Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Fidesz őszödi beszéde?

2010.04.07. 22:35 - eroica

Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatója a pécsi választás után zárt körben mesélt a Fidesz ijesztő mértékű adatbázisáról. A szavazóikról mindent tudnak és  tudják ki nem szavaz rájuk. Ez utóbbi azt jelentheti, hogy a választáson részt vett szavazók jegyzékéhez is hozzáférnek. (Bónuszként Kubatov elpoénkodta, hogy Orbán már tud sms-t fogadni és "kis túlzással" már meg tudja különböztetni az emailt a faxtól. Orbán számítástechnikai hiányosságairól már írtunk).

"A pécsi választásoknál mind a 36 500 embert személyesen ismertük. Tehát aki ott volt azt személyesen ismertük. Mindegyikről tudtuk, hogy hogy hívják, hány esztendős, milyen erős támogatónk, mi a telefonszáma, mi a mobilszáma, mi az e-mail címe.  És szerintem ezt nem is lehet másképp csinálni. A pécsi kampányunkban, ha csak a fele anyagunk van kint, akkor is megnyertük volna a választást. Mi a Bánki Erikkel a legnyugodtabban ültünk. A Bánki Erik azt mondta, Gábor 38 ezer szavazatunk lesz. 36 500 lett. (…) Pontosan meg tudtuk mondani, hányan mentek e2l szavazni. Automatahívásokkal 22 ezer embert el tudtunk érni két órán belül bármi is történik a kampányban. Ha a Páva Zsoltról azt mondják, hogy egy gyerekgyilkos volt, akkor te a szavazóbázisod kétharmadát el tudod érni, és azt tudod mondani, hogy Páva Zsolt a legtisztességesebb ember.

Ráadásul ismertünk 15 ezer olyan embert a városban - ennyi szavazatot kaptak a többiek, ennyien utasították el Páva Zsoltot. Azt állítom, név szerint ismertünk minden olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmennek szavazni és nem a Pávát vagy a Fideszt támogatják".

A Fidesz közleményében nem tagadta, hogy valós lenne a felvétel, de adatbázisépítését törvényesnek nevezte. A beszédből kiderül, hogy az adatbázisépítésről az egész Fidesz elnökség tudott, azt egyedül Orbán technikai ismereteinek hiánya hátráltatta.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr181902984

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nekünk Kubatov nem mondott semmi újat 2010.04.08. 21:31:18

Most min is kell csodálkozni? Kubatov elmondta, hogy a Fidesz listázza ki kicsoda és kit szeret vagy nem szeret?  Ugyan. Tessenek Esztergomba költözni néhány hónapra és nem is lesz ez olyan meglepő!  2009. szeptembere, a "Viktor seg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Waldi! 2010.04.08. 21:47:59

Azert szep, hogy a kereskedelmi tv-k meg ma is kussoltak a hiradokban. Centralis partrendszer szele? Lakajmedia?


süti beállítások módosítása