Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Fejlődik a fóti Fidesz

2010.08.09. 06:33 - eroica

Címkék: fidesz kdnp polgármester fót mádly zsolt

Egyértelműen meg kell dicsérnünk a Fideszt, hogy Fóton nem indítja újra Mádly "mikrofondobáló és "gépromboló" Zsoltot. Elvileg a fóti Fideszt kellene megdicsérni, de egy olyan pártban, ahol Kövér Lászlónál van az alapszervezetek feloszlatásának joga, tudjuk, hogy a központi akarat ellenére nem történhet túl sok minden. (Lásd az idén feloszlatott "renitens" helyi Fidesz szervezetek terjedelmes listáját). Így nem tudjuk, hogy kinek lett elege Mádlyból, aki fideszes elődjének korrupciója miatt lett 2009-ben polgármester. Mádly rövid idő alatt országos ismertségre tett szert, a volt fideszesekkel és más ellenfeleivel való, harcban. Különösen, mert az ő ez néha "fizikai" harc is volt (mikrofondobálás, villanyóra lekapcsolás, ülésterem lelakatolás).

https://m.blog.hu/ve/veres/image/madly2.JPG
Repül a mikrofon: ki tudja hol áll meg? / Ki tudja hol áll meg, s orron kit talál meg?

Ezekben az ügyekben rendre megvédte őt a Fidesz. Az még hagyján, hogy a most Mádly ellen induló helyi Fidesz elnököt, Cselőtei Emőkét nem zavarta különösebben a mikrondobálás. Az viszont súlyosabb volt, hogy amikor a polgármester megzsarolta a városi közszolgáltató cég igazgatóját.

Adja be önként a lemondását, vagy április 11-e után a Zuschlag sorsára fog kerülni” - fogalmazott felebaráti szeretettel a KDNP-s (keresztény és demokrata) Mádly. Cselőtei Emőke azonban nem látott okot az elhatárolódásra. Sőt, a helyi Fidesz-elnökeként az esetben a megzsarolt igazgató romlottságának bizonyítékát látta, hiszen a beszélgetés felvétele: „nem vall egyenes jellemre”.

A Fidesz persze hallgatott akkor is, amikor Mádly egy autós koccanás után cserbe akarta hagyni a károsult taxist. Emellett akkor is, amikor Mádly egy levélben cigányozott egy jóízűt (de persze két nap után (!) rájött, hogy levelét valaki más írta). Igaz ezekután Mádly leírta, hogy Fóton "sátáni, démoni erők" dolgoznak - s ha más nem ez meggyőzhette a Fideszt. (Ezekről az ügyekről bővebben ITT).

Mádly szerint korábban a Fidesz megígérte neki, hogy indulását támogatni fogják, de ezt a Fidesz ugyanúgy tagadja, mint a 20 év polgármesterség után dobott Gémesi György esetében.

A Fidesz választókörzeti elnöke Mádly újra nem indítását többek közt a következővel indokolta. "Békés időszakra készülünk, amikor nem harcosokra, hanem építő emberekre van szükség". Ez azért sokat mond az elmúlt időszakról.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr812208524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása