Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Heim, a szárnyvonalak és az utazási kedvezmény

2010.04.13. 18:23 - Fidelio

A nyíltan konzervatív Heim Péter Stumpf Istvánnal közösen találták ki, hogy a Századvég új fideszes konzervatív intézetet hoz létre: a Századvég Gazdaságkutató Zrt-t. Részben ennek aprópóján azonban olyan elképzelésekről nyilatkozott, amelyekről érdekes volna tudni a Fidesz véleményét, mert eddig nem teljesen erről volt szó.

"És még minek kell gyorsan nekiszaladni?

A közösségi közlekedés, vagyis a MÁV, a Volánok és a BKV átalakításának. Kezelni kell a potyautaskérdést, a nagyvonalú kedvezmények rendszerét, a vasúti szárnyvonalak költségstruktúráját át kell nézni."

Heim Péter fölvetése szakmailag bizonyára indokolt. Eddig azonban úgy tudtuk, hogy a Fidesz még a bezárt szárnyvonalakat is újra akarta indítani. A Volán-os és MÁV-os diákkedvezményt pedig újra 67,5 százalékosra akarták fölemelni. Mivel ezeknek az ügyeknek valóban gyorsan neki kell szaladni, a választ bizonyára hamarosan megtudjuk. De előbb még meg kell várnunk a választás második fordulóját.

Következzék Demjén Ferenctől a Szerelemvonat avagy a "vonat nem vár:

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

2 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr891918381

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hatékony államot! Még több szárnyvonalat, és kispostát! 2010.09.01. 10:30:22

Szinte valamennyi nyilatkozatban a "rettenetesen hatékony" állam kiépítésén dolgozik a Kedves Vezető. (Örömmel jelentem, hogy a retteneteshez már nem kell sok.) Ennek érdekében a sok kis fing minisztériumból csináltak néhány giga minisztérium...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bal A Tone 2010.04.13. 23:47:00

Szíjjártó az elmúlt 2 évben legalább 10 kormányzati intézkedésre mondta, hogy a Fidesz majd AZONNAL visszacsinálja, ha nyer. Jó lenne ezekre a nyáron visszaemlékezni, hogy hazudott-e Szíjjártó.

Pepe83 (törölt) 2010.04.14. 09:21:22

@Bal A Tone:

A következő időszakban minden megszorításra, vagy be nem tartott ígéretre az lesz a válasz, hogy olyan rossz állapotban van a költségvetés, hogy sajnos nem tehetnek mást.

Azt viszont el kell ismerni, hogy az országnak az a jó, ha a Fidesz nem tartja be nagyvonalú ígéreteit.


süti beállítások módosítása