44:17

Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexian 2013.02.12. 01:04:53

Van-e meg lejjebb? Ahogy elnezem meg sok hasonlo kicsinyes es aljas huzast fogunk latni a hatralevo idoben. Hatralevo ido... jol hangzik :)

m6beütő 2013.02.12. 04:30:54

Aljas tolvaj banda ez az orbánbagázs.
Az olajtolvaj emberei meg szolgálnak.....

esefe 2013.02.12. 05:34:37

A bolsik, mikor hatalmon voltak, miért nem adtak munkát mindenkinek? Ötszázezer munaknélküli volt akkor is, többszázezren minden ellátás nélkül. Akkor miért nem menetk éhségmenetelni a párttagjaik?

nemecsek ernő áruló 2013.02.12. 05:55:44

@esefe: Csak azt ne mondd, hogy most kevesebb a munkanélküli, mert kiröhöglek!

esefe 2013.02.12. 06:09:45

@nemecsek ernő áruló: Azt mondta, amit mondtam, kár lene kiforgatni, mert visszaolvasható. Kb ugynannyian vannak, kb ugyanannyian ellátatlanok. Akkor mégsem tüntettek az éhező mszop tagok a kormány ellen. Igaz, akkor lehet, nem is a maszop tagok éheztek.:))

nemecsek ernő áruló 2013.02.12. 06:15:54

@esefe: Ez így egy picit demagóg, és nem teljesen igaz. Ezek az emberek nagyrészt a fidesz kormány nemzetellenes politikája miatt vesztették el a munkájukat. A menekülő multi, az újra, és újra emelkedő adók miatt bezáró vállalkozó termelő tevékenységet végzett volna... ha hagyták volna. A közmunkás meg csak eszi a forrásokat. Ha a közmunkásokat is oda vesszük, ahova valók (az ellátottak, aktív termelő munkát nem végzők közé) akkor most többen vannak az ellátásra szorulók. Sokkal, És azok nehezebben tudnak megélni, mint a szoci kormányok idején.

esefe 2013.02.12. 06:30:23

@nemecsek ernő áruló: Ahogy az éhségmenet is demagóg, de nagyon.

Akik a bolsik alatt voltak munkanélküliek, azok ki miatt veszették el a munkájukat? Ugyanannyian vannak most, mint voltak a bolsik alatt, sőt a válság előtt.

Komolyan semmi hatása annak, hogy nemzetvesztőnek tituláljátok a fideszet, mert az egyetlen amivel a politikájukban maradéktalanul egyetértek, az a nemzetben gondolkodás, a nemzetést tenni akarás és tett. És ezzel biztosíthatlak, nem vagyok egyedül. Egy szavazatot nem szereztek ezzel a süket dumával, bárki oktatja, hogy ezt nyomjátok.

nemecsek ernő áruló 2013.02.12. 07:11:17

@esefe: "Akik a bolsik alatt voltak munkanélküliek, azok ki miatt veszették el a munkájukat?"
Én például a gazdasági világválság miatt. Viszont a "bolsik" alatt jöttek a befektetők, nagyon sokan, folyamatosan. Ma már nem jönnek.

esefe 2013.02.12. 07:17:32

@nemecsek ernő áruló: Ja. A világválság alatt nagy volt a befeketési kedv.:)) Nem tudod mit beszélsz. Tudod mióta félmillió körüli a munkanélküliség?

nemecsek ernő áruló 2013.02.12. 07:19:33

@esefe: Terelsz, nem erről volt szó. Tipikus fidesz-komcsi.

tomwar 2013.02.12. 08:00:20

@esefe: Amikor a bolsik hatalmon voltak, adtak munkat mindenkinek. Marmint az eredetiek, s persze neha a Gulagon.

De kit hivsz bolsinak? Mert ma a Fidesz hasonlit jobban egybolsevik partra, mint az MSZP.

Ha arra gondolsz, hogy az MSZP idejen is volt munkanelkuliseg, es megsem meneteltek, igazad van. De ellenzekben a Fidesz tamadta a tandijat, kormanyon bevezette. Es sorolhatnam...szoval ugyanaz a part ellenzekben es kormanyon nem ugyanazt csinalja, nemde?

Ami pedig a kifeszitett molinot illeti: aljas provokacio, es a hatalommal valo visszaeles. Azt javasolom, kepzeld azt, hogy a Fidesz vonul a Parlament ele, es ehhez hasonloval varja a toeget Gyurcsany Feri, es a REBISZ vedi. Ugye, hogy mindjart mas!?

rókafogta 2013.02.12. 09:06:09

@esefe: Te egy kurva nagy tévedésben vagy ! 9hónap volt a munkanélküli , és közmunkában pl.település őrzés 63 500 nettó bér volt, (erről konkrét tapasztalatom van ismeretségi körömben) A mostaniról helyzetről is van konkrét tapasztalatom. Egyébként meg semmiféle bolsik nem voltak hatalmon (azt hiszem inkább most vannak hatalmon bolsi tulajdonsággal rendelkező aljas újgazdag "politikai elit " tagjai )- szinte csak arra vártak ,hogy a fazékhoz kerüljenek és fosztogathassanak.(tudod akiknél 47 ezerből az emberek jól élnek és akik ezt mondják azok egy év alatt 10 milliót tudnak a hivatalos fizetésükből egy év alatt spórolni 3 év aaltt 40 milliót !? Van Abszurdisztánban egy 3 betüs intézmény számolja ki !!

toportyánzsóti 2013.02.12. 09:10:25

Az angyali oldalnak joga van bármit megtenni a hatalomra kerülésért és a hatalmon maradásért,oszt jónapot.Nem bűn ha hazudnak,hamisan megvádolnak becsületes embert,ha visszaélve hatalmukkal hamis tanuvallomást csikarnak ki ártatlanok ellen...Nekik nem bűn lopni a közpénzeinket,bennfentes kereskedni az offshorkkjaikkal.Ezt kéne már felfognia a magyar polgároknak végre és akkor béke,nyugalom honol majd.

toportyánzsóti 2013.02.12. 09:13:19

@esefe: Gondolom nem vagy tisztában azzal,hogy mi fán terem a kettős beszéd és a farizeus erkölcs?Mikor mondjuk azt hogy vizet prédikál és bort iszik,orbántudatú?

toportyánzsóti 2013.02.12. 09:17:27

Zsiga Marcellnél nem kell eklatánsabb példa,mi is az a fidióta,ha valaki kíváncsi lenne az emberi minőségre ami ezeket az ifjakat jellemzi,hehe.

Megfontolt 2013.02.12. 09:56:27

@tomwar:
Kétségtelen hogy nagyon nagyon szomorú mindannyiunk helyzete de azért egy magára valamit is adó itt élő ember nem felejtheti el hogy miért is alakult ki ez a helyzet !
A jelenlegi kormány egy teljesen elszegényített ,eladósított országot vett át és azzal kell foglalkozniuk hogy az eltékozolt közvagyont termelő ágazatokat újra visszavásárolja , a sikertelen szoclib válságkezelés következtében kialakult államcsőd elkerülése érdekében hiteleket vett fel amiknek visszafizetését megint csak a mi nyakunkba varrta !
..de a legnagyobb bűnük a lakosság elszegényítése !
beszüntették az összes olyan leehetőséget ami a felemelkedésünket biztosította !
Beszüntették az Uniós bérekhez való felzárkózásunkát elősegítő 10000 ft-os minimálbér emelést évente
( mostanra 170 000 ft lehetne CSAK A MIN: BÉR !!!! ) !!
Az amnéziások által sokat szidott jelenlegi kurzus már 0 2 év során nagyobb összeggel emelte ezt a még ,a még mindig szégyen teljesen alacsony összeget mint az országot tönk szélére juttatók ,a 8 szégyenteljes működésük során!
Beszüntették az összes , a családok boldogulását szerényen ugyan de mégiscsak elősegítő támogatásokat !
......és még van aki ezekkel képes egyetérteni !
..a szerencsétlen szabolcsi és bármelyik megyei elszegényedett most a 2 év alatt jutott ide ? Ugye hogy nem!
Mindez nem fordulhatott volna elő ha akkor 2002-ben jutnak hatalomhoz (mindenki meglepetésére !!!) ezek a felelőtlen ,hazájukat kiárusítók !
Gondoljátok végig , ez hiányzik újra!
SOHA ! SOHA ! SOHA I

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.12. 09:59:02

A kitett plakát bunkóság, de a fogyókúramenet is az.

Röhejes ez: az egyik bunkó a másikkal vitázik. Birkamenet és fogyókúramenet.

tomwar 2013.02.12. 11:33:51

@Megfontolt: Az elso mondatoddal egyetertek, a tobbivel nem.
Nem csak a szocialist es liberalis (melyek csak nevukben voltak azok) vezetes, hanem az elmult 23 ev kormanyai, politikusai tehetnek a jelenlegi helyzetrol. A nemzei vagyon elhardalasat NEM a szocik kezdtek, az allaadossag novelese ellen sem harcolt a Fidesz ellenzekben....es sorolhatnam.
A 2/3 legnagyobb bune, hogy visszael a hatalmaval, onmagat es nem az orszagot szolgalja. Igen, vannak eredmenyek, de milyen aron!?
A csaladtamogatas nem a szegenyeknek kedvez, a minimalberemeles csupan egy reszet adja vissza az adojovairas miatti jovedelemkiesesnek...stb....stb...szoval azert ne magasztaljuk a sracokat, boven 10% alatt teljesitenek, es jobb helyeken 60% kell egy elegsegeshez.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.12. 11:39:07

Tessék, az ÁLLAMI SZINTRE EMELT TERRORIZMUS újabb példája.
Rendőrségi támogatással gyerekeket, civileket fenyeget életveszélyesen az állam által tízmiliárdokkal támogatott narkós-alkoholista focihuligánok bűnöző csoportja!

"Döbbenetes provokáció a debreceni hallgatói fórumon

2013.02.12. 09:12
Döbbenetes esetről számolt be a vagy.hu. A diákok sajtótájékoztatójára érkező ultrások a renitens hallgatókat azzal fenyegették meg, hogy elvágják a torkukat."

szeged.hir24.hu/itthonvilag/2013/02/12/dobbenetes-provokacio-a-debreceni-hallgatoi-forumon

vantaan 2013.02.12. 11:55:21

@Anyád, a szúnyogok!!!: vajon kik is szervezhették akkor a 2006-os város felgyújtást???? ....csak nem a Fidesz????

ob.szerver 2013.02.12. 12:30:10

Noha egy pillanatra sem feledkezem meg Vincent 4. törvényéről miszerint:

"Nem ez a legalja. Mindig van lejjebb."

hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ez már tényleg a legalja.

Aztán, hogy okos dolog-e gúnyt űzni és sértegetni a legelkeseredettebb és leginkább mindenre elszánt embereket, az majd kiderül.

goes 2013.02.12. 12:41:49

@vantaan: inkább a szurcsány bérencei voltak.

ob.szerver 2013.02.12. 12:43:03

@Megfontolt:

"A jelenlegi kormány egy teljesen elszegényített ,eladósított országot vett"

Ma nagyobb a netto eladósodottság és a szegénység az objektív számok és a szubjektív érzett szerint is.

"azzal kell foglalkozniuk hogy az eltékozolt közvagyont termelő ágazatokat újra visszavásárolja"

Miért is kéne bármit is visszavásárolnia? Neked jobb amióta méregdrágán visszavették a MOL-t, és ezentúl jobb lesz, hogy a gáztározók a (hiteles szakértők szerint) a piaci árnál lényegesen magasabban vették meg?

"a sikertelen szoclib válságkezelés következtében kialakult államcsőd elkerülése érdekében hiteleket vett fel"

Semmiféle államcsőd nem volt. Volt egy világválság, amikor befagytak a pénzpiacok, és szükség volt az IMF hitelre helyettük. Ha Orbánék lettek volna, nekik sem lett volna más választásuk

"amiknek visszafizetését megint csak a mi nyakunkba varrta "

Az orbánrezsim növelte a nettó eladósodottságot, tehát több hitelt vett fel, mint amennyit visszafizetett, ráadásukl sokkal drágábban, mint a lejárt hitelek voltak.

Hányszor kell még leírnotok az unalomig ismételt hazugságokat és hányszor kell még tételesen cáfolni őket?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2013.02.12. 12:43:35

Most akkor meglepődünk, hogy a békemente mögött a cölöpteknős áll? Vagy a 2006-os tüntetések mögött?

Ügyes kamarilla politikus. De sajnos nem több!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.02.12. 12:49:49

@Anyád, a szúnyogok!!!: Oda mennek az "ultrák" ahol balhézni lehet. A diákgyűlés egy nyilvános helyen volt, nem lehetett megtiltani senkinek, hogy odamenjen.

debreceni.blog 2013.02.12. 12:50:24

Ezt osszátok meg sokan, mert sajnos úgy tűnik, hogy a "kemény mag" megkapta a feladatát...
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstracioja

Link Elek 2013.02.12. 12:51:32

Persze, a rendorseg ugyanugy a pártért van, mint a kommunizmus alatt.

Mária 2013.02.12. 12:55:34

Nem kell ezekkel a provokációkkal foglalkozni.

Mindenki tudja, milyen álalpotban van a vidék, hogyan élnek az emberek.

És aki tudja, az annak megfelelően fog szavazni, hogy mit tett a vidéki ember munkához jutásáért a Fidesz-kormány.

Mária 2013.02.12. 12:58:12

@esefe:

Jelenleg a Fidesz van kormányon. Lassan NEGYEDIK éve.

Miért nem úgy kormányoznak, hogy az emberek meg tudjanak élni?

Nos?

Tudtok mást is az elmútnyócévezésen kívül, vagy abban merül ki a tudományotok?

Crass 2013.02.12. 12:58:25

A molinó találó és szellemes, akárki szüleménye. Persze nem tetszik a maszop kihízott milliárdosainak, megélhetési politikusbünözöinek és a szédített nyáj ostobább részének sem. Pont azért mert mert telitalálat. Sajnos pont azokat nem ébreszti fel, akik 45 év komcsi országrablás, és húsz év maffiapolitika után sem ismerik fel, hogy ujhülye és bandája nem az ö sorsuk iránti szolidaritásból masírozik velük. Reméljük az ország többségének nem ilyen rövid az esze és a memóriája!

Mária 2013.02.12. 13:00:35

@Megfontolt:

"A jelenlegi kormány egy teljesen elszegényített ,eladósított országot vett át "

Hülye vagy.

Az életszínvonal DRÁMAIAN romlott az elmúlt három évben.

Vagyis három évvel ezelőtt még voltak tartalékok.

kotyomfitty 2013.02.12. 13:00:48

Szerintem vicces, es igaz is :-)
Kar hogy a redorseg rakta fel allamparti utasitasra.

Csak a sok behulyitett gyalogot sajnalom, akik tenyleg nyomorognak, es vegigcsinaltak az egeszet anelkul, hogy eszrevettek volna, mire kik mire hasznaljak oket.

Mária 2013.02.12. 13:01:44

@Crass:
"A molinó találó és szellemes, akárki szüleménye."

Szerinted vicces azokon gúnyolódni, akik nyomorognak?

Mária 2013.02.12. 13:03:22

@kotyomfitty:

Behülyített gyalogok?

Te tényleg azt hiszed, hogy vidéken az emberek TÉNYLEG nyomorognak?

Azt hiszed, csak játszásiból csinálják?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.02.12. 13:03:48

Mindenki tudja, hogy az MSZP alatt duplázódott meg a munkanélküliségi ráta.
(Ugyan nagyon erőlködik, a szoci mosdató brigád, ezeket meghazudtolni de ez tény, melynek bárki utánajárhat,
link:
www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_
)

Az is közismert hogy az MSZP szervezte, szállásolta, Budapesten együtt vonullva intézte az éhségmenetet.

Szóval aki éhségmenetet szervez az MSZP-vel, az ne csodálkozzon ha közröhej tárgyává válik.

Mária 2013.02.12. 13:04:16

@kotyomfitty:

JAVÍTVA:

Behülyített gyalogok?

Te tényleg NEM hiszed, hogy vidéken az emberek TÉNYLEG nyomorognak?

Azt hiszed, csak játszásiból csinálják?

sam poppat 2013.02.12. 13:04:53

miert is meglepo,hogy rendori jelenlet mellett tettek fel???
mivel a kossuth ter lassan 15 eve tele van kamerazva,gondolom csak ugy adnak BARMIFELE hivatali engedelyt BARMIFELE molino elhelyezesere,hogy ne zavarja a taktikai megfigylest...
ennyi es semmi tobb...

ebbe vegkepp felesleges barmit is belemagyarazni...

@Mária: lassan negyedik eve???
erdekes a balliba matek...
:DDDDDD
hazudtok ejjel-nappal es csodalkozotk,hogy hiaba nyomjatok itt 8an-10en(lasd csak,egybites nemecsek is elkerult,gondolom jon majd a hertelendi nev is...)50en neven,a kutya nem hisz nektek...
:D

Mária 2013.02.12. 13:05:53

@Trompf:

Mizu, kicsim, Habonyárpi nem tudja, hogy a "mindenkire" meg a "köztudottságra" hivatkozni érvelési hiba?

Micsoda egy alja ember lehetsz, hogy azoknak a szekerét tolod, akik gúnyolódnak a nyomorgó milliókon...

Mária 2013.02.12. 13:08:35

@sam poppat:

Kurva anyádnak szólogass be, megérdemli, hiszen idiótát nevelt.

Negyedik éve, kisköcsög:

2010 áprlis -2011 március = első év

2011 április - 2012 március = második év

2012 április - 2013 március = harmadik év

2013 április - 2014-március = negyedik év

Mi nem világos, baromarcú?

takács bálint (törölt) 2013.02.12. 13:09:10

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
azért mégsem teljesen ugyanaz a kategória. erre mondom, hogy inkább vagy te pilátusi, mint jezsuita.

eax_ 2013.02.12. 13:09:26

@Megfontolt: "mostanra 170 000 ft lehetne CSAK A MIN: BÉR !!!!"

Ami ugye meg veletlenul sem azt jelenti, hogy mindenki annyit keresne, csak azt, hogy senkinek sem lenne munkaja, aki most annal kevesebbet keres.
Engem mondjuk nem erint, de szerintem te rosszul jarnal vele.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 13:10:36

@Mária:

wahhahahaaa! :) "Jelenleg a Fidesz van kormányon. Lassan NEGYEDIK éve." Még 3. éve sincs... :D

Bocsi, az előző kormány 8 évig volt ahtalmon, és amit elértek, hogy a gazdasági világválság ELŐTT csődközelbe vitték az országot! :)

Ez a molinó vicces, mert nem azokat figurázta ki, akik valóban rosszul élnek, hanem a szocikat, akik ebből akarnak meggazdagodni, politikai értelemben! :D

Érdekes lenne, ha az Élet Menetét volt nyilasok vezetnék... :D Na, ez olyan! :D

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.12. 13:12:51

@takács bálint:

Pont ugyanaz: civil megmozdulásnak álcázott politikai akció. Semmi gond, ha kimondják "le a Fidesszel", én sem akarok Fideszt, de demagógia ezt "éhségmenet" néven futtatni.

Kakimaki0123456789 2013.02.12. 13:14:22

Magyar embereket dolgoztatnak ehberert! Es meg ok a nemzetiek...

táltos 2013.02.12. 13:14:24

Persze, csak támogassa a mindenkori kormány a szegények gyermekvállalását, azután ezen gyermekek étkeztetését, tanulmányait, külföldre utazását, hogy jól kereshessenek. Ja és a minimálbér is legyen újra adómentes, hogy még egy kicsit se járuljanak, hozzá az erre bejelentett dolgozók az adójukkal a közöshöz. És persze tonnaszám fizesse az állam a segélyeket az "arra rászorulóknak".
És majd elfelejtettem, külön keretet kellene biztosítani a költségvetésben, a szegényeknek a műholdas tv, és okostelefon, előfizetésre, egy másikat pedig a havi cigimennyiség biztosítására.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.02.12. 13:14:31

@Mária:
Éppen az MSZP volt az, mely alatt a munkanélküliek száma megduplázódott, és mely alatt a munkanélküliségi ráta is megduplázódott.

Ha valami gyomorforgató akkor az, éppen a szocik és talpnyalóik magatartása, akik a szerencsétlen éhezőket használják fel, hatalmuk visszaszerzésére, úgy hogy közben éppen ők vették el a legtöbb munkahelyet, éppen ők döntötték leginkább romba az országot gazdaságilag, és pakolták az EU-ban utolsó helyre 2010-re.

Hányinger ahogy az MSZP képmutatóan hazudik, és átveri ezt a réteget. Gyomorforgató, legalja hányadék ez a kommunista tempó. A legrászorultabbakat használják ki hataloméhségük okán.

kotyomfitty 2013.02.12. 13:14:35

Behulyitett gyalogok azok, akik nem vettek eszre, hogy a maszop kampanyhoz statisztalnak. Aki tudta, az megint mas kerdes. De semmikeppen nincsen koze szegenyseghez.

Ha en alapitanek egy partot, es mondjuk a cukorbetegeket hasznalnam fel cinikus modon kampanycelokra, azt szovatenni szerinted a diabetesz letezesenek tagadasa lenne?

Mária 2013.02.12. 13:15:00

@jobbdemokrata:

Lószart neked, fidesztroll.

2010 áprlis -2011 március = első év

2011 április - 2012 március = második év

2012 április - 2013 március = harmadik év

2013 április - 2014-március = negyedik év

Mária 2013.02.12. 13:16:03

@kotyomfitty:

Téged darabbérben fizet a kopipésztért a Kubatov meg a Habonyárpi?

Saját gondolatok none?

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.12. 13:18:21

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Neked ebben a témában jobb lenne kussolni, vörös bárófi!

Fingod nincs arról, mit jelent nélkülözni, éhezni, ma is a faterod futtat a pártkapcsolatain keresztül!

Kakimaki0123456789 2013.02.12. 13:18:58

@jobbdemokrata: Az elozo kormany 1 evig volt hatalmon, ha nem tudnad. Es sikerult 1 ev alatt stabilizalniuk az orszag penzugyi helyzetet, folyamatos fidesz zaklatas mellet is. Aztan jott a fidesz, es szamold-ki-hany honap vagy ev alatt teljesen lenullazott mindent, fejlodest, kozjogot, alkotmanyt, remenyt.
500.000-en mar a labukkal szavaztak, mi kell meg neked?

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.12. 13:19:50

@kotyomfitty:

Seggefej, a bolsevik, magyargyűlölő pártod a cukorbetegek ellen is háborúzik!

Kakimaki0123456789 2013.02.12. 13:20:00

@kotyomfitty: A Bekementetnek is gondolom pont igy szoltal be.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.02.12. 13:20:23

Na azt hiszem elhúztam.

Megjottek az MSZP bértollnokai okádni.

táltos 2013.02.12. 13:21:43

@Kakimaki0123456789: És mely pártok adták a kormány támogatását? És az "előző kormány" miniszterelnöke melyik kormányban volt miniszter?

fizetekmegegysort 2013.02.12. 13:22:35

@Trompf: aha, de ugye ezen logikád alapján röhöghetek és gúnyolódhatok a Békemeneten is?

Mária 2013.02.12. 13:23:45

@Trompf:

Okosan teszed.

Semmi szükség a mocskolódó, a nyomorgókon röhögcsélő tetves fajtátokra.

sam poppat 2013.02.12. 13:25:04

@Mária: figyelj mar te bolsi fereg,mit anyazol,mit szemelyeskedsz???
szamolni nem tudsz,hazudsz,akkor meg???
szanalmas,hogy a ballibaknak mar csak ilyen netmunkasokra futja...

Jaffar 2013.02.12. 13:26:51

@Mária:
Már 2013 áprilisa van? ^^
Valamiröl lemaradtam?

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.02.12. 13:27:42

Aljas, sunyi, szemét, tróger álszent, nemzeti csőcselék!

Talpra magyar , itt az idő....

Szombaton 11-re az ország összes devizahitelese a Kossuth térre gyülekező, a felszabadulás napja jön!

KÁSLER ÁRPÁD a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke toborozza azokat, akik nem hagyják tovább kifosztani magukat.

Szervezz autót, buszt, lovaskocsit, teleautót, a média nem tudja elhallgatni.

Nagyon nagy tömeg várható, időben érkezz!

www.kaslerarpad.hu

kotyomfitty 2013.02.12. 13:28:06

Te most azon vitatkozol habzo szajjal, hogy szerintem vicces-e egy felirat?
Mert en csak azt mondtam, hogy szerintem vicces, mert igaz.
Szerinted meg nem vicces, mert tenyleg vannak szegenyek.
Izlesen akarsz vitatkozni?

Amugy feljebb emelkedve (remelem eredeti gondolat, bocs ha mar irta valaki valahol) kifejezetten meglepo, hogy egy tekintelyelvu, centralizalt hatalmi berendezkedesu allampart kepes keresztulvinni egy ilyen vicces otletet. Valahol, valakinek ez eszebe jutott, es nem felt elmondani a felettesenek, az a sajatjanak, az a tartotisztjenek esigytovabb, gondolom miniszteriumi szintig, ott jovahagytak, es kiadtak a megvalositast az operativ szerveknek.
Vesd ossze az allami TV iszonyatosan eroltetett jopofizo "kabarejaval".

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.12. 13:28:27

@Trompf:

Kívánok neked 47 ezerből való rabszolgalétet, amelyet a magyargyűlölő büdös bolsevik pártod kínál a rabszolgáknak!

Mesélj, mennyit kapsz agit-propért, hányszázeres a bértollnokbér, amit a jól fűtött helységben való hazudozásért, tökvakarásért fizetnek?

Mennyibe kerül párszáz felhízlalt disznó, narkós-alkoholista bűnöző állami terrorszolgálata?

Mennyibe került a 2006os dühöngése a magyargyűlölő Fideszcsürhének?

"Most már nyíltan és egyértelműen fenyegetik a jelenlévőket. „Elvágjuk a torkotokat!” - és még hasonló szép kerek mondatokkal. Tehetik, hiszen a rendőrök diszkréten félrevonultak jó messzire, ne is hallják, mi történik odabent. Amikor már a pultos nem tud mit tenni, telefonért nyúl és közli, hívja a rendőröket. Gondoltam magamban, barátom, azokat hívhatod, épp most tíz perce adták át a terepet egy kicsit az ultrák egy csoportjának."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3872_ultrasok_erodemonstracioja

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2013.02.12. 13:29:24

éppen annyira gyomorforgató a molinó, mint az mszp-sek éhezése és szolidaritása.

felcsutisuttyo 2013.02.12. 13:31:02

Azokat kellene kilógatni ilyen magasra, akik ezt a szégyenteljes molinót kitalálták, elrendelték és kitetették.
Remélem hamarosan az is megtörténik!!!!! Már nem soká kell várni rá...ahogy az egyik éhező mondta. Nemcsak elszámolás, hanem leszámolás is lesz 2014 ben!!!

kotyomfitty 2013.02.12. 13:32:12

A "birkamenet" elnevezes szerintem ennel is viccesebb, es ugyanilyen talalo :-)
Ott mondjuk az eredeti felvonulok es transzparenseik nagy reszerol nehez eldonteni, hogy parodia, vagy igazi :-)

sárkányfő 2013.02.12. 13:33:24

@Trompf:
Lol, látom több blogban is sulykolod a hazugságodat, hogy a szocik tehetnek a világgazdasági válságról... az hogy a másik blogban már elmagyaráztuk neked hogy ez nem egészen így volt, az látom nemzavar téged abban, hogy más blogokban is szórd a hazugságaid... még hány blogba másoltad be ugyanazt? darabbéren vagy?

Ne érdekeljen! 2013.02.12. 13:35:18

@jobbdemokrata: @sam poppat: azért az a legalja, hogy nem tudjátok kiszámolni hanyadik éve van hatalmon az aktuális kormány. Tényleg kellene cenzus...

@Mária: Nálad mocskolódóbb trollt keveset hord a hátán a blog.hu

kotyomfitty 2013.02.12. 13:36:17

@Anyád, a szúnyogok!!!:
Ez egy fiktiv part volt, reductio ad absurdum.
Ha megeskuszom, hogy nem fogok cukorbetegeket kampanycelbol vonultato partot alapitani, megnyugszotok?

Mondjuk olyan nagyon nem izgat, csak furcsallom az egeszet, en csak annyit mondtam, hogy ez a lepenyhal meg Jehovanak is izlett volna :-)

$pi$ 2013.02.12. 13:37:45

@Mária: Mit negyedik, hatodik éve:
2010 áprlis -2011 március = első év
2011 április - 2012 március = második év
2012 április - 2013 március = harmadik év
2013 április - 2014-március = negyedik év
2014 április - 2015-március = ötödik év
2015 április - 2016-március = hatodik év

Mária, nézd meg a naptárat, abból láthatod, hogy most 2013 fenbruár van. Azaz benne vagyunk a harmadik évben, de a te számításod szerint sem telt le három év. Jól látom?

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 13:39:45

@Kakimaki0123456789:

Tudod kinek sikerült 1 év alatt stabilizálnia az ország pénzügyi helyzetét, IMF-hitel segítségével? Az előző gazdasági miniszternek...Aki gazdasági miniszterként csődközelbe vitte az országot! Hááát, szép! :)

@Mária:

Bocsi MArika, elfeledtem, ha egy jobboldlai kormány van, akkor másnaptól számoltok, ha ballib, akkor előbb még kell két év, hogy az előző (amennyiben jobboldali volt) kormány működését kell "helyrehozni"... :)

@Hajrá diákok, az ország sorsa a kezetekben!:

Drága devizahitelesek, ugyan már, álljatok a diákok mellé, hogy ők is MIND ingyen tanulhassanak (növeljék az állam terheit), nektek pedig visszajöhessen a ballib kormány, melynek 8 éve alatt 100-szorosára (20 Mrd-ról 2000 Mrd-ra) nőtt a lakossági devizahitel-állomány! :D

@sárkányfő:

A gazdasági világválság 2008 második felében köszönt be. A magyar államcsőd-közeli helyzet pedig 2007 végén. :D

Kivlov 2013.02.12. 13:42:08

mekkora volt az a molinó! :D :D :D

fizetekmegegysort 2013.02.12. 13:42:09

Adott egy csomó szegény ember, aki csatlakozik egy megmozduláshoz. Hóban, fagyban gyalogolnak kb 200 km-t, hogy az adott problémára felhívják az emberek, majd végcélként a hatalmon lévők figyelmét. Nyilvánvaló, hogy a szegény emberek nem maguk szervezték a megmozdulást, és az is, hogy aki szervezi, az igyekszik (politikai) tőkét kovácsolni az eseményekből. Eddig szerintem kb mindkét oldal egyetért.
Szerintem az adott emberek teljesítményéből semmit nem von le az, hogy ki adja a megmozdulás kereteit. Viszont az adott hatalom részéről, aki gyáván, civilnek mondott szervezetek mögé bújva hasonló meneteket szervez lassan minden hónapban, azért, hogy a sajat seggét védje, és erre közpénzt költ... Hát részükről egy ilyen molinó több mint gusztustalan. Nem csak azért, mert semmi jogalapjuk a Békemenetesdi után bármilyen politikai erő által támogatott menetet/renezvényt támadni. Azért is, mert ezzel a molinóval épp azokon néznek keresztül, akik nem felbuszoztak és sétáltak egyet az ingyen ebédért, hogy nem létező támadások ellen védjèk kedvenceiket, hanem valódi teljesítménnyel igyekeztek felhívni a figyelmet egy valós problémára. Nos, ez a magatartás a hatalmon lévőket minősíti, védeni csak az elvakult trollok képesek. Jó érzésű, gondolkodó embernek a gyomra forog tőle.

genarlot (törölt) 2013.02.12. 13:42:11

Ezek tényleg nem mások, mint politikai megmozdulások civil köntösben. Aki tényleg éhezik, az otthon ül és kussol, mert ereje sincs menni, meg kedve se.
A Békamenet ugyanez csak pepitában. Megy az utcai politizálás ezerrel, kell erősíteni a saját tábort a választások közeledtével, röpködnek a közhelyes, egyszerűen megérthető üzenetek.

Az egyetlen, aki rövid távon is profitál ebből, az a rendőr, aki zsebre vághatja a pár tízezer forintnyi túlórapénzét. Nekik megéri.

manyuska 2013.02.12. 13:42:47

Nem értem, miért vitatkoztok a fizetett kommentelőkkel, nem látjátok, kik ők? Azért kapják a pénzüket, hogy ide írjanak, ti meg úgy tesztek, mintha igaziak volnának, saját véleménnyel. Ennyire nincs valóságérzéke a kommentelőknek?

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 13:44:03

@Ne érdekeljen!:

A cenzusban benne vagyok, beleférek a két diplomámmal remélem... Ha tévedek (mint most is), elismerem...Bár azért necces februárban már a 4. évet emlegetni :) Legyen inkább, h az Orbán-kormány is kap 8 évet próbálkozni! :D

sárkányfő 2013.02.12. 13:44:19

@jobbdemokrata: Vagy hazudsz, vagy rosszul emlékszel :)

ob.szerver 2013.02.12. 13:46:42

@jobbdemokrata:

' A magyar államcsőd-közeli helyzet pedig 2007 végén. :D "

Magyarország 2007 végén még befektetési kategóriában volt., ami nem éppen államcsődközeli helyzetre utal. Ma triplabóvli, de van ahol már csak bóvli II.

Ja, és röhöghetsz nyugodtan. Mások is ezt teszik :D. Leginkább az ostobaságodon.

2013.02.12. 13:47:13

Én csak röhögnék szívem szerint a szegény éhező milliárdosokon, az eddig a nép zsírján hízott, ám egy ideje a húsos tál közvetlen ólmelegéből kijjebb zavart bankárokon, gyárosokon, meg a multik seggnyalóin, az egész hazug szuperkapitaklista szeméten,

amit összefújt a szél, hogy ilyen meneteket szervezzenek és vezessenek, ha egyébként nem hülyítenének ennyi sokkal régebb óta kínlódó VALÓDI kárvallott szerencsétlent magukkal. Akiket még legalább valahol megértek. De ha ezek a főbolsik éheznek, akkor én egy Gandhi vagyok, ámbár az legalább boldogan össze is verette magát, meg a híveit, és így tényleg ő lett a nyerő.

Nagyon nem szakadt a szívük ugyebár nekik, a "szocialista" pénzmágusoknak akkor, mikor tízezreket sarcoltak meg, lakoltattak ki közműtartozásokért, vagy tettek a fillérekért elkótyavetyélt gyárakból az utcákra, s hoztak olyan törvényeket, melyek a vállalkozókat szarrá adóztatva azokat a multik alattvalóivá tették.

Amikor százszámra szórtak ki embereket, szüntetve meg kórházakat, iskolákat, stb. Mikor olyanoknak adták oda a közműhálózatot, akik a díjaikat azonnal a többszörösére emelték. És mikor a magyar ipart és mezőgazdaságot, miután szétlopták, egyszerűen megdögleni hagyták, a maradékát meg az eu. segítségével irtották ki, vagy tették szintén rabszolgává.

A mai lelki nyomorékok nem tettek mást, mint hogy őtőlük tanultak. Vérprofi ellenségeiknek tán az "éhezés" helyett nem ártana kissé elmélyedniük ebben, két párizsi-londoni-berlini pezsgős üzleti vacsi, meg hawaii és bahamai állófogadás között.

S nem ég le a pofájukról a bőr, hogy még a felelőtlen tőzsdei hazardőrök okozta világválság miatt is ezt az amúgy sok más mindenért faszjankó kormányt szapulják.

Vörös zászlókkal !!! (tegnap egy egész csapatot láttam így vonulgatni, azért mondom) amelyek alatt 100 éve még bankárokat, gyárosokat, földbérlőket szidalmaztak, meg azokat a kormányokat, akik ezeknek kedvező törvényeket hoznak, a munkásság kizsákmányolására. De ez valahogy a drága vörösöknek, akik között bizony állítólag ott leledzik a szuperművelt értelmiség "krémje" ez az apróság nemigen akar az utóbbi 22 évben az eszébe jutni.

takács bálint (törölt) 2013.02.12. 13:49:30

@ekszvájzed:
a legnagyobb állami bankot, a legnagyobb állami vállalatot, a legnagyobb állami áruházat kik írták át a saját nevükre?

nandras01 2013.02.12. 13:51:40

@kotyomfitty: szóval, szerinted vicces.
fogadjunk, hogy szerinted sas józsef is vicces...

2013.02.12. 13:54:16

A kommenteket olvasva elkeseredik az ember, hogy mekkora széthúzás van. A politika miatt utálják, gyűlölik egymást az emberek. A barátokból, családtagokból ellenséget csinált valaki

Mióta is van ez így? Én emlékszem jól. Más is emlékszik?

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 13:58:12

A tisztelt MaNem(mondunk igazat) meg egyenesen bűncselekménnyel vádolta azokat, akik megpróbálták eltárvolítani azt a rongyot!

Ilyen, a végtelenségig aljas csőcselék rég volt kormányon, mint a mostani gengszterek.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 13:59:23

@jobbdemokrata: azért a nicked érdekes. Lófasz vagy te, nem demokrata! :D

táltos 2013.02.12. 13:59:38

@ob.szerver: GyF őszödi beszéd 2006 nyarán esett meg. Ott már arról van szó, hogy bőven a lehetőségeinken felül költöttünk. Akkor az mi ha nem csőd?

takács bálint (törölt) 2013.02.12. 14:01:00

@jobbdemokrata:
ezt a 2007 végi államcsődöt a magyar hírlapban olvastad?
tekintsd meg ezt az ábrát. keresd meg rajta azt pontot, ahol volt valami csődközeli helyzet.
finance.yahoo.com/echarts?s=EURHUF%3DX+Interactive#symbol=;range=my;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined;
segítek: az egyik 2008 közepe után. a másik 2011-12 fordulóján.

christophe 2013.02.12. 14:02:40

Màsok nyomoràn èlcelodni,undorito,pont.

takács bálint (törölt) 2013.02.12. 14:03:04

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
ez egy szélsőbalos megmozdulás. de valós társadalmi probléma áll mögötte. tehát nem arról van szó, hogy ezek az emberek valami eszement hülyeséget követelnek.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.12. 14:05:49

amíg táblát védenek addig se tüntetőket vernek!

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 14:07:21

@ob.szerver:

jajj, te kis huncut! Hát az USA hol volt a gazdasági világválság előtt? :)

@sárkányfő:

Semmi gond, hazudtolj meg tényekkel :) Amúgy ez eléggé kis béna hozzászólás volt, de nem gond, én is elkövetek ilyeneket! :)

@fidesz = népirtó csőcselék:

Nem vagyok demokrata? Miért is? :)

@takács bálint:

hahahaaaaa...a EUR/Ft mint a válság jele? :)

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 14:08:55

@takács bálint: mesélj már, hogy mitől "szélső balos", te nagyon hülye! Hogy a maxval egy ostoba barom, az nem újdonság, de te honnan veszel ekkora ökörséget?

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 14:09:28

@jobbdemokrata: aki a fideSS-nek tapsikol, ahogy te, annak igencsak torz fogalmai vannak a demokráciáról.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.12. 14:10:09

@takács bálint:

Persze, ezt nem is mondtam. A gazdaságpolitika szar, s van szegénység - van miért tiltakozni. De ezzel az operettszerű demagóg formával nem kellene lejáratni az egészet.

fizetekmegegysort 2013.02.12. 14:10:45

Olyan vicces, ahogy Máriát ekézitek a kis különbejáratú "hány éve uralkodik a Fidesz" vitátokban. Szívesen segítek magyar nyelvtan/szövegértés tárgyból. "Lassan negyedik éve uralkodik" - ez a mondat azt jelenti, nemsokára elkezdi uralkodásának 4.évét. Nem befejezi, nem a végére ér... Elkezdi. Ez Fideszéknél 2013 áprilisában érkezik el. Ami - így február közepe felè ballagva - még másfél hónap, kb 40 -50 nap. Mária mondhatta volna azt is, "alig 40-50 nap, és elmondhatjuk, hogy a Fidesz ciklusa utolsó, negyedik évéhez érkezett". Ez a lassan 4. éve teljesen rendben van. Hogy nektek is stimmeljen, átfogalmazom, jó? "Lassan 4. éve képtelen a balliberális ellenzék egy normális kihívót állítani a mi Viktorunkkal szemben, hát így akartok kormányt váltani, libbantak?" Na, ugye így már értitek? :)

kotyomfitty 2013.02.12. 14:10:50

Ezeket az embereket, a nyomorukat, az elkeseredesbol taplalkozo erofeszitesuket kampanycelra hasznalta egy part.
Egy masik meg kozpenzbol rakott ki kampanyplakatot a masik part kamanyrendezvenyen, amit aztan szinten kozpenzbol, a kozbiztonsag fenntartasatol elvont redorsorfallal meg is vedetett.

Mindket part kapja be.

A szegenyeknek reszvetem.

A felirat akkor is vicces :-)

sárkányfő 2013.02.12. 14:12:05

@jobbdemokrata:
Hogy bizonyítsam valaminek a hiányát, nagyokos? :) Bizonyítsd te hogy, volt.
De mondom, te tényleg vagy hazudsz vagy rosszul emlékszel, 2007-ben semmi ilyesmi nem volt, gondolkodj már kicsit, ilyet más sem mond, ha valamikor gond volt az 2008 vége, de főleg 2009 eleje, amikor imf hitelt vettünk fel.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 14:13:17

@fidesz = népirtó csőcselék:

Aki ilyen nicknévvel rendelkezik, és folyamatosan fideSS-nek írja a Fideszt, azt kirekesztőbb és fasisztább, mint bárki más! :D

The brain 2013.02.12. 14:14:12

Éhségmenet?Inkább bohócmenet.Gyűlölködő alkeszek gyülekezete.

fizetekmegegysort 2013.02.12. 14:14:47

@táltos: egy csomó ország a lehetőségein felül költ, és messze nincs csődben. Én is a lehetőségeimen felül költök (mindenki akinek hitele van) és nem vagyok csődben. Amiről te beszélsz, az eladósodottság. A csőd meg az, ha fizetésképtelen vagy. Alapfogalmakat nem árt tisztázni.

dukeekud 2013.02.12. 14:19:43

"Köszöntjük a szoci hataloméhség menetet"

Tetszik, tokeletesen leirja a menet valodi celjat.

Netuddki. 2013.02.12. 14:21:36

@Megfontolt: "A jelenlegi kormány egy teljesen elszegényített ,eladósított országot vett át..."

Ócska fideszes duma a balfaszságotok magyarázatára. Ezt nyomatta délben az mr1-en is a törpeelefántotok. Csak az a gond vele, hogy már mindenki ismeri ezt a viccet. Már a 3 boríték írásánál kéne tartanotok B+!

Netuddki. 2013.02.12. 14:28:35

Nem tudom az feltűnt-e valakinek, hogy a fidesz sorozatosan visszaélve a hatalmával közpénzből finanszírozza a pártkampányát.
Nem gondolom, hogy a kormány- vagy házőröknek, rendőröknek a fideszes kampányszalagok kitűzése lenne a feladata. Főleg nem munkaidőben, egyenruhában. Egy kissé el vannak tévedve a fideszes vezetők amikor azt gondolják, hogy a köz erőforrásait saját vagy pártcélra büntetlenül felhasználhatják. De láttunk már ilyet az elmúlt rendszerben a GMK-k idején...

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 14:28:46

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false

Azoknak, akik kíváncsiak a munkanélküliség alakulására az évek folyamán :)

1998. ápr.-2002.ápr.: 8,9%-ról 5,5%-ra csökkent (-3,4%)
2002.ápr.-2006.ápr.: 5,5%-ról 7,3%-ra nőtt (+1,8%)
2006.ápr.-2010.ápr.: 7,3%-ról 11,3%-ra nőtt (+4%)
2010.ápr.-2012. okt.: 11,3%-ról 10,9%-ra csökkent (de ezt mondjuk inkább stagnálásnak...) (-0,4%)

Nos? Sírok a szocikért, hogy visszajöhessenek! :)

Netuddki. 2013.02.12. 14:31:41

@kovi1970: Csak hogy fokozzam. A múlt rendszerben a melós azt gondolta, hogy mivel a gyár a munkásosztályé akkor haza is viheti. Na szerintem a fideszesek vannak most ugyanígy az országgal. Az ilyen zsigafélék aztán otthon összerakják amit hazahordanak és jéééé, nem egy 40 milkás ház jött ki belőle? Na ilyenek ezek a megélhetési "politikus" "vezetőink"...

takács bálint (törölt) 2013.02.12. 14:32:42

@jobbdemokrata:
például a jelentős forintgyengülés jelzi előre államcsődöt.

Netuddki. 2013.02.12. 14:35:28

@jobbdemokrata: Ostoba! Az, hogy a fidesz kormány balfasz nem menti, hogy a maszop kormány is balfasz volt. Gyakorlatilag a szarkavaráson kívül semmit nem csináltatok ebben a 3 évben. Mit kellett volna tenni? Én tudom mit kellett volna, de nem én vagyok kormányon B+!

2013.02.12. 14:35:47

@takács bálint:

Hát hogy akkoriban nem az a bizonyos egyszervolt, korabeli fityisz, amit még 1994-ig anno ti is NAGYON szerettetek, (velem együtt) az biztos. Vagy te tudsz valamit, és ők, a mai nagy, vérszopó ellenség, bizony már széllibbancs korukban is jól tudták, kitől és milyen módszerekkel kell átvenni a tutit? :)))

Nem csoda, hiszen már akkoriban, vagy tán még azelőtt jól megegyeztek - épp azokkal, a kiszes, és egyéb belső pártos haverokkal, akik ma a hecc, meg a purparlé kedvéért úgy tesznek,

mintha ezért a kis (egész országnyi) koncon-marakodáson ideiglenesen (?) való alulmaradásukéért nagyon utálnák őket, a pillanatnyilag győzteseket, jobb sorsra érdemes (?) hitvitázó droidok és trollok ezreit húzva jól a csőbe, meg a homokozói anyázásba ezzel.

táltos 2013.02.12. 14:35:54

@fizetekmegegysort: Ha nem voltunk csődközelben 2006 nyarán, akkor miért is volt szükség ezekre a megszorító intézkedésekre?
hvg.hu/gazdasag/20060610gymegszorit#

Amúgy azt írtam, hogy "bőven" a lehetőségeinken felül költekeztünk.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.02.12. 14:38:30

@kovi1970:
Nemrég még azonosító szalagok levétele, és ellenzéki tüntetők rommá verése volt a feladat, úgy 2006 tájékán.

De persze a molinó felhúzása se szép dolog. És nem is hiszem hogy a rendőrök húzták fel. A CÖF azt mondta ők voltak.

Zka77 2013.02.12. 14:44:25

@Megfontolt: te elvakult pöcs! Az elszegényítés MOST FOLYIK! Üldözik el a multikat, teljes ágazatokat tiltanak be, sajátítanak ki. (gyk nyerőgépek, trafikok, utalványforgalmazás) A minimálbért emelgetni értelmetlen, amíg a mostani összeget se tudja kigazdálkodni egy csomó kisvállalkozás. Csak a munkanélküliek és feketén dolgozók száma nő tőle. Az a szánalmas 64K nettó kétszerennyibe kerül, csak mondom. Már azon is 50% az adó, nem csak a magasabb jövedelmeken. Amíg az adórendszer ilyen, tök értelmetlen a minimálbért emelni. Az oktatást ténylegesen tönkreteszik a forráselvonással, miközben ezerrel folyik a lopás és pazarlás - stadionok, Ócsa, Szajol-Püspökladány vonalfelújítás és még sorolhatnám. Ez minden, csak nem olyan kormány, amire az országnak szüksége van.

Netuddki. 2013.02.12. 14:45:05

@Trompf: Ki a tököm ez a CÖF? Cigány Önkormányzati Faszok? Vagy mijatököm?

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 14:45:20

@jobbdemokrata: ugass csak nyugodtan, a véleményed még a bolhafingnál is kevesebb jelentőséggel bír. :D

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.02.12. 14:45:58

@kovi1970:
Valami Fideszes civil banda..
Olyan mint az MSZP-nek az éhség menet.

Zka77 2013.02.12. 14:46:13

@táltos: hol olvastad, hogy megszorítások csak csőd elkerülésére szükségesek? Szokás szerint volt pár % luk a büdzsén, mert a nyugdíjemelés minennél fontosabb volt, be kellett tömni. Welcome to Hungary. Ilyen csomagot Eltolcsy átlag 2 havonta baszik a nyakunkba 3 éve már.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 14:46:15

@Megfontolt: na... látom, működik a narancsos agymosoda. :D

rekszem 2013.02.12. 14:48:04

nekem az a fura, hogy a fidesz külsőleg támadja a vélt vagy valós komcsikat, de amikor igazán tenni kéne akkor meg védik őket

Vagy az ügynöktörvényt nem a fidesz söpörte le az asztalról?

És tökéletes a már széleskörben elterjedt megállapítás

mára már a fidesz lett az igazi kommunista párt, legszívesebben pofán köpném magam amiatt, hogy rájuk szavztam, de még inkább az ő pofájukba turháznék, hogy olyanokat művelnek, hogy még én is szégyenlem magam

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 14:49:00

@sam poppat:

mivel a kossuth ter lassan 15 eve tele van kamerazva,gondolom csak ugy adnak BARMIFELE hivatali engedelyt BARMIFELE molino elhelyezesere,hogy ne zavarja a taktikai megfigylest...
ennyi es semmi tobb...

Igen, én is először nagyon furcsáltam, hogy mit piszkatyol ott a biztos Úr a gerendán a laptoppal!
Abszurd lett volna, hogyha ő maga teszi fel a molinót!
Utána észrevettem a kamerákat...
De mondok én valamit!
Az is kibaszottul abszurd ha csak arra utasították, hogy csinálj már helyett a molinonak Béla és azután 3 méterrel odébb álljál fel 3 sorban!-.)

$pi$ 2013.02.12. 14:51:35

@fizetekmegegysort: "Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen. És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib….ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani. Nem tudunk még hetekig elemezni gyerekek, nem tudunk. Az első nap meg kell mondani, hogy mit kell csinálni azért, hogy ebből még idén kiigazítás legyen, hogy szeptember elsejétől bizonyos adójogszabályok életbe léphessenek. Elemezgethetek még egy pár hétig, aztán majd jönnek, akiknek az a szakmájuk és azt mondják, hogy ők már elemezték. Magyarország le van írva."

Mit kellett volna mondania Gyurcsánynak, hogy elhidd neki: nincs tovább, le van írva az ország, csőd közeli állapotban vagyunk? Mert megmondta, igaz, hogy titokban, de elmondta, hogy már hetek sincsenek hátra és jön a csőd, hogy az országot az isteni gondviselés tartja csak életben.

De eltelt egy pár év és minden megszépült ugye? Nem is volt gond, hogyan lett volna, ugye? Plána nem voltunk csőd közelében, minden tök fasza volt ugye?

Jobb ha hiszel a mesternek: elkúrták, majdnem csődbe borították az országot cirka két évvel a gazdasági válság előtt. Letolt gatyával ért minket a válság...

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 14:52:27

@sam poppat:

Ha ő nem tud számolni akkor ti meg vagy olvasni nem tudtok, mert ugye leírta, hogy hoygan számolta, vagy esetleg a hülyegyerek szerepből nem tudtok kiszakadni, ahogy ez a fidesznek sem megy!
Plusz még a többi csökött agyúnak akinek szól a későbbiekben!

$pi$ 2013.02.12. 14:54:04

Jah és még valami. Mit jelentett 2006-ban a "világgazdaság pénzbősége"? Kölcsönök. Mit tettek 2008-ban? Kölcsönök? Mit tett Gyurcsány? Kölcsönök. Miből mentett Bajnai? Kölcsönök.

Akkor meg miért kell csodálkozni? Most fizetjük vissza. Nem kell meglepődni, a kölcsönöket vissza kell fizetni és amikor vissza kell fizetni, akkor sokkal nyomorultabb a világ, mint amikor el lehet tapsolni.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 14:55:11

@Trompf:

A rendőrök csak helyet csináltak nekik!-.)
Nyilván ellenzéki "civil" tüntetőkkel is ily segítőkészek lettek volna!

fizetekmegegysort 2013.02.12. 14:55:34

@táltos: nyilván azért kellettek, hogy legyen több bevétel, hogy NE kerüljünk csődközelbe. Ebből is làtszik, hogy a csőd nem azt jelenti, hogy "bőven a lehetőségeim felett költök".
Ha nekem 100 forint hitelt kell havonta törleszteni, és felveszek még valamennyit, aminek a törlesztője 50 forint lesz, csak attól nem leszek csődközelben, hogy 150et vettem fel. Ha viszont a bevételem addig 400 volt, és hirtelen azt látom, hogy mondjuk 2 hónap múlva lejár egy szerződésem, megszűnik a meló, ami 200at hozott, akkor cselekednem kell, valahogy bevételt kell növelnem. És ha én vagyok az Állam, honnan lehet bevételem? Csődbe akkor megyek, ha NEM lépek. Az meg hogy honnan lesz bevételem - államkötvény, manyup lopás, megszorítás, nemmegszorítás, különadó, stb- abból az egy szempontból tök mindegy, hogy a végén MINDENHOGYAN az emberek fizetik meg.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 15:01:18

@Jimmy Reiszmüller:

Érdekes, ez nekem a visszafizetési ütemezésre hasonlít :)

fizetekmegegysort 2013.02.12. 15:03:23

@$pi$: nem, nem szépült meg semmi. Én annyit mondtam, hogy lehetőségen felül költeni ÖNMAGÁBAN NEM EGYENLŐ a csőddel.
Most ez úgy néz : "Gyurikám vazze, megint nem jött be amit ígértél! Találjatok ki valamit ma délután, holnapra Janiék megírják a törvényt, délutánra megszavazzuk, jövő héten életbe lép. Habonyárpi majd letolja az emberek torkán. Kicsit unom már fiúk, hogy havonta 2x eljátszuk ezt, minek tartalak titeket?"
És ti mikor látjátok be ezt?

rekszem 2013.02.12. 15:03:27

@$pi$:

a gazdasági válság miatt magyarázod?

- oktatás szétverése
- alacsonyabb bérűek nagyobb arányú terhelése
- kommunista törvény el nem fogadása
- matolcsy ámokfutása
- mindent erőből való megoldás, kezdve a szerencsétlen földrajzi név bizottsággal
- közmunka, ahol munkért segélyt osztanak
- hatalmas korrupciós botrányok, közgép, földosztás, meg a 40 milliós kérók 10 milliós keresetből,
- botrányos munkatörvénykönyve
- sajtótörvény
- stb, stb.

Elmondanád, hogy ezt mitől lett jobb mint az elmúlt 8 évben volt és ennek mi köze van a gazdasái válsághoz?

$pi$ 2013.02.12. 15:05:17

@Jimmy Reiszmüller: Attól félek egy kicsit félreértetted az ábrát, amit linkeltél. Az, hogy az IMF hitelünk forintban felvett értéke növekszik nem jelenti feltétlenül azt, hogy hitelt veszünk fel, néha egyszerűen csak annyit jelent, hogy romlik a forint árfolyama.

Egészen biztos, hogy 2011-ben nem vettünk fel IMF hitelt, a grafikonon a forint árfolyamingadozása látszik.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 15:06:57

@jobbdemokrata: szánalmas ez az "én pöcsöm nagyobb, mint a tied BEEE!" típusú hozzáállásod is. :DDDD

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 15:07:41

@fidesz = népirtó csőcselék:

tudom, bár remélem kevésbé szánalmas, mint a te mosdatlan szád... :)

Kotkodus 2013.02.12. 15:07:51

a fidesz már megint elegáns volt, ahogy az egy igazi magyar úrhoz illik!

persze amióta tudom, hogy "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér", azóta más szemmel nézek a nélkülözőkre...

a parazita meg legyen megtisztelve, hogy egyáltalán üdvözölték!

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 15:12:11

@genarlot:

Vagy aki tényleg éhezik az keres magának támogatót, hogy legyen ereje felgyalogolni Pöstre demonstrálni!
Nem kívánom az MSZP-t védeni mert ő valóban azzal a mozdulattal amivel felkarolta őket azzal a mozdulattal rá is telepedett és utat nyitott annak, hogy a fidesz a valódi problémát azzal próbálja sikeresen negligálni, hogy pártpolitikai éhségnek cimkézi és nem többnek!
Ettől automatikusan nem lesz minden menetelő mszp bérenc, önálló mondanivaló nélküli suttyó!
A molino szerintem is vicces kérdés, hogy helyénvaló-e ilyen vicceket sütögetni!
Szerintem ízléstelen és politikiai rövidlátásra vall!
A saját birkáikon kívül akik civilnek álcázott békemeneteken (Na ők tényleg bohócok és nem civilek) ott vannak mindenhol ahol valamit vissza kel ugatni, a bizonytalan kötödésű ember inkább csak visszahőkölhet ettől!

Algopirin 2013.02.12. 15:13:49

Ez legalább annyira idióta és rosszindulatú félremagyarázása egy képnek, mint mikor fletóról azt mondták beintett az országnak.

Röviden: faszság.

barli 2013.02.12. 15:18:00

@fizetekmegegysort:
"Olyan vicces, ahogy Máriát ekézitek a kis különbejáratú "hány éve uralkodik a Fidesz" vitátokban"

Mária minimum a népszavánál tanult meg így csúsztatni. Még ha logikusabb is a ti magyarázatotok, minimum félreérthetö. Normális esetben "majd három éves fidesz kormányzás" lenne a helyes.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.12. 15:19:09

@jobbdemokrata: szartak már a fejedre, jó hígat? Na érezd magad lefosva! :D

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.02.12. 15:20:42

Most nem azért, de aki veszi a fáradságot és maszekban részt vesz egy ilyen menetben, az mit gondol? Valami meg fog változni?

barli 2013.02.12. 15:21:20

inkább azt mondjátok meg, hogy mit csinál a zsaru a létrán a laptoppal. Keresi a wifit?

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2013.02.12. 15:21:42

@fidesz = népirtó csőcselék:

Hát a kommentjeidből úgy érzékelem, te sem a diákok mellett szoktál menetelni... :)

blah 2013.02.12. 15:21:55

@$pi$: oké, hogy Gyurcsányék elkúrták, de akkor nem mondasz fel a munkahelyeden és mész el kukásnak amikor a törlesztőt kell fizetni. Vagy talán nem látod mi ebben az analógia?

komplikato 2013.02.12. 15:22:49

Képesek vagy tok ezen vitázni?

Az éhségmenetnek ÁLCÁZOTT MSZP felvonulást cikizte a civileknek ÁLCÁZOTT közpénből kitömött CÖF.

Mindkét oldal szánalmas.

Viszont mert kárörvendő fajta vagyok, megnézném a CÖF vs valódi éhség tüntetés vagy a Békemenet vs valódi éhségtüntetés meccset.
Van 4 millió ember létminimum alatt (ráadásul bőven alatta hála a "minimál bérnek") , azért 4 millióból simán össze lehet szedni "béke" menet méretű csapatot.

$pi$ 2013.02.12. 15:23:18

@rekszem: "a gazdasági válság miatt magyarázod?"

Nem magyarázom, nem vagyok Fidesz agitátor. Csak annyit állítok, hogy Magyarország már jóval a gazdasági világválság előtt csődközeli állapotba került. Az az érzés alakult ki bennem, hogy a magyar gazdaság sokkal profibb, erősebb kezekben van mint az MSzP alatt valaha is volt.

Azt azonban soha nem mondanám, hogy a gazdasági kérdésekben a Fidesz profi lenne... nem, az MSzP volt katasztrofális(abb).

"- oktatás szétverése"
Az oktatás velejéig rohadt, bebukott, becsődölt. A Fidesz megpróbál kezdeni vele valamit, az MSzP semmit nem tett. A hallgatók több pénzt akarnak a közösből mint amennyit a kormány adni akar, no, nem nagy meglepetés. Kivel fizettetnéd meg?

"- alacsonyabb bérűek nagyobb arányú terhelése"
Nem igaz, az arány matematikai fogalom, hányadost jelent, az adózásban kulcsnak hívják. Az egykulcsos adórendszer éppen azt irányozza, hogy az "arány" azonos legyen. Tehát arányos adórendszer == egykulcsos. Az, hogy ez az alacsony jövedelműeknek nem tetszik, az nyilvánvaló, ők is többet szeretnének a közösből mint a hallgatók. Nem meglepő.

"- kommunista törvény el nem fogadása"
Az mi az?

"- matolcsy ámokfutása"
A Matolcsy egy idióta, csakhát az index blogokon sokkal nagyobb idiótaságok mennek általában. Jó, csináljunk mást, okés, hogyan? Adjunk többet a szegényeknek meg a hallgatóknak? Te kitől vennéd el?

"- mindent erőből való megoldás, kezdve a szerencsétlen földrajzi név bizottsággal"
Az állam eleve mindent erőből csinál. Az MSzP nem csinált semmit, azt lehet "nem erőből" csinálni.

"- közmunka, ahol munkért segélyt osztanak"
No, nem kötelező élni a lehetőséggel. Mit vársz, milyen legyen a közmunka, milyen legyen az állam által a rászorulóknak biztosított munka? Vagy ne legyen munka, csak adjunk pénzt? Te kitől vennéd el azt a pénzt?

"- hatalmas korrupciós botrányok, közgép, földosztás, meg a 40 milliós kérók 10 milliós keresetből,"
Okés, mi is volt a Hajdú Bt. Bajnai úr tanulsága? Amíg be nem bizonyítod, addig ártatlan, ugye? A Bajnai ártatlan, akkor a közgép sem bűnszövetkezet. Politikai meggyőződésből nem lehet eldönteni, hogy ki a bűnös ki nem az. Én nem is tudom.

"- botrányos munkatörvénykönyve"
Hát ha tudnám, hogy mit gondolsz tűrhetetlennek... de nem vagyok ügyvéd. Biztos vannak, akinek nem tetszenek dolgok, mindig mondja valaki, hogy "botrányos", de én ehhez nem értek.

"- sajtótörvény"
Szintén. Nem értek hozzá.

Félreértés ne essék, én komolyan csalódtam a Fideszben... vagyis nem annyira, mert tudtam, hogy sok jóra nem számíthatunk tőlük. De nem ezek miatt... ezek baloldali politikai lózungok meg különféle szubjektív elemezgetések.

komplikato 2013.02.12. 15:24:23

@dr. Kóser Malac: Én se értettem a notebookos rendőr mit keres ott?

Valamelyik képaláírás szerint konfigolja a kamerákat.
IP kamerát??? Közvetlenül? :D

takács bálint (törölt) 2013.02.12. 15:25:49

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
egy magát szocialistának mondó párt miért ne állhatna be ezek mögé? vonulhatnának a keresztényszocialisták is. hol vannak?

a keresztényszocialisták megkérdezhetnék gyurcsány ferenctől, hogy mégis mit keres ott? és ha az egyház tényleg sokat tenne a szegényekért (és nem csak mutatóban lenne egy-két szerzetes), akkor rétvári bence nyilván hitelesebb lenne, mint gyurcsányék. menjenek oda. menjen oda az überkeresztény zsiga marcell. és magyarázza el, hogy ő mennyi munkát adott a népnek miskolcon. és ne féljen attól, hogy a fejébe ütik a csákányt. vagy ha mégis, akkor vigyen testőröket. ne üssék agyon. rendben. de szerintem nem az a probléma, hogy a pártok a valós társadalmi problémák mellé odaállnak.

a másik oldalon a liberálisok is töketlenek. a nemzeti liberálisok is felvonulhatnának az összes történelmi zászlóval. és éppenséggel magyarázhatnák, hogy árpád vezér is államszövetséget akart (szövetségi államot). ez volt a honfoglalás célja. és utána a környező nemzetségekkel ilyesmit akart géza fejedelem és istván király is. a liberálisok felvonultathanák az összes történelmi zászlót. sehol sincs leírva, hogy a liberálisoknak csak szivárványszínűvel lehet vonulni. és akkor ez a csoport mondhatná azt, hogy orbán csak egy tökfej nacionalista, vona meg egy szalonnáci. azért, mert elutasítják a szövetségi politikát, és a nemzetközösségi lét minden formáját. csak a pénz érdekli őket. az, hogy hány vagyonnal lehet ellopni. csak mit tudom én miért a liberálisok nem értik ezeket. mibe kerül egy tucat óriási történelmi zászlót megvarrni. azzal kell végigvonulni.

Mérges 1234 2013.02.12. 15:26:58

@dr. Kóser Malac:

És az mit gondol, aki a békemenetben részt vesz?????

Mindakettő szánalmas különben.

komplikato 2013.02.12. 15:28:26

"A Bajnai ártatlan, akkor a közgép sem bűnszövetkezet. "

Hogy jön egy vagyonkezelő cég átláthatatlan működése miatt (is) becsődölt cég egy állami pályázatokból 100 milliárdnyi közpénzeket elnyelő gépezethez?

A bárminek indoklása a "nincs rá pénz" témában értelmetlen hülyeségekre, stadionokra, meg századvégre elköltött 100 milliárdok után meg épeszű embernél nem állna meg ... avagy sikerült a legrosszabb helyekről pénzt elvonni, majd az így megspórolt zsetont baromságokra elszúrni, ennyi erővel el is égethették volna.

sam poppat 2013.02.12. 15:28:26

@Jimmy Reiszmüller: nem tud szamolni,hazudik,kozonseges,ennyi...
attol meg nem kell vedeni az elvtarsnot...
:)
nem ertetlenkedes,csak tenyszeruseg,ennyi...

$pi$ 2013.02.12. 15:29:15

@blah: "oké, hogy Gyurcsányék elkúrták, de akkor nem mondasz fel a munkahelyeden és mész el kukásnak amikor a törlesztőt kell fizetni. Vagy talán nem látod mi ebben az analógia? "

Csak lehet, hogy nem jut pénzed új öltönyre és ezért elvesztesz néhány üzletet. Vagy lehet, hogy nem tudod fizetni a fűtést és ezért elveszíted az üzlethelyiségedet.

Az ország nem mondott fel a munkahelyén, hanem lassan csúszik lefelé. Közben pedig fizeti az adósságait óraműpontossággal... pontosan azokon a napokon, amely napokat Gyurcsány és Bajnai megbeszélte a bankkal... nekik könnyű, nekik csak hátra kell dőlni és néha beszólni. Nem ők fizetik vissza, nekik semmi sem drága.

$pi$ 2013.02.12. 15:32:15

@komplikato: "Hogy jön egy vagyonkezelő cég átláthatatlan működése miatt (is) becsődölt cég egy állami pályázatokból 100 milliárdnyi közpénzeket elnyelő gépezethez?"

Úgy, hogy *mindenki* ártatlan amíg be nem bizonyítják róla, hogy bűnös.

De te az egyikre azt mondod, hogy csak becsődölt azt is a más hibájából, a másikra meg azt mondod, hogy pénznyelő gépezet.

Miért nem jelented fel?

Stabilo 2013.02.12. 15:32:18

Én sajnálom a szegényeket, de lássuk be kellenek.
Különben kiket lehetne 4 évente bepalizni újra és újra???
A világ ilyen, így kell megszokni. Egy dolgot tehetsz: ne állj be politikus mellé soha, főleg ne akkor amikor "érted" menetel...

lehet más a propaganda 2013.02.12. 15:33:44

Hülye nagypofájú komcsi bagázs, hiányzik a vízágyú meg a gumilövedék? Nem fogjátok megkapni, ugráljatok csak, mindenki röhög rajtatok! Menjetek havat lapátolni, nem marháskodni!

barli 2013.02.12. 15:33:58

@komplikato: akkor lesz elnyelö, ha bebizonyítod hogy elnyelte és nem azt és úgy csinálta, amit/ahogy megígérte.
(Mindamellett a vak is látja, hogy úgy fogja csinálni, mint ahogy a gyurcsány/kóka is piti csirkefogó volt való életében, csak nem tudták rájukverni)

almahaboru 2013.02.12. 15:34:29

A legfelső kép szerintem csúsztatás, finoman szólva... a rendőrök azon szerintem nem a transzparenst szerelik...vagy szerinted azt így szokták? Laptoppal a kézben? Az efféle aljas félremagyarázásról eddig azt hittem, hogy főleg a kurucinfo szintű ázkalényekre jellemző...szal. ez az egész írás egy üres mocskolódás és a fő baj az vele, hogy a Fideszesek buta, arrogáns viselekdéséről eltereli a hangsúlyt, a szolidaritás teljes hiányáról is és az egészből buta bulvárt csinált. Gratula...

@jobbdemokrata: te nem csak számolni nem tudsz, de a leírt szövget sem érted... miért lenne attól valaki fasiszta, ha "fideSS" ként írja le a FIDESZ-t? Hmm? Esetleg ízléstelen, vagy buta, vagy épp olyan tahó mint te,

rekszem 2013.02.12. 15:36:34

@$pi$:

akkor kifejtem mire gondolok:

"- oktatás szétverése": az oktatás reformra vár, nem megszűntetésre, az iskolabezáráos, az egyetemi drasztikus pénmegvonások és a tandíj bevezetése pedig megszűntetik az oktatást illetve akiknek nincs pénzük az vagy kimarad vagy eladósodik

"- kommunista törvény el nem fogadása: a kommunista múlt feltárásanak megakadályozása. Ezt ugye nem kell tovább magyarázni, ha nem tudod mi az, akkor keress rá gugliban.

- "- mindent erőből való megoldás, kezdve a szerencsétlen földrajzi név bizottsággal: az erő ilyettén fitogtatása kicsinyes és kommunista szokás.

- matolcsy ámokfutása": egy komplett idióta, ami előfordul és emberi, de a probléma, hogy csak azért van a helyén még mindíg mert orbán személyes vereségnek és a gazdságpolitika kudarcának beismerésének érezné, ha le kellen mondatnia a sameszét, ezért inkább tovább rontja a levegőt meg az országot

"- alacsonyabb bérűek nagyobb arányú terhelése": aki keveset keres attól elvenni 10 rugó és odaadni annak aki amúgy is sokat keres + válhetően több juttatást is kap. Ezt nevezed igazságosnak? Egy multikatona adatrögíztő 3x annyit keres nettóban mint egy tanár vagy egy kezdő orvos.

- "- hatalmas korrupciós botrányok, közgép, földosztás, meg a 40 milliós kérók 10 milliós keresetből," Jól értem, hogy akkor senki se lop és senki nem lopott sem most, se az elmúlt 8 évben? Akkor mitól rosszabb a mszp mint a fidesz? vagy mitől jobb a fidesz, mint az mszp?

"- közmunka, ahol munkért segélyt osztanak" munkáért munkabér jár. Ha ezt vitatod, akkor ugye nem zavarna, ha a bredet a kormány éllamostíaná és csak 47 rugó sgélyt kapnál? ha nem tetszene, akkor mehetnél a picsába

"- botrányos munkatörvénykönyve" csak elvették a szabi jelentős részét, duplájára emelték a próbaidőt, növelték a túlóra számát, stb. Ennek megítéléshez nem érteni kell, hanem józanul gondolkodni.

"- sajtótörvény": nézd meg a MTV-t :)

komplikato 2013.02.12. 15:42:12

@$pi$: "Miért nem jelented fel?"
Van hol? :D

von Putri 2013.02.12. 15:45:33

@almahaboru:

Az eredeti blog, ahonnan átvették csúsztatott egy picit, de onnan még legalább kiderült, hogy a képen látható rendőr a kamerákat állítja, nincs semmi köze a molinóhoz, azt mások szerelik.

Erre most rátesz egy lapáttal ez a blog, ahol már fullban tolják a képünkbe azt hogy "rendőri segédlettel". Így működik a gépezet idehaza, és akkor még hátravan a külföld. Paul Lendvai már letisztult tényállásként közli az osztrák olvasóval, hogy a magyar diktatúrában a rendőrség készíti a molinót

$pi$ 2013.02.12. 15:50:14

@rekszem: Sok mindennel egyetértek abból amit itt leírtál. De persze az a helyzet, ha ezt elkezdenénk kifejteni, akkor hetekig itt ülhetnénk.

Az, hogy a kommunista bűnöket nem kezdték el feltárni az talán a legnagyobb bűnük szerintem.

A többi dologban meg részben egyetértek, részben meg nem. Más oldalról látunk bizonyos dolgokat. Például azt, hogy aki valamit tesz, azt mindig szidja valaki, aki meg nem csinál semmit, azt meg nehéz bírálni...

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 15:54:08

Mit kellett volna csinálnia a rendőröknek a molinó kifeszítőivel, kilőni a szemüket? Vagy a tüntetők szemét kellett volna kilőniük? Segítsen már valamelyik '89-es demokrata!

Kotkodus 2013.02.12. 15:54:31

@$pi$: www.pszaf.hu/data/cms2352358/kockazati_jelentes_2012_I_mellekletek.pdf

az mszp gazdaságpolitikájára felesleges kitérni. egyetértek veled: katasztrofális volt. azonban nézzük csak meg, hogy milyen helyzetet is örökölt pontosan a fidesz: érdemes a 2009/10 és 2010/11 közötti időszakot (bajnai szintén sokat szidott gazdaságpolitikájának hatásai ebben az időszakban figyelhetők meg), majd az azt követőt összehasonlítani…

bizalmi index/fogyasztás (m9), gdp (m10), ipari termelés (m15), export/import (m16), magánszektor foglalkoztatási létszám (m24) mind, mind komoly szinten javultak bajnai munkájának köszönhetően, majd stagnálásba kezdtek és mára mind esik... mindezt úgy, hogy bajnai alatt nem nőtt számottevően az államháztartás adóssága (m11). lehet azt mondani, hogy itt meg amott a világon nem működött az imf program, azonban ezekre az eredményekre én azt mondom, hogy meggyőzőek…

ezzel szemben a fidesz kormány egyetlen bravúrját az m11 és 12es ábrák mutatják: a manyup lenyúlása révén a háztartások pénzügyi megtakarításait átjátszották az államháztartásnak, amelynek egyenlege javult egyet (-4ről 6%ra), majd idén büszkén jelentjük, hogy stabilizálódott -2,7%on. hát gratulálok t. kormányunknak a bravúrhoz!

szóval a számok nekem azt mondják, hogy a fidesz egy felszálló ágban lévő gazdaságot lehetetlenített el...

örülnék, ha elmondanád, hogy te mit látsz a számokban! köszike!

$pi$ 2013.02.12. 15:54:58

@komplikato: Van, csak nem fogják elítélni. Politikust vagy a haverjait nálunk akkor sem ítélnék el, ha sírva könyörögne érte.

Nincs értelme arról beszélni, hogy melyik oldal a nagyobb bűnöző, mind az... erre akartam utalni. :)

Kotkodus 2013.02.12. 15:56:13

@$pi$: bocsi, de mennem kell aratni...:)

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 15:58:17

@$pi$: ráadásul devizában marta fel az 5 billiós hitelt Böszman és a libás, és nemcsak azt mondja meg az IMF, mikor kell fizetni és mennyit, hanem azt is, hogy milyen devizában. Hogy, hogy nem, pont a fizetésnapok előtt szokott mindig legyengülni a forint, hiszen beárazza a piac a biztos keresletet. Ilyenkor szoktak vinnyogni a bolsik, hogy az Orbán a hibás ezért is, meg a nácik.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 15:59:33

@Kotkodus: ezekre az eredményekre én azt mondom, hogy meggyőzőek

Ezekre az eredményekre maga Matolcsy is azt mondta, hogy meggyőzőek, bár nem ezekkel a szavakkal!
Az óvodáshad azon nyomban lehurrogta és azóta nem is esnek ki a bégetés szerepéből!-.)

$pi$ 2013.02.12. 16:01:51

@Kotkodus: "szóval a számok nekem azt mondják, hogy a fidesz egy felszálló ágban lévő gazdaságot lehetetlenített el..."

Bár ilyen egyszerű lenne. Megindulnak a számok és akkor látjuk, hogy ezentúl felfelé mennek, mert felfelé szálló ágban van.

"2009/10 és 2010/11 közötti időszakot (bajnai szintén sokat szidott gazdaságpolitikájának hatásai ebben az időszakban figyelhetők meg)"

Azt nyilván tudod, hogy Bajnai nem a miniszterelnöksége kezdetén jutott a hatalom közelébe, ugye? Előtte is gazdasági ügyekért volt felelős, előtte is volt hatalma. Azt is tudod, hogy a gazdasági válságról azt állította, hogy az magyarországot nem fogja érinteni, ugye? Azt is tudod, hogy két-három évre vettek fel kölcsönöket, ugye?

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 16:02:47

@Negyvenértelmiségi:

Hogy, hogy nem, pont a fizetésnapok előtt szokott mindig legyengülni a forint, hiszen beárazza a piac a biztos keresletet.

Kérdezzük már meg erről Kósát, Szijjártót, Matolcsyt jó!
Szerintem bólogatnának szavaidra szelíd mosollyal az arcukon de az a mosoly valami miatt mégis olyan érzetet keltene az emberben, mintha a fingásukat próbálnák leplezni az asztalnál!

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:05:32

@Kotkodus: Bajnai a messiás, Bajnai a remény!!!4 Kár, hogy nyakig benne volt ő is az elkúrásokban a legnagyobb pénzeszsákok fölött diszponáló kormánytagként éveken át. Amikért szépen rátolja az egész felelősséget az akkori elvtársaira, akikkel persze megint szövetkezni fog, és megint elkúrnak mindent, és megint kilövik az emberek szemét, ha hatalomra jutnak. Alig várják már, ezerrel egyeztetnek az Audi-kulcsokról. A rendőrnyugger meg is mondta, ha nem nyernek, akkor neki annyi.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.12. 16:05:36

:((
szegény libbantakat összetett szavakkal terhelik :(
hová jut a világ???

magándemokrata 2013.02.12. 16:05:45

@$pi$: Üdv! Szerinted az állam kötvény kibocsájtás az mi? Szerintem hitel, nagyobb kamattal, min 5%! Az IMF hitel, 2,5%!

$pi$ 2013.02.12. 16:05:49

@Jimmy Reiszmüller: "Ezekre az eredményekre maga Matolcsy is azt mondta, hogy meggyőzőek, bár nem ezekkel a szavakkal!"

Szerintem azt mondta, hogy "mindent megtettek a csőd elkerülésének érdekében, ami megtehettek". Azt, hogy valamiféle nagy teljesítményt nyújtottak, azt nem mondta senki. Pláne nem azt, hogy meggyőzőek...

Bár lehet, hogy tévedek, ha bedobnál egy linket, azt megköszönném. Holnap...

Kotkodus 2013.02.12. 16:07:25

@Negyvenértelmiségi: lehet a fidesszel ideológiailag egyetérteni. ez szíved joga és ezzel nem is vitatkozom, mert érzelmi/ízlésbeli kérdés.

azonban ajánlom figyelmedbe az imf hitel felvételét is magukba foglaló számokat. (lásd fenti kommentem).

az a helyzet, hogy a "libás" rendbe rakta a gazdaságot 1 év alatt abból az imf hitelből...

tőlem utálhatod a "libást", de a számok mégis őt igazolják... (ne szólj a hívő barátaidnak, mert még elkeserednének!) ;-)

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:07:48

@Jimmy Reiszmüller: hogy jön ide Kósa?

Nem vettek fel 5 billió forint értékű devizahitelt a bolsik, név szerint elsősorban Gyurcsányi, Bajnai, Simor? Nem szopatták be előtte legalább kétszer az országot devizahitellel? Nem követelik a Zorbántól 3 éve, hogy ő is devizában adósodjon el, mert roppant kedvező a kamatozása?

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:11:16

@Kotkodus: 1 év alatt nem lehet rendbetenni évtizedek elkúrását. A libás amúgy még a jobbak közül van az elvtársak közül, ő valószínűleg nem ávós, nem ávh-s, nem munkásőr, nem spicli, nem kínvallató, nem szemkilövető, "mindössze" ilyenek a haverjai.

De ha már nyugdíj és a dolgozók pénzének elvétele, megjegyezném, hogy Bajnai 62 évről 65 évre emelte a nyugdíjkorhatárt, amivel 3 évvel több járulékfizetésre és 3 évvel rövidebb járadékra kényszeríti a munkavállalókat, kivéve így pont a dupláját, kb. 6 millió forintot átlagosan a zsebükből, mint amennyiért a Zorbánnak kellett volna lemondania 139. alkalommal ezelőtt.

Kotkodus 2013.02.12. 16:13:28

@$pi$: szóval - ha jól értem - elismered, hogy a fidesz egy felszálló ágban lévő gazdaságot vett át és azóta is csak bottal üti a gazdasági növekedés nyomát?

mert kedves barátom ez bizony ilyen egyszerű!

a többi csak kifogás és mellébeszélés...

majd akkor szóljál, ha számokkal is tudsz cáfolni! köszi! ;-)

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:15:00

Egyébként az antikommunizmus az nem a pénzről szól, bár gazdaságilag is folyamatosan csődöt okoznak a bolsik.

Az antikommunizmus az elsősorban a tömeggyilkosságok, szemkilövetések, sortüzek és az ezeken viccelődés elleni zéró toleranciát jelenti.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 16:17:53

@sam poppat: nem tud szamolni

Te, (ti) nem tudtok számolni, ez a tényszerűség!
És hajtogathatod ennek az ellenkezőjét a komolyanvehetőségedet gyepálod!
Ugyanazt csinálod kicsiben, mint a kormány, akinek a megszorítás nem megszorítás, az adóemelés adócsökkentés...

Kotkodus 2013.02.12. 16:18:39

@Negyvenértelmiségi: kedves barátom! küldjük haza az országházból az ávh-sokat, a munkásőröket, a spicliket, a kínvallatókat! hajrá! nálam tárt kapukat döngetsz...

de akkor ki marad a fidesz padsoraiban?

miért nincs még 2/3 ellenére ügynöktörnény?

tudod, kedves barátom, viktorka (a munkahelyvédelmi akcióterv bejelentésekor) azt mondta mesterházynak (aki bizottságot javasolt a források szétosztására), hogy bizottságot az hoz létre, aki nem akar semmit sem tenni...

örülnék, ha elmondaná viktorka, hogy pontosan mi is a szándéka annak, aki még az ígért bizottsságot SEM hozza létre...

elfelejtette? hazudott? hülye? egyéb? szerinted?

remélem mersz válaszolni a kérdéseimre... ;-)

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 16:20:48

@Negyvenértelmiségi:

Az említett urak úgy jönnek ide, hogy általában akkor és olyankor ugattak amikor a devizahitel havi törlesztőrészlete számolódott!

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:20:52

@Kotkodus: 40+8 év elkúrás utolsó 1 éve (hitelből) nem volt olyan böszme, mint a többi, ezért hát a bolsik rögtön diadalmenetként kezdik el beállítani az egészet, hogy ezzel is üthessék a Csakneazorbánt, aki a számláikat rendezi éppen, és akinek volt már egy teljes, 4 éves ciklusa úgy, hogy az egész egybe is működött, és most is eloszlatta azokat a viharfelhőket az ország felett nagyobb társadalmi visszaesés nélkül, amik ma is ott gyülekeznek fél Európa feje felett.

3 éve még teljesen hihető volt, hogy Görögország sorsára jutunk, ugye emlékszel?

Ugye pont te emlegetted Kósát?

Ugye legalább magadnak bevallod, hogy az a nyilatkozat azért ütött ekkorát, mert reális volt?

Ugye belátod, hogy 3 év után nálunk nem lett "görög saláta"? Ugye azt is elismered, hogy ehhez nem kellett 50%-os ifjúsági munkanélküliség, sok tíz százalékos leépítés és bércsökkentés mindenhol, mint sok más országban?

dean23 2013.02.12. 16:21:01

Orbánnak van a segge lyukát nyaló civiljei és audival járó katonái! Az szociknak meg vannak fizetett éhezőik! :D

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:23:57

@Kotkodus:

Persze.

Szánalmasnak tartom, akikor az MSZMP jogutódjainak padsoraiból bolsizzák a Fideszt, aki ellen az MSZMP is ugyanúgy védte a "demokráciát", mint szemkilövető jogutódai.

Tény, hogy van nem egy gusztustalan kommunista is a Fidesz padsoraiban, olyan, mint amilyenekkel tele van az összes bolsi frakció is.

Úgy tűnik, Orbán sikeresen átkúrta a fejüket, amiért le a kalappal előtte.

blah 2013.02.12. 16:26:05

@$pi$: oké akkor nem tudod, hogy arra céloztam, hogy talán nem kéne olyan gazdaságpolitikát folytatni aminek következtében elkezd zsugorodni a versenyszféra. Ha olyan gazdasági környezetet teremtesz ahol a befektetők inkább elviszik a pénzüket, illetve a gazdaságot működtető cégektől veszed el azt a pénzt amit vissza tudnának forgatni akkor ott az óramű pontosságú fizetést bizony adók emelésével fogod elérni (költségcsökkentést egy populista válogatottól ne várjunk ugye). Itt tartunk most. Ez egy szopóspirál.
Ezúton küldeném üdvözletemet azoknak akik itt mentegetik a kormányt. Nem másra kell mutogatni hanem ésszerű elvárásokat kell megfogalmazni. Ahhoz meg gondolkodni is kéne.

Kotkodus 2013.02.12. 16:31:35

@Negyvenértelmiségi: örülnék, ha a kérdésemre válaszolnál. vagy nincs válasz? mi lett az emlékezet-bizottsággal? miért ülnek még komcsik a parlamentben, amikor már az alkotmány is kimondja a bűnösségüket?

ami pedig viktorka 98-02es gazdasági eredményeit illeti, megint csak tárt kapukat döngetsz! én készséggel elismerem, hogy - AKKOR (chikán, járai, stb.) - működött a gazdpolunk. MA nincs gazdpolunk. csak vízióink vannak...

nem emlegettem kósát, de ha már itt tartunk szívesen átnyálaztam volna a bejelentése előtti 48 óra összes kötését...

Kotkodus 2013.02.12. 16:35:52

@Negyvenértelmiségi: viktorka nem az ő fejüket "kúrta át", hanem a tiéteket...

viszont egyetértünk az összegzésben: valóban le a kalappal e teljesítmény előtt!

bárcsak a kormányzáshoz értene fele annyira, mint az emberek érzéseinek manipulálásához... mert abban valóban egy zseni!

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 16:38:59

@$pi$:

Nem ezekkel a szavakkal mondta valóban én azonban elismerést érzek a mondataiban!

www.parlament.hu/irom39/01062/adatok/altind.pdf

(Ne ijedj meg a terjedelmétől elégséges az első 4-5 oldalt olvasnod!)

"A Kormány az adott helyzetben a válság esetlegesen súlyosabb következményeinek
elhárítása érdekében – még a költségvetés jóváhagyása előtt – a gazdaság és a pénzügyi
rendszer stabilitását szolgáló jelentős lépéseket tett, többek között létrejött az EU-val, az
IMF-fel és a Világbankkal való megállapodás egy 20 milliárd eurós pénzügyi csomagról"

"Ugyanakkor a súlyos recessziót enyhítő, de az államháztartási hiány növekedésével járó
gazdaságélénkítő intézkedésekre – ellentétben az EU-tagállamok többségével – a
Kormánynak az előző években kialakult, rossz egyensúlyi pozíciók mellett már nem volt
lehetősége."

"A természetbeni társadalmi juttatások mértéke 3%-ot meghaladó mértékben esett vissza,
ugyanakkor a közösségi fogyasztás kis mértékben bővült, ami a fiskális takarékossági
intézkedéseket némileg ellensúlyozó, az „Út a munkához” program pozitív hatására
vezethető vissza."

"A 2008 végén kezdődő külső és belső keresletgyengülés, valamint a hitelaktivitás
mérséklődése a beruházási hajlandóságot is csökkentette a vállalati, kormányzati és
lakossági szektorban egyaránt. Így 2009-ben a bruttó állóeszköz-felhalmozás 6,5%-kal
esett vissza. Ez a csökkenés ugyanakkor a recesszió időszakában a régiós
versenytársakhoz képest nem tekinthető drasztikusnak. Ez egyrészt a diverzifikáltabb
gazdasági szerkezettel és a korábbi évekre jellemző alacsony beruházási szinttel
hozható összefüggésbe. Másrészt a kormányzat válságkezelő intézkedései is
hozzájárultak a beruházások relatíve mérsékeltebb csökkenéséhez."

Szelid sunmalac 2013.02.12. 16:43:22

@Negyvenértelmiségi: Mar az elozo negy eves ciklusa is csak azert mukodott, mert elotte a Bokros rendbe szedte a gazdasagot, utana meg ok negy evig csak abbol eltek es azt eltek fel!

Most pedig a Bajnai szedte valamelyest rendbe, de ahhoz nem tudta elegge, hogy par honap alatt ne tudnak szetkurni azt a keveset is, arrol nem beszelve, hogy a piac bizony bearazta a realis ertekukon ezeket a pocsoket, ezert amikor valamelyik fopocs megszolal (Kosa, Szijjarto, Kuszaszem), akkor azonnal hanyatt-homlok menekulnek.

Csak hogy egy peldat emlitsek neked a fergeteges gazdasagpolitikabol: sorban mennek csodbe a vallalkozasok, gyarak zarnak be tucatszam, mikozben egyetlen epkezlab beruhazast sikerult a Zorbannak prezentalnia, a Mercedes gyarat. Csakhogy azokkal meg ki kototte meg a megallapodast? Na KI? Meg kell mondjam, vagy tudod magadtol is?

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:50:27

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Bokros egy szélhámos.

Mint a családfő, aki úgy csökkenti a rezsit, hogy kevesebb pénzt ad az asszonynak, a többit meg oldja meg. Kb. ennyit csinált.

A kósázás nagy öngól az utóbbi 3 év tükrében.

Hol van Görögország és hol van Magyarország?

Akkor nagyon görcsösen próbálták bizonygatni a bolsik, hogy hiszen mi sokkal jobban állunk, mert a Gyurcsányi-csomag meg a Bajnai-csomag, de elég hónaljszagú volt a magyarázkodás.

Most meg a vak is lássa a különbséget, mi működünk, a görögöknél meg már csak a feketegazdaság megy valamennyire.

Egyébként nevetséges érv egy vidéki polgármester szavait többre értékelni, mint egy lejáró billiós devizahitel-részletet, mintha az előbbinek több hatása lenne az árfolyamra. Az utóbbi hatásáról egyik bolsi "szakértő" sem beszél, Bokros sem, Békesi sem, Draskovics sem, Simor sem. Szerinted miért?

azbesztos 2013.02.12. 16:51:25

Aki hataloméhségről beszél, nézzen a tükörbe- írja a bolsi "éhező" a cetlijére. A papír helyett akkor tükröt kell tartani a kezében, mert a FIDESZ nem éhezik a hatalomra, hanem birtokolja. Szerencsére.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:55:21

Jellemző egyébként, hogy minden bolsi ciklusban van egy elkúró meg egy válságkezelő, aki az elkúró által okozott csődöt simogatta el, hogy aztán 2 ciklus múlva mindkettő a létező legnagyobb szakember szerepében tetszelegjen.

Bajnai annyiban speciális, hogy ő az elkúrásoknak is aktív, kormányzati részese volt, nemcsak a romok hitelből történő összesöprésének.

Szelid sunmalac 2013.02.12. 16:55:44

@Negyvenértelmiségi: Ertem. Szelhamos. Meg a Bajnai is. Tehat mindenki, akit nemzetkozileg elfogadott szakember, kulfoldi egyetemeken tanit stb. ,de nem fideszes, az szelhamos. Logikus.

Gorogorszag, meg Magyaroszag osszemosasa is logikus, bar en idevennem mondjuk Ghanat, vagy a Kongoi Koztarsasagot is.

A Kosa meg csak egy videki polgarmester? Aha..hat ezt sem hallottam meg fideszestol.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 16:57:04

@Negyvenértelmiségi:

Én emlegettem Kósát!-.)

3 éve még teljesen hihető volt, hogy Görögország sorsára jutunk, ugye emlékszel?

Emlékszem életem!
Nem volt hihető, senki sem hitte a fidesznél sem!
Matolcsy értékelése erre a bizonyíték,ha valaki tényleg imádja hülyének érezni magát és a mainstream fideszes kommunikációs fosfolyamban lubickolni!

Ugye belátod, hogy 3 év után nálunk nem lett "görög saláta"?

Kurva jó!-.)
Csak azért nem lett görög saláta nálunk mert 3 napi zárt frakcióülésen sikeresen megtárgyalták, hogy mekkora egy barom volt a Lajos (Lajosunk valószínűleg, biztosan soha nem tudhatjuk, éppen az akkor Brüsszelben 7% hiányért lobbizó Orbának készítette az itthoni terepet, azaz tulajdonképpen nem Lajosunk hanem a kollektív barmolásuk eredményét kellett 3 napig tárgyalni)és hogyan mászhatnak ki belőle!

Kósa nyilatkozata azért ütött olyan kurva nagyot mert több szempontból is váratlan volt!
Semmi infójuk nem volt a befektetőknek arról amit előadott, ők nem görögsalátaként tekintettek országunkra, így váratlan volt!
Ehhez jött katalizátorként, hogy a kormánypárt egyik vezető politikusa drámázott!
Valamint akkor még nem tudták, hogy Magyarország államformája pár éven belül abszurdisztánra változik és nem tudták elképzelni, hogy egy ilyen komoly súlyú kérdésben nem a valóságról beszél Kósa hanem "CSAK" játszadozik a szavakkal!
És utána jött még a másik fasz, a papagáj, aki rákezdte, hogy ne mi döntjük be a Wall Streetet.
Ahogy vesszük, egy ideges nemzetközi hangulatban ahol egy bolhafasznyi méretű országot inkább régiós szinten néznek (befektetési alapok) és akkor egy ekkora fingot kienged a Lajos a száján ami elindít egy lavinát!
Nem, ahogy vesszük, nem mi döntjük be, mi csak belefingunk a trombitába!-.)

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 16:58:58

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Nem azt írtam, hogy "csak egy vidéki polgármester", hanem hogy "egy vidéki polgármester".

Nagykörúton belüli romkocsmákban szocializálódott álértelmiséginek tetszik lenni?

Én leszarom, hogy elfogadják-e nemzetközileg a bolsikat a hasonszőrűek vagy nem, nem nekik tartoznak elszámolással, bármennyire is úgy tűnhet a bolsi médiából, amikor beszámolnak a legújabb francia becsületrendjükről.

Cinkes 2013.02.12. 17:00:16

@azbesztos: szerencsére, eh? A vicc az egészben, hogy az ilyen agyatlan buzik legnagyobb pechére, mert a táplálkozási lánc legalján szopnak a legjobban. Akinek meg ennyi esze van az nem nagyon van feljebb....

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 17:00:29

@Negyvenértelmiségi:

Vidéki polgármester mi!-.)

A Fidesz országgyűlési győzelmét követően 2010. május 14-étől a párt ügyvezető alelnöke lett. (wikipedia)

Cinkes 2013.02.12. 17:01:52

@Negyvenértelmiségi: most nem egészen értem ki a bolsi. Nekem úgy tűnik mintha nem a fideszre értenéd, akik viszont kurvára úgy viselkednek mint a bolsik.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:02:44

@Jimmy Reiszmüller: aha, világos, aboszulút irreális volt, mégis elhitték, mintha csak azt mondta volna, hogy szerinte Obama nem néger, hanem székely.

Görögsalátát akartak csinálni a bolsik és bankárbolsi haverjaik az országból, de belénk törött a bicskájuk, mert nem ijedtünk meg tőlük, hanem kiröhögtük őket, és megadóztattuk a bankokat. Nemrég már a bankok kérték Brüsszeltől, hogy álljanak le az ország baszogatásával, mert ők fizetik meg a végén (nem, nem a zemberek).

Egy zseniális, unortodox trükk volt a Kósa-beszéd, ami a jól ismert pavlovi bolsi reflexekre építve stabilizálta az országot.

A bolsik még ma sem értik, mi történt, egyszerűen nem értik, hogy miért nem dőltünk be, amikor minden adott volt hozzá, semmit nem a bolsi elvárásoknak megfelelően csináltunk.

Mária 2013.02.12. 17:03:37

@sam poppat:
@Jaffar:
@$pi$:
@jobbdemokrata:
@barli:

Na, kicsi hígagyúim!

Ezt írtam, vissza lehet keresni:

*

Jelenleg a Fidesz van kormányon. Lassan NEGYEDIK éve.

"2010 áprlis -2011 március = első év

2011 április - 2012 március = második év

2012 április - 2013 március = harmadik év

2013 április - 2014-március = negyedik év

*

És ez bizony így igaz, akárhogy magyarázzátok is az ellenkezőjét.

Persze tőletek mi mást várna az ember?

Semmihez nem értetek, ezért vagdalkoztok mindig a másik fél kiforgatott szavaival.

Nyomorult, szánalmas csürhe vagytok.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:05:13

@Jimmy Reiszmüller:

Egy párt ügyvezető alelnöke vs 5 billió forint értékű IMF-devizahitel.

Na melyiknek van igazi, közvetlen hatása a forint árfolyamára a bolsik szerint?

Hát az alelnök halandzsájának, naná.

Erre a reflexre épített a Fidesz is, elkezdték eladni a forintot a bolsik, aztán rábasztak. Nem omlott össze 1 óra alatt, ahogy várták, ahogy szerették volna, amire fogadtak is. A "nagy hazafiak".

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 17:06:00

@Negyvenértelmiségi:

Nagykörúton belüli romkocsmákban szocializálódott álértelmiséginek tetszik lenni?

Én is ezt akartam kérdezni tőled, de nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni!-.)

Bocsánat, ezt a lasztit nem hagyhattam ki!

sárkányfő 2013.02.12. 17:07:36

@Negyvenértelmiségi:
Te tényleg elhiszed a legbárgyúbb kurucinfós mesét is?
Milyen mélyre kell süllyednie egy paranoid összeesküvés-elméletnek, hogy gyanút fogj?

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:08:05

@Jimmy Reiszmüller: úgy írod, mintha valami frappáns dumával vágtál volna vissza. Úgy értem, a sajátoddal, és nem az enyémmel.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 17:11:21

@Negyvenértelmiségi:

Szép elmélet csakhogy nem tudjuk, tudhatjuk, hogy ki fogadott és mire!
Nagyobb baj, hogy még így is minden alapot nélkülöz!
(látszik, hogy nem sokat tudhatsz a forexről)
Ha valaki itt jó eséllyel fogadhatott a piacon akkor az volt (vagy a környezet ez a valószínűbb egyébként)aki piacbefolyásoló hírrel tudott előjönni!
Itt olyan összegeket kell mozdítani, hogy nagyot lehet nyerni vagy bukni, de vakon nagyban lövöldözni nem!
Az a kaparóssorsjegy történet!-.)

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:11:29

@sárkányfő: a "szakértő" Bokros jósolt 1 órán belüli forintösszeomlást. Neki lett igaza, vagy azoknak, akik már akkor is röhögtek a szánalmas bolsi majmokon, akiknek az összes felhördülését előre ki lehet mindig számítani, építeni lehet rá?

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 17:13:06

@Negyvenértelmiségi:

Néha frappánsabb ha a másik saját szövegével vágunk vissza!-.)

A Látó 2013.02.12. 17:15:19

Remélem, hamarosan - mint a pingpongban - szerva itt csere ott!
2 év múlva a Bayer-Bencsik-.... korgó gyomorral poroszkál éhség menetként, míg a mostani éhségmenetesek vonulnak békemenetként.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:15:59

@Jimmy Reiszmüller: aki a bolsik ellen fogadott, az nagyon jól járt. A bolsik bepánikoltak a megmondóembereik hatására, egyre olcsóbban szabadultak meg a forintjuktól, azt szépen megvették a nem bolsik, és a végén a bolsikkal vetették vissza drágábban, mint eredetileg volt az ára.

A legszebb az egészben, hogy észre sem vették a bolsik, mennyire szarul jártak a rettegésükkel és a rettegtetésükkel, mert ocsmány politikai céljuk is megbukott, a pénzük is odalett, és nevetségessé is váltak.

Ehelyett lila fejjel szaladtak a vájúhoz a következő csengetésnél is, asszem az volt a médiatörvényes hiszti pont 2 éve.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:18:40

Irigykedve nézik az éhes proletárok az elegáns urakat a szalon ablakából, ahogy megvitatják egymással a nyugdíjkérdést, az adósságkérdést, a demográfiai kérdést és a többit.

A bolsik meg összeverekednek egymással, hogy ki adja át a portásnak a legújabb kiáltványukat.

zobod 2013.02.12. 17:21:54

Találó a transzparens! Micsoda cinizmus, a nyomorgók arconköpése a milliomos szocik aktuálpolitikai célú "éhség" menete.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 17:22:43

@Negyvenértelmiségi:

aha, világos, aboszulút irreális volt, mégis elhitték

Pontosan, jobb ha elfogadod!
Elmagyaráztam de akkor megpróbálom újra!
Abszolút irreális volt, értve ez alatt, hogy minden aktuálisan rendelkezésre álló piaci ismeretükkel szembement!
Nevezzük ezt most a hasonlat kedvéért melegfrontnak!
Mégis elhitték mert a kormánypárt alelnöke mondta, akit hiteles forrásnak tekintettek.
Ezt a hitelességet csak erősítette, katalizálta (értsük ez alatt, hogyha mondjuk valakinek eszébe is juthatott volna, hogy ez a huncut Lajos csak a sajátjait próbálja hülyíteni), hogy nem találkoztak még olyan unortodox állami vezetővel akik önbeteljesítő jóslatokat használnak belpolitikai kommunikációs célokra.
Legyen ez a hidegfront!

A kettő találkozott, vihar tört ki!

sárkányfő 2013.02.12. 17:26:55

@Negyvenértelmiségi:
Hát persze öregem, hát persze... olvasgasd csak tovább a kurucinfót, ott van ám a nagyigazság...

Szelid sunmalac 2013.02.12. 17:31:37

@Negyvenértelmiségi: Te kezded megutni a tobbiek mercejet! Amugy mennyit kapsz? Soha senki nem akar valaszolni, pedig ugy csinalnam ezt en is...

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:32:22

@Jimmy Reiszmüller: semmi konkrétumot nem mondott Kósa, nem is gazdaságpolitikus, egyszerűen amit mondott, az kapóra jött a bolsiknak. Legalábbis azt hitték. De Kósa is tudta, ismeri már annyira a bolsikat, hogy pontosan tudta, mi lesz a reakciójuk. A bolsik a hülye hisztériájukkal magukat hozzák újra és újra kényszerhelyzetbe.

Most már nincs kicsit fasiszta szöveg, most már a legapróbbra is csapot-papot eldobva menniük KELL tiltakozni, mint anno virslit zabálni május elsején.

Kiszámíthatóak, mint egy faék.

És legalább ennyire szánalmasak is.

Nem tudom, a megtakarításukat ejróra átváltó maszopnyuggerek megbocsátották-e már Lajosnak és a többieknek a szakértelmüket.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 17:33:49

@Negyvenértelmiségi: ti. a Bokros Lajosnak, aki 1 órán belül összeomló forintot vizionált.

Jimmy Reiszmüller 2013.02.12. 17:35:21

@Negyvenértelmiségi:

Hülyébbek a meséid, mint a Matolcsynak!
Ha a kutya megenné hátrafelé menne!-.)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.12. 17:43:35

@Trompf:
"Szóval aki éhségmenetet szervez az MSZP-vel, az ne csodálkozzon ha közröhej tárgyává válik."

Igazad van. És aki békemenetet a fidesszel?

A fidesz aztán a béke szobra volt az elmúlt 10 évben, az biztos.

buday008 2013.02.12. 17:44:20

Fel kéne csak szögezni a molinó helyére aki kiröhögi ezeket az embereket...

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 17:48:31

Szép és jó ez az éhségmenet, csak ne azok szerveznék, akik majdnem mélyszegénységbe küldték a komplett országot. Mindenki mástól hiteles lenne, na de pont a ballibektől!!???

Nagyon hiteles át attól az oldaltól, aki szerint csökkenteni vagy egyenesen megszüntetni kellene a nyugdíjakat, akik még kevesebb fizut adnának, de egy csomó mindent kivennének az állami szolgáltatások közöl és "piaci árat" fizettetnének érte. Emlékszünk még a nincs ingyenebéd-re, meg a még mindig túl jól élnek az emberek, majd ha már szédeleg az éhségtől, akkor vállalja az még kevesebbét is jellegű hozzáböffenésekre.

Ez tényleg a hatalom éhségmenete, semmi más. Csak addig van szükség a szegényemberekre, amíg oda nem szavaz, utána ugyanúgy leszarják őket és beléjük rúgnak, mint 2010 előtt.

Nem is csoda, hogy tizedannyi érdeklődés nincs, mint a kormánypárti rendezvényeken...

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 17:55:45

Egyébként meg mi a baj a transzparenssel. Ha a valakinek beleverik az orrát a saját sz**a, akkor azért se az a hibás, aki beleverte...

A békemeneten is volt hasonló jellegű transzparens a másik oldalon,érdekes módon ott nem volt azzal gond, hogy provokatív lenne. Egyik blog sem foglalkozott vele. Egyébként az volt, de nincs ezzel semmi gond. Az is egy vélemény. Vajon akkor ki is a nem demokrata? Aki nem tűri az ellenvéleményt?

Mária 2013.02.12. 17:57:07

@sárkányfő:

"@Negyvenértelmiségi:
Te tényleg elhiszed a legbárgyúbb kurucinfós mesét is?
Milyen mélyre kell süllyednie egy paranoid összeesküvés-elméletnek, hogy gyanút fogj?"

SOHA nem jut el odáig, hogy gyanút fogjon.

Akkor ugyanis be kellene ismernie, hogy egészen odáig hülye volt.

És ezt SOHA nem fogja beismerni. Inkább önigazol beszarásig.

Mária 2013.02.12. 18:00:15

@Önnek megyünk:

"Egyébként meg mi a baj a transzparenssel. Ha a valakinek beleverik az orrát a saját sz**a, akkor azért se az a hibás, aki beleverte..."

Milyen saját szara, baromarc?

Mi abban a "szar" pláne a "saját szar" hogy valaki kilátástalannak érzi a helyzetét, mert se jövője, se munkája, és ennek hangot is ad?

Ez ellen csak a hozzád hasonló istentelen gonosz perverz állatok vicsorognak.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 18:02:41

@pocakos focista: mindenesetre hitelesebbnek tűnnek békemenet szervezésére, mint a szemkilövető bolsik, '56 vérbefojtóinak szellemi és jogi örökösei.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 18:03:33

@Mária: akkora szarban nem lehet az ember, hogy bolsikkal kelljen vonulgatnia.

Mária 2013.02.12. 18:05:47

@Negyvenértelmiségi:

"akkora szarban nem lehet az ember, hogy bolsikkal kelljen vonulgatnia."

"Bolsikkal" mi, hülyegyerek?

Mária 2013.02.12. 18:07:50

@Negyvenértelmiségi:

Szellemi és jogi örökösei, mi?

Akkor ide figyelj:

A Fidesz azon politikusainak listája, akik korábban a kommunista rendszerben valamilyen funkciót töltöttek be

1. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke - volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2. Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter - volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3. Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője - volt KISZ-titkár

4. Martonyi János, külügyminiszter - volt MSZMP-tag

5. Pintér Sándor, belügyminiszter - volt párttitkár

6. Kövér László, parlamenti házelnök - volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője - volt KISZ-titkár

8. Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere - volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9. Orbán Győző, Orbán Viktor apja - volt párttitkár

10. Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja - az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11. Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere - az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12. Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere - a Hazafias Népfront volt alelnöke

13. Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere - volt MSZMP-tag

14. Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere - volt MSZMP-tag

15. Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere - volt MSZMP-tag

16. Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere - volt MSZMP-tag

17. Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára - volt MSZMP-tag, volt munkásőr

*

Forrás: www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be

miketbeszéltek 2013.02.12. 18:08:47

@Negyvenértelmiségi: Jó nektek a libás sztori. Lehet vele ijesztgetni, mint a mumussal. És nem kell fáradni a gondolkozással, pld. azzal. hogy a Hajdú Bét csődjében az objektív körülmények mellett benne volt az akkori kormányzat is, de legkevésbé Bajnai. Orbán nem tett tönkre embereket? Pld. rokkantnyugdíjasok, hazai buszgyártás. Félreértés ne essék, elítélem, ha szidalmazzák Orbánt, mert Magyarország vezetője, de mellé nem lehetne a libáshoz hasonló jelzőket aggatni?

The brain 2013.02.12. 18:12:04

@buday008: Mindenki kiröhögi őket.

miketbeszéltek 2013.02.12. 18:13:32

@Negyvenértelmiségi: Ezek a primitív, ész nélküli szlogenek! A mostani Fidesz kormányzás sokkal inkább idézi a bolsevik módszereket, mint bármelyik, 1990 óta. És megint a régi csont: a túlkapást elkövető rendőröket persze el kell marasztalni, de nem igaz, hogy a gyújtogató, rendőröket is súlyosan megsebesítő (erről persze nem szoktatok megemlékezni!) rendbontókat békés tüntetőknek állítani több mint csúsztatás.

miketbeszéltek 2013.02.12. 18:15:33

@miketbeszéltek: Bocs a rossz fogalmazásért. "nem igaz, hogy" rész törlendő.

Zka77 2013.02.12. 18:15:40

@Algopirin: mi van ezen félremagyarázva, te szerencsétlen?

szakállka 2013.02.12. 18:16:17

@Jimmy Reiszmüller: Engem mélységesen fölháborít az empátia teljes hiánya a fidesznél. Azzal, hogy tagadják a mélyszegénységet, az éhező családokat és gyermekeket még létező a probléma. Ha ezzel szembe állítom a fideszes offshore lovagok tevékenységét, az elsíbolt milliárdokat, a cinikusan stadionépítésre, huszadrangú külföldi labdarúgókra, edzőkre kiszórt pénzt, elfog a kétségbeesés. Bennem dúl az értetlenség, és fölháborít ez a helyzet! Azt is meg tudom érteni, ha azok az emberek, akiket ez a kormány semmibe vesz, lenéz, dühösek lesznek. Egyelőre elfojtják a dühöt, de mi lesz ha már nem? Mi lesz, ha fiatal demokratáink (sic!) kivezénylik a békemenetelő civilbérenceket? Jól gondolom, hogy semmi jó?

Wagem 2013.02.12. 18:17:59

Igaza van a molinónak.
Az egész szauna menet nem szól másról,mint a libolsik hataloméhségéről.
Gratula FIDESZ-nek.
Így kell bánni a csőcselékkel.

szakállka 2013.02.12. 18:20:24

@miketbeszéltek: De lehetne! És ha leírod pár hét múlva egy éjszaka megáll a ház előtt a fekete autó! A NER-ben lehet gyalázni, rágalmazni, beörtönözni büntetlenül. De ugye: "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a hatökörnek"

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 18:20:38

@Mária:
"Milyen saját szara, baromarc?"

"Ez ellen csak a hozzád hasonló istentelen gonosz perverz állatok vicsorognak."

Tessék, te is ennyire vagy képes. Ha valaki nem ért egyet, akkor az baromarc. Én leírtam, hogy miért álságos dolog ez, te ezzel szemben ennyire voltál képes. Grat! Logikus érvelés? Ugyan már...

Egyébként meg ott van a felette levő kommentemben, csak el kellene olvasni. Bár ezekkel a képességekkel az is csoda, ha... Na mindegy, inkább leírom ég egyszer:
A ballib oldal gyakorlatilag a bárkit képes felhasználni arra, hogy visszakerüljön a hatalomba. Mi ez, ha nem hataloméhség? Ha tényleg érdekelné a szegényemberek sorsa, akkor 2010 előtt nem hagyta volna őket szegénységben és nem nyilatkozott volna róluk olyan lenézően és arrogánsan, mint tette.

-------

Ez is tipikus liberális gondolkozás: nekünk nem tetsző transzparens kerül ki, akkor mi az, hogy nem szedik le, és mi az, hogy nem igazoltatják azokat, akik kiteszik. Ezt így a tolerancia és más véleményének elfogadása gyanánt?

Ha a békemeneten a Nyugati-felüljárón levő transzparenst akarta volna valaki leszedetni (nem akarta senki, a jobboldal ennél jóval nagyvonalúbb és értelmesebb), gondolom akkor azzal lett volna tele minden, hogy dübörög a diktatúra és a véleményterror van. Arra is rá lehetne fogni, hogy gyalázkodó és provokatív volt. Szerintem nem volt az, de ugyanolyan logika mentén, amilyennel ezt annak kiáltják ki, arra is rá lehetett volna fogni... Az más kérdés, hogy nem volt erre semmi szükség, az sokkal jobb volt, amikor a százezrek álltak szembe a 20 ezerrel :)

Mária 2013.02.12. 18:21:23

@szakállka:

"Egyelőre elfojtják a dühöt, de mi lesz ha már nem?"

Pontosan azt szeretné ez a mocskos banda, ha a lenézett, ellehetetlenített emberekből kirobbanna az elkeseredés.

Selmeczi egész nap teli torokból pofázná a mocsokságait róluk.

Wagem 2013.02.12. 18:23:08

@Mária:Maresz..vacsora után dünnyögd el magadban az internacionálét.
Ritka nagy barom vagy.Feszíted itt magad feleslegesen.
De ha bér tollnok vagy az más.
Akkor neked nem kellet vonulnod a csőcselékkel,mert van mit enned..

szakállka 2013.02.12. 18:25:30

@Önnek megyünk: A kormánypárti rendezvény jól fizet. A többi tüntetésre önként és ingyen mennek az emberek. Civil barátaink számolatlanul költik a közpénzt a rezsim védelmére. Remélem egyszer elszámolnak, megbízóikkal együtt!

Mária 2013.02.12. 18:26:06

@Önnek megyünk:

Mit csodálkozol? Főleg meg mit vagy felháborodva?

A "nemzeti oldal" csak a kokiból meg a sallerből ért, ne csodálkozz, ha a saját nyelveteken szólunk hozzátok.

Az érveléstechnikához, a választékos kifejezésekhez meg az észérvekhez hülyék vagytok, mint a segg. Ti a szlogenekből, a kétbizetésből, meg az acsarkodásból értetek. Az a ti nyelvetek.

Ez vagytok ti, "nemzeti oldal" és ezt a stílust érdemlitek, amikor valaki leereszkedik hozzátok, és szóba áll veletek.

Mária 2013.02.12. 18:27:35

@Wagem:

Ez az, hülyegyerek, érveid nincsenek, személyeskedj!

szakállka 2013.02.12. 18:28:43

@Mária: Nem hiszem, hogy abban az esetben már lenne vér a bugyogójában nyilvánosan mutatkozni. Egyébként én bízom benne, hogy a düh elfojtva marad, az emberek majd a választáskor váltják le ezt a rezsimet. Van most elég probléma ebben az országban, a balhé már nem hiányzik!

Mária 2013.02.12. 18:33:22

@szakállka:

A kisemmizett, megalázott emberek dühének elfojtva KELL maradnia.

Ők nem olyanok, mint a 2006-ban Fidesz-megrendelésre balhézó, randalírozó csürhe.

Ezt az egy évet már fejen állva is kibírjuk, és utána "vígan ülünk tort azok felett, akik ellenünk törtek" - ahogy Addamsék jelmondatában is áll :)

Parajpuding 2013.02.12. 18:34:10

A transzparens szövege és elhelyezése tökéletesen szimbolizálja a fideszesek pökhendi, kisstílű és aljas jellemét.
De legalább ezzel egyre közelebb viszik magukat a 2002-es esélyeikhez. Az szánalmas negatív kampányuk eddig sosem jött be. Azt a szellemi szintet viszont sosem fogják elérni, hogy ezt megértsék és okuljanak belőle.

Wagem 2013.02.12. 18:39:04

@Mária@Mária: Hehee..majom.Szívjad magad..!!
Csak röviden,mert egyébkén szarlak le.
Ha ennyire egyetértessz a csürhével,mi a faszért nem vonultál velük?
Jaaa hogy ez már nem a te asztalod??

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 18:39:59

@Mária:

"Az érveléstechnikához, a választékos kifejezésekhez meg az észérvekhez hülyék vagytok, mint a segg"
Ehhez képest:

Én:
"Nagyon hiteles át attól az oldaltól, aki szerint csökkenteni vagy egyenesen megszüntetni kellene a nyugdíjakat, akik még kevesebb fizut adnának, de egy csomó mindent kivennének az állami szolgáltatások közöl és "piaci árat" fizettetnének érte. Emlékszünk még a nincs ingyenebéd-re, meg a még mindig túl jól élnek az emberek, majd ha már szédeleg az éhségtől, akkor vállalja az még kevesebbét is jellegű hozzáböffenésekre.

Ez tényleg a hatalom éhségmenete, semmi más. Csak addig van szükség a szegényemberekre, amíg oda nem szavaz, utána ugyanúgy leszarják őket és beléjük rúgnak, mint 2010 előtt."

Te:
"Milyen saját szara, baromarc?"

Gondolom nem csak én látom, úgy, hogy van "némi" intelligenciai differencia közöttünk.

"Ez vagytok ti, "nemzeti oldal" és ezt a stílust érdemlitek, amikor valaki leereszkedik hozzátok, és szóba áll veletek. "
Ugye azért nem fogsz keszonbetegséget kapni? :)

apanna 2013.02.12. 18:40:04

@rókafogta: És a 9 hónap alatt ,eg darab munkát nem kínáltak fel senkinek, csak utalták a pénzt. Milyen jó is volt.:)

Mária 2013.02.12. 18:41:54

@Wagem:

Szívecske, keressél már észérveket, mert azon, ahogy vered magad a hülyeségeiddel, midnenki nevet.

szakállka 2013.02.12. 18:43:25

@Mária: Ne süllyedj le a szintjükre. Csalódott, sivár lelkű emberek, önálló gondolatok nélkül. A vezér zavaros gondolatvilágát mantrázzák, majd ami megmarad ilyen szinten böfögik vissza. Élőben vitatkozni velük valódi extrém sport. Nekem már sikerült. Három órán keresztül képesek voltak ugyanazt a három mondatot hiba nélkül ismételgetniük. Vitát kialakítani lehetetlen velük, mert ha felteszel egy kérdést, amelyre a három mondatban nincs válasz, rögtön személyeskedni kezdenek. Ekkor már a fekete pályán jársz....., Ilyenkor kell otthagyni őket, és figyelni a reakciót. Elkeserítő......!

Mária 2013.02.12. 18:44:05

@apanna:

"És a 9 hónap alatt ,eg darab munkát nem kínáltak fel senkinek, csak utalták a pénzt."

Ezt meg honnan veszed? Habony Árpi mondta?

Amit ő hazudik, te is azt hazudod?

Másrészt meg miféle munkát is lehet olyan térségben "felkínálni" ahol még a takarítónői állásra is diplomások ugranak, annyira nincs munka?

Mária 2013.02.12. 18:44:53

@szakállka:

De lesüllyedek :)

Szeretem látni, ahogy vergődnek :D

szakállka 2013.02.12. 18:45:48

@Önnek megyünk: Írtam az előbb egy kommentet! Remélem magadra ismersz! Vagy van még két mondatot, hogy tévedjek. Nem három, hanem öt a határ.

szakállka 2013.02.12. 18:46:55

@Mária: És soha nem engedjük, hogy ilyen emberek jussanak hatalomra ebben az országban!

Mária 2013.02.12. 18:47:19

@Önnek megyünk:

"Gondolom nem csak én látom, úgy, hogy van "némi" intelligenciai differencia közöttünk."

Bizonyára.

De nem a te javadra.

Hasonlítsuk össze a Mensa Hungariqua eredményeinket?

szakállka 2013.02.12. 18:48:47

@Mária: Nem jó filozófia! Írj nekik választékosan, kulturáltan. Nagyon hamar kiderül, hogy mely szavakat nem értik. Az még mulatságosabb!

apanna 2013.02.12. 18:48:52

A molinóra nyilván engedélyt kért valaki, megcsináltatta és kirakták. A rendőr meg ott volt és segített.

Nem is értem, mint a keselyűk, rögtön rávetitek magatokat a koncra. Mekkora gyűlölet lehet bennetek..

Mária 2013.02.12. 18:55:35

@szakállka:

Nem írok nekik választékosan, mert csak összezavarnám őket, hiszen ők a kétbites, egymondatos üzenetekből értenek.

Azt, hogy "hülye vagy bazmeg" azt megértik. Azt meg hogy "mentális deficitet mutat a gondolkodásod", vagy hogy "egy ötéves gyerek szintjén regrediálsz", vagy azt, hogy "a gondolkodásod vágyvezérelt és az illuzórikus optimizmus jegyeit mutatja", azt meg nem értik meg.

:D

Mária 2013.02.12. 18:59:19

@apanna:

Az volt a gond, hogy megadták az engedélyt bazmeg, hogy az ellentábor tüntetésének a helyszínére molinókat feszítgessenek.

Épeszű ember NEM ad engedélyt erre, mert biztonsági kockázata van, és csak plusz feladatot ad a rendőrségnek. Csak a hülye ad erre engedélyt, vagy az, akinek DIREKT az a célja, hogy az események elfajuljanak.

Érted, bazmeg?

Nem érted... nem baj.

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:02:06

@Mária: Vigadni vigadhattok, de 2014-ben NEM lesz kormányváltás.
Ha csak nem jön a jól bevált kékcédulás feeling a baloldal tájékán, mint anno, nemde?

szakállka 2013.02.12. 19:02:20

@Mária: Igazad van, ezt nem értik. Nem válaszolnak. És így nincs kivel vitatkozni. Arra nincs esély, hogy ők emelkedjenek fel? Vagy számunkra kisebb erőfeszítés lesüllyedni a szintjükre? Akarunk-e egyáltalán kommunikálni (nekik: jelentés pl. beszélgetni, véleményt cserélni) velük ezen a szinten? Megéri bosszankodni azon, hogy milyen alacsony a kommunikációs képességük?

azbesztos 2013.02.12. 19:02:29

@Cinkes: Tolvaj genyók éhezőket játszanak. Ez nem színház, hanem cirkusz, elvtársak. Még egy darabig nem juttok a húsos fazék közelébe. Remélem.

szakállka 2013.02.12. 19:04:07

@Doctor Klauße: Barátom ez a rezsim nem maradhat! Miért? Mert csak! Vagy így, vagy úgy!

szakállka 2013.02.12. 19:06:38

@azbesztos: Hopp egy aranyos böfi. Viki szeret és üdvözöl! Remélem egyszer eljutsz az általad így lenézett emberek helyzetébe! Megérdemelnéd!

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:07:34

@szakállka: azért mert ti ezt mondjátok, azért nem?
vagy mert kiadta a a párt propaganda osztálya, hogy ezt kell mondanotok szegény embereknek?

buday008 2013.02.12. 19:08:31

Lehet hülye vagyok de én rosszabbul élek mint 4 éve.

Mária 2013.02.12. 19:08:36

@azbesztos:

"Tolvaj genyók éhezőket játszanak."

Igazad lehet.

Ennél csak az szánalmasabb, amikor felkapaszkodott, nímand senkiházi uracsok, meg jöttment köpönyegforgató politikai kaméleonok parvenü stílusban "nemzeti oldalt" játszanak, meg "keresztény értékrendeset" játszanak, meg "polgári értékrendeset" játszanak. Ugye?

buday008 2013.02.12. 19:10:23

és ezt mondja mimimum 3-400 ezer kitántorgó + Együtt 2014, MSZP, DK + jobbik szimpatizáns + éhségmenetelő ...

szakállka 2013.02.12. 19:10:31

@Doctor Klauße: Jelenleg a haverjaid irányítják ezt a játékot. Szép gondolat a választási csalás emlegetése pont tőletek. Már most is felbillen a pálya. Gusztustalan az egész választási törvény! Mond már el, hogy az ellenzék hogyan tudna csalni a következő választásokon. A láncszavazást ugyibár a fidesz szabadalmaztatta legutóbb! Dereng? Nem? Nem baj! Nem a te szinted!

szakállka 2013.02.12. 19:11:45

@buday008: Én meg jobban félek, mint 30 éve!

Mária 2013.02.12. 19:12:50

@Doctor Klauße:

"Vigadni vigadhattok, de 2014-ben NEM lesz kormányváltás."

Ha elég sokszor bekopizzátok a blogokba meg a fórumokra, hogy nem lesz, akkor biztos, hogy nem lesz :)

De hogy biztosra menjetek, soha ne lépjetek a járda repedéseire, mindig háromszor ellenőrizzétek, hogy bezártátok-e az ajtót, és ne többször, mint ötször kavarjátok meg a kávét, szigorúan JOBB felé!

Bár szerintem írjatok inkább a Jézuskának, hogy hozzon nektek 2014-ben Fidesz-győzelmet :)

szakállka 2013.02.12. 19:13:11

@Doctor Klauße: Nem azért! Hanem azért, mert az ilyen rendszerek mindig elbuknak! A történelem is igazolja!

szakállka 2013.02.12. 19:14:25

@buday008: és az is, akinek parányi jóérzése van ebben az országban.

_most_ 2013.02.12. 19:15:51

@apanna: hát azért érthető, hogy egyesekből ellenérzést vált ki, hogy a szegénységre a fidesz reakciója mindössze egy ilyen szóvicc.

szakállka 2013.02.12. 19:16:12

@Mária: Ha lesz választás, lesz kormányváltás is! Kétszer ugyanabba a folyóba nem léphetünk bele.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.12. 19:17:39

@Negyvenértelmiségi: Szemkilövető bolsik, mi? Megint ez az agyoncsépelt (és hazug) rigmus. Ettől kezdve nyilvánvaló, hogy befeszült idegbeteg vagy, ergo nem érdekes a véleményed.

szakállka 2013.02.12. 19:18:40

@_most_: ez nem vicc, hanem sivár lélek........

sanyix 2013.02.12. 19:22:50

@szakállka: dehogynem! 94 óta 2 folyó között lépegetünk. De a folyót jó lenne inkább szennyvízcsatornának nevezni...

apanna 2013.02.12. 19:28:31

@Mária: Undorítóan vulgáris vagy és gyűlölködő.

Ha neked nem számítana a pártszimpátia, és csak a valóban éhezőket látnád, odamennél, és elhajtanád a politikusokat a felvonulók mellől.
De te nem azt teszed, hanem itt bazmegezel, gyűlölködsz, és szerintem még ölnél is ezekért az idiótákért.
Nincs igazad. Azért nincs, mert véded az éhségmenet szponzorait, azokat, akik kihasználják, beáldozzák a hatalom érdekében ezeket az emberek. Megint....
Í

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:31:11

@Mária: De te fogsz nagyobbat csodálkozni kettőnk közül, amikor majd hoz is. :)
Majd vigaszként veszek egy dobozos Heineken-t neked, azon úgy is vöröscsillag van!

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 19:31:19

@Mária:
"Hasonlítsuk össze a Mensa Hungariqua eredményeinket? "
Felesleges. Rajtam anélkül is látják az emberek, hogy boldog-boldogtalannak fitogtatnom kellene, hogy mennyivel okosabb vagyok :) Nimbuszt annak kell magának csinálni, akinek nincs...

apanna 2013.02.12. 19:33:18

@_most_: Érdekes, hogy mindent a fidesszel azonosítotok.
De ha azt mondom, hogy az éhségmenetet az mszp találta ki, vadul tiltakoztok.

Az egész vonulgatás mszp kampányfogás. Nem azért undorító, mert ők csinálják. Akivel megteszik ezt, az az undorító. Kihasználják ezeket a szerencsétlen embereket, miközben tudják jól, hogy az életben nem fognak rajtuk segíteni.

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:34:25

@szakállka: Az imént még csak kormányt akartatok váltani, most már rendszert is? Az "ilyen rendszerek"?
Nem tetszik a demokrácia????
1949. dereng?
Kezdek félni tőletek :D

_most_ 2013.02.12. 19:41:14

@apanna: az ellenzéknek ez a dolga, felhívja a figyelmet olyan a problémákra, amelyre a kormány nem foglalkozik. Nyilván a politikusoknak ez kampányfogas, dehát a semminél csak jobb. És ha nem szervezik meg az mszp az éhségmenetet, akkor ki, majd a szegény emberek?

Zka77 2013.02.12. 19:45:31

@apanna: nyilván minden mezei járőr hord magával laptopot a térfigyelőkamera hangolására és ért is hozzá. Hogyne.

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:49:48

@_most_: Ennél már csak az volt az undorítóbb, amikor Gyurcsány beköltözött az Avasra, úgy, hogy nagyjából a kabátja többe került, mint amit az a szegény család össze tud kuporgatni fél év alatt akár...

Égbekiáltó 2013.02.12. 19:50:57

@apanna: Figyi, itt nem az a lényeg, hogy ki mit talált ki, mert a sokkal seggnyalóbb békemenetet meg a főnököd találta ki. Csak amég a baloldal nem rondít bele a ti seggnyalásotokba ti közhatalmi segítséggel belerondítotok ebbe, mégpedig ordenáré provokatív módon. Erre varrjál gombot. Vajon milyen lehetne a békemenetben olyan bazi nagy transzparensz alatt utálni Gyurcsány, hogy Viktor hüje, vagy valami hasonló. Na ez ennek a posztnak az üzenete.
A békemenet neve is egy vicc, a kiváló plakátjaik és egyéb cselekedeteik miatt. Igazi békeharcosok.

sam poppat 2013.02.12. 19:59:38

@Mária: no,mizu bolsevika,megvolt az eligazitas???
mensa hungariqua???
neked max menza kis libbant,finomfozelek libatoportyuvel...

retardalt,szemelyeskedo senkihazi vagy,ennyi...

Bambulka 2013.02.12. 20:11:36

Aki ezt a transzparenst kitalálta az valószinüleg elég buta viszont cserébe rosszindulatú.

Mária 2013.02.12. 20:21:06

@sam poppat:

Hülye kis senki vagy :)

Hát nem most adta a gyulai meetingen parancsba a Kedves Vezetőtök, hogy kedvesnek és finom úriembernek mutassátok magatokat?

Én tudom, hogy lehetetlent kért a csürhéjétől, de legalább megpróbálhatnád :D

apanna 2013.02.12. 20:21:18

@Égbekiáltó: Saját seggedet nyalogasd, ne az enyémmel foglalkozz, mert azt már nyalja valaki. Politika mentesen.
Próbálj lazítani, mert a fideszezés nem vezet sehova, csak hülye leszel a gyűlölködéstől. és sajnos látható, hogy egyre többen vagytok......

Doctor Klauße 2013.02.12. 20:25:54

@apanna: nincsenek többen, csak hangosabbak, tudod, mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég....

Mária 2013.02.12. 20:27:27

@apanna:

"Undorítóan vulgáris vagy és gyűlölködő."

Ron Werber az apám.

*

"Ha neked nem számítana a pártszimpátia, és csak a valóban éhezőket látnád, odamennél, és elhajtanád a politikusokat a felvonulók mellől."

Ez a TI hülye rögeszmétek, hogy a civilek mellé ne álljanak pártok. Na de ki nem szarja le az ostoba rögeszméiteket, Mucika? Szerinted?

*

"De te nem azt teszed, hanem itt bazmegezel, gyűlölködsz, és szerintem még ölnél is ezekért az idiótákért."

Te ölnél a Kedves Vezetődért? Netán magadból indulsz ki, amikor másokról fröcsögsz ostobaságokat?

*

"Nincs igazad. Azért nincs, mert véded az éhségmenet szponzorait"

Miféle szponzorokat?

És hamár szponzorok: mikor hozzátok végre nyilvánosságra, hogy a Békemenet honnan kapja a "szponzori" támogatásokat? A civil szervezeteknek van ilyen elszámolási kötelezettségük, ugye tudod?

*

"azokat, akik kihasználják, beáldozzák a hatalom érdekében ezeket az emberek. Megint...."

Ezt meg ki mondta neked? A Habony Árpi, vagy a hangok, amik beszélnek hozzád?

Mária 2013.02.12. 20:30:35

@Önnek megyünk:

Ja. Vedd ki a gatyádból a zoknikat.

mákospacal 2013.02.12. 20:38:47

Nem olvastam végig a kommenteket, simán csak ide rakom a púpomat, mer jólesik, ezért jó az internet:
A húgymarta rapcsos hátranyilazó büdös kurva anyját a férgelődő, cinikus kis geci CÖF-nek. Na.

fefe79 2013.02.12. 20:51:56

"Békemenet", hm, érdekes név. Én cinikus, rothadt lelkű senkiket látok, akik amint kritika vagy csak ellenvélemény éri hőn imádott sleppjüket, azonnal ugranak, mint tyúk a takonyra, hogy demonstrálják: kuss legyen mindenkinek.
Remélem egyszer meglincselik ezeket a szemeteket.
Egyébként jó, hogy vannak. Képzeljünk el egy szerethető Fidesz-holdudvart, amire szívesen szavaznak az emberek, na még csak az kéne.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 20:55:40

Mint a "régi szép bolsevik időkben" - ugye Virág ettárs!

Kinek hiszel elvtárs, a szemednek, vagy a Pártnak?? :D

Rákosi pajtás elégedetten dörzsöli mancsait odalent, látva legjobb tanítványa tetteit.

Mindössze a bolsevik kutyából narancsbolsi szalonna lett!
Persze még elé teszi a népnemzeti és az (ál)keresztényi jelzőt.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:01:44

"...dohányt is kap, egy brancs maguk!" :))
www.youtube.com/watch?v=vDtf2Aa1N88

Azok a szép feliratok, molinók, csak azokat tudnám feledni... :))
www.youtube.com/watch?v=CyAOmO_pi_8

Ez még csak most jön, de alakul...
www.youtube.com/watch?v=uHhwBY9clio

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.02.12. 21:11:24

@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A régi szép munkásőr időket felemlegeted ?

Hát igen... Ott is mentetek éhségmeneten.

Csak akkor nem röhögött senki ki titeket, mikor lebuktatok, hogy csak az egypárt seggét nyaljátok, mint most.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:13:36

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az apád volt, vagy te?
Mármint a munkásőr elvtárs?
Bencsik elvtársról tudjuk, hogy aktívan írta a Munkásőr c. újságot, de te is???
NE'BA!!!
Legalább jobban fizetett, mint az út mellett a kamionos?

na4 2013.02.12. 21:20:06

A menetelök köszönjék meg a komcsi szervezöiknek, hogy nyolc év alatt 13500- milliárd Ft-tal eladósítottak bennünket. Ez percenként kb. 3.2 millió Ft nyolc év alatt, még akkor is, amikor aludtunk. Ez minden bajunk forrása. Aki azt hitte, hogy ezt egy-két év alatt le lehet dolgozni, az hülye!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:22:42

@na4:
Hűűűű... Még mindig az emúttnyóccév?? :))
Te aztán tudsz!
IQ tesz? Negatív? Az nem okés...

Égbekiáltó 2013.02.12. 21:34:02

@apanna: Kemény vagy, dehát érdemben természetesen nem tudtál hozzászólni, ezt vártam. A gyűlölködést azt ti szoktátok, lásd a posztban leírtakat példának. Mi legfeljebb az aljasságon akadunk ki amivel sajnos már nap mint nap találkozunk.
Egyébként gratulálok a saját politikamentes seggnyalódhoz. Hát szabad ilyen eltévelygéseket csinálni egy konzervatív szavazónak?

Kandabula 2013.02.12. 21:48:21

@na4: nem vagy Te egy számtantanár véletlenül?

hot-spot (törölt) 2013.02.12. 21:49:03

Szánalmas és nagyon primitív emberre vall,aki ezt a molinós dolgot kitalálta.

micsoda? 2013.02.12. 21:49:18

@_most_: Egyetértek.

Most szembesültem azzal a ténnyel, hogy kártyás vásárlás után én is meg, az üzlet is fizet. Megszűnt az ingyenes pénzfelvétel is. Nem lenne baj, ha olyan helyre menne az adó, ahol szükséges.

Amit nyerek/nyernék a vámon, azt elveszítem a réven. Gondolok itt, a még nem tapasztalt rezsicsökkentésre. Az már csak hab a tortán, hogy megy levél már a külföldön dolgozóknak is sok- sok millióért. Ilyen pazarlás mellett természetes, hogy felháborodik minden józan gondolkodású ember, pláne ha már a megélhetése a béke feneke alatt van. Undorító volt a „molinó” kirakása.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:51:03

@hot-spot:
Pelikán elvtársat szidod? Te, te... :))

www.youtube.com/watch?v=CyAOmO_pi_8

Előbb ajánlottam eccerieknek, de nem vették a lapot...

Kandabula 2013.02.12. 21:52:14

Szinte látom: Zsiga őrmester, már jönnek a tüntetők, ha nem lesz kész ezzel a lepedővel, nem lesz mit megvédenünk. Már jönnek is. Az ott nem a maga papája?

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2013.02.12. 21:54:49

Sunyi, gennyláda, undorito fideszes bûnbanda.

ob.szerver 2013.02.12. 22:06:27

Nem tudom kinek tűnt fel de az elmúlt napokban gomba módra szaporodnak a nulla kommentes fideszdroidok. Legalább 5-öt fel tudnék sorolni, pedig biz' isten, nem vadászom rájuk.

Akármi legyek, ha ez nem összehangolt akció .

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 22:11:02

@ob.szerver:
Nem, dehogy, a bolsevik párt nem olyan!

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:33:08

@Mária: igen, ez 17, aminek a fele kamu, pl. az általános iskolai titkári cím. A másik fele meg kénytelen jó képet

A maszopban, dk-ban, a libáséknál hány ávós, munkásőr, espión van? Pl. Heller Ágnes, aki a saját férjét is bemószerolta. Ő most ünnepelt sztár a bolsiknál. Pedig azt hinné, ez tényleg a legalja, a bolsi terrorista állampártnak felnyomni a házastársat.

@miketbeszéltek: én csak annyit írtam, hogy libás, minek magyarázkodsz, hogy nem is úgy vót? :D

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:35:39

@Negyvenértelmiségi: a másik fele meg kénytelen jó képet vágni Orbánhoz, és úgy szavazni, ahogy ő füttyent.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:37:14

Azt sikerült már tisztáznia a bolsiknak, hogy inkább a Kádár volt a jó, vagy inkább a Kuncze, hogy melyik védte meg jobban a köztársaságot az Orbántól meg a náciktól?

von Putri 2013.02.12. 23:43:02

A komenistáknál még mindig jól működik a cenzori reflex. Ami nem tetszik azt betiltanák, ha nem tudják akkor leszaggatnák, ha azt se tudják akkor nyüszítenek

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:46:46

Egy valódi rendszerváltás ott kezdődne, hogy a bolsik a teljes vagyonukkal felelnek a kommunizmusért, persze a mai bolsik a leginkább, mert ők még azzal sem védekezhetnek, amivel Kohn Béla bátyjuk, hogy nem tudta, hová vezetnek az eszmék és a komcsi böszmék.

Nem is kellene ehhez új törvény, a Ptk. szerint a jó erkölcsbe ütköző szerződések semmisek, így a padláslesöprésektől az MSZMP-től megörökölt vagyonon át a Club Aligáig mindegyik, és a bolsi bűnszervezet tagjai értelemszerűen kötelesek összedobni és befizetni ezeknek az ellenértékét a közösbe.

Ha nagyon tiltakoznak, akkor persze rá lehetne segíteni a fizetési hajlandóságukra új törvényekkel.

Ez még nem holokauszt lenne, vagy népbíróságnak hazudott koncepciós perek özöne, csak pontos elszámolás. A jó barátságnak is ez az alapja.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 00:00:16

@von Putri: de hát ők nem is voltak cenzorok, vagy már elévült.

Itt egy interjú Erdős Péter elvtárssal, ugyanilyen pofák masíroznak ma az éhségmenetekben. www.youtube.com/watch?v=Mam4-m9JQCQ

Kinézetre egy joviális, már-már nagyapós "szegényzsidó" értelmiségi, valójában egy bosszúszomjas, másokat ellehetetlenítő, börtönbe juttató, feljelentő szarházi.

A mostani bolsik és libsik ugyanolyan nosztalgiával emlegetik, mint a magyart arccal lefelé temető Kádárt, a magyarozást a médiában meghonosító, a magyart a szarral azonosító Hofit, vagy éppen az Aranycsapat besúgóját, a szintén zsidó Szepesi elvtárst.

Mária 2013.02.13. 07:02:03

@Negyvenértelmiségi:

A Fidesz azon politikusainak listája, akik korábban a kommunista rendszerben valamilyen funkciót töltöttek be

1. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke - volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2. Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter - volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3. Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője - volt KISZ-titkár

4. Martonyi János, külügyminiszter - volt MSZMP-tag

5. Pintér Sándor, belügyminiszter - volt párttitkár

6. Kövér László, parlamenti házelnök - volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője - volt KISZ-titkár

8. Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere - volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9. Orbán Győző, Orbán Viktor apja - volt párttitkár

10. Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja - az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11. Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere - az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12. Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere - a Hazafias Népfront volt alelnöke

13. Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere - volt MSZMP-tag

14. Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere - volt MSZMP-tag

15. Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere - volt MSZMP-tag

16. Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere - volt MSZMP-tag

17. Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára - volt MSZMP-tag, volt munkásőr

*

Forrás: www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be

2013.02.13. 10:59:45

@Mária:

No, már csak ezért sem értem, drága milliomosbankár-párti néni, kérem, hogy miért tetszenek ennyire haragudni a haverokra, ahelyett, hogy együtt tetszenének nyúzni minket tovább, mint a régi, szép időkben ... Hiszen, mint mondtam, ezek még mindig a legjobb tanítványaitok.

Ja, hogy így több lóvét lehet kihúzni, innen is, meg onnan is?! Egyszer az egyik sarcol, aztán meg a másik, és közben az aktuális lúzer úgy tesz, mint aki durcizik, hogy a zavarosban halásszon ?!

Szuper ez a biznisz, én mondom, Nobel-díjat annak, aki ezt még 1990 körül kitalálta, egy normális, jóléti, a világ előtt is joggal büszke ország helyett. Az általad imádottakkal az élen, akiket bőven oda kívánok, ahová a most uralgókat is, ezt ne feledd.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 11:11:41

@Mária: ez már volt.

De akkor lássuk:

Orbán egyetemi KISZ-titkárságáról bizonyíték? Ő is főállású, függetlenített KISZ-titkár volt, mint a Böszme? A faterja milyen rangú politikusa a Fidesznek?

Az igazi kommunistákkal nekem ne gyere, az ilyen Martonyikkal, ugyanolyan lámpavasra való gazemberek, mint a te kommunistáid, pl. a Gyurcsányi, a Lendvai (Pál is, Ildikó is), meg a többi is.

Ha Orbán apjánál zavar, hogy a tagja volt az MSZMP-nek, akkor Bauernél zavar-e, hogy az apja verőlegény és kínvallatótiszt volt?

A Zoltai munkásőr elvtársnak és zsidőbűnöző haverjainak adott milliárdok zavarnak-e?

Zavar-e téged a Kádár-nosztalgia, vagy amikor megy az egyrészt-másrészt Erdős Péter (J+++) elvtárs, Hofi Géza (J++) és a hasonszőrűek kapcsán?

Zavarna-e téged egy hasonló erősségű Szálasi-nosztalgia, ha a tévében kedélyes öregurak beszélgetnének nap mint nap arról, hogy azért a Szálasi idejében még bezzeg nem voltak raccsoló műsorvezetők a rádióban?

Betennél egy hasonló módszertannal készült listát szemkilövető kedvenceidről?

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 11:15:52

Bónusz: van-e még olyan ország, ahol azok után is sztár marad egy Szepesi nevű zsidóbűnöző, vén szarházi besúgó kommunista, hogy kiderül róla, elárulta a nemzet büszkeségét, az Aranycsapatot is?

A "demokrata" baloldalnak egy pillanatra sem voltak olyan gondolatai, hogy ez azért már mégiscsak sok, Eszme ide vagy oda?

rókafogta 2013.02.13. 11:48:09

@apanna: Az azért jó volt ,hogy évekik fizettem a munkanélküli ellátásra külön járadékot, mint munkáltató és mint munkavállaló? Most 3 hónap alatt se ajánlanak semmit senkinek (átl 1, 5 év a munkakeresés) . Olyan ez mint a nyugdíj addig fasza csávó vagyok amíg fizetni kell de fordítva már ingyenélő mi? Hát egy nagy paci szerszámot a seggébe aki kitalálta meg akinek tetszik., A nyugdíjamra is már 40 . éve fizetek. Lehet libsi kommunistázni

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 12:50:57

@rókafogta:

Az ingyenélő az nem a nyugdíjas, hanem a nyugger, főleg a 32 éves rendőrnyugger, aki havi 200 ezer forintonként kapja az életjáradékot a semmire.

Aki megdolgozott a nyugdíjáért, az nem ingyenélő.

Ezzel együtt elfogadhatatlan, hogy miközben a most 20, 30, 40 évesek jelenértéken kb. 20 ezer forintos egyennyugdíjra számíthatnak, addig a mostani nyugdíjasok évről évre infláció feletti emelésben, busás cafeteriában részesüljenek.

Nem azért, mert nem dolgoztak meg érte, mert megdolgoztak, mint ahogy a mostani dolgozók is megdolgoznak azért, hogy ne 300 eurót keressenek, amiből 30 euró csak a buszbérlet, ami a nyugdíjasnak ugye ingyen JÁR.

Együtt sírunk, együtt nevetünk.

Az nem megy, hogy az egyiknek minden jár is és jut is, a másiknak meg legfeljebb jár, de nem jut.

rókafogta 2013.02.13. 21:59:13

@Negyvenértelmiségi:Egyetértek de azért a 20 E Ft érőben nem hiszek,(reménykedek) az tény hogy a jelnlegi nyugdijasok erőn felül kapnak(persze tudjuk sokaknak kevés) azt én is fúrcsának találom ,hogy 2011 ben nyugdíjba ment ismerősöm röhögve meséli több a nyugdíjja mint a fizetése volt,Nem értek egyet az összes nyugdíjjas ingyenes állandó utazásával se. Lehetne szankcionálni ill. korlátozni.Pl. a lányom Skóciába tanúl oda vissza ingyenes a busz de csak a suliba és azt mondta csak bizonyos nyugdíj ill .meghatátozott havi utazás van az időseknek.
Nekm is havi 35 E munkábajárás, kocsivak (még mielőtt beszólnának egy vonat és összvonalas buszbérlet kéne 27 E) és a munkám se egy helyhez kötött.


süti beállítások módosítása