Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Kipakolt a volt fideszes képviselő

2010.09.27. 06:06 - eroica

Címkék: fidesz képviselő polgármester csepel xxi kerület önkormányzati parlamenti horváth józsef polgármesterjelölt németh szilárd

Horváth József a Fidesz korábbi csepeli önkormányzati képviselője és 2006-os országgyűlési képviselőjelöltje volt. Most egy több részletben az internetre feltett interjúban kipakol a fidesz csepeli "erős emberéről", Németh Szilárdról.

Németh Szilárd idéntől országgyűlési képviselő, polgármester-jelölt és Tarlós kampányfőnöke is. A csepeli politikus pályája kezdetén mindössze egy Bánya utcai másfél szobás lakással rendelkezett. Ma egy nagy értékű családi házban él, ami szép teljesítmény az önkormányzati képviselői fizetésből (felesége, Németh "legfrissebb" életrajza szerint pedagógus, ami szintén nem kiemelt fizetés). Erre a vagyonosodásra is magyarázatot adhatnak Horváth József állításai.

"Ő nem szól bele a mutyikba, csak szóljanak róla neki".

Németh a frakciópénzt és a kampánypénzt is sajátként kezelte.

"A frakciópénz, 1 millió 240 ezer forint volt ... egy tollbetétet nem vett senkinek, csak és kizárólag ő vette fel". "Hozták be a pénzt az emberek [a kampányra támogatásként] ... ez a Fidesz kasszába nem került be".

 

Németh Szilárdnak azonban a fentiek mellett van egy nagy erénye: lojálisan képviselő pártelit akaratát. (Innentől, egy kicsit idegesítő a kérdező nő hangja és stílusa).

"De a nagyfiúk azt mondták, hogy így kell szavazni".

"Fölvette azt, hogy azt csinálja, amit Orbán Viktor szeretne".

 

Németh Szilárd az embereit "Úgy választja ki a képviselőjelöltjeit, akik függőségi viszonyban vannak tőle".

Horváth kemény kritikát fogalmaz meg több 2006-ban behozott képviselőről: Borbély Lénárd a rendes katonája Némethnek. Gárday Balázs, partyszervező, tivornyákat szervez Némethnek. Szuhai Erika, parlamenti pincér férje nyomta be Kövér László segítségével. Egy jelölt írástudatlan, még "a kopogtatókat se tudta kitölteni". A Horváth József körzetében, helyette elindított Pintérné pedig "érdekesen" könyvelt (őt most nem is indítja a Fidesz).

Németh Szilárdot egyébként a látványosan megfiatalodott helyi szocialisták is támadják. Szerintük Németh Szilárd eddigi feladatait sem tudja rendesen ellátni, mert az országgyűlésben alig szólalt fel és május óta hiányzott 52 szavazásról is. A fővárosi közgyűlés szavazásainak 60 százalékáról hiányzott, míg a csepeli testületi üléseknek csak a harmadán jelent meg 2010-ben.

Ezügyben persze a szocialisták sem büszkélkedhetnek, a parlamentben az előző ciklusban még a szocialista frakcióban is sok polgármester-képviselő volt. Igaz, most a fülkeforradalomban megduzzadt Fidesz-frakciónak van lehetősége, hogy sok másodállású polgármestert adjon. Németh Szilárd is erre a kettős feladatra készül.

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr472325729

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kipakolt a volt fideszes képviselő 2010.09.27. 09:36:14

Horváth József a Fidesz korábbi csepeli önkormányzati képviselője és 2006-os országgyűlési képviselőjelöltje volt. Most egy több részletben az internetre feltett interjúban kipakol a fidesz csepeli "erős emberéről", Németh Szilárdról. Fideszfigy…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szempontpuska 2010.09.27. 10:44:06

Ehhh. Bayer Zsolt már régen alaposan megcáfolta ezt :-)

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2010.09.27. 15:38:29

@szempontpuska: Megtiszteltetés ha az Örülünk Vincent valamely szerzője kommentel hozzánk. :-)

Bayer Zsolt pedig tudjuk, hogy mindig alaposan megindokolja megfontolt véleményét. :-) Mint pl. nemrég a liberálisokról, amit ő nyilván tapasztalatilag tud:
mandiner.hu/cikk/20100830_nem_kedveli_a_magyar_narancsot_bayer_zsolt

Waldi! 2010.09.28. 12:17:29

""A kormányváltás után honosíttatni szerettem volna a Szlovákiában három éve hétmillió forintnak megfelelő összegért vett Hyundai telepjárómat, de ez hárommilliómba került volna, és ennyi pénzem nincs" - mondta a HVG-nek Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap publicistája, az Echo TV műsorvezetője, aki két éve azzal indokolta vállalkozása Szlovákiába telepítését, hogy nem akarta autójával támogatni a Gyurcsány kormányt. Bayer azt állítja, hogy már nem használja az eladni tervezett autót, helyette egy magyar rendszámú Suzukival jár. Ígéri, 2011 elején szlovák cégét is megszünteti, helyette magyar vállalkozásba telepíti át tevékenységeit és itthon fizet adót."

Bayer Zsolt mar a palinkas forradalom ellensege, a forradalom gyozelme utan kozel 1 evig fizeti meg tovabb az adot az elnyomo Szlovak allamnak, ahelyett hogy a romokban hevero magyar allamot segitene vele. Amivel kevesebb adot fizetett Szlovakiaban, ha azt osszesporolta volna, abbol befizethetne a telepjaroja regisztracios adojat, hogy tobb jusson az ehezo magyar nepnek. De ilyen egy profitorientalt ember ez a Bayer Zsolt. :(


süti beállítások módosítása