Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Valami baj van a Helyi Témával?

2010.05.28. 11:02 - eroica

Az egymillió példányban terjesztett Helyi Téma a Fidesz legjobb médiuma. A helyi hírek mellett sok bulvárt kap benne az olvasó - ingyen. Ezek mellett pedig könnyen lecsúsznak a Fidesz-sajtóosztály anyagai is. Hiszen a Témában vannak közéleti hírek is, persze gondosan szelektálva. Bár nincs rá írva, hogy "polgári bulvárlap" mégsem "fértek  bele" a híreikbe Meggyes Tamás viselt dolgai vagy a Kubatov-listázás, míg a rég eltűnt Kóka János fényképét rendszeresen előszedték. Elemzésként pedig mindig a pártNézőponggól közöltek valamit.

Ehhez képest tegnap döbbenetes élmény ért. A Helyi Témában nem volt egy darab MSZP vagy SZDSZ-fikázás sem. Kétszer átlapoztam, de nem volt. A bulvárhírek ott voltak ("Regina nem fél a piszoktól", SP szerint pedig ki kéne szakadni a cybertérből), de semmi "politikai" hír, "csak" az árvízről volt szó. Kis életem egy biztos pontját láttam elveszni. A tulajdonos Vitézy Tamás fia, Vitézy Dávid hiába ül Fidesz-delegáltként a BKV felügyelőbizottságában és hiába hirdet milliókért a BKV a lapban. Ennyit ér ez a szép együttműködés a Fidesszel? Pedig Veszprémben a Fidesz még egy közművelődési intézetet is megszüntetett, hogy legyen pénz a Helyi Témára.

Kétségbeesésemben tegnap rámentem honlapjukra. Itt megnyugodtam: a vezető hír Parragh "aranyérmes FB-tag" László szidta az előző kormány gazdaságpolitikáját. A honlap közepén található videóban pedig Orbán Viktor áprilisi (!) győzelmi beszéde látható.

Remélem az eheti lapszám csak kisiklás volt, mert kellenek a stabil pontok az életben.

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr792037553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Faculty 2010.05.28. 12:19:15

nem tudom, érdekes üzleti modell lehet. talán egy hónapja volt a közepén két oldal, egy fél lap, amin mszp-s reklámok voltak és azuon a két oldalon a reklámokon kívül csak olyan cikkek, amelyek arról szóltak mik épültek, újultak meg, vagy lettek jobbak a kerületünkben. a többi oldalon a megszokott.

kicsit nem hittem a szememnek.

Master Yoda 2010.05.30. 02:40:59

és már ki van vele a faszom, hogy a reggel épp rágyujtanék a kapuban amikor a postás a kezembe ad egy csomag helyi témát, hogy rakjam már oda ahova kéne, még cigizni se hagynak basszus :D

nehiddel 2010.05.30. 13:16:32

Mocskos egy újság az a helyi téma, mit és milyen hangnemben meg nem engednek maguknak.

gishi 2010.05.31. 16:04:06

@Master Yoda: Vidd el a nap megformázásához; kitörölni. :-)

steve85a 2010.06.12. 07:38:09

Hozzánk is egy nagy marékkal szoktak a lépcsőházba tenni.
Én meg a megfelelő helyre iktatom, a szelektív papírgyűjtőbe.


süti beállítások módosítása