Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Révész Máriusz elaludt a parlamentben (+fotó)

2011.11.14. 21:13 - eroica

A Fidesz mindig próbálja eladni, hogy felgyorsított törvényhozási tempója normális. Ehhez képest a képviselőik nagyon kis létszámban vesznek részt a parlament szakmai vitáin. Ezt az üléstermen belüli vándorlással és a szónok körülülésével próbálják palástolni. A múlt héten az adótörvényekről vitatkozva összesen 4 (négy) fideszes képviselő maradt a teremben és egyikük se szólt hozzá. A törvényhez 8 módosítót benyújtó Koszorús László pedig a vita közben simán hazament. 

A következő kép azonban mindenképpen bizonyítja, hogy a törvényalkotási tempó nem a hm jól kiérlelt munka irányába hat. A "köz"szolgálati híradóból tudhatjuk, hogy Révész Máriusz Erdély belsejétől Budapestig tartó biciklitúrákon is részt vesz - így biztos nem az állóképességével volt gond.


Fotók: Policity.eu

A nagy munkával járó feszültséget Wittner Mária se bírta. A honanya szavazás közben is olvasgatott.


Wittner Mária szavazás közben
 

Vajon törvényhozás az ország érdekét szolgálja?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr863383050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamatomi 2011.11.17. 13:10:54

Mit kellene ehhez hozzászólni ennyire érdekli őket a munka, eddig is tudtuk, most ime a bizonyiték.... Erre szeretne több támogatást a frakciovezető. Nagyon vastag bőr ............


süti beállítások módosítása