Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Fidesznek gáz a Magyar Hírlap?

2009.02.21. 19:43 - Fidelio

Elég sokan vitatták, amikor Gyurcsány a Magyar Hírlap bojkottjára szólított fel. A laptulajdonos Széles Gábor gyorsan tüntetést is rittyentett, az „alapvető szabadságjogokat sértő” lépés ellen. És vajon a Fidesz mozdult a tulajdonosi interjúkat kedvelő lap mellett? Olyannyira nem, hogy a fidesz.hu csak utólag adott egy rövidhírt az összeröffenésről. A Magyar Nemzet sem szentelt többet a tüntetés bejelentésének. Úgy tűnik ez a lap már gáz a Fidesznek.

A tüntetés persze tényleg gáz volt, amint az a Reakció blog igen kiváló összefoglaló videóján látszik (alant). A megszokott „Hülye vagy”, hazaáruló, gyilkos skandálás szót sem érdemel amellett, hogy Bíró Zoltánnak az MDF hajdani elnök beszédének zárását, hogyan próbálta „kitalálni” a tömeg.
„B.Z.: És most, hadd fejezzem be azzal...
 
Tömeg: Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj ! Gyurcsány takarodj!
 A rendezvény a Magyar Hírlap szerint méltóságteljes volt.

 

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr39957070

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.02.23. 12:47:29

Ezzel szemben a tény az... IV. Korábbi részek Egy kicsit szegényesebbre sikerült az eheti válogatás, de azért nem félek attól, hogy jövő héttől téma hiányában véget érne a sorozat :-) Nos tehát: Azt állítja Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője Ajká…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása