Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Szerénység: Széles kitüntetése harmadik napja vezető hír a Magyar Hírlapnál

2013.03.18. 05:36 - eroica

A Magyar Hírlapnál igazán tudják, hogyan kell "kompromisszumok nélkül" ünnepelni a tulajdonost, miután Széles Gábor Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést kapott Ádertől. A hírről két illusztrált cikkben is beszámoltak. A Széles komplett életútját ismertető cikkben (amelyben az Ikarus csődjéről természetesen nincs szó) a Magyar Hírlap azt is leírja, hogy milyen sikeres lapot birtokol Széles Gábor:

"Az Echo Televízió és a Magyar Hírlap mára megkerülhetetlen a sajtóban, sőt elsőként szerzett információival egyre gyakrabban tematizálja a magyar köz-életet. Mindkét médium a nemzethez elkötelezett, jobboldali, polgári gondolkodású, a Fidesz 2010-es kétharmados győzelmében elévülhetetlen érdemeik vannak."

Nem igazán tudom, hogy miről szerez elsőként információkat a Magyar Hírlap, mert még a Magyar Nemzetben se nagyon látok onnan átvett hírt. Tematizálni meg csak Bayer Zsolt fröcsögéseivel tudta a sajtót. Az biztos, hogy a "megkerülhetetlen" lap eladott példányszáma mindössze 8800-ra zuhant, s mivel a kisebb árusokon ottragadtak a példányok, a kiadó ott most meg is szüntette az értékesítést. (2004-ben a még baloldali-liberális Magyar Hírlapot 28.400-an vették). Pedig Papcsák Ferenc Zuglói polgármester minden kerületi intézménynek megrendelte évi ötmillióért a Hírlapot, amit így a bölcsisek is olvashatnak.

A kitüntetés beszámolóról azt is megállapíthatjuk, hogy nem szerénykedték el az elhelyezését sem. Tegnap, két nappal a kitüntetés után fő hír volt a cikk. Kit érdekel a hókáosz vagy annak felelőssége, ha ilyen örömhírt lehet megosztani?

Szeles_Gabor_kituntetes_vezeto_hir.jpgKép: zero2zero.tumblr.com

Kíváncsiak voltunk, a harmadik napot is címlapon éri-e meg a hír. S nem kellett csalódnunk! Bár a vezető helyről sajnos lekerült, de második legkiemeltebb hírként köszönti a reggelt! Hiszen ahogy az Erzsébet-program állandónak tűnő állami hirdetése mondja: "Néhány felejthetetlen pillanat mindenkinek jár!"
FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után, 6.36-kor már nem volt látható a kitüntetésről szóló hír a címlapon. Nagy kár.

Szeles_Gabor_kituntetes_vezeto_hir_Erzsebet_utalvany.jpg


Szóval, ha van valami, amit Széles Gáborban szeretünk, az biztosan a szerénység.



Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr15140503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felcsutisuttyo 2013.03.18. 06:51:20

a Szélestenyerű fejenagy és a két közjogi suttyó...akik tapsolják. JELLEMZŐ KÉP a magyar NEMZETI SZARRÓL.

felcsutisuttyo 2013.03.18. 06:53:55

a harmadik sutyerák..kiszaladt Brüsszelbe a pofonokért:DDDDDDDDDDDDD
EZEK JUTOTTAK NEKÜNK....
Más országban az elit az elit, csak nálunk az elit az suttyó,
...

felcsutisuttyo 2013.03.18. 06:58:11

Mocskos tahó, közös drogozás: tomboló értelmiségi apukák gyalázzák Kövér Lászlót, szerencsére igazi kocsmai stílusban

Kövér László egykori MSZMP KB-alkalmazott nagyon feldühítette a szülőket a komcsizással. A székházfoglaló-tüntető diákok szüleinek mondta meg, méghozzá azt hogy ők valószínűleg kommunista vezetők voltak, és ő annak idején az ilyenek ellen tüntetett. Hála a jó istennek, ezen több érintett is bepöccent,

Az egyik tomboló Krasztev Péter irodalomtörténész-kultúrantropológus-újságíró-politológus, a pozsonyi Magyar Kulturális Intézet egykori igazgatója, a Nemzetközi Humorakadémia tagja, a Körmöcbányai Nemzetközi Humorfesztivál zsűritagja, aki most nem viccelt, hanem felháborodottan mocskostahózott. És felidézte, hogy együtt könnyűdrogoztak Kövér Lászlóékkal, aki aztán áttért a "hatalmi tudatmódosításra".

"Te nagy rakás, birkapörköltszagú bajusz mögé rejtőző szar", meg "debil karrierpatkány", sőt "kapanyélre húzott darabnyi sertésbél" - mondja a másik tomboló apuka, Konok Péter, a Poitikatörténeti Intézet radikálisbaloldal-kutatója, pedig a sült sertésbél a Wang Mester Konyhájának egyik legjobb fogása, aztán visszakézből úgy lekommunistázza Kövért, hogy Kropotkin adja a másikat. Ez már igen, ezért érdemes kormányzati szereplők nyilatkozatait olvasni!

felcsutisuttyo 2013.03.18. 07:00:03

A második apa, dr. Krasztev Péter válasza...a suttyó Házmesternek:

"Te mocskos, bajszos tahó te, most egy kicsit tényleg messzire rúgtad a pöttyöst: nem hogy kommunista vezető nem volt az apuka, hanem a ti nemzedéketekhez tartozik, a ti tróger csapatotokkal volt együtt katona (most nevezték ki épp az egyik ilyet miniszternek); együtt buliztunk és szívtunk (igen, bazmeg, ti is szívtatok, még amikor eszeteknél voltatok, kár volt a hatalmi tudatmódosítóra áttérnetek), és miközben ti a kollégiumban okoskodtatok, az apuka szamizdattal dílerkedett kicsiben a bölcsészkaron, szóval kurvára nem kommunista volt. A nagyapám (a gyerek dédije, vágod?), az igen, komcsi volt, de a háború alatt, és épp a magadfajták ellen szerencsétlenkedett az antifasiszta ellenállásban. Szóval, volt mit tanulnia a gyereknek, és baromira örülök, hogy a papírra, amit a rendőrautóban tartott az állt, hogy "Ne áruljátok el fiatalkori önmagatokat!", mert én se tudtam volna mást mondani nektek."

djeb 2013.03.18. 10:48:04

széles a nagy privatizátor.Mind az Ikarust mind a Videotont tönkretette.Az echo tévéje a kutyát sem érdekli,kár bele a pénzt feccölni széles pajtás.Ez biztos rossz üzlet a csávónak.És ezek szerint az újságja is csak vécépapír lehet a hajléktalanoknak,akik biztos áldják ezért a nevét.Nem tudom milyen a papír minősége?Majd utána járok,de pénzt nem adok érte az biztos.

camilló 2013.03.18. 17:33:18

Megérdemli a Mária Valagrendet is:)

bolondok közt viktor a király 2013.03.19. 17:23:07

Tetszik ez az együtt szívtunk hozzá szólás. Abban az időben a technokol rapid és a nitro higitó jutott. De ezek amonia mérgezést kaptak, mert náluk a tudomány csak a lóhuggyig jutott. Látszik azon a gyönyörű idióta fejükön. A szemük alatt a gazemberség olyan táskákat produkált, hogy a tescós szatyor kutya fasza hozzájuk képest.

csak egy néző 2013.04.02. 14:25:14

Elképzelek egy kötetlen beszélgetést az 1 Ft-ért jelképesen megvásárolt volt Ikarusos dolgozók és a szintén tönkretett volt Videoton dolgozók és a boxer fejű Széles elvtárs között, zárt ajtók mögött. Szerintem rendesen átfazoníroznák azt a szép orcáját ennek az idiótának.


süti beállítások módosítása