Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Foglalkoztatásra nincs pénz, pártos buszoztatásra van.

2009.10.12. 08:17 - narancshéja

Címkék: gazdaság tüntetés önkormányzat meggyes polgári kultúra

https://m.blog.hu/pi/piroslapok/image/fidesz_tuntetok.jpgA világgazdasági válság miatti megszorítások érintik az önkormányzatokat is. A Fidesz szívszorító történeteket szed elő, hogy mire nem lesz pénz, s ebben még igaza is van.

A fideszesek őszinte aggodalmát már az is megkérdőjelezi, hogy közpénzből építenek tavat egy fideszes polgármester villája mellé; vagy az, hogy  veszprémben vitatható áron, pályázat és értékbecslés nélkül adják el egy tér harmadát a fideszes képviselőnek, s mindezt a képviselő meg is szavazza magának.

Legjobban a szombati tüntetés mutatta meg a Fidesz cinizmusát. Az önkormányzatok súlyos pénztelenségét azon a tüntetésen ecsetelték, ahová több helyről önkormányzati pénzen szerzett buszokkal vitték a résztvevőket. Az egyik fideszes polgármester emailben közölte, ha a hivatal dolgozói nem mennek ki a tüntetésre akkor a megszorítások miatt "10-15 százalékos létszámleépítés várható a polgármesteri hivatalban". Most ne töprengjünk azon, hogy ez zsarolás-e, elég annyit látni: foglalkoztatásra nincs pénz, pártos buszoztatásra még akad.

Ez az ügy miatt kivételesen várom, hogy Szíjjártó Péter megszólaljon.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr391443276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása