Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Hűtlen kezelő polgármester

2010.02.17. 16:18 - Fidelio

http://drogriporter.hu/files/drogriporter/imce/judge_hammer.jpgHurrá, vádat emelt az ügyészség a Móri fideszes polgármesteer ellen!

Nem az az öröm, hogy eggyel több fideszes politikus ül a vádlottak padján, egy politikust is szomorú dolog ott látni, akármelyik pártból. De!

Több ügyet említettünk nemrég, amit az ügyészség furcsán húz el, majd gyorsít. Jó látni, hogy van legalább egy ellenpélda, hogy fideszes is lehet vádlott a választások előtt.
 

A polgármestert hűtlen kezeléssel gyanúsítják, hogy harmadáron értékesített egy önkormányzati földet. A móri önkormányzat 2007. május 30-án a polgármester javaslatára adta el a telket 622 ezer forintért, amelyért az előző nap valaki 2 millió forintot kínált. Már akkor több képviselő jelezte, hogy jogszerűtlen az eladás, de a polgármester keresztülvitte a döntést.
 

A polgármester szerint, amint belső vizsgálatuk megállapította a szabálytalanságot, felbontották a szerződést. Az ügyész szerint azonban erre csak azután került sor, hogy megindult a büntetővizsgálat.

 


Van egy másik ügy, amiben reméljük az ügyészség figyelmét. Régi ismerősről, a veszprémi Hudvágner Tamásról van szó, de újabb történet.

Nem lehet tudni, hogy egy parkolóház építésénél valóban Hudvágner képviselő családja adta-e be a legjobb ajánlatot, mert titkosították a részleteket. Korábban azonban Hudvágner Tamás egy tér harmadának eladását már megszavazta magának.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr801766550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása