Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Kevés lett a tej Kánaánban

2009.11.15. 17:02 - eroica

A Fidesztől megszokhattuk a kampányprofizmust. Ehhez képest józsefvárosi időközi választáson mégis faképnél kellett hagynia a fideszes jelöltnek, Kocsis Mátéknak a választóit. A történtekről a civil 8ker.blog.hu számolt be:

"Dúl a kampány, a jelöltek mindent bevetnek a szavazatokért ...
Tegnap például tejet osztott a Fidesz polgármester-jelöltje a Nagyfuvaros utcai szociális bolt előtt. A szegényekre jellemzően a rászorulók az igénylők már időben elkezdtek gyülekezni a tejre várva, szépen sorba álltak, hogy majd a furgon megérkezése után elinduljon a hajrá.

A kocsi és Kocsis Máté [fideszes polgármester-jelölt] érkezésekor nem voltam ott, mire visszaértem, már tumultus volt és nagy hangzavar. Megrohamozták a tejeskocsit, rendőrt kellett hívni. A kimért mennyiség is óriási felháborodást váltott ki, fél literrel kapott mindenki az éltető nedűből - ami azért nem túl sok. Akkor főleg nem, ha beleszámítjuk a tej túltermelést is; egy hete a lefolyóba öntötték a tejet literszámra.

Egy darabig Kocsis Máté osztotta saját kezűleg, aztán már nem. Kiszállt, szinte megfutamodott a nép haragja elől. A tej sem volt sok, a meghirdetett 14-16 óra közötti időpont helyett már egy fél óra elteltével nem maradt tej. Mire megérkezett a 8ker blog alkalmi tévés szekciója, már a tejes kocsi sem volt ott, meg Kocsis Máté se. Csak a sarkon felállított stand jelezte a narancsosok jelenlétét - de azért a nép hangját megmutatjuk.
Így lehet egy jó ötletet a kampány hatására elrontani." Akit érdekel az utca embereinek hangjai (köztük a képen látható táblát tartó úré is):

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr481527165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsis "Kerékbilincselő" Máté feljelentett, de most nem számol el a kampánnyal 2009.11.16. 18:35:43

Kocsis Máté - akinek "lebilincselő" életútja többek között a MIÉP-en át vezetett a Fideszbe - ugyan kampányköltség elszámolást nem adott nekünk, de azt megígérte: "saját kezűleg" fognak kerékbilincselni a kerületben, és rágalmazási ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

énisfigyelek 2009.11.22. 22:33:10

Lehet, hogy a tej elfogyott, de a szavazatok száma elég volt....


süti beállítások módosítása