Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Külföldi lapvélemény a Fideszről

2009.03.30. 22:59 - eroica

Címkék: külföldi vélemény

A Fico szlovák kormányfő sajtótörvénye ellen karakánul kiálló lap, az SME a cseh és a magyar kormányfőváltásról írt. A lap szerint Topolánek cseh kormányfő és Gyurcsány sem a hibáikba buktak bele, hanem mert "megpróbálták megreformálni a közkiadásokat, a szociális és az egészségügyi rendszert, hatékonyabbá tenni a közügyek kezelését és országuk gazdaságát." Az két ország ellenzéki pártjairól a következőt írta a lap:

"Mindkét országban közös az is, hogy erős populista ellenzékkel rendelkezik (...), amely kihasználta, hogy az emberek nem akarnak lemondani azokról az illúziókról, hogy lehetséges szocialista módon dolgozni és kapitalista módon élni. Ellenkezőleg: ezt az illúziót táplálják, minek köszönhetően most a hatalom átvételére, s talán olyan változások foganatosítására készülnek, amely hatalmukat bebetonozná, még a demokratikus szabadságjogok korlátozása árán is" - zárja jegyzetét a lap. http://www.nol.hu/lap/vilag/lap-20090327-20090327-38

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001036486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csernovitzpeti 2009.03.31. 09:47:43

És ezek mellett az MSZP-re mondják ezerrel, hogy kommunisták...


süti beállítások módosítása