Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Rendőri jelenléttel helyezték fel az Éhségmenetet provokáló transzparenst

2013.02.11. 23:13 - eroica

Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte: "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetet". A transzparenst láthatóan rendőri jelenlét mellett helyezték fel. Sőt, a létra aljánál álló rendőr mögött jobbra álló kekizöld egyenruhás, usankás fiatalember Kövér László Házőrségének tagja.

Ehsegmenet_Fidesz_provokalo_molino_szerkesztes.jpgKép: Városszíve blog

A HVG alábbi képe alapján úgy tűnik, hogy a rendőrök nem csak parlamentet, hanem a Fidesz provokatív transzparensét is védték - három sorban állva. Vajon ki adott rá engedélyt? Kövér, mint házelnök? Rogán, mint a kerület polgármestere?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

A tüntetés csak 17 órakor kezdődött, de a Budapest határán kívülről érkező éhségmenetelők már korábban odaértek. A tüntetés szervezői többször jelezték az embereknek, hogy ne menjenek a provokatív transzparenshez így a tömegnek csak a töredéke ment oda, s a tüntetés beszédeinek kezdetekor ők is visszamentek a színpadhoz (a kép ezt a pillanatot örökíti meg).

0211_Ehsegmenet_Kossuth_ter_eleje.jpg

A fideszes molinóra egy tüntető papírlapon reagált:

0211_Ehsegmenet_reagalas_Fidesz_molinora.jpg

A Fidesznek a "humoros" transzparensek helyett lehet, hogy inkább azon kéne gondolkoznia, hogy helyes volt-e a közmunkás minimálbért havi 60-ról 47 ezerre csökkenteni (ami most is csak 49 ezerre nőtt). Ugyanis az Éhségmenet menetelőinek többségét kitevő közmunkásoknak ez tényleges gondot okoz. S mivel közmunka csak néhány hónapban van, a többi hónapban a 28.500-ról 22.800 forintra csökkentett segély marad a közmunkásoknak is. Ebből pedig még nehezebb megélni.

Ui.: A fideszes "Békemenet" jelezte, hogy ők tették ki a molinót. A Békemenet főszervező Csizmadia László korábban azzal indokolta civil függetlenségét, hogy ő nem Fidesz-tag, de kiderült, hogy hazudott, mert az. Társszervezői Bencsik András és Bayer Zsolt pedig szinten Fidesz-tagok.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr85075450

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nekrololong 2013.02.12. 14:56:33

Gyászol az emberiség. Elhunyt a világ legnagyobb krokodilja, Lolong, a szeretet és megbékélés egyetemes szimbóluma. A megdöbbenés perceiben emlékezzünk a feledhetetlen óriásra. Reni elkésett. Magába roskadva ül a medence szélén és az árva tócsát b...

Trackback: Tudtukkal, engedélyükkel 2013.02.12. 13:44:17

Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2013.02.12. 18:07:50

@Negyvenértelmiségi:

Szellemi és jogi örökösei, mi?

Akkor ide figyelj:

A Fidesz azon politikusainak listája, akik korábban a kommunista rendszerben valamilyen funkciót töltöttek be

1. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke - volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2. Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter - volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3. Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője - volt KISZ-titkár

4. Martonyi János, külügyminiszter - volt MSZMP-tag

5. Pintér Sándor, belügyminiszter - volt párttitkár

6. Kövér László, parlamenti házelnök - volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője - volt KISZ-titkár

8. Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere - volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9. Orbán Győző, Orbán Viktor apja - volt párttitkár

10. Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja - az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11. Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere - az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12. Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere - a Hazafias Népfront volt alelnöke

13. Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere - volt MSZMP-tag

14. Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere - volt MSZMP-tag

15. Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere - volt MSZMP-tag

16. Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere - volt MSZMP-tag

17. Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára - volt MSZMP-tag, volt munkásőr

*

Forrás: www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be

miketbeszéltek 2013.02.12. 18:08:47

@Negyvenértelmiségi: Jó nektek a libás sztori. Lehet vele ijesztgetni, mint a mumussal. És nem kell fáradni a gondolkozással, pld. azzal. hogy a Hajdú Bét csődjében az objektív körülmények mellett benne volt az akkori kormányzat is, de legkevésbé Bajnai. Orbán nem tett tönkre embereket? Pld. rokkantnyugdíjasok, hazai buszgyártás. Félreértés ne essék, elítélem, ha szidalmazzák Orbánt, mert Magyarország vezetője, de mellé nem lehetne a libáshoz hasonló jelzőket aggatni?

The brain 2013.02.12. 18:12:04

@buday008: Mindenki kiröhögi őket.

miketbeszéltek 2013.02.12. 18:13:32

@Negyvenértelmiségi: Ezek a primitív, ész nélküli szlogenek! A mostani Fidesz kormányzás sokkal inkább idézi a bolsevik módszereket, mint bármelyik, 1990 óta. És megint a régi csont: a túlkapást elkövető rendőröket persze el kell marasztalni, de nem igaz, hogy a gyújtogató, rendőröket is súlyosan megsebesítő (erről persze nem szoktatok megemlékezni!) rendbontókat békés tüntetőknek állítani több mint csúsztatás.

miketbeszéltek 2013.02.12. 18:15:33

@miketbeszéltek: Bocs a rossz fogalmazásért. "nem igaz, hogy" rész törlendő.

Zka77 2013.02.12. 18:15:40

@Algopirin: mi van ezen félremagyarázva, te szerencsétlen?

szakállka 2013.02.12. 18:16:17

@Jimmy Reiszmüller: Engem mélységesen fölháborít az empátia teljes hiánya a fidesznél. Azzal, hogy tagadják a mélyszegénységet, az éhező családokat és gyermekeket még létező a probléma. Ha ezzel szembe állítom a fideszes offshore lovagok tevékenységét, az elsíbolt milliárdokat, a cinikusan stadionépítésre, huszadrangú külföldi labdarúgókra, edzőkre kiszórt pénzt, elfog a kétségbeesés. Bennem dúl az értetlenség, és fölháborít ez a helyzet! Azt is meg tudom érteni, ha azok az emberek, akiket ez a kormány semmibe vesz, lenéz, dühösek lesznek. Egyelőre elfojtják a dühöt, de mi lesz ha már nem? Mi lesz, ha fiatal demokratáink (sic!) kivezénylik a békemenetelő civilbérenceket? Jól gondolom, hogy semmi jó?

Wagem 2013.02.12. 18:17:59

Igaza van a molinónak.
Az egész szauna menet nem szól másról,mint a libolsik hataloméhségéről.
Gratula FIDESZ-nek.
Így kell bánni a csőcselékkel.

szakállka 2013.02.12. 18:20:24

@miketbeszéltek: De lehetne! És ha leírod pár hét múlva egy éjszaka megáll a ház előtt a fekete autó! A NER-ben lehet gyalázni, rágalmazni, beörtönözni büntetlenül. De ugye: "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a hatökörnek"

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 18:20:38

@Mária:
"Milyen saját szara, baromarc?"

"Ez ellen csak a hozzád hasonló istentelen gonosz perverz állatok vicsorognak."

Tessék, te is ennyire vagy képes. Ha valaki nem ért egyet, akkor az baromarc. Én leírtam, hogy miért álságos dolog ez, te ezzel szemben ennyire voltál képes. Grat! Logikus érvelés? Ugyan már...

Egyébként meg ott van a felette levő kommentemben, csak el kellene olvasni. Bár ezekkel a képességekkel az is csoda, ha... Na mindegy, inkább leírom ég egyszer:
A ballib oldal gyakorlatilag a bárkit képes felhasználni arra, hogy visszakerüljön a hatalomba. Mi ez, ha nem hataloméhség? Ha tényleg érdekelné a szegényemberek sorsa, akkor 2010 előtt nem hagyta volna őket szegénységben és nem nyilatkozott volna róluk olyan lenézően és arrogánsan, mint tette.

-------

Ez is tipikus liberális gondolkozás: nekünk nem tetsző transzparens kerül ki, akkor mi az, hogy nem szedik le, és mi az, hogy nem igazoltatják azokat, akik kiteszik. Ezt így a tolerancia és más véleményének elfogadása gyanánt?

Ha a békemeneten a Nyugati-felüljárón levő transzparenst akarta volna valaki leszedetni (nem akarta senki, a jobboldal ennél jóval nagyvonalúbb és értelmesebb), gondolom akkor azzal lett volna tele minden, hogy dübörög a diktatúra és a véleményterror van. Arra is rá lehetne fogni, hogy gyalázkodó és provokatív volt. Szerintem nem volt az, de ugyanolyan logika mentén, amilyennel ezt annak kiáltják ki, arra is rá lehetett volna fogni... Az más kérdés, hogy nem volt erre semmi szükség, az sokkal jobb volt, amikor a százezrek álltak szembe a 20 ezerrel :)

Mária 2013.02.12. 18:21:23

@szakállka:

"Egyelőre elfojtják a dühöt, de mi lesz ha már nem?"

Pontosan azt szeretné ez a mocskos banda, ha a lenézett, ellehetetlenített emberekből kirobbanna az elkeseredés.

Selmeczi egész nap teli torokból pofázná a mocsokságait róluk.

Wagem 2013.02.12. 18:23:08

@Mária:Maresz..vacsora után dünnyögd el magadban az internacionálét.
Ritka nagy barom vagy.Feszíted itt magad feleslegesen.
De ha bér tollnok vagy az más.
Akkor neked nem kellet vonulnod a csőcselékkel,mert van mit enned..

szakállka 2013.02.12. 18:25:30

@Önnek megyünk: A kormánypárti rendezvény jól fizet. A többi tüntetésre önként és ingyen mennek az emberek. Civil barátaink számolatlanul költik a közpénzt a rezsim védelmére. Remélem egyszer elszámolnak, megbízóikkal együtt!

Mária 2013.02.12. 18:26:06

@Önnek megyünk:

Mit csodálkozol? Főleg meg mit vagy felháborodva?

A "nemzeti oldal" csak a kokiból meg a sallerből ért, ne csodálkozz, ha a saját nyelveteken szólunk hozzátok.

Az érveléstechnikához, a választékos kifejezésekhez meg az észérvekhez hülyék vagytok, mint a segg. Ti a szlogenekből, a kétbizetésből, meg az acsarkodásból értetek. Az a ti nyelvetek.

Ez vagytok ti, "nemzeti oldal" és ezt a stílust érdemlitek, amikor valaki leereszkedik hozzátok, és szóba áll veletek.

Mária 2013.02.12. 18:27:35

@Wagem:

Ez az, hülyegyerek, érveid nincsenek, személyeskedj!

szakállka 2013.02.12. 18:28:43

@Mária: Nem hiszem, hogy abban az esetben már lenne vér a bugyogójában nyilvánosan mutatkozni. Egyébként én bízom benne, hogy a düh elfojtva marad, az emberek majd a választáskor váltják le ezt a rezsimet. Van most elég probléma ebben az országban, a balhé már nem hiányzik!

Mária 2013.02.12. 18:33:22

@szakállka:

A kisemmizett, megalázott emberek dühének elfojtva KELL maradnia.

Ők nem olyanok, mint a 2006-ban Fidesz-megrendelésre balhézó, randalírozó csürhe.

Ezt az egy évet már fejen állva is kibírjuk, és utána "vígan ülünk tort azok felett, akik ellenünk törtek" - ahogy Addamsék jelmondatában is áll :)

Parajpuding 2013.02.12. 18:34:10

A transzparens szövege és elhelyezése tökéletesen szimbolizálja a fideszesek pökhendi, kisstílű és aljas jellemét.
De legalább ezzel egyre közelebb viszik magukat a 2002-es esélyeikhez. Az szánalmas negatív kampányuk eddig sosem jött be. Azt a szellemi szintet viszont sosem fogják elérni, hogy ezt megértsék és okuljanak belőle.

Wagem 2013.02.12. 18:39:04

@Mária@Mária: Hehee..majom.Szívjad magad..!!
Csak röviden,mert egyébkén szarlak le.
Ha ennyire egyetértessz a csürhével,mi a faszért nem vonultál velük?
Jaaa hogy ez már nem a te asztalod??

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 18:39:59

@Mária:

"Az érveléstechnikához, a választékos kifejezésekhez meg az észérvekhez hülyék vagytok, mint a segg"
Ehhez képest:

Én:
"Nagyon hiteles át attól az oldaltól, aki szerint csökkenteni vagy egyenesen megszüntetni kellene a nyugdíjakat, akik még kevesebb fizut adnának, de egy csomó mindent kivennének az állami szolgáltatások közöl és "piaci árat" fizettetnének érte. Emlékszünk még a nincs ingyenebéd-re, meg a még mindig túl jól élnek az emberek, majd ha már szédeleg az éhségtől, akkor vállalja az még kevesebbét is jellegű hozzáböffenésekre.

Ez tényleg a hatalom éhségmenete, semmi más. Csak addig van szükség a szegényemberekre, amíg oda nem szavaz, utána ugyanúgy leszarják őket és beléjük rúgnak, mint 2010 előtt."

Te:
"Milyen saját szara, baromarc?"

Gondolom nem csak én látom, úgy, hogy van "némi" intelligenciai differencia közöttünk.

"Ez vagytok ti, "nemzeti oldal" és ezt a stílust érdemlitek, amikor valaki leereszkedik hozzátok, és szóba áll veletek. "
Ugye azért nem fogsz keszonbetegséget kapni? :)

apanna 2013.02.12. 18:40:04

@rókafogta: És a 9 hónap alatt ,eg darab munkát nem kínáltak fel senkinek, csak utalták a pénzt. Milyen jó is volt.:)

Mária 2013.02.12. 18:41:54

@Wagem:

Szívecske, keressél már észérveket, mert azon, ahogy vered magad a hülyeségeiddel, midnenki nevet.

szakállka 2013.02.12. 18:43:25

@Mária: Ne süllyedj le a szintjükre. Csalódott, sivár lelkű emberek, önálló gondolatok nélkül. A vezér zavaros gondolatvilágát mantrázzák, majd ami megmarad ilyen szinten böfögik vissza. Élőben vitatkozni velük valódi extrém sport. Nekem már sikerült. Három órán keresztül képesek voltak ugyanazt a három mondatot hiba nélkül ismételgetniük. Vitát kialakítani lehetetlen velük, mert ha felteszel egy kérdést, amelyre a három mondatban nincs válasz, rögtön személyeskedni kezdenek. Ekkor már a fekete pályán jársz....., Ilyenkor kell otthagyni őket, és figyelni a reakciót. Elkeserítő......!

Mária 2013.02.12. 18:44:05

@apanna:

"És a 9 hónap alatt ,eg darab munkát nem kínáltak fel senkinek, csak utalták a pénzt."

Ezt meg honnan veszed? Habony Árpi mondta?

Amit ő hazudik, te is azt hazudod?

Másrészt meg miféle munkát is lehet olyan térségben "felkínálni" ahol még a takarítónői állásra is diplomások ugranak, annyira nincs munka?

Mária 2013.02.12. 18:44:53

@szakállka:

De lesüllyedek :)

Szeretem látni, ahogy vergődnek :D

szakállka 2013.02.12. 18:45:48

@Önnek megyünk: Írtam az előbb egy kommentet! Remélem magadra ismersz! Vagy van még két mondatot, hogy tévedjek. Nem három, hanem öt a határ.

szakállka 2013.02.12. 18:46:55

@Mária: És soha nem engedjük, hogy ilyen emberek jussanak hatalomra ebben az országban!

Mária 2013.02.12. 18:47:19

@Önnek megyünk:

"Gondolom nem csak én látom, úgy, hogy van "némi" intelligenciai differencia közöttünk."

Bizonyára.

De nem a te javadra.

Hasonlítsuk össze a Mensa Hungariqua eredményeinket?

szakállka 2013.02.12. 18:48:47

@Mária: Nem jó filozófia! Írj nekik választékosan, kulturáltan. Nagyon hamar kiderül, hogy mely szavakat nem értik. Az még mulatságosabb!

apanna 2013.02.12. 18:48:52

A molinóra nyilván engedélyt kért valaki, megcsináltatta és kirakták. A rendőr meg ott volt és segített.

Nem is értem, mint a keselyűk, rögtön rávetitek magatokat a koncra. Mekkora gyűlölet lehet bennetek..

Mária 2013.02.12. 18:55:35

@szakállka:

Nem írok nekik választékosan, mert csak összezavarnám őket, hiszen ők a kétbites, egymondatos üzenetekből értenek.

Azt, hogy "hülye vagy bazmeg" azt megértik. Azt meg hogy "mentális deficitet mutat a gondolkodásod", vagy hogy "egy ötéves gyerek szintjén regrediálsz", vagy azt, hogy "a gondolkodásod vágyvezérelt és az illuzórikus optimizmus jegyeit mutatja", azt meg nem értik meg.

:D

Mária 2013.02.12. 18:59:19

@apanna:

Az volt a gond, hogy megadták az engedélyt bazmeg, hogy az ellentábor tüntetésének a helyszínére molinókat feszítgessenek.

Épeszű ember NEM ad engedélyt erre, mert biztonsági kockázata van, és csak plusz feladatot ad a rendőrségnek. Csak a hülye ad erre engedélyt, vagy az, akinek DIREKT az a célja, hogy az események elfajuljanak.

Érted, bazmeg?

Nem érted... nem baj.

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:02:06

@Mária: Vigadni vigadhattok, de 2014-ben NEM lesz kormányváltás.
Ha csak nem jön a jól bevált kékcédulás feeling a baloldal tájékán, mint anno, nemde?

szakállka 2013.02.12. 19:02:20

@Mária: Igazad van, ezt nem értik. Nem válaszolnak. És így nincs kivel vitatkozni. Arra nincs esély, hogy ők emelkedjenek fel? Vagy számunkra kisebb erőfeszítés lesüllyedni a szintjükre? Akarunk-e egyáltalán kommunikálni (nekik: jelentés pl. beszélgetni, véleményt cserélni) velük ezen a szinten? Megéri bosszankodni azon, hogy milyen alacsony a kommunikációs képességük?

azbesztos 2013.02.12. 19:02:29

@Cinkes: Tolvaj genyók éhezőket játszanak. Ez nem színház, hanem cirkusz, elvtársak. Még egy darabig nem juttok a húsos fazék közelébe. Remélem.

szakállka 2013.02.12. 19:04:07

@Doctor Klauße: Barátom ez a rezsim nem maradhat! Miért? Mert csak! Vagy így, vagy úgy!

szakállka 2013.02.12. 19:06:38

@azbesztos: Hopp egy aranyos böfi. Viki szeret és üdvözöl! Remélem egyszer eljutsz az általad így lenézett emberek helyzetébe! Megérdemelnéd!

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:07:34

@szakállka: azért mert ti ezt mondjátok, azért nem?
vagy mert kiadta a a párt propaganda osztálya, hogy ezt kell mondanotok szegény embereknek?

buday008 2013.02.12. 19:08:31

Lehet hülye vagyok de én rosszabbul élek mint 4 éve.

Mária 2013.02.12. 19:08:36

@azbesztos:

"Tolvaj genyók éhezőket játszanak."

Igazad lehet.

Ennél csak az szánalmasabb, amikor felkapaszkodott, nímand senkiházi uracsok, meg jöttment köpönyegforgató politikai kaméleonok parvenü stílusban "nemzeti oldalt" játszanak, meg "keresztény értékrendeset" játszanak, meg "polgári értékrendeset" játszanak. Ugye?

buday008 2013.02.12. 19:10:23

és ezt mondja mimimum 3-400 ezer kitántorgó + Együtt 2014, MSZP, DK + jobbik szimpatizáns + éhségmenetelő ...

szakállka 2013.02.12. 19:10:31

@Doctor Klauße: Jelenleg a haverjaid irányítják ezt a játékot. Szép gondolat a választási csalás emlegetése pont tőletek. Már most is felbillen a pálya. Gusztustalan az egész választási törvény! Mond már el, hogy az ellenzék hogyan tudna csalni a következő választásokon. A láncszavazást ugyibár a fidesz szabadalmaztatta legutóbb! Dereng? Nem? Nem baj! Nem a te szinted!

szakállka 2013.02.12. 19:11:45

@buday008: Én meg jobban félek, mint 30 éve!

Mária 2013.02.12. 19:12:50

@Doctor Klauße:

"Vigadni vigadhattok, de 2014-ben NEM lesz kormányváltás."

Ha elég sokszor bekopizzátok a blogokba meg a fórumokra, hogy nem lesz, akkor biztos, hogy nem lesz :)

De hogy biztosra menjetek, soha ne lépjetek a járda repedéseire, mindig háromszor ellenőrizzétek, hogy bezártátok-e az ajtót, és ne többször, mint ötször kavarjátok meg a kávét, szigorúan JOBB felé!

Bár szerintem írjatok inkább a Jézuskának, hogy hozzon nektek 2014-ben Fidesz-győzelmet :)

szakállka 2013.02.12. 19:13:11

@Doctor Klauße: Nem azért! Hanem azért, mert az ilyen rendszerek mindig elbuknak! A történelem is igazolja!

szakállka 2013.02.12. 19:14:25

@buday008: és az is, akinek parányi jóérzése van ebben az országban.

_most_ 2013.02.12. 19:15:51

@apanna: hát azért érthető, hogy egyesekből ellenérzést vált ki, hogy a szegénységre a fidesz reakciója mindössze egy ilyen szóvicc.

szakállka 2013.02.12. 19:16:12

@Mária: Ha lesz választás, lesz kormányváltás is! Kétszer ugyanabba a folyóba nem léphetünk bele.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.12. 19:17:39

@Negyvenértelmiségi: Szemkilövető bolsik, mi? Megint ez az agyoncsépelt (és hazug) rigmus. Ettől kezdve nyilvánvaló, hogy befeszült idegbeteg vagy, ergo nem érdekes a véleményed.

szakállka 2013.02.12. 19:18:40

@_most_: ez nem vicc, hanem sivár lélek........

sanyix 2013.02.12. 19:22:50

@szakállka: dehogynem! 94 óta 2 folyó között lépegetünk. De a folyót jó lenne inkább szennyvízcsatornának nevezni...

apanna 2013.02.12. 19:28:31

@Mária: Undorítóan vulgáris vagy és gyűlölködő.

Ha neked nem számítana a pártszimpátia, és csak a valóban éhezőket látnád, odamennél, és elhajtanád a politikusokat a felvonulók mellől.
De te nem azt teszed, hanem itt bazmegezel, gyűlölködsz, és szerintem még ölnél is ezekért az idiótákért.
Nincs igazad. Azért nincs, mert véded az éhségmenet szponzorait, azokat, akik kihasználják, beáldozzák a hatalom érdekében ezeket az emberek. Megint....
Í

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:31:11

@Mária: De te fogsz nagyobbat csodálkozni kettőnk közül, amikor majd hoz is. :)
Majd vigaszként veszek egy dobozos Heineken-t neked, azon úgy is vöröscsillag van!

Önnek megyünk (törölt) 2013.02.12. 19:31:19

@Mária:
"Hasonlítsuk össze a Mensa Hungariqua eredményeinket? "
Felesleges. Rajtam anélkül is látják az emberek, hogy boldog-boldogtalannak fitogtatnom kellene, hogy mennyivel okosabb vagyok :) Nimbuszt annak kell magának csinálni, akinek nincs...

apanna 2013.02.12. 19:33:18

@_most_: Érdekes, hogy mindent a fidesszel azonosítotok.
De ha azt mondom, hogy az éhségmenetet az mszp találta ki, vadul tiltakoztok.

Az egész vonulgatás mszp kampányfogás. Nem azért undorító, mert ők csinálják. Akivel megteszik ezt, az az undorító. Kihasználják ezeket a szerencsétlen embereket, miközben tudják jól, hogy az életben nem fognak rajtuk segíteni.

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:34:25

@szakállka: Az imént még csak kormányt akartatok váltani, most már rendszert is? Az "ilyen rendszerek"?
Nem tetszik a demokrácia????
1949. dereng?
Kezdek félni tőletek :D

_most_ 2013.02.12. 19:41:14

@apanna: az ellenzéknek ez a dolga, felhívja a figyelmet olyan a problémákra, amelyre a kormány nem foglalkozik. Nyilván a politikusoknak ez kampányfogas, dehát a semminél csak jobb. És ha nem szervezik meg az mszp az éhségmenetet, akkor ki, majd a szegény emberek?

Zka77 2013.02.12. 19:45:31

@apanna: nyilván minden mezei járőr hord magával laptopot a térfigyelőkamera hangolására és ért is hozzá. Hogyne.

Doctor Klauße 2013.02.12. 19:49:48

@_most_: Ennél már csak az volt az undorítóbb, amikor Gyurcsány beköltözött az Avasra, úgy, hogy nagyjából a kabátja többe került, mint amit az a szegény család össze tud kuporgatni fél év alatt akár...

Égbekiáltó 2013.02.12. 19:50:57

@apanna: Figyi, itt nem az a lényeg, hogy ki mit talált ki, mert a sokkal seggnyalóbb békemenetet meg a főnököd találta ki. Csak amég a baloldal nem rondít bele a ti seggnyalásotokba ti közhatalmi segítséggel belerondítotok ebbe, mégpedig ordenáré provokatív módon. Erre varrjál gombot. Vajon milyen lehetne a békemenetben olyan bazi nagy transzparensz alatt utálni Gyurcsány, hogy Viktor hüje, vagy valami hasonló. Na ez ennek a posztnak az üzenete.
A békemenet neve is egy vicc, a kiváló plakátjaik és egyéb cselekedeteik miatt. Igazi békeharcosok.

sam poppat 2013.02.12. 19:59:38

@Mária: no,mizu bolsevika,megvolt az eligazitas???
mensa hungariqua???
neked max menza kis libbant,finomfozelek libatoportyuvel...

retardalt,szemelyeskedo senkihazi vagy,ennyi...

Bambulka 2013.02.12. 20:11:36

Aki ezt a transzparenst kitalálta az valószinüleg elég buta viszont cserébe rosszindulatú.

Mária 2013.02.12. 20:21:06

@sam poppat:

Hülye kis senki vagy :)

Hát nem most adta a gyulai meetingen parancsba a Kedves Vezetőtök, hogy kedvesnek és finom úriembernek mutassátok magatokat?

Én tudom, hogy lehetetlent kért a csürhéjétől, de legalább megpróbálhatnád :D

apanna 2013.02.12. 20:21:18

@Égbekiáltó: Saját seggedet nyalogasd, ne az enyémmel foglalkozz, mert azt már nyalja valaki. Politika mentesen.
Próbálj lazítani, mert a fideszezés nem vezet sehova, csak hülye leszel a gyűlölködéstől. és sajnos látható, hogy egyre többen vagytok......

Doctor Klauße 2013.02.12. 20:25:54

@apanna: nincsenek többen, csak hangosabbak, tudod, mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég....

Mária 2013.02.12. 20:27:27

@apanna:

"Undorítóan vulgáris vagy és gyűlölködő."

Ron Werber az apám.

*

"Ha neked nem számítana a pártszimpátia, és csak a valóban éhezőket látnád, odamennél, és elhajtanád a politikusokat a felvonulók mellől."

Ez a TI hülye rögeszmétek, hogy a civilek mellé ne álljanak pártok. Na de ki nem szarja le az ostoba rögeszméiteket, Mucika? Szerinted?

*

"De te nem azt teszed, hanem itt bazmegezel, gyűlölködsz, és szerintem még ölnél is ezekért az idiótákért."

Te ölnél a Kedves Vezetődért? Netán magadból indulsz ki, amikor másokról fröcsögsz ostobaságokat?

*

"Nincs igazad. Azért nincs, mert véded az éhségmenet szponzorait"

Miféle szponzorokat?

És hamár szponzorok: mikor hozzátok végre nyilvánosságra, hogy a Békemenet honnan kapja a "szponzori" támogatásokat? A civil szervezeteknek van ilyen elszámolási kötelezettségük, ugye tudod?

*

"azokat, akik kihasználják, beáldozzák a hatalom érdekében ezeket az emberek. Megint...."

Ezt meg ki mondta neked? A Habony Árpi, vagy a hangok, amik beszélnek hozzád?

Mária 2013.02.12. 20:30:35

@Önnek megyünk:

Ja. Vedd ki a gatyádból a zoknikat.

mákospacal 2013.02.12. 20:38:47

Nem olvastam végig a kommenteket, simán csak ide rakom a púpomat, mer jólesik, ezért jó az internet:
A húgymarta rapcsos hátranyilazó büdös kurva anyját a férgelődő, cinikus kis geci CÖF-nek. Na.

fefe79 2013.02.12. 20:51:56

"Békemenet", hm, érdekes név. Én cinikus, rothadt lelkű senkiket látok, akik amint kritika vagy csak ellenvélemény éri hőn imádott sleppjüket, azonnal ugranak, mint tyúk a takonyra, hogy demonstrálják: kuss legyen mindenkinek.
Remélem egyszer meglincselik ezeket a szemeteket.
Egyébként jó, hogy vannak. Képzeljünk el egy szerethető Fidesz-holdudvart, amire szívesen szavaznak az emberek, na még csak az kéne.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 20:55:40

Mint a "régi szép bolsevik időkben" - ugye Virág ettárs!

Kinek hiszel elvtárs, a szemednek, vagy a Pártnak?? :D

Rákosi pajtás elégedetten dörzsöli mancsait odalent, látva legjobb tanítványa tetteit.

Mindössze a bolsevik kutyából narancsbolsi szalonna lett!
Persze még elé teszi a népnemzeti és az (ál)keresztényi jelzőt.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:01:44

"...dohányt is kap, egy brancs maguk!" :))
www.youtube.com/watch?v=vDtf2Aa1N88

Azok a szép feliratok, molinók, csak azokat tudnám feledni... :))
www.youtube.com/watch?v=CyAOmO_pi_8

Ez még csak most jön, de alakul...
www.youtube.com/watch?v=uHhwBY9clio

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.02.12. 21:11:24

@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A régi szép munkásőr időket felemlegeted ?

Hát igen... Ott is mentetek éhségmeneten.

Csak akkor nem röhögött senki ki titeket, mikor lebuktatok, hogy csak az egypárt seggét nyaljátok, mint most.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:13:36

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az apád volt, vagy te?
Mármint a munkásőr elvtárs?
Bencsik elvtársról tudjuk, hogy aktívan írta a Munkásőr c. újságot, de te is???
NE'BA!!!
Legalább jobban fizetett, mint az út mellett a kamionos?

na4 2013.02.12. 21:20:06

A menetelök köszönjék meg a komcsi szervezöiknek, hogy nyolc év alatt 13500- milliárd Ft-tal eladósítottak bennünket. Ez percenként kb. 3.2 millió Ft nyolc év alatt, még akkor is, amikor aludtunk. Ez minden bajunk forrása. Aki azt hitte, hogy ezt egy-két év alatt le lehet dolgozni, az hülye!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:22:42

@na4:
Hűűűű... Még mindig az emúttnyóccév?? :))
Te aztán tudsz!
IQ tesz? Negatív? Az nem okés...

Égbekiáltó 2013.02.12. 21:34:02

@apanna: Kemény vagy, dehát érdemben természetesen nem tudtál hozzászólni, ezt vártam. A gyűlölködést azt ti szoktátok, lásd a posztban leírtakat példának. Mi legfeljebb az aljasságon akadunk ki amivel sajnos már nap mint nap találkozunk.
Egyébként gratulálok a saját politikamentes seggnyalódhoz. Hát szabad ilyen eltévelygéseket csinálni egy konzervatív szavazónak?

Kandabula 2013.02.12. 21:48:21

@na4: nem vagy Te egy számtantanár véletlenül?

hot-spot (törölt) 2013.02.12. 21:49:03

Szánalmas és nagyon primitív emberre vall,aki ezt a molinós dolgot kitalálta.

micsoda? 2013.02.12. 21:49:18

@_most_: Egyetértek.

Most szembesültem azzal a ténnyel, hogy kártyás vásárlás után én is meg, az üzlet is fizet. Megszűnt az ingyenes pénzfelvétel is. Nem lenne baj, ha olyan helyre menne az adó, ahol szükséges.

Amit nyerek/nyernék a vámon, azt elveszítem a réven. Gondolok itt, a még nem tapasztalt rezsicsökkentésre. Az már csak hab a tortán, hogy megy levél már a külföldön dolgozóknak is sok- sok millióért. Ilyen pazarlás mellett természetes, hogy felháborodik minden józan gondolkodású ember, pláne ha már a megélhetése a béke feneke alatt van. Undorító volt a „molinó” kirakása.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 21:51:03

@hot-spot:
Pelikán elvtársat szidod? Te, te... :))

www.youtube.com/watch?v=CyAOmO_pi_8

Előbb ajánlottam eccerieknek, de nem vették a lapot...

Kandabula 2013.02.12. 21:52:14

Szinte látom: Zsiga őrmester, már jönnek a tüntetők, ha nem lesz kész ezzel a lepedővel, nem lesz mit megvédenünk. Már jönnek is. Az ott nem a maga papája?

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2013.02.12. 21:54:49

Sunyi, gennyláda, undorito fideszes bûnbanda.

ob.szerver 2013.02.12. 22:06:27

Nem tudom kinek tűnt fel de az elmúlt napokban gomba módra szaporodnak a nulla kommentes fideszdroidok. Legalább 5-öt fel tudnék sorolni, pedig biz' isten, nem vadászom rájuk.

Akármi legyek, ha ez nem összehangolt akció .

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.12. 22:11:02

@ob.szerver:
Nem, dehogy, a bolsevik párt nem olyan!

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:33:08

@Mária: igen, ez 17, aminek a fele kamu, pl. az általános iskolai titkári cím. A másik fele meg kénytelen jó képet

A maszopban, dk-ban, a libáséknál hány ávós, munkásőr, espión van? Pl. Heller Ágnes, aki a saját férjét is bemószerolta. Ő most ünnepelt sztár a bolsiknál. Pedig azt hinné, ez tényleg a legalja, a bolsi terrorista állampártnak felnyomni a házastársat.

@miketbeszéltek: én csak annyit írtam, hogy libás, minek magyarázkodsz, hogy nem is úgy vót? :D

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:35:39

@Negyvenértelmiségi: a másik fele meg kénytelen jó képet vágni Orbánhoz, és úgy szavazni, ahogy ő füttyent.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:37:14

Azt sikerült már tisztáznia a bolsiknak, hogy inkább a Kádár volt a jó, vagy inkább a Kuncze, hogy melyik védte meg jobban a köztársaságot az Orbántól meg a náciktól?

von Putri 2013.02.12. 23:43:02

A komenistáknál még mindig jól működik a cenzori reflex. Ami nem tetszik azt betiltanák, ha nem tudják akkor leszaggatnák, ha azt se tudják akkor nyüszítenek

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.12. 23:46:46

Egy valódi rendszerváltás ott kezdődne, hogy a bolsik a teljes vagyonukkal felelnek a kommunizmusért, persze a mai bolsik a leginkább, mert ők még azzal sem védekezhetnek, amivel Kohn Béla bátyjuk, hogy nem tudta, hová vezetnek az eszmék és a komcsi böszmék.

Nem is kellene ehhez új törvény, a Ptk. szerint a jó erkölcsbe ütköző szerződések semmisek, így a padláslesöprésektől az MSZMP-től megörökölt vagyonon át a Club Aligáig mindegyik, és a bolsi bűnszervezet tagjai értelemszerűen kötelesek összedobni és befizetni ezeknek az ellenértékét a közösbe.

Ha nagyon tiltakoznak, akkor persze rá lehetne segíteni a fizetési hajlandóságukra új törvényekkel.

Ez még nem holokauszt lenne, vagy népbíróságnak hazudott koncepciós perek özöne, csak pontos elszámolás. A jó barátságnak is ez az alapja.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 00:00:16

@von Putri: de hát ők nem is voltak cenzorok, vagy már elévült.

Itt egy interjú Erdős Péter elvtárssal, ugyanilyen pofák masíroznak ma az éhségmenetekben. www.youtube.com/watch?v=Mam4-m9JQCQ

Kinézetre egy joviális, már-már nagyapós "szegényzsidó" értelmiségi, valójában egy bosszúszomjas, másokat ellehetetlenítő, börtönbe juttató, feljelentő szarházi.

A mostani bolsik és libsik ugyanolyan nosztalgiával emlegetik, mint a magyart arccal lefelé temető Kádárt, a magyarozást a médiában meghonosító, a magyart a szarral azonosító Hofit, vagy éppen az Aranycsapat besúgóját, a szintén zsidó Szepesi elvtárst.

Mária 2013.02.13. 07:02:03

@Negyvenértelmiségi:

A Fidesz azon politikusainak listája, akik korábban a kommunista rendszerben valamilyen funkciót töltöttek be

1. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke - volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2. Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter - volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3. Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője - volt KISZ-titkár

4. Martonyi János, külügyminiszter - volt MSZMP-tag

5. Pintér Sándor, belügyminiszter - volt párttitkár

6. Kövér László, parlamenti házelnök - volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője - volt KISZ-titkár

8. Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere - volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9. Orbán Győző, Orbán Viktor apja - volt párttitkár

10. Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja - az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11. Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere - az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12. Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere - a Hazafias Népfront volt alelnöke

13. Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere - volt MSZMP-tag

14. Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere - volt MSZMP-tag

15. Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere - volt MSZMP-tag

16. Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere - volt MSZMP-tag

17. Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára - volt MSZMP-tag, volt munkásőr

*

Forrás: www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be

2013.02.13. 10:59:45

@Mária:

No, már csak ezért sem értem, drága milliomosbankár-párti néni, kérem, hogy miért tetszenek ennyire haragudni a haverokra, ahelyett, hogy együtt tetszenének nyúzni minket tovább, mint a régi, szép időkben ... Hiszen, mint mondtam, ezek még mindig a legjobb tanítványaitok.

Ja, hogy így több lóvét lehet kihúzni, innen is, meg onnan is?! Egyszer az egyik sarcol, aztán meg a másik, és közben az aktuális lúzer úgy tesz, mint aki durcizik, hogy a zavarosban halásszon ?!

Szuper ez a biznisz, én mondom, Nobel-díjat annak, aki ezt még 1990 körül kitalálta, egy normális, jóléti, a világ előtt is joggal büszke ország helyett. Az általad imádottakkal az élen, akiket bőven oda kívánok, ahová a most uralgókat is, ezt ne feledd.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 11:11:41

@Mária: ez már volt.

De akkor lássuk:

Orbán egyetemi KISZ-titkárságáról bizonyíték? Ő is főállású, függetlenített KISZ-titkár volt, mint a Böszme? A faterja milyen rangú politikusa a Fidesznek?

Az igazi kommunistákkal nekem ne gyere, az ilyen Martonyikkal, ugyanolyan lámpavasra való gazemberek, mint a te kommunistáid, pl. a Gyurcsányi, a Lendvai (Pál is, Ildikó is), meg a többi is.

Ha Orbán apjánál zavar, hogy a tagja volt az MSZMP-nek, akkor Bauernél zavar-e, hogy az apja verőlegény és kínvallatótiszt volt?

A Zoltai munkásőr elvtársnak és zsidőbűnöző haverjainak adott milliárdok zavarnak-e?

Zavar-e téged a Kádár-nosztalgia, vagy amikor megy az egyrészt-másrészt Erdős Péter (J+++) elvtárs, Hofi Géza (J++) és a hasonszőrűek kapcsán?

Zavarna-e téged egy hasonló erősségű Szálasi-nosztalgia, ha a tévében kedélyes öregurak beszélgetnének nap mint nap arról, hogy azért a Szálasi idejében még bezzeg nem voltak raccsoló műsorvezetők a rádióban?

Betennél egy hasonló módszertannal készült listát szemkilövető kedvenceidről?

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 11:15:52

Bónusz: van-e még olyan ország, ahol azok után is sztár marad egy Szepesi nevű zsidóbűnöző, vén szarházi besúgó kommunista, hogy kiderül róla, elárulta a nemzet büszkeségét, az Aranycsapatot is?

A "demokrata" baloldalnak egy pillanatra sem voltak olyan gondolatai, hogy ez azért már mégiscsak sok, Eszme ide vagy oda?

rókafogta 2013.02.13. 11:48:09

@apanna: Az azért jó volt ,hogy évekik fizettem a munkanélküli ellátásra külön járadékot, mint munkáltató és mint munkavállaló? Most 3 hónap alatt se ajánlanak semmit senkinek (átl 1, 5 év a munkakeresés) . Olyan ez mint a nyugdíj addig fasza csávó vagyok amíg fizetni kell de fordítva már ingyenélő mi? Hát egy nagy paci szerszámot a seggébe aki kitalálta meg akinek tetszik., A nyugdíjamra is már 40 . éve fizetek. Lehet libsi kommunistázni

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 12:50:57

@rókafogta:

Az ingyenélő az nem a nyugdíjas, hanem a nyugger, főleg a 32 éves rendőrnyugger, aki havi 200 ezer forintonként kapja az életjáradékot a semmire.

Aki megdolgozott a nyugdíjáért, az nem ingyenélő.

Ezzel együtt elfogadhatatlan, hogy miközben a most 20, 30, 40 évesek jelenértéken kb. 20 ezer forintos egyennyugdíjra számíthatnak, addig a mostani nyugdíjasok évről évre infláció feletti emelésben, busás cafeteriában részesüljenek.

Nem azért, mert nem dolgoztak meg érte, mert megdolgoztak, mint ahogy a mostani dolgozók is megdolgoznak azért, hogy ne 300 eurót keressenek, amiből 30 euró csak a buszbérlet, ami a nyugdíjasnak ugye ingyen JÁR.

Együtt sírunk, együtt nevetünk.

Az nem megy, hogy az egyiknek minden jár is és jut is, a másiknak meg legfeljebb jár, de nem jut.

rókafogta 2013.02.13. 21:59:13

@Negyvenértelmiségi:Egyetértek de azért a 20 E Ft érőben nem hiszek,(reménykedek) az tény hogy a jelnlegi nyugdijasok erőn felül kapnak(persze tudjuk sokaknak kevés) azt én is fúrcsának találom ,hogy 2011 ben nyugdíjba ment ismerősöm röhögve meséli több a nyugdíjja mint a fizetése volt,Nem értek egyet az összes nyugdíjjas ingyenes állandó utazásával se. Lehetne szankcionálni ill. korlátozni.Pl. a lányom Skóciába tanúl oda vissza ingyenes a busz de csak a suliba és azt mondta csak bizonyos nyugdíj ill .meghatátozott havi utazás van az időseknek.
Nekm is havi 35 E munkábajárás, kocsivak (még mielőtt beszólnának egy vonat és összvonalas buszbérlet kéne 27 E) és a munkám se egy helyhez kötött.


süti beállítások módosítása