Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Jaj, micsoda véletlen!

2010.07.15. 06:26 - narancshéja

Címkék: győr polgármester alkotmány irónia borkai zsolt

"Kocsis Máté fideszes képviselő közlése szerint nem Borkai Zsolt győri polgármester miatt csökkent indítványukban az eredetileg tervezett öt helyett három évre az az időszak, amíg fegyveres vagy rendvédelmi szervek tagjai megbízatásuk megszűnése után az országgyűlési, az európai parlamenti, a helyi önkormányzati és a kisebbségi választásokon nem indulhatnak. "Borkai Zsolt az öt évet is tudomásul vette volna.(...) Nyilvánvalóan nem fogunk Borkai Zsolthoz alkotmányt módosítani, és ezt ő sem várja el senkitől"" (nol.hu)

Kattintson a bezáráshoz!
Borkai még egyenruhában. Az alkotmány véletlenül neki kedvezően módosult

Amint azt múltkor megírtuk, az eredeti ötéves eltiltási javaslat meglepően gyorsan szelídült meg a bizottságban. Borkai Zsolt, mint a haza üdvéért aggódó bizottsági tag (és nyilván nem, mint érintett) megérdeklődte, hogy a mostani választáson is érvényes lesz-e már ez a szabály. Miután megtudta, hogy igen a bizottságban szünetet rendeltek el. A szünet után a Fidesz három évre módosította a javaslatot. Borkai 4 éve nem hivatásos katona.

A múltkor kicsit aggódtunk, hogy egy ember miatt módosítják másként az alkotmányt, de most Kocsis Máté nyilatkozatával megnyugtatott a Fidesz: ők nem módosítanak alkotmányt egy ember kedvéért. Jó, hogy ilyen nyíltan és őszintén beszélnek a szándékaikról. Én meg nem gondolok rosszra az ilyen véletlen egybeesésektől. Hisz bárkivel megeshet, hogy az általa meghatározott közjó egybeesik a magánérdekével.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr862152503

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Örökös MOB elnök? 2010.07.15. 13:15:43

Amikor kiderült, hogy Schmitt Pál lesz a köztársasági elnök, akkor az egyik blogon kommentben feltettem a kérdést: akkor most már hajlandó lemondani a MOB elnökségről? Poénnak szántam, mert fel se merült bennem, hogy ez a kérdés más is lehet. Hát lehet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rod 2010.07.15. 15:42:58

pofátlan, gátlástalan, szar alak az összes, semmivel nem különbek, mint az előző kormány. ja, de. SOKKAL HÜLYÉBBNEK nézik a Zembereket. ez remélem már nem tart sokáig.

HappyMan · http://borsod.blog.hu 2010.07.15. 23:24:29

Újra itt vannak az ötvenes évek. Egy jó elvtárs miatt átírják az alkotmányt. Ide jutott az ország.

bokrif 2010.07.19. 22:36:12

azt hittem a Kocsis Máté nem fog hazudozni...


süti beállítások módosítása