Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Teljes felhatalmazás = teljes felelősség

2010.10.04. 22:41 - eroica

Címkék: fidesz teljes felhatalmazás

A Fidesz vasárnap nagy győzelmet aratott, az ország kb. felének távolmaradása mellett. Orbán ezt úgy értelmezte, hogy "Magyarország egységesen kifejezte, amit akar" (a távolmaradók, mind engedélyezték irányát).

A Fidesz tavasszal is annak köszönhette kétharmados mandátumarányát, hogy az ellenzék megosztott volt (2006-ban az MSZP és az SZDSZ csak 100 ezerrel kevesebb szavazatot kapott, mint most a kétharmadot elért Fidesz). Most is ennek köszönhette, hogy jelentős szavazati arányát ennyire durván meghaladta mandátumaránya. Persze önmagában is nagy a szavazati arány így. Így, ha Orbán Viktor egységes felhatalmazásról beszél (és más érv helyett erre hivatkozva változtat meg szabályokat), akkor 4 év múlva a hazai folyamatokért teljes felelősséget is kell vállalnia. Mondhatni 2014-ben a felelős...

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr462345347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megdobbent 2010.10.07. 05:55:28

eroica: Nem irigyellek, valasztott temad (marmint az egesz blog temaja) most 4 evig annyi munkat fog neked adni, hogy beleoszulsz :) De csak nyomjad, olvasunk epp elegen, csak neha mar annyira szurrealis ez a fidesz, hogy egyszeruen szavakat nem talalni, plane nehez pofas kommentet irni...

Bizony-bizony, egyebkent sokan mondjak, hogy mostantol nincs kire fogni a pofatlansagokat, innentol csontvaz csak akkor kerul majd elo a szekrenybol, ha elozoleg odatette valamelyik remek fideszes takarito :> Ugyhogy gyerunk fideszke, most aztan minden egy kis darab szar beloled jon, es ezt tudja is mindenki.


süti beállítások módosítása