Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

"Polgári hangulatú" mulatság

2009.02.28. 19:24 - eroica

Címkék: buli voksán virág dj nyitrai

Már előre sejtettem, hogy élmény lesz beszámolni DJ Nyitrai bulijáról, de az esetről készült videók felül- (mitagadás, alul-) múlták várakozásomat.

„Riporter: van az egésznek egy ilyen polgári hangulata...

DJ Nyitrai: Így van, ez benne van, az egész hely narancssárga, ez nekem tetszik.”

Az idézett tárgyszerű videó mellett azonban volt egy kritikusabb, amelyik a buli és a Fidesz egyéb megnyilvánulása kapcsán körülbelül a következő kérdéseket veti fel:

1. A Fidesz alapszabályban deklarált célja a „keresztény értékrend” erősítése (2.§/c). Hogyan jön össze a buli hangulatáért felelős, rúd mellett és anélkül "csípőhangsúlyos" táncot lejtő hölgyekkel? (A kép ott készült, Semjén Zsolt, tessen a szívéhez kapni!).

2. A DJ Nyitraitól és Lemezlovas szövetségtől korábban már idéztem a nemes gyermekvédelmi célokat. Hogy férnek össze azzal, hogy cigit és alkoholt árulnak fiatalkorúaknak a polgári hangulatú buliban.

3. Gyurcsánytól, mint tudjuk, egy balatoni korcsolyázás is felháborító. Nyitrai képviselő úr miért adja a nevét egy bulihoz, ahol 1450 forint a legolcsóbb rövidital?

P.S. A bulira Nyitrai egyébként DJ Spigivel és a képeivel magát az olvasók szívébe lopó Voksán Virággal készült. Ezt csak azért jegyzem meg, mert egy olvasó szerint csak mi akartuk rosszindulatúan összemosni szegény Nyitrai képviselő urat a húszcentis péniszt kedvelő playmate kisasszonnyal. (Akit nagyon érdekel: a készülés http://juj.hu/ny/?cid=1172&exc=198,1176).

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr8972065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása