Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Nincsen Fidesz Pelczné nélkül

2009.06.17. 20:49 - eroica

Címkék: pelczné kommentar nelkul

Szolidan örültem, hogy a Fideszben is volt jóérzés: Pelcznét szavazták meg  a legkisebb arányban a párt kongresszusán Fidesz-alelnöknek. A pártvezetés azonban nem hagyta Pelczné képességeit elveszni. Így, a sajátos angoltudásával Brüsszelbe kívánkozott, Áder János megüresedett parlamenti alelnöki helyére őt jelölik. Most mindenféle kommentár nélkül a Képviselőfunky blog "képviselőfiatalító" sorozatának bejegyzését idézem meg.

"Kossuth téri szakközép: Pelczné Gáll Ildikó

 

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz frakcióvezető-helyettese

Becenév: Ildi.
Szubkultúra: Ildi elsőben még az emóval kokettált, második eleje óta azonban már meggyőződéses metálos. Elsősorban a lágyabb, szimfónikusabb vonalat szereti, kedvenc együttese a Nightwish.
Tanulmányi eredmény: Ildikó osztálya egyik legjobb tanulója. Bár nem ő a legokosabb, szorgalmával, keményfejűségével mindig felül tudott emelkedni a nehézségeken. Kiemelkedően jó történelemből és magyar irodalomból.
Továbbtanulási esélyek: Ildikó a Pázmány jogi karára szereretne bejutni, és ahova Ildikó be akar jutni, oda be is jut.
Pasizás: Ildi már elsőben komolyan érdeklődött a fiúk iránt, és nem is állt meg a pettingnél. Harmadikban ismerkedett össze későbbi férjével.
Bulik: Ildi egyetlen komoly kudarca az életben, hogy nagyon ügyetlen táncos. Ez iszonyatosan feszélyezi, és ezért direkt kerüli az olyan szórakozóhelyeket, ahol ez a fő program. Viszont imád két legjobb barátnőjével órákon át trécselni a kedvenc kávézójukban.
Hobbik: Iskolai kötelezettségei mellett Ildikó jár angolórára és kosárlabdaedzésre is. Edzője kifejezetten tehetséges játékosnak tartja, aki ha rászánná magát, akár NBI-es csapatig is juthatna."

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr511191946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simplicio 2009.06.19. 13:41:26

Miért kell Pelcznéből vezetőt csinálni? Néha úgy érzem ismeretbeli hiányosságait pótolja az agresszív panelismétlésekkel. Ez viszont LOL: "Ildikó a Pázmány jogi karára szereretne bejutni, és ahova Ildikó be akar jutni, oda be is jut." :-)


süti beállítások módosítása