Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

DJ szövetségtől a blogkommentelők szövetségéig

2009.02.01. 23:55 - eroica

Címkék: dj

A Fidesz „gyerekbarát” DJ-jéről szóló írásomat sokan megtisztelték véleményükkel. Ezek sok újat, érdekeset mondtak, úgyhogy néhány találó kommentet „posztosítok”. A DJ szövetségtől a  tervezett „blogkommentelők szövetségéig”. :-)

Adom: [a 2006-ban a DJ szövetség szívfájdalmára megszüntetett DJ vizsgáról] „... 1 sztori: bejelentkezik a srac a vizsgara. a gyakorlati resz sikeres, (15 percig szolt a zene). elmeleti kerdes: mi Britney Spears legujabb slagerenek cime? -nem tudom. -akkor meg, hogy gondolta, hogy akar dj lenni?

-csak gondoltam, ha megjelent 2 albumom a hollandoknal es hetente jatszom oket ott klubokban akkor, talan itthon is lejatszhatnam.”

triple_sec: „Mindenkinek, aki "alapvetően jobboldalinak, konzervatívnak" tartja magát: én úgy látom, hogy az egész cirkusz azért folyik (ezt a posztíró is említette), mert sztárdídzséinek be vannak tojva, hogy egy kis tehetséggel és minimális befektetéssel (számítógép, erősítő, keverő plusz egy ügyes kis szoftver) tkp. bárkiből lehet népszerű lemezlovas, akár egy nagyobb ház garázsában is. Ergó sztárdídzséink féltik a kenyerüket, és kínjukban az ifjúságvédelem hihetetlenül demagóg, pofátlan és átlátszó érvrendszerével szeretnének bevezetni egy jó kis pecsétszagú, kádári időket idéző, "majd-állambácsi-megmondja-mit-szabad-és-mit-nem" típusú engedélyeztetési intézményt. Drága konzervatív barátaim, kiknek a Lajta boldogabb oldalára született eszmetársai számára a (lehető leg)szabad(abb) piac alapvető érték, kérlek Titeket, vegyétek észre, ez a leggagyibb, legpitiánerebb VERSENYKORLÁTOZÁS ... Rossz DJ-k partijaira úgysem fog járni senki (vagy akik mégis, az legyen az ő bajuk), az ifjúság védelmét pedig inkább bízzuk csak kompetensebb közegekre, pl. a szülőkre (rosszabb esetben a gyámhatóságra)."


yanchi345: „Holnaptól csak az írhat hozzászólásokat, aki előtte kijárja nálam a tanfolyamot, és a Blogkommentelők Szövetségének oklevelét egy rövid, de viszonylag drága vizsga keretein belül megszerzi.
A vizsgát természetesen kétévente meg kell újítani, és aki közben a legszarabb kommenteket írja, és visszaoszt nekem a pénzből, azt beválasztom magam mellé a testületbe.
Ugyanitt keresünk kilóra megvehető politikust, aki mindezt kilobbizza nekünk. Pártállás nem akadály jeligére a kiadóba.”

P.S. A konzervatórium blog a múltkori bejegyzéshez „trackbackelte” a témához kapcsolódó írását. Ebben érvei mellett egy videóval illusztrálva mutatta be, hogy miként viselkedik a DJ szövetség előző alelnöke munka közben. Az írás is jó.
 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr33917287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simplicio 2009.02.02. 12:40:34

„Blogkommentelők Szövetsége” :-) én is szívesen vállalnék „alkalmassági” vizsgáztatást, természetesen méltányos díjazásért...

sztahanov · http://szevasztok.blog.hu 2009.07.24. 12:22:35

(olyan poszthoz illik trackbackelni, amit hivatkozol.)

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.07.24. 15:53:33

@sztahanov: Bocsánat., csak annyira tetszett a "blogkommentelők szövetsége" poén, nem tudtam megállni. Nyugodtan szedd ki a trackbackek közül.


süti beállítások módosítása