Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Magyarország két képben

2014.04.19. 18:09 - eroica

Ha Magyarország helyzetét két képben kellene összefoglalni, akkor valószínűleg az alábbi kettő elég sokat mond.

Az 1800 lakosú Felcsút és Orbán csapatának 3500 fős stadionja. (Egy leírás a stadionról, ahol fűthető VIP-székek vannak. És ahol nem sportszergyártók, hanem Simicska Közgépe és Mészáros Lőrinc kft-je a fő szponzorok.)

Felcsut_legifelvetel_legigoto_madartavlat_Orban_Viktor_miniszterelnok_haza_stadion_puskas_ferenc_labdarugo_akademia.png

És egy kép a mai ételosztásról a Blaha Lujza téren. (A téren a Fidesz rendelete miatt már csak ünnepekkor szabad ételt osztani.) Az elmúlt években nőttek a jövedelmi különbségek, egyre többen élnek szegénységben.

Blaha_Lujza_ter_krisnas_etelosztas_hatalmas_sor_varakozas_Jozsefvaros_VIII_kerulet_8ker_2014_aprilis_husvet_nagyszombat_szegenyek_ehezes.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on. 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

42 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr556053162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Behajtó70 2014.04.19. 20:45:26

Ilyen ostoba embereket, mint ti, ritkán látni. De egy haszna van: naprakészen tartja az elmét, hogy kikre nem szavazunk soha többé! Nem, nem a céltáblátokra gondolok, hanem rátok. Jaja.

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.04.19. 21:01:26

Ezt minden évben elsütitek. Ha tényleg ekkora a nyomor és az elnyomás, miért kapott a Fidesz 1 millióval több szavazatot, mint a balliberális összefosás?

tobeor 2014.04.19. 21:04:04

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Nincs semmilyen nyomor, a fenti kép fotosop.
Nyilván ballib hazaáruló vagy ezért hazudsz nyomort, miközben az ország jobban telj + gyorsnasz+ tündérmes.

kvadrillio 2014.04.19. 21:04:14

Tisztán emlékezünk – Elindult a Memento70 civil forrásteremtő összefogás Tisztán emlékezünk – Elindult a Memento70 civil forrásteremtő összefogás 2014-04-17 22:18:22 Mi, zsidó és nem zsidó szervezetek és személyek összefogunk azért, hogy tisztán, hitelesen emlékezhessünk meg a magyarországi holokauszt 70. évfordulójáró... Tovább »

ÜHÜMM.......MEGY A ZSIDÓ LEJMOLÁS EZERREL MEGINT ! NEM VOLT ELÉG AZ 12027 KAMU-SZERVEZETECSKE MÁSFÉL MILLIÁRDOS TÁMOGATÁSA , MÉG KELLENE PÁR MILLCSI LEJMOLT PÉNZECSKE NEKIK ! EZT A KURVA TELHETETLENSÉGET IS CSAK ZSIDÓK TUGGYÁK PRODUKÁLNI ! ÁTLÁTSZÓ ! :o)))))))

Lovag Mihály 2014.04.19. 21:32:08

@tobeor: 2014.04.19. 21:04:04

be lettetek árazva 6-án

ob.szerver 2014.04.19. 21:42:06

Ha abból indulunk ki, hogy Magyarország legszegényebb településén, Tiszabőn 74% ment el szavazni, és abból 95% a Fideszt támogatta, akkor minden okunk megvan azt feltételezni, hogy a sorban állók 95%-a szintén a Fideszre szavazott.

tobeor 2014.04.19. 22:09:54

@Lovag Mihály: kik és miről beszélsz? hogy jön ez a hazug fotóhoz? miért nem szerzel magadnak egy melót és családot hogy megnyugodj végre?

2014.04.19. 22:14:50

Miért is kellett nekünk a rendszerváltás? Most is látszik, hogy semmi szükség nem volt rá. Aki több ingyen kenyeret és munkát ígér ara szavaznak a birkák. Orbán programja majdnem teljesen fedi Kádár programját.A foci akkor is fontos volt, most is az. A szocializmusban is ígérték, hogy nemsokára itt a Kánaán, most is ígérik. Akkor se jött el, most se fog. De a hite tartja életben az éhezőt, a nyomorgót is. A hit miatt szavaznak a sorban állók is a focistadionra. Hiszik, hogyha Orbán már minden ismerősét, rokonát milliárdossá tette, akkor nekik is lök egy kis morzsát.

makkospacal 2014.04.19. 22:27:49

Ezek szerint az itt megszólaló csutipopó nyaloncok szerint rendben van a papírdiktátor stadionja és az ételosztás korlátozása is... gratulálok.

herbert norman izé...:
"miért kapott a Fidesz 1 millióval több szavazatot..."
és miért kapott 650 ezerrel kevesebb szavazatot, mint négy éve?
én nem lennék büszke erre a teljesítményre.

A fidesz a szavazók érdektelenségének köszönheti a győzelmét.
(és nem, nem azt mondom, hogyha elmentek volna szavazni, azok a baloldalra szavaztak volna, hanem hogy nem volt mire szavazni)
Ez minden, csak nem siker. Ez 2 millió debil hithű fasz és egy rakás kegyelt csoportja, akiket adórendszerrel + egyéb cukorkával + hazugsággal megkent a cigánygyerek és duzzadt szájú csapata.

2014.04.19. 22:30:38

A nap végén mindig átfutom a címlapos bérrettegő blogokat, komolyan olyasféle szórakozást nyújt, mint a tehetségkutatók legelső fordulója, ahol minden agyhalott megmutatja magát. Ne hagyjátok abba, tényleg vicces, amit műveltek:)

Azért kicsit sajnállak benneteket. Miután kiütéses vereséget szenvedtetek másodszor, vagy gyurcsányul mondva bele lettetek baszva a földbe, nem azon gondolkodtok, hol rontottátok el, hanem ilyen posztokat és kommenteket írtok, mint a fentiek. Jobb kihívókat érdemelne a nemzeti oldal.

makkospacal 2014.04.19. 22:39:43

@retrovírus: jelentkezz a (nemzeti)pártodba, megfelelnél... mintha ők távirányítanák az önelégült ujjaidat a billentyűzeten :D

"Jobb kihívókat érdemelne a nemzeti oldal."
ebben azért nincs igazad, mert nemhogy rossz kihívó nincs, de egyáltalán nincs kihívó.

kvadrillio 2014.04.19. 22:46:45

Pénzmosó piramisjáték
hirdetés
Welsz Tamás és köre segített megúszni a vagyonosodási vizsgálatokat?

Az írás a Népszabadság
2014. 04. 19. számában
jelent meg.

12 komment

Fekete Gy. Attila
Népszabadság

Welsz Tamás és egy hozzá kapcsolódó, egykori hatósági személyekből álló csapat milliárdokat keresett azzal, hogy segítséget nyújtott bajba került vállalkozóknak „megúszni a vagyonosodási vizsgálatot”, illetve csökkenteni a „túlságosan nyereséges” vállalkozások adóalapját.
hirdetés

A hamis okmányokkal (útlevél, rendszám, forgalmi engedély) történő kereskedés mellett forrásaink szerint Welsz Tamás (képünkön) és egy hozzá kapcsolódó, egykori hatósági személyekből álló csapat milliárdokat keresett azzal, hogy segítséget nyújtott bajba került vállalkozóknak „megúszni a vagyonosodási vizsgálatot”, illetve csökkenteni a „túlságosan nyereséges” vállalkozások adóalapját.

Az adóhatóság elől addig eltitkolt (vagy eltitkolni szándékozott) összeg 30-40 százalékának fejében bonyolult tranzakciók révén mosták tisztára adócsaló ügyfeleik pénzét.

AVAGY...SOKMILLIÁRDOSA INGYEN-EBÉDEK MAGYAR HONBAN.......

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.04.19. 23:33:43

Kéne egy harmadik kép is, hogy az összes wellness szálloda tele van (magyarokkal)...

KANADA 2014.04.19. 23:39:19

Nem tetszik a helyzet? Akkor miért a fidesz nyert megint?? Aki nem ment el szavazni az meg kussoljon!

kvadrillio 2014.04.20. 00:31:44

Amerikai egyetemi professzorok tanulmánya: az USA nem demokrácia!.............

NAHÁT ! HOGY MIK NEM VANNAK ! :O)

kvadrillio 2014.04.20. 00:32:49

@kvadrillio: Amerikai egyetemi professzorok tanulmánya: az USA nem demokrácia!

Két jeles amerikai társadalomtudós – Martin Gilens és Benjamin I. Page – egy tanulmányt jelentetett meg, melyben tudományos vizsgálatokkal igazolva bebizonyítják: az Egyesült Államok nem nevezhető többé demokráciának. De ha Amerika nem demokrácia, akkor vajon milyen minősítés illik az Európai Unióra, ahol pedig a véleménynyilvánítási és sajtószabadságot (elsősorban az úgynevezett holokauszt tagadását és a „gyűlöletbeszédet” tiltó törvények révén) szűkebb keretek közé szorították?
Zoom
A tanulmány készítői megállapítják: „Annak ellenére, hogy korábbi tanulmányokban látszólag alapos érveket hoztak fel a többségi demokrácia létezése mellett, a mi vizsgálataink szerint az amerikai közvéleménynek meglehetősen csekély befolyása van a kormányzat politikájára. Az amerikaiak a demokratikus rendszer számos kellékével rendelkeznek, így például rendszeresen vannak választások, létezik véleményszabadság, társulási szabadság.” Azonban – szögezik le a szerzők – mégis immár „komolyan kérdéses, hogy Amerika demokráciának nevezheti-e magát”, részben, mert „a közvetett szavazás, illetve az elektori rendszer teljesen megbukott”.
De a fő ok persze az, amit mindenfajta elemzés és tudományos vizsgálat nélkül is látni lehet: „míg a gazdasági eliteknek és szervezett érdekcsoportoknak jelentős befolyásuk van a politikai folyamatokra, addig az átlagos amerikaiaknak a politikára gyakorolt hatása statisztikailag alig mérhető, lényegében a nullával egyenlő” – olvasható az elemzésben. A tanulmány egy másik helyén ugyanezt a megállapítást pedig a következőképpen fejezik ki: „ A legfontosabb tanulság, hogy a gazdasági elitek, illetve az üzleti érdekeket képviselő szervezett csoportok óriási befolyást gyakorolnak az USA kormányának politikájára, ezzel szemben a tömegtámogatást élvező szervezeteknek és az átlagpolgároknak alig hallatszik a szava.”
A kutatók maguk is hangsúlyozzák, hogy az alapos tudományos vizsgálatokra épülő tanulmányuk úttörő a maga nemében. A következtetés pedig sajnos egyértelmű: az USA politikai rendszere ma már nem nevezhető demokráciának, de még csak a demokrácia és az oligarchia egyfajta keverékének sem. Az Egyesült Államokat egyértelműen egy oligarchikus berendezkedés uralja – szögezik le a szerzők.
Természetesen, ha az USA nem demokrácia, akkor kétségessé válik az Egyesült Államoknak a világban játszott szerepe, megkérdőjeleződik a NATO, az „euroatlanti integráció” és a „terrorellenes háború” létjogosultsága, mi több, az „új világrend” legitimitása is. A következő lépés persze az lenne, hogy egy alapos tudományos kutatásokra épülő elemzés világosan rámutasson arra a folyamatra, melynek során a demokrácia a nyugati világban oligarchiává alakult át. Kérdés, hogy kik lesznek azok a hős kutatók, akik – dacolva a várható retorziókkal - felfedik a demokrácia felszámolásának folyamatát - nem elhallgatva természetesen az uralkodó oligarchia etnikai összetételét és hosszabb távú céljait sem.
Perge Ottó - Kuruc.info

Hozzászólások... (24 hozzászólás)

kvadrillio 2014.04.20. 00:37:13

@kvadrillio: "Az oligarchia ókori görög szerzők szerint kevesek zsarnoki uralmát jelenti. Az oligarcha (vagy tartományúr) ógörög eredetű szó, amelynek jelentése egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főnemes, hatalmaskodó főúr, kiskirály. Rendszerint királyi privilégiumokat is használ, függetlenül a király jóváhagyásától. Arisztotelész szerint az oligarchia azon kevesek uralma, aki nem kiválóságuk, hanem vagyonuk alapján kerültek a vezető rétegbe.

"Nép boldogságának csak az Istentől és emberektől elátkozott oligarcha lehet irigye." (Kölcsey Ferenc).
Magyarországon

Magyarországon az oligarchák fénykora a tatárjárás és Csák Máté halála közötti időszakban volt. Ezt a korszakot néha "feudális anarchiának" is nevezik, utalva a központi (királyi) hatalom meggyengülésére. Pl.: Aba Amádé, Csák Máté.
A mai szóhasználatban

Ma oligarchák alatt, főleg a sajtónyelvben, az államhatalomtól jelentős mértékben független, nagy hatalmú üzletembereket, milliárdosokat értik, például Oroszországban.[1] A dúsgazdag nagytőkést, bankárt finánc-oligarchának is nevezik. Ennek a rétegnek az uralma – tágabb értelemben is – a fináncoligarchia, a leggazdagabb tőkések és pénzemberek hatalmi csoportja.[2]"

NU....EZEKTŐL MENTSEN MEG AZ A JÓÓÓÓ ISTEN MINDENKIT ! :o)))

J.László 2014.04.20. 01:09:18

Ezt a demagógiát tanítani kéne.

MajkaPapa 2014.04.20. 01:26:26

@roli101:

Gyerekek, gyerekek!
Miben lenne jobb bárki Orbán helyére? Semmiben, sőt! Ez a gárda megszedte magát, ha más jött volna a helyére, azok ugyanúgy kezdték volna a megszedést, mint bármely új kormány a választások után! Erre nem tetszenek gondolni?
Ha okosak vagytok, a Fideszre szavaztatok, mert ki lenne az a hülye, aki elhessegetne egy(vagy több) jól lakott szúnyogot, hogy átadja a helyet még több éhesnek???!!! Hmmmm???!!!

monddazigazatmar 2014.04.20. 01:40:07

Jaj, 45%-kal kétharmad. Jaj, miért van 600 ezerrel kevesebb szavazó.

Hülyegyerekek. Ha akkora lenne a nyomor, és az elégedetlenség akkor elmennének az emberek szavazni. Mint amikor a ballib csürhét kergettük el 2010-ben.

45%-kal a listás helyek 45%-át szerezte meg a fidesz. Ja, hogy egyéniben 10 hely kivételével vitték az országot? Hát, kérem ez a demokrácia. Ilyen nagyágyúkat megvertek mint Kunczemaci? Ha nem lennének a listás helyek, akkor 90%a lenne a fidesznek. Aki meg otthon maradt az magára vessen. De senki ne jöjjön elő velük, mivel nem nyilvánítottak vélemény.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.04.20. 02:08:48

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: a nyomorban sínylődő emberek elég jól sakkban tarthatók a közmunkától függés révén
kistelepüléseken a polgármester a földesúr szerepét játssza, akinek ő ad munkát, annak van mit enni, a többi éhezik

a nyuggereket és a cigányokat kilóra megvették a fideszesek
ez a két legnépesebb és folyamatosan növekvő csoportja a magyar társadalomnak

ilyen körülmények között nem meglepő, hogy választást nyernek

persze ehhez az is kellett, hogy a "baloldal" rettenetesen nyomorék jelöltekkel és sokszorosan leszerepelt arcokkal induljon
voltak még kamu kispártok, amiket a választók összezavarására, a közpénzek lenyúlására hoztak létre, meg hasonló nyalánkságok, de az ellenzék hiteltelensége is erős tényező

ha én pártot alapítanék, akkor annak az lenne a neve, hogy nyugger és cigány párt, ezzel meg is szólítanám a legnagyobb létszámban szavazókat, akiket a legolcsóbban meg lehet venni: kis közmunka, kis nyugdíjemelés, kis rezsicsökkentés
a fidesz is őket nyerte meg magának, ennyi a titok, Orsós Viktor nagyon jó politikus, csak emellett iszonyatosan szar államférfi

Sandor Szigeti 2014.04.20. 03:31:25

Én továbbra is pártot keresek kívánságaim kielégítésére az alábbi listával és versemmel összhangban:
Átok-pártok ti csak árttok’(2012)

Átok pártok eltoltátok*.
A jó édes* szép anyátok!
Bal kezemet levágtátok,
Jobbomat meg elhagytátok.
Testemet is gyaláztátok.
Agyamat csak átmostátok.
De a szívem nem kaptátok.

Önállóan meghalnátok.
Sötét erőt szolgáljátok.
Az sem lehet mentség rátok,
Pénz kényszerből csináljátok.
Nemzetünket megosztjátok.
Boldogságtól megfosztjátok.
Háborúba taszítjátok.

Mért’ kelletek nekünk pártok?
Éhes szánkat befogjátok?
Kis pénzünket „elkúrjátok”?
Mi szíjunkat meghúzzátok?
Ti zsebetek megdugjátok?
Mindezeket, mint egy átok,
Törvényekbe foglaljátok?!
(egyszer cenzúrázva:tol=basz, édes=kurva)

„Párt nélkül a néppel egy az utunk! Jelszavunk munka és béke!”

1. Alkotmányunk tényleges megvitatása és elfogadtatása.! Min.2 év egyeztetéssel!

2. Választási párthegemónia felszámolása! Képviselőválasztás földrajzilag és egyéni érdekek és szerveződések alapján pl.Svájc. Így mindenkit duplán és konkrétan képvisel valaki, aki számon kérhető, leváltható, visszahívható! Pártlistás szavazás eltörlése!

3. Visszahívhatóság? A szavazók 50%-a +1 fő. Elektronikus szavazási lehetőség!

4. Mentesség helyett kötelező példamutatás! Ennek megszegése azonnali és örökös távozás a közéletből.

5. Országgyűlés félárbócon nem üzemelhet! Amennyiben az elsőként megválasztott akadályoztatva van (szabadság, betegség, maszek utak, …) mindig a választáson utána következő köteles képviselni a választókat!

6. Képviselő fizetését nem saját maga, hanem a munkaadói, (határozott időre szóló munkaszerződésén keresztül) azaz választói szabják meg, az éves munkájának elszámoltatása alapján! Nem a pártnak, hanem - évente kétszer - választóinak tartozik elszámolással és minden fillérrel köteles elszámolni! Közpénz nem dugipénz!

7. Csak két ciklusra választhatók, de ez lehetne akár 2X5 év is.

8. Államfő csakis népszavazáson, ahogy ezt már 1990-ben 86 %-kal megszavaztuk, vagy véglegesen, vagy legalább 2x10 év. Akadályoztatás esetén a második helyezett ill. új népszavazás. Népszavazást a csekély részvétel nem érvénytelenítheti!

9. Több évre szóló nagyberuházások és döntések bizonyos összeg felett pl. atomerőmű, vízi-erőmű, gázvezeték, autópálya, privatizáció, államosítás…szavazásra kötelesek!

10. Civil szervezeteknek és adófizető állampolgároknak is ellenőrzési jog az állami hivatalok és közpénzek felhasználása felett. Példa Svédország 200 éves demokráciája. Hibák és tévedések esetén nem a hivatal (közpénzzel a mi pénzünkből kártérít) hanem az ügyintéző és leginkább a felelős vezetője saját fizetéséből fizet, vagy a hivatal közös prémium-jutalom kasszáját használhatja, mint a civil életben bárki, aki téved, vagy hibázik!

11. Közügy, közpénz nem titkosítható!

12. Népszavazást 4-5 évente közpénzből, ciklus közben csak a szavazásra igényt tartók pénzéből lehet tartani, vagy kétharmados többséggel.

13. Alkotmányosan tilos a szegénység, hajléktalanság, koldulás és éhezés! Ennek felszámolása és fedezete a magas ÁFA, a sok adófajta, ha el nem pazaroljuk pl. pártpolitikai csatákra, hirdetésekre, hibás, nem termelő, félbehagyott beruházásokra.

14. Döntéshozók nem csak erkölcsi, politikai, azaz nulla egyenértékű, hanem pénzügyi, gazdasági, büntetőjogi felelősségre vonhatósága!

Ezen elveimhez, feltételeimhez (átmenetileg) pártot keresek! Kompromisszum készségem jele és határa a fentiek 50+1% elfogadása! (szigeti.sandor@gmail.com)

PÁRTOK! JELENTKEZZETEK! 2014-03-22

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.20. 07:40:00

@J.László:

"Ezt a demagógiát tanítani kéne."

Tanítják is. Kocsis Máté az egyik előadó. Rogán Antal pedig egyenesen docens.

Egyébként a két kép közül melyik nem igaz? Nem készült Viktor kertjének a végébe luxus stadion közpénzből, vagy nincs ilyen hosszú sor ételosztáskor?

s.g.l. 2014.04.20. 07:52:21

"Abban az országban ahol a regnáló miniszterelnök közpénzből tízmilliárdokat költ a maga fényezésére, falusi budijának sarkába szintén közpénzből magánstadiont és futball akadémiát építtet hobbijának kielégítésére, és még nem zavarták el, nem dugták fel az első betongerendát a seggébe, abban az országban baj van, ott birkák élnek, genetikailag alattvalók. "

Ahol egy Narancsbőr, Magyar polip tényfeltárások cáfolhatatlanul bizonyítják a fidesz és embereinek, főleg vezérének hazaáruló, tolvaj, országellenes cselekedeteiket és nem történik semmi na ott vége !!

Ott a korrupció mindent legázol, és bűnüldöző szervek egyérteleműen a regnáló hatalom kezében van.

♔batyu♔ 2014.04.20. 08:51:21

Ebben mi a gond? A stadion középület.

Akkor viszont nézzük, hová mentek pld. a Sulinetből a milliárdok?

♔batyu♔ 2014.04.20. 08:53:01

Esetleg Feri wellnesséről egy kép? Ami közpénzből épült.

Ja, hogy oda nem mehetsz be.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.04.20. 08:54:34

csak azt nem tudom mi lesz ezekkel a stadionokkal, ha Orbán és rendszere kimúlik
mert hogy a foci senkit nem érdekel rajta kívül, az tuti
majd átalakítják a stadionokat mauzóleummá? a csúti vajda mellé temethetnék az egész udvartartását is
Lézer Jánostól és Selmeczi Gabriellától kezdve a kis gülüszemű Rogán Tóniig és Papcsák Ferencig (nem kívánom a halálukat, ez távol álljon tőlem...)

Kósának ott a debreceni stadion, neki az lesz a síremléke

megalomán faszok
ez pont az a szint, mint a 40 centis kilátó, csak a fideszesek még jobban kimaxolták a hülyeséget

Munchausen 2014.04.20. 09:02:08

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Takarekra tehetned a pofadat te mocskos ballib provokator...

♔batyu♔ 2014.04.20. 09:23:34

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

Mi lenne, ami a többivel.
A ballibsi kormány eladja bagóért egy fontos csókosnak majd visszabéreli sok pénzért.. Van bőven referencia, pld. Gyurcsány.

zila5 2014.04.20. 09:37:15

Szegénykém... elképzelem, ahogy belép holnap az üvegkalitkájába, lenéz a gyepre...
Annyira szánalmas, hogy kínjában már csak röhögni tud a zember :D

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.04.20. 10:55:00

@♔batyu♔:

rendben, most megnyugtattál
akkor ezek szerint minden megy a régi kerékvágásban:
a Fidesz épít valami irdatlan nagy faszságot, ami semmire se jó, persze közpénzből, haveri cégeknek juttatva a munkát, felpántlikázza nemzeti szín szalagokkal elnevezi Nemzeti akárminek, majd választások előtt átadják

később ha Viktorék esetleg buknak, akkor jön a ballib oldal és a teljesen értelmetlen létesítményeket és funkciókat a karcsú állam jelszavával kiárusítja a saját érdekköreinek fillérekért, majd hogy azok még több elkótyavetyélt közpénzt zsebelhessenek be, visszabérli tőlük jó drágán, ráadásul szükségtelenül

szóval ez szép egyensúly, érzékeny szimbiózis alakult ki mára a két oldal között
egyik épít valami hülyeséget, a másik elkótyavetyéli és még több közpénzt költ a visszabérlésére
ezt jó lesz megjegyezni, ezek szerint ez az ország működésképtelenségének receptje

csak meg ne törje valaki ezt a varázslatos körforgást, az tragédia lenne, még a végén kilépnénk a derékig égő fosból, amiben állunk és európai országgá válhatnánk, közpénzeket nem elbaszva, felelősen, tudatosan építve a jövőt

s.g.l. 2014.04.20. 12:27:20

@♔batyu♔:

Hol van wellnese Fletónak?

high up! 2014.04.20. 12:29:22

Na igen, a 80%-nyi Átlaghülyemagyar országában pontosan ugyanazok a hétköznapok, mint Kubában, Kongóban stb: a sok proli életét és vérét adja a Forrdalmi vezéréért.

Nincs mese: 80% Átlaghülyemagyar országa vagyunk. Ebben a 80%-ban benne van a teljes társadalmi spektrum.. Benne van a felcsúti gyepmestertől kezdve a ballib értelmiségi bérretegőn keresztül a Professzorok Birka Köréig mindenki.

Nyugaton a 15 éves gyerekeknek magasabb az IQ-juk, mint ennek a 80%-nyi Átlaghülyemagyarnak. Ezért jutnak ők rendre előre a történelemben.

A Hülyemagyar meg mindig oda zuhan vissza oda, ahonnan elindult. 1990-ben, meg 1998-ban meg 2010-ben jól leszavazta a komcsi országrohasztókat, meg nagyüzemi tolvajokat.
Csak azért, hogy 2014-ben aztán 2/3-dal visszaszavazza őket vissza magának. Csak most már Nermzeti Suttyó kiadásban.

Központilag lebutított maszopos vérmes osztályharcosok dagonyozzák a központilag lebutított nemzeti suttyókat. Miközben minegyikük vezérei pontosan ugyanúgy rohasztották le a választók életét.

Hiába no, már a magyar 15 éves gyerekeknél is kimutatják a felmérések, hogy IQ alapon Európa felső fertályában helyezkednek el.

Nincs mese, az ország megérkezett a HARMADIK JOBBÁGYSÁGBA

2014.04.20. 13:23:25

@♔batyu♔:
Semmi gond nincs itt. Elvégre a vezér falujába kell egy stadion , az ablak alá, mert ugye a fiatalság ott fog majd megtanulni focizni. Mind a négy.
Olyan hülye vagy te, hogy Batyu a mértékegység megnevezése .
Azzal, hogy állandóan Gyurcsányhoz hasonlítgatod Orbánt, két dolgot állítasz: egy, Gyurcsány se rosszabb, mint Orbán, kettő Orbán sem jobb, mint Gyurcsány.
Neked Gyurcsány az etalon? Avagy Gyurcsány szar volt? Mert ha igen, és OPrbán sem rosszabb, akkor azt állítod, hogy Orbán is szar!

wantaan 2014.04.20. 15:05:13

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Igazad van! Nincs itt nyomor. a második képen jegyért állnak sorba. a Puszkász Akademija játszik majd a Mezőcsháti Cselzivel.
S azért vannak olyan sokan mert a Cselzi ha nyer akkor a Murinnyó hosszabbít de ha nem akkor a Puszkász Akademija leigazolja a Pepét meg a Van Persilt mert azért az a vén Runi már nem kell senkinek!

vasútlhíd 2014.04.20. 20:52:51

@J.László: Mi van te fasz? Tudod már mi az a doktrinér?

Vitéz.László 2014.04.21. 10:40:20

orbán már ott áll a sorban ?

vagy az elektromos ülésben ül?
(gyk: villanyosszék...)

2014.04.22. 08:47:19

Soha az életben nem fogunk megszabadulni ezektől az élősködőktől!
Ezt véssétek a tök fejetekbe!

2014.04.22. 08:48:35

@wantaan: Dehogy jegyért!
Azért állnak sorba a második képen, hogy a FIDESZRE szavazzanak!


süti beállítások módosítása