Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Szerzők, akik oldalanként legalább 470 ezret keresnek

2012.10.17. 04:42 - eroica

Címkék: millió milliárd közpénz irónia századvég iróniaméter költés g fodor gábor

Keddi hír, hogy a Fidesz-közeli Századvég igen drágán mérte a tanácsait. Három hónap alatt egymilliárdot számláztak, azaz napi kilenc és fél millió forintért dolgoztak a fejlesztési minisztériumnak. Az Eötvös Károly Intézet jóindulatú számítása szerint a tanulmányaik egy oldala 470 ezerbe került.

Ennek kapcsán Mivoltmaaneten mikroblogger remek ironikus véleményt fogalmazott meg:

"Lehetne azt, hogy az összes posztot, cikket, publicisztikát, amelyik a Századvég árszabásával élcelődik, megadóztatnának ugyanúgy 2000 forint / karakter alapon. Rögtön rend lenne itt!! Amúgy is, J. K. Rowlingot baszogatta valaha bárki azért, hogy mennyit keres megírt oldalakra lebontva? Mennyire sunyi, kelet-európai tempó ez már?"

J. K. Rowling, a Harry Potter sikerkönyvek szerzője valóban multimilliomos, így tényleg szégyen lenne, ha az egész világ számára példamutató unortodox szabadságharcunk szellemi konstruktőreit megalázó összegekkel fizetnék ki.

G_Fodor_Gabor_Szazadveg_igazgato_J_K_Rowling.jpg

Egyébként pedig ne feledjük, hogy a Századvég nem csak a közpolitikában alkot remek tanulmányokat, de stratégiai igazgatójuk, G. Fodor Gábor blogban is irányt mutat a Jó Pásztortól eltévelyedőknek.

Mindössze másfél mondatot szeretnénk idézni G. Fodor Gábor Férfiasság című munkájából (ahol, ha jól értjük Orbán maga a férfiasság). G. Fodor blogján külön jelzi, hogy ő nem politikai elemző, hanem "politikai gondolkodó".

"... nem a válság az ellenfél, hanem a kishitűség és reménytelenség, mert az igazságtalanság, a méltánytalan bánásmód mindig felébreszti a szunnyadó Férfiasságot, a Nyugat rejtett erőforrását, amely mindig is benne rejlett a Nyugat lényegét meghatározó dramaturgiában, az önmeghatározás magabiztosságában, erővel ugyanis erőt kell szembeszegezni, mert ez is egy európai álláspont, ugyanakkor az önkorlátozás is az, a sajátjaiért kiálló erős vezető az övéi megvédése érdekében kész bárkivel tárgyalni, megegyezni, még hajlandó elmenni az oroszlán barlangjába is, hiszen rettentő az oroszlán odva, ha elhagyatott is, de egyet nem hajlandó, feladni céljait, ő a megfelelő ember a megfelelő időben, akinek ki kell állnia magáért és az övéiért, azokért, akik nemcsak csontos öklöt látnak benne, hanem olyan valakit, aki egy közülünk, mert ha megszólal, az emberek nyelvén beszél, és amit mond, azt bárki folytathatná, de mégis jobb, ha ő beszél, mert szóval és tettel olyan teret teremt, amiben megidéződik az egyirányba tartó politikai közösség.

Aki erre képes, azt a politika nyelvén úgy hívják: az első ember." G. Fodor Gábor (A teljes cikk itt)

Hát marad ez az írás után valaki, aki sokallja azt a rongyos 470 ezret oldalanként?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

10 komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr444853329

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Böske, Maris és a sárga csekk 2012.10.17. 08:41:52

MARIS (belép a fodrászszalonba) Szép napot mindenkinek! Hallottátok a Posta új tervét? ANNA (félvállról, miközben vágja József haját) A lenyúlósát? MARIS (leül) Nem azt! Jövőre csekkautomatákat állít be a Posta. ANNA (felnéz Marisra a tükörben) Ami ...

Trackback: Éliás nem olvasta a 2011-es Postai beszámolót? 2012.10.17. 08:41:48

A Magyar Posta 2011-ben elindította az elektronikus fizetési és számlavezetési szolgáltatások bevezetésére irányuló fejlesztési programját, ez kitüntetett szerepet játszik a stratégiai jövőképében. A szolgáltatásokat 2013-ban kezdi meg a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

löklük le a padlóla dulván 2012.10.17. 09:41:21

... hát talán le kellene lökni a padlóla de dulván, hogy meg tudja mutatni miként ébred fel a szunnyadó Férfiassága.

laci0011 2012.10.17. 09:43:42

Anyagi megbecsüléssel kár próbálkozni,nem segít a szellemi mélyszegényeken,hehe.

Jenyei 2012.10.17. 09:55:45

Szegény megboldogult Hümér, a kiváló költő olvasta a verseit a Sárkányban, a szépemlékű kocsmában Szegeden, a vendégek pedig áhítattal hallgatták, aztán fizették neki a piát, mondván:

'Hümér b+, nem értjük, de nagyon szép!"

Hát valahogy így vagyok ezzel a szöveggel. Fizessünk neki, nem számít mennyit.

l_andras 2012.10.17. 10:37:09

Nekem az idézett szöveg pont úgy hangzik, mint a Ponyvaregényben az egyébként nem létező beszéd Ezékieltől (25:17), van némi valóságalapja, abszolút hihető és jól hangzik.
Egy baj van vele, ha utána nézel kiderül - nem létezik.

kifordított nagyanyó 2012.10.17. 11:00:46

De amúgy meg lehet élni havi 47000 -ből....
Honnan tudhatnátok ezt idióták?!

kifordított nagyanyó 2012.10.17. 11:02:29

Azért nem rossz bőr ez a J.K.Rowling.
Meg van vele rendes hozomány is.:))

nyugger100 2012.10.17. 12:10:29

Csak 470.000-t. Ennyiért a tollamat sem keresem meg, nemhogy írjak valamit.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2012.10.17. 14:08:13

A klientúra helyzetbehozása fontos része a FIDESZ életének. Ugyanis ha elfogynak az állami csapok akkor " majd egyszer mi is kérünk öntől valamit" töténet lép életbe. ezek után szinte mindenkinek mindent megigért a választások előtt és igy ha megakarja kapni a választások után a léthez szükséges pénzt akkor bizony sok közpénzt kell elherdálni Orbánnak. Szerintem ha egyszer lehetőség adódik a felelőségre vonásra akkor Orbán ezért legalább életfogytiglant kaphatna. Amit megérdemel!!!!

klkk · http://www.tavolsag.info/ 2012.10.20. 13:00:20

Nem 4.700.000/oldalról van szó inkább?


süti beállítások módosítása