Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Fidesz-képviselőjelölt volt a diákokat fenyegető focihuligán

2013.02.13. 14:04 - eroica

A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt:

Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül beszélt. Az őt fényképező fotósok egyikének odaüvöltött, hogy szétveri a gépét a fején.
Ezután még csoportosan is fenyegetőztek kicsit. Közben a rendőrök, akik kimentek biztosítani a Hallgatói Hálózat debreceni fórumát, diszkréten arrébb vonultak, pedig az ultrák többek között torokelvágással is fenyegetőztek, majd távozóban közölték: "örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmát bazdmeg".
Az MTI tudósítója, aki érkezésükkor pacsizott az ultrákkal, a balhé után félrevonja a fotóst és közli: "én erről nem adok semmit." Az MTI végül annak ellenére sem tudósított, hogy a vagy.hu-n és a dehir.hu-n tudósításán keresztül az országos sajtó érdeklődését is felkeltette a hír.

szepesi_Miklos_Zsolt_focihuligan_Fidesz_kepviselo_jelolt.jpgSzepesi Miklós Zsolt a Fidesz képviselő-jelöltje (kép: Népszavazás a tandíj ellen)

A most szurkolóként megjelenő képviselő-jelölt Szepesi haragját egyébként az váltotta ki, hogy a diákok szót emeltek az egyetemeket sújtó drasztikus megszorítások ellen, és szóvá tették a stadionépítést. Szavai szerint az a természetes, ha a stadionokat az adófizetők pénzéből építik. (Nem meglepő, hogy így akarja, hiszen a tervezett stadion költségeinek 5-10%-a ha megtérül majd a jegyár-bevételből...)
De vissza Szepesi produkciójához. Itt egy humor látható: szónoklata után trükkösen földre dobja a mikrofont, hogy alázza vele a fiatalembert.

Szepesi_Miklos_Zsolt_Fidesz_jelolt_focihuligan.gif

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Érdemes a debreceni eseményről készült videófelvételt. Szepesi produkciója 0.50-tól kezdődik (előtte az egyik Hallgató Hálózatos próbálja nyugtatni őt).


Jó volna, ha elhatárolódna jelöltje akciójától a Fidesz, mert így úgy tűnik, a hallgatók jogos követeléseinek teljesítése helyett csak fenyegetni akarják őket.

Ui.: A debreceni ultrák a budapesti ultrákra is ösztönzőleg hatottak, akik másnap 10-15-en az ELTE sok száz fős hallgatói fórumát látogatták meg. Az ultrák nevében végül a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat elnöklő jobbikos Zagyva Gyula jobbkezeként is ismert Incze Béla beszélt. Incze ugyan nem jár meccsre, de "felháborították" a "balliberális fiatalok". Beszámolóját kommentár nélkül idézzük:

"Őszintén megmondom, hogy örömkönnyek szöktek a szemembe, amikor megnéztem a debreceni fórumon készült videót. A Loki szurkolók kemény és férfias kiállása engem is cselekvésre ösztökélt ...  aki ismer, azt is tudja, hogy minden szimpátiám ellenére én egyetlen szurkolócsoport életének sem vagyok aktív részese, de meccseket is csak igen ritkán látogatok.

Sokan feltették a kérdést, hogy miért nem vártam meg a választ. Számomra ez a napnál is világosabb. Nem azért mentem oda, hogy beszélgessek ezzel a csürhével, hanem azért, hogy a jelenlétemmel is támogassam azoknak az álláspontját, akinek nem tetszik, hogy az anarchista bohócok a jogaikért tüntetnek..."

Friss posztunk: Stadion buktunk a sikeres kötvénykibocsátással

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

399 komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr75078408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.14. 10:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Stadiont buktunk a sikeres kötvény-kibocsátással 2013.02.14. 00:08:48

Tegnap megvolt a nagy kötvény-kibocsátás, amiről nemrég Matolcsy azt mesélte, hogy az nem is hitel. Sikeres volt, meg is ünnepelte a kormányzati sajtó. Ezért csak évi 17 milliárd forintot bukunk rajta. A kormány tovább növeli az eladósodást – mondhatn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:29:03

@Zabaalint: igazad van! nyugati egyetemistak tuntetnek nyugati nagyvarosokba, hogy magyarorszagra johessenek a mekibe ehendogleni!!!

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:29:54

@Vinnie Jones:
Te biztosan most láttál életedben először egyetemet, biztosan sokkot kaptál tőle, azért zagyválsz itt össze mindenféle baromságot.

Baldrick68 2013.02.14. 13:30:02

@imperial:

Ha már zsidó meg buzi akkor ennek biztos örülni fogsz.
Na vajon ki adja már 5 éve a tanácsokat a Fidesznek?

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609

"a Fidesz legalább öt éve topkategóriás New York-i konzultánsok kottájából politizál, akiknek ráadásul több évtizedes rutinjuk van a negatív kampányok megtervezésében "
"Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást."

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:31:08

@Zabaalint: Mennyi penzt vettunk fel eddig az IMF-tol? Mennyit fizettunk vissza eddig az IMF-nek? Meg mennyit kell fizetni az IMF-nek? Konkret szamokat kernek!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:33:10

@Salemi boszorkány: konkret peldakat emlietenel ha befejezted a habzo, mocskolodo szad kitakaritasat?

873ujr3rk 2013.02.14. 13:35:17

"@Vinnie Jones: 1. Senki, meg a "foci hooligan" sem akarja, hogy leepuljon az oktatas. Ok is, en is es sokan masok azt mondjak, hogy a rossz tanulok ezreinek nem jar allami tamogatas arra, hogy ertektelen diplomat szerezzenek. "

gondolom innen hiányzik egy statisztika, de legalább egy link arra a kutatásra amely rangsorolja a diplomákat mondjuk netto átlagkereset szerint. nincs itt, szóval eddig 0 amit írtál.

"Hisz mi ertelme van kb 10 millio forintert kikepezni egy jogaszt, hogy azutan teruleti kepviselo legyen egy multinak, hisz ez a munkakor minden normalis orszagban kozepszintu vegzettseghez(gimi) meg 3-7 napos kepzeshez kotott..."

sorolja legyen szíves az ún. normális országokat, pontosítsa mit ért területi képviselő alatt, mekkora cégről beszél és mutasson példát arra, hogy a multi melynek szervezete tökéletesen azonos minden országában, más végzettséghez kapcsolódó feltételeket támasztana területi képviselőivel szemben. amíg ezt nem teszi addig ez még mindíg 0.

" A diploma elertektelenedett az elmult evekben, vissza kell szerezni a rangjat! Ez meg valtozast hoz magaval aminek vesztesei a rossz tanulok, nyertesei a minosegi oktatasban reszesulo tehetseges es tanulnivagyo diakok ES a tarsadalom!"

mit ért elértéktelenedés alatt ?

" 2. Hosokre mindig szukseg van! London pl ezert rendezte meg az olimpiat, hogy a kovetkezo generacio motivalva legyen, hogy nem csak a focistak tudnak kitorni a nyomorbol vagy csak az almaik korlatjabol"

jobban tenné, ha olvasna. mondjuk idegen nyelven van, magyar helyesírásából kiindulva inkább echotv-n edzett hömbölgőhöz van szerencsém, de próbálja meg. angolul van:

www.forbes.com/sites/kenrapoza/2012/08/02/minding-the-gap-between-londons-olympic-economic-hype-and-reality/

" 3. Stadionok nelkul nem jon be a versenyszfera, ha nincs megfelelo letesitmeny, akkor nem lett volna pl Queen koncert, hanem maradt volna Bibi meg Bubu a ket szintijevel a kocsma sarkaban."

miként fizetőképes kereslet nélkül sem jönnek. tudna hmm példát az elmúlt 20 évből olyan zenekarra amely nem leszállóágban vagy utána adott koncertet kishazánkban-e ?
szerintem esetleg a szigeten fordult elő ilyesmi, ahol azért infrastruktúráról nem nagyon beszélhetünk.

" 4. A falusi csapatok azok, mindd allnak, hisz az egyetlen egy, osznepi es allando kozossegi szorakozas. A nagyobb telepuleseken szuntek meg csapatok, pl azert, hogy lakoparkot, bevasarlo centrumot epitsenek a palyak helyen 5. A sportot es az oktatast nem egymas fele/ala, hanem egymas melle kell helyezni, ez esszeru! 6. Mindkettot"

a foci része a sportnak. apró szelete. 45 éves vagyok, valamiért a magyar focistáról az rögzült bennem h gecinagy lúzer minden téren. bármely más sport eredményesebb a magyar focinál. nem értem sehogysemmiképp hogyan juthat nekik több mint 1 fillér ?????

sajnos nem veszi észre és nem fogadja el, hogy oktatás nélkül nincs jövő. a diákok észreveszik és lépnek innen a gecibe, mert pontosan látják hogy merre tartunk. azt is látják hogy más ún normális országokban merre tart a világ és valamiért nem hiszik el hogy a nyugat már a szakadék szélén tántorog.

hozzáteszem még: amit most rozsáék műveltek és ami ellen most a diákok tüntetnek, még csak a jéghegy csúcsa. az egész elbaszott intézkedéshalom mondjuk szeptember, december magasságában fog robbanni, teljesen kiszámítható módon. és akkor már kibaszottul kevés lesz a szájkarate indexblogokon:)

nincs_nick 2013.02.14. 13:36:03

@sárkányfő: Kedves Sárkányfő! Elég egyértelműen leírtam, hogy én ott nem értékelem feljelentési kötelezettséggel járó cselekménynek amit te igen. Igen láttam ott dobálózást, mint minden jobb német diáktüntetésen is. Te ezt itt terrorcselekményként írod le, én nem annak láttam, pláne nem tömeges gyilkossági kísérletnek. Szerintem sima társadalmi "gőzkiereszés" folyt ott, ami más országokban hetente megszokott esemény. (Sajnos vagy nem, az más kérdés.) Szerinted éppen a (z állami) köztévét foglalták el szervezetten, előre megfontolt szándékkal, miközben tömeges gyilkossági kísérletet is felfedezni véltél, ezek pedig terrorcselekményként definiálhatóak. Szóval kérlek ne velem levelezz, hanem vállald végre a felelősséget a mondataidért és tedd meg a feljelentést, amire törvényeink köteleznek.:)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.14. 13:37:12

Jó egy parasztsuttyó dömdödöm ez a Szepesi. Öröm volt nézni. Egy igazi Lummox.

Ráadásul elég liberális felfogású. Liberális szellemben ment oda, ahova nem hívták, hogy kifejtse értelmesen a véleményét. Ez a liberalizmus nem?

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:37:35

@Peterpapo: A debrecenire. Az o mondandoja abszolute vallalhato egy atlag ember szamara! Az ELTEs gyerek nekem sem tetszett,, de jobb volt mint a semmi! O kb azon a szinten volt, mint akikhez beszelt, bar a modora hagy kivanni valot ez ketsegtelen!

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:38:54

@Vinnie Jones:
Olvasddd vissza magad, nem lesz nehéz megtalálni, a fél oldalt te töltöd be.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:39:44

@pocakos focista: Az ELTEre hivtak a szanalmas Hahasokat? Amikor keretlenul odamentek es a ket biztosnagi or probalta a munkajat vegezni azok tobbszoros tuleroben nem fenyegettek ezt a ket magyar allampolgart?! Ez a liberalizmus nem?

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:41:28

@Salemi boszorkány: a te velemenyedre vagyok kivancsi..a sajatodra, es nem arra amit a szadbaragtak! A sajatomeval tisztaban vagyok, de azert szivesen utkoztetem azt, hogy edzodjon... ha nem megy szamodra az onnalo gondolatformalas, akkor minek is vagy itt???

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:43:55

@fvipera: Szia kedves kubatovcsicska! Koszonom, hogy bebufogtel ide, meg ennyit szeretnek megkerdezni, hogy mit is akartal mondani? Bar most szolok, hogy Kubatovot es a fradi allami zrt zavaros mukodeset nem szeretem es a sportagra veszelyesnek tartom.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.14. 13:44:28

@Vinnie Jones: Most ez hogy jön ahhoz, hogy a focidrukker tahó? Nem mondtam, hogy a HaHá-sok nem azok, ugye?

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:45:32

@Vinnie Jones:
Fentebb azt is megtalálod, ha egyáltalán tudsz ékezetes szöveget olvasni.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:48:41

@pocakos focista: Akkor ugy tunik megtalalta a zsak a foltjat. Leegyszerusitve a foci szurkolo szintjet sem eri el a Haha, tehat ok nem jogosultak a valoban tanulni akaro diaksag kepviseletere, akiknek a dolgaiba nem is szol bele a foci szurkolo! Nem?

Peterpapo 2013.02.14. 13:50:23

@Vinnie Jones:

Hát igen. A lebuzizás, a torok elvágásával és a kocsma szétverésével való fenyegetésekkel megspékelt, ne mond má, hogy nincs igazam sokkal vállalhatóbb vélemény a másiknál. Ha Neked ez érdemi hozzászólás, akkor rendet kellene tenni a bugyuta fejecskédben! :) Ha neked az normális, hogy emberek azért verik össze egymást, mert a másik más csapatnak szurkol, akkor megint csak azt tudom mondani, hogy ülj le, egyes! :)

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:51:31

@Salemi boszorkány: nem talalom... pedig tudok ekezetes szoveget olvasni... ilyenkor mi van?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.14. 13:53:33

@Vinnie Jones: Te tényleg azt hiszed, hogy igazad van? Itt trollkodsz, meg szórakozol bazmeg, mennél már dolgozni, termtsél valami értéket. Ha moderátor lennék, úgy basznám ki az ilyen kis okoskodós agresszív kismalacokat, hogy a lábuk nem éri a földet. És igen, mielőtt megkérdeznéd kistücsök, a liberalizmus jegyében tenném.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:58:14

@Peterpapo: az atlag ember, atlagos helyzetben ilyen szavakat hasznal. Ha hiszed ha nem, Na bumm! es akkor mi van, ok nem azert mentek oda, hogy berblogerek es luzer netfuggok koszoruljek rajtuk a nyelvuket, hanem, hogy szemelyesen, szemtol szemben elmondjak a velemenyuket annak, aki kepviseli a masik oldalt. odamentek, majd elmentek bekevel! na bumm! A hahasok sem bekevel mentek az egyetemekhez, el sem igen takarodtak onnan! Innen nezve afoci szurkolok magasabb es emberibb szintet kepviselnek, mint a hahasok! Senki sem, en sem allitom, hogy ez a tokeletes es legmagasabb szint. De egyertelmu, hogy ez a hetfoi nap ugy vonul be a hahasok rovid tortenetebe amikor fordult a kocka, es elvesztettek minden hiteluket a tarsadalom emberseget kepviselo retegeivel szemben....Egy szoval nem mondtam, hogy normalis, ha valaki azert ver ossze valakit mert a masik csapatnak szurkol, ilye en nem mondtam! De ha neked ezt egy hang sugta, akkor skera azonnal a dilidokihoz es majd ird ide hanyas osztalyzatot kaptal tole? es milyen beutalot!...:)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 14:01:00

@Zabaalint: Szerintem a tanulmányi eredmény alapján járó ösztöndíjat és a tandíjat külön kellene választani. Aki elér egy előre meghatározott minimális eredményt és szociálisan rászoruló, az kaphasson kedvezményt/mentességet a mindenkire vonatkozó tandíj alól, aki pedig jól tanul, az kapjon ösztöndíjat.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:02:18

@pocakos focista: Elhiszem, hogy zavar teged, hogy nem tudod erdemben megvedeni a frocsogesed es ez elohozza belolled az eroszakos vadbarmot...de hat istenem! Egyertelmu, hogy az ilyen frusztralt szelsobalos fricsurok, mint te, jelentenek valos veszelyt az eroszakoskodasukkal a tarsadalomra, nem a tevkepzetukben megjeleno fociszurkolo...:)

Mit szolnatok, ha elmennetek kozosen peterpaopval meg a tobbi frocsogovel egy csoportterapiara! Szerintem 1. ratok fer! 2. talan segitene valamit... :)

ErrOr 2013.02.14. 14:02:37

M1-en reggel "nyilatkozott" az egyik hahás képviselő, hogy mit fognak ma "csinálni". Megkönnyeztem a dolgot. Szerencsétlen riporter már imádkozott, hogy legalább egy értelmes mondatot tudjon mondani a csaj.

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:05:28

@Vinnie Jones:
"nem talalom... pedig tudok ekezetes szoveget olvasni... ilyenkor mi van?"
Az van, hogy hülye vagy.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:05:44

@Peterpapo: mit gondolsz pl pocakos focista orjongesevel kapcsolatban? Szerinted elo szoban, atlagos helyzetben ez a vadbarom hogyan kommunikalna, hogyan vitatkozna??? Itt a blogban 1. orszag vilag elott! 2. irasba adja 3. Orjongeset!!!... O egy atlag - ilyen az orszag - erre mondjak azt, hogy szarbol n em lehet varat epiteni!!! hallgatlak!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 14:06:08

@Vinnie Jones: "elmentek bekevel"
Ha szerinted az életveszélyes fenyegetés néhány bőrdzsekis kopasz szurkolótól béke, akkor kívánok neked hasonló békét román és szlovák szurkolókkal!

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:07:17

@pocakos focista: Kikapcsolod a geped... kimesz a friss levegore... a sarkon jobbra... es csak mesz, csak mesz es hamarosan feluton talalkozunk!

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:11:24

@Távmunkás: az jobb lett volna, ha nem mondanak semmit csak egyszeruen szetverik a rendezvenyt? Na latod! Abban a helyzetben az csak szajkarate volt, pedig megtehettek volna, hogy erofolenyuket kihasznaljak... de nem hasznaltak ki mert tobb eszuk volt, tobb eszuk volt nekik, mint a Hahas kolkonek osszesen a ELTEnel hetfon. lehetne nekik ezektol a foci szurkoloktol tanulni! Ismetlem, magyarorszag ezen a szellemi szinten van, igy kommunikalnak az atlagemberek evek ota kotoszo a bazdmeg, a haverok mi van veledakurvaanyaddal koszontik egymast... az orszag elproletarosodott... nem kell rosszindulatunak lenned, csak mert lelepleztem adocsalo tevekenysegedet!...

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:12:56

@Salemi boszorkány: miert van olyan erzesem veled kapcsolatban, hogy a vibridbol lemerult az elem!?

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:18:12

@Vinnie Jones:
Te biztosan guminőt használsz otthon, azért.

Legközelebb mielőtt belőnéd magad kapcsold ki a gépedet.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:23:30

@Salemi boszorkány: most a sorok kozott azt kellene kiolvasnom, hogy azert meritetted le az elemet a vibridbol, mert az olyan normalis pasik, mint pl en, guminot hasznalok, helyetted!?!... Hmmm... csak annyiban tudok segiteni, ha tokos legenyekre vagysz akkor menjel foci meccsekre vagy vegyel reszt Hahas ellentuntetesen!!! hatha ott lesz annyira igeytelen, hogy radfanyarodik...:D

Peterpapo 2013.02.14. 14:26:21

@Vinnie Jones:

Te melyik adót nézted? A cseh kettőt? Odamentek a focidrukkerek, előadták a nagy dumájukat, ami a fenyegetőzéseken és "jó kívánságokon" kívül csupa mondvacsinált előre a szájukba adott indokot tartalmazott, majd a választ meg sem várva elhúztak. Ez tényleg annyira emberi. Elmondom a véleményem, amit el várok, hogy hallgass meg, de a választ leszarom, mert úgy is az az igaz csak, amit én mondok és ki a szart érdekel, hogy Te min gondolsz? Persze hogy békével mentek el, hiszen a tévé, vagy csak simán egy kamera vette az egészet. Bizonyíték lett volna arról, ha bármit tesznek. Az is annyira emberi volt, amikor ledobta a földre a mikrofont. Ha Neked ez emberi, akkor az téged is minősít.

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:29:06

@Vinnie Jones:
Engem nem használ senki.

Elég retek van itt neten, itt vagy például te.

Démonmac1 2013.02.14. 14:29:46

A fideszbérencek, rendesen szétrollkodták a posztot, de a lényegen nem változtat.

Apropó, hogy az 1.000.000 új munkahely? (Külföldön már 500k megvalósult, de szerintem nem ez volt a cél)

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 14:32:41

@Vinnie Jones:
Gondoltam, hogy nem érted miről is beszélek, de hát egy tisztára mosott agyú komcsitól mit várhatnék...

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:35:40

@Peterpapo: En a debreceni esemenyrol beszelek, mint pl a blog is arrol szol. Te melyik tv csatornat nezed? A masnapi ELTEs story egy masik kategoria amirol most eppen beszelsz, arrol is elmodtam feljebb a velemenyem, hogy az csak "jobb volt, mint a semmi" de messze nem jo! Ossze vagy zavarodva! De nyugi! Majd csoprtterapia kereten belul majd kigyogyit a gyogyidoki!

Peterpapo 2013.02.14. 14:36:15

@Vinnie Jones:

Téged szeretnélek idézni:
"az atlag ember, atlagos helyzetben ilyen szavakat hasznal. Ha hiszed ha nem, Na bumm! es akkor mi van, "

:D

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:36:58

@Salemi boszorkány: hmmm... nekem a "legretkesebb" testreszem is tisztabb, mint a te szad kicsirigo!... ilyenkor mi van?

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.02.14. 14:38:29

Ezt a büdös primitív tahó parasztot kibaszták már a Fideszből, vagy majd 2014ben is jelölt lesz? Mondjuk ezek után aki szavaz rá, az magát minősíti.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:40:02

@Peterpapo: en kifejezetten a hetfoi(!), debreceni(!) esemenyre mondtam ezt! Amit most is vallalhatonak tartok. Te probalod keverni a masnapi eltes bulival... feltudod fogni a kulonbseget a kovetkezo dolgok kozott: 1. Hetfo/Kedd 2. Debrecen/Budapest Ha igen, akkor varom a tovabbi hoborgesed! Ha nem... nos akkor a csoportterapiat te egy felzarkoztato csoprtban kezded...:D

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:42:10

@Vinnie Jones:
Te nem használsz műtéti bemosakodószert.

esefe 2013.02.14. 14:42:21

@Vinnie Jones: Én meg azt mondom, a profi az legyen profi. Állami pénzen nincs profizmus és soha nem lesz jó magyar foci, még a csehek szintjén sem. Vagy van piac rá, vagy játsszon amatőrként, akit a piac nem tud megfizetni.

A Videoton, bizony kap rengeteg városi pénzt (az is közpénz), és a legnagyobb szponzor az a MOL, aki huszonegynéhány százalékban állami cég, ahol az államnak nagy befolyása van. Ha állami megrendeléseket direkte drágábbra vesznek, hogy tudja valaki a szirszar csapatát szponzorálni, az ugyancsak állami pénz, bárhogy hívják

Persze, ha mindenki kapott volna stadion, aki profi volt, az sem lenne rendben, mert az meg akkora pénz, amit sokkal jobb célokra lehetne használni. (Ráadásul az addig múlt a százéves hagyományok kiegyenlítése, amit nem igazán korrekt. Lám a Dunaferrnek is ott a nagy stadionja és hol vannak ők most? Nem volt valódi szurkolói bázisuk (nem a pilanatnyi látogatottságra gondolok, hanem a szimpatizánsok számra itthon, és a környező magyarlakta területeken.), ahogy az FTC, Újpest, Honvéd hármason kívül senkinek nincs ebben az országban, és ötven éven belül nem is lesz. Meg is lesz az eredménye, ha néhány évig nem lehet majd őket állami, városi pénzen fenntartani.) Ha Dánia kibírja, hogy egy teljesen profi csappata van, a többi félamatőr, talán mi is kibírnánk. Nagyon nagy baj van, ha nem piaci alapon dől el, ki az erősebb, hanem állami alapon. Az erős megmarad, növekszik, a gyenge kihullik a profik közül. Ez a természet és a piacgazdaság rendje. Ha ezt megbasszák, soha nem lesz itt normális foci..

Peterpapo 2013.02.14. 14:43:18

@Vinnie Jones:

Pont a debreceni mondta a torok elvágást, illetve az egyik kísérő szurkoló helyezte kilátásba, még azt is mondta, hogy ez a mi városunk. Miért, ki a szar ő? Egy ugyanolyan állampolgár, mint bárki más. Milyen alapon tulajdonítja ki magának a várost? Mert több kárt okozott a városnak és a csapatnak, mint bárki más a bunkó, paraszt viselkedésével? A mikrofon ledobása is a debreceni eset volt. Aztán azok is kivonultak választ sem várva. De megértem őket, mert egy normális, emberi vita az meghaladja a képességeiket. A semmi ennél mindenképp jobb, lett volna, mert erre mondják, hogy ha hallgatott volna, bölcs maradhatott volna, Mint ahogy Te is jobban tennéd, ha hallgatnál. :P

Silent Bob 2013.02.14. 14:43:53

@Vinnie Jones: Tényleg meg kell köszönni, hogy a hurkás faszparasztok csak fenyegetőztek torokelvágással?

Uninvited 2013.02.14. 14:44:05

@Vinnie Jones: említsd már meg, hogy mi volt az érdemi hozzászólása az agresszív viselkedésén kívül?

eleve ahogy ledöglött a székbe szétbaszott lábakkal, mint egy kiskirály, akkor kellett volna valami ott lévő jobb érzésű rendőrnek (ami ebben az országban nincs és mint olvasgattam diszkréten félrevonultak) tarkón rúgni a faszba, hogy felboruljon székkel együtt aztán elvinni a picsába a kóterba.
amúgy egy normális államban ilyen hang és videó felvételek mellett ezért hivatalból nyomoznának és ha nem egy ilyen egyszerű TEK-ünk lenne hanem egy normális, a közemberek, átlagemberek felé felelős rendőrségünk, akkor ezek a faszik már guggolnának a fal mellett.

de megkérdeznélek már, mert látom nagyon okos vagy..

1. mit keres egy ilyen alul iskolázott tróger egy egyetemi tüntetésen, vagy bármin ami ezzel kapcsolatos? mi köze hozzá, nem az egyetemisták fogják elkaszálni a stadionját. vagy nekik nem lehet véleményük? ja értem, hogy az ő luxus beruházását támadják, ahol majd folytathatja a GDP termelő tevékenységét a zsidózást, rombolást, rongálást és a többi?

2. előbb meg kéne tanulni összeadni meg kivonni, mert a stílusából kinézek olyan 3 általánost. két elsőt meg egy másodikat. egy sima faék szerű egyszerűséggel áldotta meg szegényt az isten.

3. talán abban igazuk van az egyetemistáknak, hogy nem az elsődleges, hogy ebben az országban kibaszott stadionok épüljenek az ilyen és ehhez hasonló faszarcú embereknek és nem létező de biztosan szuper tehetséges focistáknak az én adózott pénzemből, tehát vedd úgy baszod, hogy az az egyetemista engem és sokakat is képvisel. ha már itt tartunk, az imádott szaros focistáitok 86 óta nem jutottak ki sehova. érted?? sehova. ígérgetés, hitegetés, fogadkozás. akkor minek beléjük a pénz? minek stadion? ezt a szart amit ők focinak hívnak nyugodtan lehet a krumpliföldön meg a jelenlegi stadionjukban is művelni. ki nézi ezt? annak a 2000 embernek kell ilyen stadion aki kimegy egy ilyen meccsre?

tudod mit? inkább költsék oktatásra, eüre, gyerekekre. vagy ha már kurvára kell a sportot tolni akkor költsék kézilabdára, vízilabdára, sikeres sportágakra, mert ott legalább vannak eredmények azért lehet nem is pampogna senki.

esefe 2013.02.14. 14:44:19

@Zka: Az az érdekes, hogy egy ilyen kalibert bevesznek, akárhanyadik helyen is.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:45:00

@Zka: 1 Miert lenne budos? Megszagoltad? 2. Primitiv? Taho? Paraszt? Mindenki hallgat teged, hogy a velemenyevel szemben elmondd a te velemenyedet. Tudod, osszetett, kerek es egybefuggo mondatok, egyoldalnyi terjedelemetc etc...neki ment, neked is emnni fog! Az, hogy ki "kit baszott" ki... kerdezd meg az anyadat, amikor fout mellet dolgozott. Es akkor minosithetsz te is nyugodt lelkiismerettel!

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:48:31

@Peterpapo: Az, hogy megalazta a debereci hahast a debreceni szurkolo, mi van abban? Egyertelmu, hogy semmivele fizikai eroszak nem tortent azon az esemenyen, mert egyertelmuen, kontrolalni tudtak magukat a tuleroben levo szurkolok - nagyon helyesen, nagyon bolcsen, nagyon tudatosan! ez nem ment a hahasoknak ugyanaz nap Budapesten... Elhiszem, hogy zavar a jelenletem, mert nem igen tudsz egyetlen egy allaspontodat sem erdemben megvedeni... kezd ciki lenni?

Peterpapo 2013.02.14. 14:48:41

@Vinnie Jones:

Az ELTÉn ajánlották az éhen halást, majd választ sem várva kivonultak, az összes többi Debrecenben történt. A torokelvágást, a kocsmaszétverést, a mikrofon földre dobását, majd a választ meg sem várva hőbörögve kivonultak. Tapló bunkó módjára viselkedtek. Ha Te nem ezt láttad, akkor mutasd meg magad orvosnak. Ja hogy már voltál és annyit tudott csak ajánlani, hogy jól mosdassanak meg? Akkor nincs több kérdésem.

Peterpapo 2013.02.14. 14:54:24

@Vinnie Jones:

Megalázni egy másik embert, az egyáltalán nem emberi. Az tipikus sült parasztság. Akinek ez nem jelent gondot, ha ilyet lát, az éppolyan tapló, mint aki csinálta. Tudatosan nem történ semmilyen erőszak, mert kamera vette az egészet végig és nyilvánvalóan bizonyítható lett volna, ha tettlegességre került volna sor. Egyáltalán nem zavar a jelenléted. Időnként jól esik tudatlan ostobáknak magyarázni dolgokat még akkor is, ha tudom, hogy nincs foganatja, mert annyi eszed van, mint egy marék molylepkének. :P Épp ezért nem tudom érdemben megvédeni az álláspontomat sem veled szemben, mert azt sem tudod mi az.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:57:11

@Uninvited: nos. Te proletardikatura szemuvegen keresztul ertelmezed a demokraciat. Segitek: az nem a helyes nezopont. 1. Egyaltalan nem volt eroszakos a viselkedese, neki is lehet velemenye. Ami szamodra furcsa lehet. 2. A te stilusodbol ennek a felet (sikeresen kijart elsoosztaly) sem nezem ki. 3. Tevedsz! A stadionepites nem elsodleges! Valoszinuleg a holokauszt tulelok juttatasainak idei 50%-os emelese, a roma testvereink eltartasa etc etc elorebb van a stadionok vagy a felsooktatassal kapcsolatos koltsegek szamolasaval szemben! 4. Fentebb mar leirtam konkret szamokkal, hogy a foci egy igazolt fore joval kevesebb juttatasban reszesul, mint mas sportag, legyszives nezd meg az "aktivitasomnal", hadd ne masoljam ide sokadjara... kosz

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:01:15

@Peterpapo: A verbalis "eroszak", a szajkarate ma ezen a (alacsony) szinten van Magyarorszagon! Ez van! Ugyan ez, ugyan igy hallod a buszmegalloban ha elmegy a busz az ember orra elott, egyan igy beszel az elado a hatad mogott, ha nem veszel nalla semmit, te is ugyan ezeket mondod a tv-t nezve, vagy magadban ram, a gep elott ulve!!! Az orszag elproletarosodott, elgettosodott! Ez van! Ezek vagytok ti! Nekem meg ezert nincs ekezetem a betuimen! Miatatok!

sárkányfő 2013.02.14. 15:02:25

@nincs_nick:

Elég egyértelműen leírtam, hogy az az elképesztő állításod, hogy szerinted élő emberekre rágyújtani egy épületet nem tömeges gyilkossági kísérlet, mekkora égbekiáltó hazugság, illetve képmutatás.
Ez olyan mintha egy forró nyári napon közölnéd, hogy szerinted nincs meleg.

Vannak tények, és vannak szubjektív vélemények. Az, hogy az ember nem tűzálló, az tény. Az, hogy egy ember bele tud fulladni a füstbe, ha egy égő épületben tartózkodik, ez is tény. Az, hogy az MTV-t akkor felgyújtották, miközben tele volt emberrel, az is tény.
Mindez tehát világos és cáfolhatatlan ténnyé teszi, hogy ott tömeges gyilkossági kísérlet történt. Ennek tagadása maga a pofátlan hazugság és képmutatás. Ezért szégyelld magad, ha egyáltalán tudod mit jelent ez a szó.
Nagyon úgy tűnik, hogy a brutális bűncselekmény letagadásával te a tettesek oldalán vagy, őket véded. Ez végtelenül szomorú. Megjegyzem ha egy cigány banda rágyújtana egy egy fehér családra egy házat, akkor a te is azonnal gyilkossági kísérletet kiáltanál - joggal, én is így tennék, és mindenki mái is. De mivel az elvtársaid tették ezt, már tagadod. Szégyen.

Erről ennyit, a többi kapcsán:

"láttam ott dobálózást, mint minden jobb német diáktüntetésen is."
Mutass nekem egy német tüntetést, ahol öklömnyi macskakövekkel, potenciálisan halált okozó kövekkel dobáltak élő ember, rendőrök felé.

"Szerintem sima társadalmi "gőzkiereszés" folyt ott, ami más országokban hetente megszokott esemény."
Aha. Mutasd, mely országokban szokásos ez hetente? Hol legális az emberölés?
És akkor szólj, ha hazamentél, és én gőzkieresztésként rád gyújtom a házadat - nyilván nagyon megértő leszel ebben az esetben is, és semmiféle bűntettnek nyomát nem leszel képes felfedezni.

"Szerinted éppen a (z állami) köztévét foglalták el szervezetten, előre megfontolt szándékkal"
Ismét hazudsz, semmi ilyet nem írtam.

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:04:11

@Peterpapo: A zsak megtalalta a foltjat, a hahas gyerek nem erdemelt tisztelet. En megerdemelnem, hisz valaszolok neked, egybol, de megsem kapom meg...miert? mert be vagy ragadva az alacsony szintedre, ahonnan meg egy hahas is hosnek tunik... na ezert nem tudod megvedeni a nemletezo alalspontod, es nem azert mert "annyi eszem van, mint egy marek molylepkenek"...

Silent Bob 2013.02.14. 15:10:09

@Vinnie Jones: És miért nem érdemelt tiszteletet? Azért, mert úgy néz ki mint egy buzi, vagy mert más a véleménye mint a hurkás haverodnak?

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 15:17:13

@Vinnie Jones:
A helyesírást is elfelejtetted, az ékezetes betűket sem vagy képes használni, isteníted a primitív focidrukkert.
Az új, választott hazádban nincsenek magasan kvalifikált egyedek, akik szóba elegyednének veled, azért alacsonyodsz le a magyar blogok szinjére és ezt még köszönjük is meg neked?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:18:36

@Vinnie Jones: Igazad van, ezek a szélsőbalosok, a szélsőjobbosok és minden eddigi magyar kormány ismertetőjelei :)

Nagyon messze jársz az igazságtól, ha engem szélsőbalosnak gondolsz :)

Bicikliző medve 2013.02.14. 15:19:33

@Wagem: Összekeversz egy másik CSirekkel, nézd meg jobban a nevemben a C betűt :)

Peterpapo 2013.02.14. 15:20:25

@Vinnie Jones: Mindenki tiszteletet érdemel. Ez az alapja a normális, békés életnek. Te azt a bölcsességet érdemled meg, amit épp most kaptam emailben:

Az élet olyan mint az ásás. Mindig akad egy-két gyökér, hogy hátráltasson. Rá kell baszni egy nagyot az ásóval, aztán haladni tovább.

Na én megyek. :P

Melchi Zadok 2013.02.14. 15:22:17

vitatkozhatunk, akár napestig is, de!

aki még mindig fideszes az

a; egy kibaszott idióta
b; egy rohadt gerinctelen szarházi
c; mindkettő.

a fenti egy megdönthetetlen axióma, amit kiindulási alapként kell tekinteni, minden hasonló jellegű vitánál.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:23:06

@Vinnie Jones: A te logikád alapján rendes vagyok és nem használtam ki az erőfölényemet, amikor tegnap este a szomszéd kislánynak köszöntem, pedig meg is verhettem volna...

Te mennyit adót csalsz el, hogy rólam is ezt feltételezed? Szerinted véletlenül hívom fel a figyelmet a blogomban, hogy a neten végzett munka is adóköteles és írok összefoglalót az adószabályokról? Ne keverj össze az illegálisan fogadó meg pókerező haverjaiddal!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:24:42

@melchi zadok: Csak az a baj, hogy a fideszes behelyettesíthető bármelyik párttal: MSZP-s, DK-s, jobbikos, millás, stb.

Melchi Zadok 2013.02.14. 15:31:16

@Távmunkás: nem, nem helyettesíthető be. ez így, ebben a formában, teljes egészében csak a fideszre értelmezhető.

pl. az LMP-re, vagy a jobbikra teljesen más axióma vonatkoztatható, de az mszp-s változat sem ennyire világos és egyértelmű.

szóval nagyon nem értek egyet ezzel a manapság kurvára divatos, ámbár végtelenül egyszerű, sőt, inkább leegyszerűsítő állásponttal.

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:34:24

@Silent Bob: is, is plusz a megnyilvanulasai

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:36:23

@Salemi boszorkány: kisciaca! nem istenitem a foci szurkolot, hanem osszehasonlitom a hahasokkal...ennyi, az, hogy te ezt magadra veszed teged minosit, nem enegem! Javasolhatnam, hogy cserelj elemet avidbridben. Akkor, hatha...

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:39:07

@Peterpapo: "Mindenki tiszteletet érdemel. Ez az alapja a normális, békés életnek. " En nem tudok tisztelet adni neked, csak barati tanacsot. Probalj meg valodi emberekkel szocializalodni, beszelgetni, szeretni. alapmuveket olvasni, megtanulni a napokat, honapokat, majd egy parhonapos csoprtterapia es talan megtalalod a napocskat a felhok felett!!!...:)

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:39:59

@melchi zadok: es aki nem balos, de nem fideszes?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:40:54

@melchi zadok: OK, csak az a, pont igaz mindegyikre :)
Én úgy látom, hogy eddig nem sok értelmes húzást láttunk egyik kormánytól sem, az LMP szétesett, a Jobbikról kár beszélni, az Együtt 2014 és a DK teli van MSZP-SZDSZ politikusokkal, a Milla pedig az SZDSZ reinkarnációja az LMP+MSZP korábbi szavazóival. Van értelme bármelyik mellett érvelni?
Én remélem, hogy jön egy normális jobboldali párt, enyhe liberalizmussal.

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:42:09

@Távmunkás: mert cseppekbol all a tenger... ha erted mire gondolok.

A politusaink is torvenyeket hoznak a korrupcio visszaszoritasara, nem csak a blogjukban emlekeznek meg errol par sorban... es latod mi van... bocs, ha nem dobom hanyat a szovegedtol

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:48:20

@Távmunkás: en erre azt mondtam, hogy az LMP ha osszefogna a Jobbikal, aki ha megszabadul a kb 30%nyi faszsagatol,( Novák Előd, HVMM, Gárda etc) akkor ok kaphatnanak 35-40%-ot kozosen. A Fidesz is hasonlo szamokat hozna, ergo a nagykoalicio akkor letrejohetne ha kb 50 top fideszes benasagtol megszabadulnak, pl Orban legnagyobb rangja a Felcsut FC tiszteletbeli elnoke poszt lenne. A baloldal max 30%-on fog osztozni plusz a vannabe LMP-es ami max 7%. Az Orban kormanyt csak jobbrol lehet levaltani a jelenlegi helyzetben!

Silent Bob 2013.02.14. 15:49:47

@Vinnie Jones: Alapvetően nem egy szimpatikus gyerek valóban, de az én szememben az sem érdemel tiszteletet, hogy egy százkilós állat odamegy, feláll egy húszkilós gyerekkel, elmondja amit akar aztán lebassza a mikrofont a földre és elmegy. Nyilván így is lehet tárgyalni, de a politika nem az a terep ahol az számít hogy ki a nagyobb darab.

Peterpapo 2013.02.14. 15:53:56

@Vinnie Jones:

Gondolom a valódi ember a Te olvasatodban, a szerencsétlen, tanulatlan parasztot jelenti. Én veled is beszélgetek, ez nem tűnt fel eddig? :P

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:57:55

@Silent Bob: 1. nem felallt, hanem leult 2. Mint mar emlitettem a srac nem a blogereknek, meg a magyar medianak, hanem az ott resztvevo Hahasoknak, szemlyesen fejtette ki a velemenyet a maga modjan, de bekesen! 3. Ha 100 kilos allat akkor mi van? (Szerintem 135 btw), ez szimplan diszkriminacio areszedrol, "100 kilos allatnak" nem lehet velemenye!? Holnap meg 50 kilos romanak!? 4. O nem politikai partot, mozgalmat kepviselt, hanem maganemberkent, a maganemberek egy nagy, de annal csondesebb csoportjat! A tarsadalmi elit, a nemletezo ertelmiseg hianya kovetkezmenye, hogy foci szurkoloknak kell esszeru dolgokat felhozni a kozeletbe, ezert ot dicseret illeti es nem lebaszas! Lebaszast azok erdemelnek, akik bar megtehettek volna, megsem tettek illetve csak olajat ontenek a tuzre. Meglatod ver fog folyni az utcan hamarabb, mint gondolnad/nank!!!

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:59:30

@Peterpapo: Az, hogy te mit gondolsz az egy dolog, hogy en mit egy masik. Eddig kb 50 hozzaszolasod alapjan egyszer nem hibaztal ra (meg veletlenul sem!) - ez meg makacs teny!!!

Silent Bob 2013.02.14. 16:12:10

1. Volt ott állás is, mikor valaki próbálta kicsit csendesíteni "ki a fasz vagy te, mit képzelsz, hogy megszólítasz?" (amúgy láttad a videot?)
2. Nem tudom az mennyire békés, hogy elvágjuk a torkotokat, meg örüljetek hogy nem verjük szét a kocsmátokat.
3. De, lehet véleménye csak azt nem úgy kell előadni, hogy ha visszaszólsz megütlek.
4. A cikk aminél itt osztod az észt egész nap, arról szól, hogy fideszes képviselőjelölt volt, bizonyára a magánvéleményét adta elő... ;) Mi a fasztól ésszerű dolog egy döglődő ország szar focijának, amire a kutya nem kíváncsi 10milliárdokért stadiont építeni?

Peterpapo 2013.02.14. 16:15:43

@Vinnie Jones:

Már mint mire nem hibáztam rá? Arra, hogy fura egy felfogásod van az életről? A makacs tény az, hogy te normálisnak és emberinek tartod a debreceni futballszurkoló bunkó és elítélendő viselkedését én meg nem.

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:17:38

@Silent Bob: kepviselojelolt VOLT!!! Evekkel ezelott! A valasztas eveben kb 10,000 kepviselojeltrol beszelunk, orszagszerte: orszagos, onkormanyzati, megyei, kisebsegi etc etc. a VOLTnak itt van jelentosege Bajnainal, Gyurcsanynal nincs volt... Elmondta a velemenyet es kesz... nem volt ott semmi ami bizonyitana, hogy ha visszaszolsz megutlek. Olvastad amit mar javasoltam peteranyonak, a csoportterapiaval kapcsolatban? Sarkanyokkal hadakoztok a eltorzult kepzeletvilagotokban... surgosen segitsegre van szuksegetek!!!

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:19:13

@Peterpapo: ATLAGOSNAK(!!!) tartom, de ezt tobbszor leirtam... ez van, ez egy ilyen orszag! Te sem vagy kulonb mint barmelyikuk

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:21:35

@Silent Bob: KepviseloJELOLT VOLT! Semmi tobb! Legkozelebb, mar a fideszplakatot ragasztgato kisfiut is Orban bunenek tekintet ha az elcsor egy ragogumit? Beteg vagy! Es a tarsadalom azert beteg, mert sok kis te van az utcakon, a neten, a gep elott, a villamoson... mindenhol!!!

Silent Bob 2013.02.14. 16:29:24

@Vinnie Jones: Te mi a faszról beszélsz ember? Azért beteg az ország, mert sok olyan van akit esetleg zavar, hogy ilyen félemberek fenyegetnek másokat? Te nem vagy normális baszod.

Peterpapo 2013.02.14. 16:30:05

@Vinnie Jones:

Átlagosnak és elfogadhatónak. Ha nem is szó szerint ezt írtad le, minden mondatodból ez jön le. Úgyhogy jobb ha végre csendben maradsz, mert az egy dolog, hogy nem használsz ékezetes betűket, de nyilván zavar az is, hogy minden betűből csak egyet találtál a klaviatúrádon. :P

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:41:00

@Peterpapo: Atlagos, IGY elfogadhato! Te szolsz a buszmegalloban orjongo embernek, mert elment az egyebkent 5 percenkent jaro busz? Nem! Na latod, te is a reszese lettel evvel a az egesznek. Valljuk be aket biztonsagi or nem uszta meg ennyivel az ELTEnel...

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:42:52

@Silent Bob: Nyugalom zsebtigris! Ne beszelj csunyan, es okolbeszoritott kezzel se frocsogj! Ha ennyitol felbaszod magad, mit varsz egy kisgyermekes apatol (debrecebi foci szurkolo)??? hmmm?!?

Silent Bob 2013.02.14. 16:46:51

@Vinnie Jones: Én nem baszom fel magam. Miért ne beszélhetnék csúnyán? Szerinted ez normál. :)
Csak annyi a különbség, hogy ha én elmegyek egy hivatalba, nyilvános fórumra (mondjuk az eszembe se jut) akkor tudom moderálni magam és nem buzizom akivel tárgyalok, meg nem fenyegetem hogy elvágom a torkát, ha nem tetszik amit mond.
Tudod kik viselkednek még így a szurkoló haverjaidon kívül? ;)

2013.02.14. 16:52:35

Ezzel a zseniális érvelési technikával biztos komoly karriert fog befutni a FIDESZ-ben.

Vinnie Jones 2013.02.14. 17:09:31

@Silent Bob: Olvasd vissza legyszives az irasodat hamyszor keveredtel magaddal ossze... csak emlekeztetlek, ez is egy nyilvanos forum!!!...

Silent Bob 2013.02.14. 17:40:51

@Vinnie Jones: Világosítsd meg az elmémet, hol keveredtem ellentmondásba. :)
És igen ez is egy nyilvános fórum, de itt (blogszféra) speciel elfogadott ez a stílus.
Tudod, a kulturáltság valahol ott kezdődik, hogy az ember különbséget tud tenni, hogy hol igen és hol nem.

DezInf 2013.02.14. 18:36:04

Szösszenet a Facéról:

Péter Konok
Egyetemista csürhe támadott meg békés focidrukkereket. Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel, rímtelen verssekkel, fizikai képletekkel és festmények reprodukcióival hadonásznak. „Szörnyű volt – nyilatkozott még mindig elcsukló hangon Brutál „Szecskavágó” István, a KÖZGÉP SE vezérszurkolója, akit a helyszínen felállított egyik mobil mentális elsősegélyhelyen ért utol riporterünk. Mindenfelé latin szavak, ködös axiómák, hosszú körmondatok és érthetetlen képletek röpködtek. Egy 35 kilósnak látszó, feketére festett hajú lány megfenyegetett, hogy kielemzi az egómat!” A megfélemlített szurkolók egymást eltaposva menekültek a stadionból, többen nyolc napon túl gyógyuló kulturális sérülést szenvedtek. Egy ultrának Egon Schiele „A szék és a kancsó szerves mozgása” című festményének színes nyomatát tartották az orra elé, ő jelenleg még kómában van. A helyszínre gyorsan kiérkezett a TEK kultúraelhárító-kommandója, akik a sérült drukkereket elsősegélyben is részesítik: éppen a „Fradika, fradika, hőőő-hőőő, zsuppsz!” című nótát énekeltetik velük és a Kerényi-művésztelep képeiről készült diákat vetítenek. „Sajnos, egyre gyakoribb az efféle értelmiségi huligánkodás – mutatott rá Klinkhammer István, a diákbűnözés elleni fellépésért felelős frissen kinevezett államtitkár. A kormány eltökélt szándéka, hogy rövid időn belül az utolsó egyetemet is megszünteti, és így kifüstöli fészkükből ezeket a tücsökhordákat.” (MTI)

Vinnie Jones 2013.02.14. 18:38:59

@Silent Bob: a maganszferaban (hisz a foci szurkolok magukat kepviseltek es nem afideszt vagy barmi mast) meg inkabb elfogadott ez a stilus. Az, hogy a blogerek kozott miert? Szamomra erthetetlen, hisz azert itt sulyos penzek mozognak es sulyos erdekek csapnak ossze. Ergo a blogok vilaga inkabb kozszfera mint magan, ugyhogy a piramist felesleges csurni-csavarni, tudjuk mar minek hol a helye...

Melchi Zadok 2013.02.14. 23:23:12

@Vinnie Jones: igen? mondjuk én pont ilyen lennék. szóval mi van velem?

nincs_nick 2013.02.14. 23:25:41

@sárkányfő: Ne szenvedj már, tedd meg a feljelentést. Ha gyilkossági kísérletet látsz "csak" ott, akkor azért. Miért nem teszed? Helyette itt és más blogokon írogatsz egész nap.

Vagy csak a pofázás megy, de a kimondott szavak súlyát vállalni már könnyűnek találtatunk?

Peterpapo 2013.02.15. 08:39:09

@Vinnie Jones:

Látod? Mondtam én hogy fura a felfogásod az életről! Attól, hogy átlagos még nem elfogadható. Például átlagos, hogy az autósok nem tartják be a sebességkorlátozásokat mégsem elfogadható, mert büntetik is. Átlagos, hogy az emberek adót csalnak valamilyen formában mégsem elfogadható, mert büntetik. Attól, hogy valaki magában, vagy akár hangosan dühöng, mert elment a busz, azzal nem aláz meg senkit, nem bánt senkit. De azt hiszem Neked ezt hiába magyarázom, egyszerűen képtelen vagy felfogni.

vasgyuszi 2013.06.03. 14:30:51

"...Jó volna, ha elhatárolódna jelöltje akciójától a Fidesz..."
Ezek ilyenek, ez a stílusuk. Nincsne mitol elhatárolódina a fityisznek, ez a fityisz.


süti beállítások módosítása