Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

2010-re

2009.12.31. 16:50 - Fidelio

http://www.hotref.com/category/0924/Wedding-cake-candle-favors_5663_r.jpgMegértük hát első születésnapunkat.

Ennek csöndesen örülünk, hiszen szabadidőnkben készül a blog, az meg sokszor kevés van, de összességében sikerült "minden másnapra" egy bejegyzés. A ritkásabb időszakokért elnézést kérünk, főként azoktól, akik ilyenkor is ránknyitották az oldalt.

Esetenként megszaladt a dolog, amikor az Index néha címlapjára vett minket. Folyamatosan próbáltuk kitalálni, miért történt ez, és miért nem, amikor pedig erősen remélnykedtünk benne. Az biztos, hogy kevéske bulváros cikkünk így szép látogatottságokat kapott. (Bár a DJ-zés vizsgához kötését akkor is kreténségnek tartjuk, ha nem Voksán Virággal próbálná gyermekbarátilag eladni a Fidesz-képviselő, így azonban a - gazdagon illusztrált - írásnak 17.000 látogatója lett.) Akkor dagadt igazán a kebelünk, amikor a Hírszerző (példaképünk, a BKV-figyelő blog mellett) említett minket a hazai blogokról szóló cikkében.

És köszönjük:

... a helyi és nem helyi történeteket. Így adtunk hírt például a törekvő Hudvágner-család újabb privatizációjáról vagy a kommentek tiltását közpénzből javasló tanulmányról, ezek címlapra is kerültek. (Kaptunk olyan történet, amihez nem találtunk elég nyilvános információt, bizonyítékot, és volt amire nem maradt energiánk - ez utóbbiakért nagy bocsi!)

... kedves és kedvetlen hozzászólóinknak, akik összesen több mint 2000 kommenttel tiszteltek meg (amit még - a káromkodásokat leszámítva is - szép mennyiségnek tartunk).
... Külön öröm volt, amikor azért regisztrált valaki, hogy szerény blogunkon hozzászóljon (pl. a KDNP frusztrált videókészítője, vagy a Nézőpont Intézet védője). Most, év végén őket is köszöntjük.

... és legfőképpen a kedves olvasóknak köszönjük, hogy jöttek, láttak, írtak!

Jövőre Veletek ugyanitt! Boldog Új Évet Kívánunk!

 

P.S. Külön köszönjük azoknak a látogatását, akik (augusztus vége óta) Afganisztánból, Iránból és Elefántcsortpartról látogattak hozzánk :-).

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr261635521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cutcopy 2010.01.10. 13:43:52

1 év?! Azt hittem kormányzásuk alatt aktuális figyelni egy pártot és nem 7 évvel utána..?!


süti beállítások módosítása