Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Kósa Lajos és a hazaárulás

2009.07.02. 00:23 - Fidelio

Címkék: kósa lajos

Részlet Kósa Lajosnak és Botka Lászlónak a Hetiválaszban zajlott vitájából:

Kósa: [Az IMF hitelnél] önként vállaltátok, hogy csökkentitek a magyar mezőgazdaság nemzeti támogatását. Ez, már megbocsáss, de gyakorló hazaárulás.

Botka: 2002-ben a Fidesz-kormány lezárta a mezőgazdasági fejezetet az uniós tárgyalásokon, elfogadva, hogy a magyar gazdák nem kapják meg a normatívát. A szocialista kormány 2003-ban újra felnyitotta a fejezetet, és belevetette, hogy kiegészítő támogatást adhatunk a gazdáknak - ha nem tette volna, egyáltalán nem részesülhettek volna hazai támogatásban. Ennyit a hazaárulásról.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr501216804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mig8 (törölt) 2009.07.03. 12:07:17

Azért én a két dolgot nem venném egy kalap alá.

Az első esetben a Fidesz-kormányról legfeljebb annyi mondható el, hogy tehetségtelen, mert keveset ért el. A második esetben viszont vállalt vmit a kormány, majd közölte, hogy "nem ér a nevem", mégse úgy tett, ahogy azt megígérte.

Botka különben tehetséges politikus. Mesterien válaszolt.

kuruckergeto 2009.07.03. 13:41:02

Azért annak nagyon örülnék, ha ugyan ezekkel a szereplőkkel történne majd 2010-ben a miniszeterelnök jelöltek TV-s vitája.


süti beállítások módosítása