Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Columbo-szobor is kritikus Rogánnal (+Fotó)

2015.02.15. 17:13 - eroica

Címkék: Rogán Antal Columbo hadnagy

Rogán Antal megpróbálta elterelni a figyelmet az új útdíjak körüli botrányokról és a saját belvárosi ingatlanpanamáiról. Ezért kezdte Rogán is a Magyarországon áthaladó menekültekről előadni, hogy azok hozzánk akarnak jönni. (A vonatról Győrben lerángatott menekült-csoportok is Bécs felé tartottak.) Lehet a kilátástalanság elől hazánkon keresztül menekülőket "gazdasági bevándorló"-ként kirekeszteni, de közben Rogán arról is ejthetne szót, hogy miért távozott külföldre félmillió magyar. Ha pedig Rogán ennyire károsnak tartja a bevándorlást, akkor miért állított szobrot egy bevándorló-család gyermekének Peter Falk-nak? A Columbo-hadnagyot is játszó színésznek legalább négy országból származnak a felmenői. 
Ma délután úgy láttuk, hogy Columbo-hadnagy szobrán is felmerült a kérdés:
peter_falk_columbo_hadnagy_szobor_falk_miksa_utca_gazdasagi_menekult_bevandorlo_felmenok_kerdes_tabla_felirat_rogan_antal_bevandorlasi_kampany.jpg"Rogán úr! Legalább négy országból származnak a felmenőim. Őket is kitiltaná gazdasági menekültként?"
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr97177727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2015.02.16. 08:37:33

Blikkmaki soha nem volt 1 észkombájn,az is hülye aki 1 ilyen pákót a szolgálatába fogad,a végén kilopja alóla az országot mire észbekap.


süti beállítások módosítása