Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Most gratulálunk L. Simon Lászlónak

2013.10.31. 18:48 - eroica

A fideszes L. Simon Lászlóról már mi is írtunk kritikusan. Tavaly államtitkárként még novemberben sem kötötte meg az arra az évre szóló szerződéseket a független előadó művészeti szervezetekkel. Az ő életben maradásukon spórolt, miközben a kormányzat már akkor is százmilliókat adott Kerényi Imrének és milliárdos pénzt nyomott a Fekete György vezette "Magyar Művészeti Akadémiának".

Most viszont tényleg gratulálunk neki. A kulturális bizottság ülésén ügyesen kiszedte Novák Elődből azt, amivel a Jobbik alelnök eddig trükközött.

Novak_Elod_beszel.jpgMost már tudjuk: Novák Előd rendszeresen publikál a kuruc.infóra

A Jobbik rendszeresen játssza, hogy a nácibarát kuruc infó a párttól független hírportál. (És az persze csak egyoldalúan helyezi ki rendszeresen a párt reklámjait.)
Novák Előd neve nem szerepel a szélsőséges portál szerzői között. S eddig csak annyit ismert el, hogy "beküld ezt-azt".
Kedden a bizottságában Novák egy személyeskedőbb felszólalása után L. Simon László arról beszélt, hogy bizonyos stílust Novák csak azon a portálon engedhet meg, ahol "rendszeresen publikál". Novák ekkor óvatlanul beismerte, hova szokott írni: "kuruc.info hírportált, amire L. Simon László is az előbb célzott..."
L. Simon ezután rögzítette a tényt, hogy a Jobbik alelnök rendszeresen ír a Szálasit hősnek nevező, Hitlert támogató portálon. (A részletes jegyzőkönyv L. Simon blogján olvasható.) A parlamenti képviselő Novák részvétele azért is kínos a Jobbiknak, mert a kuruc.infó nem csak a magyar törvények alól mentesíti magát, hanem a külföldön adózást propagálja

L. Simon ügyesen ugratta ki a nyulat a bokorból, így leleplezte a Jobbik alelnök trükközését a kuruc.infóval kapcsolatban. Ezt el kellett ismernünk.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr805608332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.11.01. 08:25:30

a Fidesz továbbra is kettős játékot játszik: főleg külföldi használatra törekszik igazolást szerezni a maga demokrata, antirasszista voltáról, miközben itthon minden lehetséges módon igyekszik hasznot húzni abból a rasszista stb. propagandából, amelyet hosszú évek óta bérmunkában folytatnak a „párt” holdudvarához tartozó értelmiségiek, sajtómunkások.

Természetesen nem úgy teszi ezt, hogy Orbán vagy Navracsics nekiállna a nyílt színen zsidózni, cigányozni, buzizni – ez nem volna „illő” (a Kedves Vezető mostanában kedvenc szava – szeret olyasmiről beszélni, amiről fogalma sincs…). De például a parlamentben gyakorta kedélyeskednek az újnyilas képviselőkkel, még akkor is, amikor azok direktben buziznak, cigányoznak vagy éppen zsidóznak. Újnyilas színházat alapítanak stb.


süti beállítások módosítása