Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Csonka Trianon

2009.04.15. 00:46 - eroica

Címkék: trianon deutsch tamás

A Fidesz elkezdte bemutatni EP-képviselőjelöltjeit, ami dicséretes dolog. A pár perces videókban sok a vágás, hogy érdekesebbek legyenek. A legfőbb érdekesség persze Deutsch Für Tamás volt.
Deutsch a konzervatív Casanova, 90-ben az (akkor még liberális) Fideszben is inkább az "alternatív" vonalát képviselte. Most erős éppen nemzeti irányultságot mutatott:
"az Európai Parlament az a törvényhozó testület, ahova a trianoni békediktátumokat követően első alkalommal a Kárpát-medencében élő összes magyar egy közös törvényhozó testületbe választhat képviselőket."
A nemzetegyesítő örömből nekem nagyon hiányoznak a vajdasági, kárpátaljai és horvátországi magyarok, akik ugye nem EU-tagként nem szavazhatnak.
Tamás, Neked ők nem hiányoznak?
Vagy csak nem jutott eszedbe, hogy Szerbia, Ukrajna, Horvátország nem EU tagállam?


Na még +1: Deutsch "kimagasló teljesítményűnek" nevezte az eddigi fideszes EP-képviselők munkáját. Nem kenyerem a dicsérgetés, de ebben van igazság. Valóban jól dolgoztak jónéhányan, hogy csak Barsiné Pataky Etelkát és Becsey Zsoltot említem. Kinek is kellett a helyük, hogy most nincsenek a listán?

Na még +1: Volt Deutsch Tamásnak még egy őszinte mondata: "[a delegáció teljesítményében] nagyon-nagyon magasan van a mérce, bizony össze kell szednem magamat, jól kell bizony dolgoznom, hogy nehogy véletlenül lehúzzam".
Hajrá Tamás!
 

A lista egészéről is meg lehet jegyezni ezt-azt.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr701065764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2009.04.20. 22:15:42

Ez az ürge is hogy nem pusztult ki még ebből a cirkuszból?!?

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2009.04.20. 22:17:33

Olyan, mint Bodnár Attila. Annak is hányszor kell még tök nevetségessé válni és megbukni ahhoz, hogy ne lássuk többet a színpadon.

kamasuka 2009.05.23. 20:07:10

Tompika egy fasz. Végre elhúz a pi... EUba, DE!, itt természetesen az EU tagállamokat értette, azokra célzott, kár belekeverni baromságot, mégha ilyen idióta címen is fut ez a blog. Persze index címlap is ...

A +1 jelzi, hogy ő sem hülye. Ökörnek ökör, itt politikusi értelemben, de nem hülye. Hülye a kampányvezér, hülye az aki felvértezi a párt politikusait, hogy mit mondjanak (az még ráadásul buta is), hülye az egész Fidesz kampány, de ha Tompikától meg akarnak szabadulni, akkor biza be kell áldozni arcokat. Kint esélye sincs, hogy kárt okozzon, itthon volna, ha teszem azt nem jár be a munkahelyére, nem szavaz, stb.

blr 2009.05.24. 03:02:53

@kamasuka: Nincs de. Konkrétan a Kárpát-medence összes magyarjára gondolt. Ez egy f*sz.

ucsacsu 2009.06.01. 18:39:51

Mindig kérdeztem a z igen tisztelt Navracsics urat,hogy úgy gondolja e,é hogy jó helyen politizál e, de válaszra se méltatott.Pedig írhatta volna,hogy igen,csak hát ez állás foglalás lett volna azt pedig a magyar politikus kerüli,mint ördög a sömjén tömjén füstöt. Tompika zsoltika és mások elég kilátástalan csapat, remélem a maszop tanult a karakter gyilkosságból és alkalmazza, mert így tisztul a politikai közélet, és ez mindnyájuknak hasznos.

Kapitány_1 2009.06.04. 21:31:20

Jó lenne, ha egyszer majd a túlvilágon sorbaállíthatnám az összes politikust, és sugárban lehányhatnám.
Jobban belgondolva most is jó lenne.


süti beállítások módosítása