Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Fidesz-képviselőjelölt volt a diákokat fenyegető focihuligán

2013.02.13. 14:04 - eroica

A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt:

Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül beszélt. Az őt fényképező fotósok egyikének odaüvöltött, hogy szétveri a gépét a fején.
Ezután még csoportosan is fenyegetőztek kicsit. Közben a rendőrök, akik kimentek biztosítani a Hallgatói Hálózat debreceni fórumát, diszkréten arrébb vonultak, pedig az ultrák többek között torokelvágással is fenyegetőztek, majd távozóban közölték: "örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmát bazdmeg".
Az MTI tudósítója, aki érkezésükkor pacsizott az ultrákkal, a balhé után félrevonja a fotóst és közli: "én erről nem adok semmit." Az MTI végül annak ellenére sem tudósított, hogy a vagy.hu-n és a dehir.hu-n tudósításán keresztül az országos sajtó érdeklődését is felkeltette a hír.

szepesi_Miklos_Zsolt_focihuligan_Fidesz_kepviselo_jelolt.jpgSzepesi Miklós Zsolt a Fidesz képviselő-jelöltje (kép: Népszavazás a tandíj ellen)

A most szurkolóként megjelenő képviselő-jelölt Szepesi haragját egyébként az váltotta ki, hogy a diákok szót emeltek az egyetemeket sújtó drasztikus megszorítások ellen, és szóvá tették a stadionépítést. Szavai szerint az a természetes, ha a stadionokat az adófizetők pénzéből építik. (Nem meglepő, hogy így akarja, hiszen a tervezett stadion költségeinek 5-10%-a ha megtérül majd a jegyár-bevételből...)
De vissza Szepesi produkciójához. Itt egy humor látható: szónoklata után trükkösen földre dobja a mikrofont, hogy alázza vele a fiatalembert.

Szepesi_Miklos_Zsolt_Fidesz_jelolt_focihuligan.gif

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Érdemes a debreceni eseményről készült videófelvételt. Szepesi produkciója 0.50-tól kezdődik (előtte az egyik Hallgató Hálózatos próbálja nyugtatni őt).


Jó volna, ha elhatárolódna jelöltje akciójától a Fidesz, mert így úgy tűnik, a hallgatók jogos követeléseinek teljesítése helyett csak fenyegetni akarják őket.

Ui.: A debreceni ultrák a budapesti ultrákra is ösztönzőleg hatottak, akik másnap 10-15-en az ELTE sok száz fős hallgatói fórumát látogatták meg. Az ultrák nevében végül a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat elnöklő jobbikos Zagyva Gyula jobbkezeként is ismert Incze Béla beszélt. Incze ugyan nem jár meccsre, de "felháborították" a "balliberális fiatalok". Beszámolóját kommentár nélkül idézzük:

"Őszintén megmondom, hogy örömkönnyek szöktek a szemembe, amikor megnéztem a debreceni fórumon készült videót. A Loki szurkolók kemény és férfias kiállása engem is cselekvésre ösztökélt ...  aki ismer, azt is tudja, hogy minden szimpátiám ellenére én egyetlen szurkolócsoport életének sem vagyok aktív részese, de meccseket is csak igen ritkán látogatok.

Sokan feltették a kérdést, hogy miért nem vártam meg a választ. Számomra ez a napnál is világosabb. Nem azért mentem oda, hogy beszélgessek ezzel a csürhével, hanem azért, hogy a jelenlétemmel is támogassam azoknak az álláspontját, akinek nem tetszik, hogy az anarchista bohócok a jogaikért tüntetnek..."

Friss posztunk: Stadion buktunk a sikeres kötvénykibocsátással

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

399 komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr25078408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.14. 10:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Stadiont buktunk a sikeres kötvény-kibocsátással 2013.02.14. 00:08:48

Tegnap megvolt a nagy kötvény-kibocsátás, amiről nemrég Matolcsy azt mesélte, hogy az nem is hitel. Sikeres volt, meg is ünnepelte a kormányzati sajtó. Ezért csak évi 17 milliárd forintot bukunk rajta. A kormány tovább növeli az eladósodást – mondhatn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rexter 2013.02.13. 14:44:43

szanalmas az a HaHa-s gyerek. a legviccesebb, hogy a "jogos koveteles" (sajnos en nem tudom itt vastagitani) tuntetesre 7 fo ment el Debrecenben,. ez aztan a mediahir!!!!

toportyánzsóti 2013.02.13. 16:26:24

@rexter: Szánalmas te vagy angyali nemzettársam,csak foltokban vagy hajlandó látni és csak bizonyos irányultsággal információt befogadni,HAHA.

toportyánzsóti 2013.02.13. 16:28:53

Ezek a fiúk ennyit tudnak,ellenzékben azért örjöngtek mert nem ők vannak hatalmon,kormányon meg azért mert ők vannak hatalmon...

toportyánzsóti 2013.02.13. 16:31:12

Torokelvágás,kocsmaszétverés,mondja még valaki hogy nincs lejjebb?!Igazán döbbenetes az angyali oldal!

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.13. 18:15:29

@toportyánzsóti: van lejjebb, például az angyali mosolyú, joviális, már-már ájtatos bolsik között keresgélj, akik soha egy csúnya szót ki nem ejtenek a szájukon, de szemeket lövetnek ki, kínvallatnak, vagy ilyenek elkövetőit mosdatják ártatlan mosollyal az arcukon.

Vitéz Lóbányai 2013.02.13. 22:33:33

@Negyvenértelmiségi:
Leragadtál a negyvenes éveknél kolléga.. :)

Frank99 2013.02.13. 22:36:23

@Negyvenértelmiségi:
jajajajja...

milyenvéletlen, hogy normális embernek nem lőtték ki a szemét..... NORMÁLIS ember otthon van, fürdik TV-t néz, osztán elmegy aludni, másnap dolgozni.
NEM burogat kukákat, nem éget székházat, nem fenyeget pár évvel később tizenéveseket torokátvágással.. csak dolgozik..
a gyökér része -akiket fenntről fizetnek- az ilyet csinál...

nagyon retteghetnek felül, ha erre vetemednek, amit ITT történt..

ZSírfeka 2013.02.13. 22:36:25

Szép estét,

ugyan senki sem szeret egy Arsene Lupin, vagy egy Rózsa Sándor közül választani, de ha lehet, legalább szellemesen tegye el a pénzem, pénzünk, jó modorral.
A tegnapi nap nem a szellem dominált. És igazából a legjobb az lenne, ha nem a két rablóbanda közül kellene választani.
Mindenesetre csak remélem, hogy a kormánypárti képviselőjelöltek közül van, aki kulturáltan is tud viselkedni egy ilyen helyzetben.

sárkányfő 2013.02.13. 22:37:17

Végig kéne nézni a felvételeket, hogy ez a fideszes bérhuligán ott volt-e a rendőrök dobálásánál, vagy az MTV felgyújtásánál, ami ugyebár tömeges gyilkossági kísérlet volt. Lehet hogy ez a fideszes is a gyújtogatók közt volt, ha így van már rég az életfogytigot kéne töltenie.

Persze a fő kérdés ki a gazdája, aki küldi őt ide-oda balhézni.

Frank99 2013.02.13. 22:41:37

@sárkányfő:
szted?

biztosan ott volt.
az összes haverjával...
de ha megnézed a FB profilt, láthatsz ott sok embert a fényképek között -mindet csukjában- és féljél......

Frank99 2013.02.13. 22:43:09

@sárkányfő:

és ott voltak a rendőrök. kinn a parkolóban. csak azután mentek be, amikor a balhé már elment világgá.... szerinted???

amúgy 2006 óta nem is csodálkozom ezen.....

2013.02.13. 22:44:46

Tipikus primitív fideszes állat. Ilyenek.

Vitéz Lóbányai 2013.02.13. 22:45:21

Amúgy nem szabad bántani a szerencsétlent. Nézzétek meg a képét: akkora feje van, mint egy vízbe áztatott két kilós kenyér, ezért nem tudta beledugni Kósa Lala hátsó felébe. Ez olyan szintű frusztrációt okozott nála , hogy hatvan kilós egyetemisták, és nyugdíjasok fenyegetésével kompenzálja az eddig őt ért traumákat. Türelemmel, megértéssel, ha ez nem megy , akkor baseball ütővel lehet kezelni a problémáit...

sárkányfő 2013.02.13. 22:45:22

@Frank99: Nem félek. Le se szarom őket.

nincs_nick 2013.02.13. 22:47:21

@sárkányfő: "MTV felgyújtásánál, ami ugyebár tömeges gyilkossági kísérlet"

Na most ha ezt így gondolod, akkor a magyar törvények alapján feljelentést kellett már tenned gyilkossági kísérlet miatt, akár csak ismeretlen tettes ellen? Megtetted, vagy csak hőzöngsz eszetlenül?

Egyébként gazdájuk a Fidesz/MSZP, akik már '98 óta gyakorolják rajtunk az oszd meg és uralkodj elvet. Hát nem tűnt még fel, hogy a nagy választások utáni rendcsinálásokban egyiküknek sem sikerült senkit még csak bíróság elé állítania a korábbi kormányokból? Ez persze biztos amiatt van, mert olyan lángelmék, mint Veres, Draskovics, Kósa, Orbán, Gyurcsány, stb. minden nyomot eltüntettek.:D

nincs_nick 2013.02.13. 22:50:08

@sárkányfő: "MTV felgyújtásánál, ami ugyebár tömeges gyilkossági kísérlet"

Ha tényleg így gondolod, akkor a feljelentést ugye megtetted? Állampolgári kötelességed ugye.

Egyébként gazdáik a Fidesz/MSZP vagyonosodási társulás, akik '98 óta gyakorolják az oszd meg és uralkodj elvet rajtunk. Vagy szerinted véletlen, hogy egy kormányváltás után sem derült ki semmi és továbbra is éli világát Pintér, Veres, Orbán, Draskovics, Gyurcsány?

Frank99 2013.02.13. 22:54:09

@nincs_nick:

tévedés.

ez 88-89 óta megy.
kezdve a történésszel. az első kormány volt a legnagyobb rabló. az első legnagyobb kiárusítást ők csinálták. kezdve a levágott tehenekért járó pénzel...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.13. 22:55:04

Azért az FB-s kommentek (is) ütnek:
"Borbala Bakai · Orvostudomanyi egyetem Szeged
Ez ám a kultúra.amolyan Fidesz módi.
Reply · 22 · Like · Follow Post · 8 hours ago

Orsolya Tikászné Gárdos · University of Debrecen
Orbán népe
Reply · 22 · Like · Follow Post · 8 hours ago

Protzner György · Top Commenter · Web_Dtp_designer at Deepskeye Systems
ja hát csak azért építsünk stadiont, mert máshol is van.. okos.. az ilyen nagypofájú tajparasztok "tárgyalási technikája" kb. kimerült a hangos "há' ne mondmá' nekem hogy nem így van" érvelésben.. amúgy halkan jegyzem meg: Stadion egy kibaszott luxus, a közoktatás meg elemi érdeke az országnak.. és ha azzal jönne bármely elvakult idióta, hogy a tanulók egy része külföldre megy, akkor soroljuk már fel, hogy a sok, éveken át focistának nevelt sportolóból mégis mennyi az, amelyik konkrét hasznot termel? úgy százalékosan kíváncsi lennék egy összehasonlításra, elvándorolt diplomások vs. focistának tanult és ott sikeres sportoló...
Reply · 10 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Gönye Zoltán · BME Villamosmérnöki kar
ez elegáns volt...
Reply · 1 · Like · 6 hours ago
Hopp Győző · Top Commenter
és azt se felejtsük ki, miért is mennek külföldre a végzett diákok, (illetve magasan képzett szakemberek), és miért csak két éve divat a jelenség
mert
1, azt látják, hogy minden értékesebb pályázatot a Közgép vagy/és egyéb haverok nyernek meg (az ígéretekkel ellentétben)
2, azt látják, hogy a föld-pályázatokat is a budapesti haveri kör nyeri meg (az ígéretekkel ellentétben)
3, az unortodox gazdaságpolitikának és a különadóknak köszönhetően egyre-másra vonulnak ki, mennek tönkre a kis-és nagy cégek egyaránt
4, csak akkor érvényesülhet, ha politikai kapcsolatrendszerbe ágyazott ismeretsége van

tehát nem úri hobbitevékenységből vonulnak nyugat felé az jó honfitársak
Reply · 5 · Like · 6 hours ago

Németh Péter · Budapest, Hungary
Á, semmi, csak a szokásos tálib fidesz-stílus, "jelesül" egyik képviselő-jelöltjüktől. A kormányzásuk éppen ilyen. Handabanda, 2,1 IQ, nulla tudás, ocsmányságok, fenyegetés. Turulistan, 2013.
Reply · 10 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Földesi Tamás · Budapest, Hungary
Na ez durva!
Reply · Like · about an hour ago

Bringye Janos · Follow · Top Commenter · Ügyvezető tulajdonos at Palota Security Kft.
Csak egy böffenet jut eszembe a látottak után, hogy Szepesi Miklós Zsolt a Fidesz képviselő-jelöltje egy bugris! Ennyi.
Reply · 6 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Miklos Banfi · Top Commenter · Insurance and Financial Advisor at Alliance Financial Group
Böffenet? Még ha hányás, akkor rendben van. Bugris? Te így dicséred az embereket? Ez a paraszt azért pár osztállyal alacsonyabb kategóriát üt meg...
Reply · 3 · Like · 5 hours ago
Péter Erdélyi · Zsigmond Király Főiskola
Ennél lejebb már nem lehet sülyedni, ez rájuk nézve szégyen!
Reply · 1 · Like · about an hour ago

Katalin Andrásiné · Cegléd
Semmi inteligencia! Csak a pénz, pénz! Fidesz csürhe!
Reply · 5 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Ottó Magosi · Top Commenter · Kiskunfélegyháza
Annyi ész van bennük mint a foci labdába.
Reply · 5 · Like · Follow Post · 8 hours ago

Rózsa Éva Mária · Follow · Top Commenter · Rendőrtiszti Főiskola
Miért is nem csodálkozom?
Reply · 5 · Like · Follow Post · 8 hours ago

József Bőr · Top Commenter · SOTE
Kósacsürhe!
Reply · 5 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Bálint Kovács · Top Commenter · Works at Ausztria
Így félelmit a Fidesz párt katonákkal, akik fizetett emberek, ha másképp nem megy akkor ez a forgatókönyv!
Reply · 4 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Kondor Imre · Follow · Top Commenter · Professional Hunter & Safari Guide at AFRICA DIRECT Ltd.
Basszus... ez igazán szomorú.
Ha olyan magas lenne mint amilyen primitív, ülve nyalhatná a Holdat...
Reply · 3 · Like · Follow Post · 7 hours ago

Ferenc Szabó · Bátonyterenye
Idomított csürhe!
Reply · 3 · Like · Follow Post · 7 hours ago

László Mészáros · Top Commenter · Győr
Mocskos barnaingesek!"

Hiába... látszik, hogy ki a liberális értelmiség xd
sok sikert 2014-re elvtársak!

lol

sárkányfő 2013.02.13. 22:56:47

@nincs_nick:

Hőzöngök? TE vagy-é eszednél szerencsétlen honfitársam? Minden bántás nélkül: kérlek, gondolkodj kissé. Te minek ugyan mégis minősíted, ha nem tömeges gyilkosság kísérletnek több tucat élő emberre rágyújtani egy épületet? Egy halom embert füstbe fojtani meg megsütni micsoda, hanem gyilkossági kísérlet?

A feljelentéssel meg ugye csak viccelsz... egy meg se lehet állapítani ki volt, kettő, ha mégis meg lehetne, kitüntetést kapnának a mostani kormánytól... Majd szólja ha nem egy Orbán-csicska kontrollálja a bíróságokat...

Ennek a gyökér tahónak meg itt fent nem valószínű hogy szoci gazdája lenne, mivel fideszes listán indult, és most is a fidesz mellett csinálja a tahó-fesztivált...

Neocon 2013.02.13. 22:57:37

Atyaisten, hogy ez a Szepesi mekkora bunko allat... jo persze ultratol mit varjon az ember, de azert megis.

campobaszo 2013.02.13. 23:03:28

@wmiki: Nem azért,de szerintem a te avatarodat Szepi bácsi úgy buzizná le,mint állat.A blogodban meg Vágó Pistát ajánlod?Nem lesz ennek jó vége!

sivatagi n. 2013.02.13. 23:04:17

ultrasliberi.hu/?p=25638

"Ez a Hallgatói Hálózat magát függetlennek, civilnek, politikán felülállónak vallja. Ezzel szemben az igazság az, hogy vezetőik, aktivistái szélsőségesen liberális szervezetekhez vagy konkrétan a cionista ügynökségekhez (pl. Wiesenthal Központ) tartoznak. Tagjaik állandó résztvevői a nemzetiek bírósági tárgyalásainak; melegfelvonulások és melegolimpiák szervezői. Ott vannak a baloldali gyűléseken, a holokauszt megemlékezéseken, a Jobbik-ellenes tüntetéseken."

Hülye komcsik, egyre gyorsabban buknak le a függetlennek hazudott szervezeteitek.

Frank99 2013.02.13. 23:05:43

milyen érdekes, hogy pár percen belül repül az összes droid...
csak sajna nem a Holdra...

Pszt! 2013.02.13. 23:06:06

Annak idején a német nemzetiszocialista párt is hasonló eszközökkel került hatalomra. A velük egyet nem értők megfelemlitese, megverese mindennapos volt. Lett is egy szép náci Németország. A Rise of Evil című film pontosan bemutatja Hitler hatalomrakeruleset. Rengeteg hasonlóságot velek felfedezni a jelenkor magyar torteneseivel.

collateral collector (törölt) 2013.02.13. 23:07:50

2006-ban ez tutira megdobált pár rendőrt Molotov-koktéllal. Egy-két autót, meg pár kirakatot is elintézhetett. Én csak azokat a tényleg ártatlan embereket sajnálom, akiket az ilyen fidesz-huligánok miatt vertek meg akkor a rendőrök..

Frank99 2013.02.13. 23:12:23

@collateral collector:

van nekem Pesten távoli rokonom 2 éve karácsonykor vesztem vele össze, hogy a fogadott gyermekét miért is kellett odavinni a balhéba akkor...

azt mondta, meg akarta mutatni neki a tankot... NEM viccelek, ezt mondta, mint sok más hülye, sztem.....

idén karácsonykor olyan szintem szidta a fityiszt, hogy én pirultam..

ennyit erről, meg úgy általában a NÉPről...

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.02.13. 23:12:29

amikor meg Fecoka ellen kellett menni tuntetni addig jo volt a csocselek, most meg mar inkabb kinos
le is szoltak a bibós fijjuk a megfelelo helyekre, hogy ezt a nyilvanvalo fenyegetest toroljak csak meg, elvegre maga Orban mondta kioszt a szelsojobbnak ket pofont oszt jo napot :)))

dean23 2013.02.13. 23:13:22

Az orbáni demokrácia! Ragyáspofájú futballhuligánok diákokat fenyegethetnek meg! A királyi testőrségnek meg audikat rendelnek, mert abból menőbb kiszállni az egyetem előtt, hogy lecsukjanak pár Luke Skywalkernek öltözött veszedelmes hallgatót!

2013.02.13. 23:15:47

@dean23: Ha nincs szemkilövetés, az már nem is igazi demokrácia, igaz elvtárs?

_most_ 2013.02.13. 23:16:48

@sivatagi n.: zsír ,nem csak huligánok, hanem amint látom nácik is :D

Frank99 2013.02.13. 23:22:23

@imperial:

öreg, ha te (valszín nem létező) gyermekedet fenyegetné ILYEN verbálisan egy ilyen gyökér paraszt, akkor is ezt mondanád?
vagy sikoltozva könyörögnél, hogy valaki csináljon már rendet?

kettős mérce. baszod.

sivatagi n. 2013.02.13. 23:25:12

@_most_:

Jaja, az összes magyar ultra nürnbergi túlélő.
Csak aztán be ne nyújtsák nektek a számlát, mert a pofonoktól se libajnai, se a vízentál központ nem véd meg :))

hopptarisznya 2013.02.13. 23:27:45

@Frank99: azért elég sok járókelőt is sikerült félholtra verni.
Ami nem baj. A rendőröknek is elborulhat az agya, de hogy ezek után még kitüntessék őket... ?

Én fideszesként még reménykedem benne, hogy a libsi hordát is összeveri egyszer a TEK. Persze ezek a nyámnyila szarok nem nagyon mászkálnak az utcára, még akkor sem ha az érdekeikről van szó.

A Haha-t meg a stadionépítést magasról letojom. Mindkettő ellen tudok érvelni. A stadionba a kutya nem jár. Ha igen, akkor is csak egyszer egy héten. Míg egy hétköznap reggel tízszer ennyi ember szeretne MUNKÁBA menni a metróval, ha nem füstölne folyton. Szóval azért figyeljünk már a prioritásokra.

Ugyanakkor az egyetemistákat sem értem. Nyugodtan elmehetnek az országból. Semmiféle röghözkötés nincs. Csak ugye akkor illik fizetni. És egy kinti fizuból lazán kijön ez az összeg. Persze nem egy londoni Tescoba kell menni árufeltöltőnek.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.02.13. 23:28:42

nem kell amugy bantani ezt a szerncsetlen idiotat, ez a fidesznek a valodi torzsgardaja, hivoszavakbol ert es el is hisz mindent
pl. az 500 Mrd -s 4es metro is egy ilyen panel amit az agyalagyult barma egyszer betanult es az utan nem kepes leszallni rola...
vagy a masik a megyei jogu varos, hogy nem epitettek stadiont...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Megyei_jogú_város_(önkormányzati_rendszer)

béla a görög (törölt) 2013.02.13. 23:32:09

Fidesz az utánpotlását a 'B közép'-ből toborozza. Kicsit gyújtogat, kicsit fosztogat a TV-nél aztán képviselő lesz, ha úgy alakul mert ki kell fizetni.

Amúgy öröm nézni a kopaszokat az egyetemen.
Átérzik a hely szellemét. :)
Nem egy XXI. század kompatibilisek.

2013.02.13. 23:35:52

@Frank99: A metroszexuális izraelita maga választotta a sorsát, mikor beállt a ballibsik csicskásának. Tudom sajnálni :)

Frank99 2013.02.13. 23:36:31

@hopptarisznya:
persze....

csak úgy mentek kifliért, és összeverték... aha....

régi mondás a korpa és a disznók.... egy csomó ismerősöm élt akkor, és él a mai napig Pesten , vazzeg, egyet nem vertek meg. Mert volt annyi eszük.

amúgy meg, én is pofánbasznám rendőrként -sőt, voltam katona is, és parancsot is kaptam, amit nem illik megfüttyögni- aki nekem támad...
amikor meg majd vagyonodat veri valaki széjjel, gondolj erre.

ne csak a narancs köd lebegjen előtted...
a rendőrség PONT emiatt nem mer eljárni szinte semmilyen ügyben.. egy vicc.

hopptarisznya 2013.02.13. 23:45:53

@Frank99: sok birkát ismersz... Nekem meg sok haverom kint volt, és épphogy elkerülték a lovasrohamot., ami lazán elvágtatott a barikádok mellett, és belerontott a fideszgyűlésbe. (annak lefújása után 10 perccel)

euAgWzgmmtq7K 2013.02.13. 23:58:18

@nincs_nick: ", akkor a magyar törvények alapján feljelentést kellett már tenned gyilkossági kísérlet miatt, akár csak ismeretlen tettes ellen? Megtetted, vagy csak hőzöngsz eszetlenül?"

ezt a törvényt idézd már be, légyszives! köszi

Lacdelo 2013.02.13. 23:59:00

Debrecen ezek után pláne nem érdemel stadiont!

Ilyen mocskos futball huligánokra egy Ft-ot nem szabad költeni!

Tetves Fidesz, ennél màr nincs lejjebb!

Lacdelo 2013.02.14. 00:02:10

@imperial:

A futballhulligànok és a Jobbikosok és konzervatìvok között több a meleg, mint a ballibeknél. Csak elfolytották. Lásd katolikus egyhàz.

Lacdelo 2013.02.14. 00:03:12

@imperial:

Milyen a Fidesz és a Jobbik faszàt szopni?

Lacdelo 2013.02.14. 00:04:59

Zagyva majd beakaszt neked a következô Magyar Szigeten. :(

Lacdelo 2013.02.14. 00:06:13

@hopptarisznya:

A gyûlés közben mellett volna. Sajnos elkéstek.

_most_ 2013.02.14. 00:09:30

@hopptarisznya: "félholtra verni", ezt azért egy egész kicsit túlzásnak érzem :D

nick066 2013.02.14. 00:27:07

@hopptarisznya: és még büszke is vagy arra, hogy fideszratyi vagy ? ..az alcsúti törpejézusod teljesen tönkrevágta ezt az országot...

aranyhorcsog (törölt) 2013.02.14. 00:28:10

Tyű a kirelejszomát, de sok kuminista fördejellömű kurafit kűdött ide a baltás fene!

Kifizötés lehetett a Kubatov művekbön. Írni kő a propagandát.
Oszt a jó bötyárok írják is, amíg a kezek le nem szárad.

De ez a bibircsókos Szepesi Mikka, ez nem látott még oskolát ammá megbizonyult.

A csúti sötétbűrű kamélejon kűdte, hogyaszongya: addig nöm lészön képvisellő könd, amíg nöm bizonyítja hogy mönnyire hitván alak.

2013.02.14. 00:29:00

Hazudós libsiket nem zavarja, hogy az egyetemi hallgatók tanulnak, kivéve a néhány provokátort.

Azokat remélem úgy vágják ki az egyetemről, hogy többé vissza se találnak. Irány az USA ott tüntessetek! Kapnátok néhány demokratikus gumibot suhintást a rendőröktől!

aranyhorcsog (törölt) 2013.02.14. 00:31:45

@nick066: dejszön nem vágta a tönkre, miket mond kegyelmöd, csak elbóbiskolt a nagy munkájában, oszt mellé faragott.
Mögesik az akarmék roma fiával, hogy addig-addig [kupeckedik], hogy [elbaltázza] a tűzrevalót. :-)

Majd gyün a választás oszt [visszavezetik a munka világába]

kovacs55 2013.02.14. 00:33:07

Drága emberkéim nem értelek benneteket!Miért vagytok kiakadva a reakción?
Azt kaptátok amit érdemeltetek,mivel olyan dologba ütitek az orrotokat amihez semmi közötök!
Olyan soha nem lesz,hogy mindenkinek jó legyen,de pont egy ilyen beruházást kell macerálni!
Miért nem a négyes metrót vagy a MSZP korszak kimagasló végkielégítéseit találtátok meg?
Egyébként lehet,hogy radikális lett a látogatás,de az ultráktól ez egy igen visszafogott megnyilvánulás volt!
Lehet itt piszkoskodni Szepesivel,de legalább ő vállalta az arcát és nyíltan elmondta a véleményét!Nem tettszett?Lehet,de sokunknak a ti demonstrációtok nem tetszik!
Abban meg tökéletesen igaza van,hogy addig ne osszatok pénzt amíg nem keresitek hanem viszitek azt!
Jelen helyzetben még aránylag olcsón diplomához juthattok,de tőletek sokkal több embert is érintő dolgok történtek például rengeteg rokkant embert megaláztak nevetséges járadékkal ami sajnos néhol 27000Ft jelent.
Nem kel beledumálni ebbe az akcióba a Fideszt,mert nem róluk van szó hanem a város új épületéről ami munka helyeket teremt vagy tart meg!Ez a fontos ,mert akik ott dolgoznak adót fizetnek és járulékokat valamint eltartják a családjukat!
Szerintem tanuljatok először és ne kelljen már 10 év mint néhány Höokosnak,hogy befejezze az egyetemet!Utána lehet menni dolgozni és majd lehet okoskodni!
Sajnos sok a politikus és elmondanám nektek ilyen sok egyetemista sem kell!Mindenki sokat akar keresni egyből,de az ország a kis emberekből áll akik pénztárosok ,szerelők ,kőművesek és szolgáltatók!
Remélem érthető,hogy rossz dologba nyúltatok és nem kellene túl lihegni a dolgot,mert könnyen elfajulhatnak a dolgok ami senkinek sem jó!Hagyjuk a sárdobálást és maradjunk tisztes távolságban egymástól!
Még lehet,hogy néhány dologban egyet is fogunk érteni talán!
Na béke veletek!

aranyhorcsog (törölt) 2013.02.14. 00:36:09

@Lindalinda: tyí de szépön böszélt kend! Lám, jól meg művelték az általános oskolában.
Még nemzeti-párttitkár is lehet, ha így folytatja. Vagy akár még nemzetgazdasági miniszter.

Na miniszterelnök azért nöm, mert ahogy a nóta mondja:
Nöm lehet minden cigánból miniszterelnököt csinyálni!

K3rnel 2013.02.14. 00:45:48

Gondoltam, hogy beindul a gépezet, hazátlan neoliberális nemzetáruló gennyláda blogger majom vagy te is, mint a többi zsindexes...

komplikato 2013.02.14. 00:48:51

@wmiki: Jó, hogy belinkelted ezeket, másnak nem kell 20x leírni újra. :D
A stílussal nem, a leírtakkal viszont 1000%-ban egyetértek velük.

aranyhorcsog (törölt) 2013.02.14. 00:50:25

@kovacs55: "Szerintem tanuljatok először és ne kelljen már 10 év mint néhány Höokosnak"

Ej kend miket böszél össze vissza, tán nadragulyát itattak kenddel?

Hát tanulni akarnának szegény gyerökök az a bajuk éppen de a kuministák nem hagyják.

Hajj az a 10 év nagy idő! Mennyire igaza van kendnek!

Aki 10 évig henyél mint a magok huncut Száz Girosz Bandija oszt éldögél a jövedékbű, abból nem csuda, hogy ilyen szép nagy vélöményű embör lesz.

Gondolom, ha tovább tanult vóna akkor még Nemzetgazdasági miniszter is lehetett vóna.

Lássák, ha nöm lövették vóna ki a jómunkásembör matócsinak a szömit a gonosz gyurcsán-ürdögök, akkó most nem lenne ilyen élös látású föjbeszámoló délceg embör.

komplikato 2013.02.14. 00:55:09

@Frank99: Én akkor a "senki se tudhatta előre, hogy a szemét rendőrök sima járókelőket vernek" napon és előtte való 24 órában kb. 30 telefont kaptam ismerősöktől és családtagoktól, hogy a belváros egészét kerüljem 23-án. Amúgy sem voltam olyan hülye, hogy menjek.

A kérdés az, hogy mind jövendő mondó volt e vagy ...???

nincs_nick 2013.02.14. 00:59:10

@d.hardman: Fejből nem megy, de keresgéléssel rá tudsz találni. (btk. 261§ és társai) A lényeg: Sárkányfő elgondolása alapján az általa sérelmezett eset terrorcselekménynek minősül a törvények szerint (nagy szavak, de leírása ráillik), itt viszont még közeli hozzátartozót sem mentesítő feljelentési kötelezettsége van mindenkinek. Jegyzet bogarászni: eduline.hu/segedanyagtalalatok/letolt/5412

@sárkányfő: Ne kibúvókat keress, ha tényleg komolyan gondolod, akkor tessék megtenni a feljelentést, elvégre törvényi kötelezettséged.:)

@Frank99: Jogos. Én már csak a két mostani fő ex-MSZMP kádergyüjtőhelyre koncentráltam. Hiába, a komcsi nem vész el csak átalakul.

komplikato 2013.02.14. 01:00:06

@kovacs55: "mivel olyan dologba ütitek az orrotokat amihez semmi közötök!"

Írtam volna cifrát, de eszembe jutott én nem vagyok olyan szellemi magaslatokban mint az értelmiségi Ultrák. :D

Tudod azért hívják KÖZ-PÉNZNEK, mert a KÖZ adja, ezért van KÖZünk hozzá nekünk akiknek kivették a zsbeéből, hogy a nem létező magyar focira áldozzák.
Miközben leépítik a felső és közép oktatást, miközben nincsenek óvodák, miközben kórházak zárnak be, miközben nincsenek munkahely teremtő beruházások, miközben az ország felének a valaga kint van olyan csóró és miközben a SIKER SPORTOK-tól (tudod ami a NEM FOCI!) elvonják a pénz, sportolok menekülnek külföldre mert évek óta nincs fizu ... ha már világ egyik legnagyobb elvonása van itt adófizetők pénzéből, ugyan had szóljunk már bele, hogy foci stadiont akarunk vagy olyan kórházat ahol nem kel 4-6 hetet várni a sűrgős! műtétre, meg nem veszik el az analóg inzulint a cukrosoktól, kemoterápiát a rákosoktól.

komplikato 2013.02.14. 01:03:35

@aranyhorcsog: "Aki 10 évig henyél mint a magok huncut Száz Girosz Bandija ..."

14 azaz tizennégy évig henyélt közpénzen a jó arc.

vénkujon 2013.02.14. 01:09:28

@hopptarisznya: az a baj, hogy ezek a libsigeczik nem akarják szétverni a várost, meg nem kúrják szét az autókat, mi több a perzekútorokat sem baszogatják. tehát nincs mit szétverni.
túl ezen, elismerem a rendőri túlkapásokat is-amik voltak anno.
most kiket akarnál szétveretni? ne faszkodj.:D

Khonsu 2013.02.14. 01:35:15

@Schindler Pistája: Bizony hogy nem fognak finomkodni, és amint történik valami a fenyegetésen kívül (és ha ilyen állatokat lázítanak vezetőink, akkor jó eséllyel fog), akkor elkezdődik a "tánc". Nem gondolták ezt át kellőképpen. Ha egy tizenévest politikai indíttatásból esetleg valóban megkéselnek, az elszabadítja a poklot, ebben biztos vagyok. Így kezdődnek a forradalmak...

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.02.14. 01:35:49

Bírom, hogy a kukaborogató focihuligánok 2006-ban fizetett szoclib ügynökök voltak egyesek szerint, akik a fideszre akartak rossz fényt vetni, ma meg akkora nemzeti ártatlan járókelők, hogy az őket minden ok nélkül betámadó rendőri vezetőket bíróság elé kell citálni.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.02.14. 01:45:20

Igen jó ember ez az Incze Béla, mert hát engem is könnycsordulásig meghatott, hogy mekkora hazafi ez a lokis fődrukker. Legalább annyira szimpátiát kelt az emberben ez a bicskával fenyegetőzés, mint egy susogómacis bodzaszedő kéjipari humánerőforrás menedzser.

The_Genius 2013.02.14. 01:45:22

Kellett beszavazni a sok tahot a kormanyba. Most mar igazolast ereznek arra, hogy barhova bemenjenek, es barmibe belepofazzanak.
Ezt akarta az orszag. Lehet tapsolni...

sanyix 2013.02.14. 02:10:21

@nick066: nem egyedül ;) segített neki a pápai borász, meg a többi elvtárs, és színészpajtás.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 02:25:55

@Negyvenértelmiségi: jajj nácikám... szemkilövetés... még mindig ennél a hazugságnál tartasz? Ritka szar életed lehet.
Titeket - sajnos az európai kultúra mást nem tenne lehetővé - életek végéig sittre kéne vágni és hagyni, hogy a műanyag lakat rátok rohadjon! (említhetném még a lámpavasat, amin '45 környékén sok elv- és fajtársad lógott, de ugye XXI. század, Európa, ilyesmit nem csinálunk)

Rwindx 2013.02.14. 02:35:34

@sárkányfő:

"263. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Gyökérkém, mész a kóterbe. Tömeges gyilkossági kísérletről van kizárólagos tudomásod, és a hatóságnak nem tettél feljelentést.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 02:40:28

@Rwindx: tudod a szép ebben az egészben, hogy ha ez a szöveg nem az adott körülmények közt, hanem mondjuk a helybéli maffiák két csoportja közt egy kocsmában hangzik el, akkor a feljelentés után _talán_ várható lenne érdemi intézkedés.
De... ugye itt egy fideszes elvtársról és kis csürhéjéről van szó, akiket hiába is jelentesz fel, mert max. neked lesz belőle bajod a végén. Magyarország (ami már nem köztársaság és nincs Alkotmánya sem - hála dicső fideszünk garázdálkodásának!) 2013.

Rwindx 2013.02.14. 02:46:02

@fidesz = népirtó csőcselék:
Szar lehet neked egy alternatív valóságban élni.
Google a barátod, van képkeresője is, persze csak ha nem vagy túl ostoba használni.

Rwindx 2013.02.14. 02:49:37

@fidesz = népirtó csőcselék:
Nem, egy faszfej hülyeségéről van szó, akit már szénné szopattak az egész blogvilágban, csak nem igazán akarja észrevenni.

Másrészt, 2006-ban tudod még a bohóc uralkodott a sötét diktatúra előtt, simán megtehette volna a demokráciában. De persze neki eddig kellett tartogatnia a sötét titkát. Az is lehet akkor még nem élt, vagy 2007 végéig az OPNI-ban volt, passz.

hunsly 2013.02.14. 02:57:00

Ha a vitát indulatokkal tele folytatjuk le, akkor annak a vitának semmi értelme. Megvitatni akarunk nem vitatkozni. Mindkét félnek kölcsönösen meg kell hallgattat egymást. Amíg nincs egy kis tisztelet a másikban, addig semmi értelme. Kulturált viselkedés alapvető szabálya, ha bemegyünk valahova levesszük a fejfedőt, meghallgatjuk a másikat, nem fenyegetőzünk. Mellékéssen 100 éve még a paraszt is tudta hogy zárt helyiségben nem illő "kalapot" viselni.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 03:01:20

@Rwindx: na, a másik nyilas. Tképp miről ugacc? Be vagy tépva vagy mi van?

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 03:03:22

@Rwindx: ??? te magadnál vagy ilyenkor?
Mellesleg uralkodásról pofázni épp mostanság... nem kicsit vagy szánalmas, de egy részben betépett, részben részeg elmebetegtől nem várok értelmes választ. :DDD

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 03:04:39

@hunsly: mégis hol van itt a "két fél"? Mert szvsz mind a fideszes, mind a jobbikos csőcselék kapott elég időt, hogy próbáljanak kulturált emberként viselkedni. Egyiknek sem sikerült. Ettől kezdve...

Rwindx 2013.02.14. 03:06:31

@fidesz = népirtó csőcselék:
Sokkal egyszerűbb nyilasozni mint a google-be beírni bármit is :) Te félsz hogy rádnyílik egy új világ, amiben felborulnak az eddig megszokott kis rutinjaid.

Látom igyekszel hogy a lényeget messze elkerüld és csak simán mellébeszélj. Ebben úgy tűnik jó vagy haver!

lamb79 2013.02.14. 03:09:09

... es a politikusaink jót rohognek az egyetemistákon és ezen a sotét idióta huligánon is. Meg rajtunk is hogy még mindíg nyoma sincs egy komolyabb demonstrációnak.

Sajnálom azokat a jóravaló, tisztességes embereket akik még otthon fizetik az adót ezeknek a kormányzásra képtelen, beszukult elitnek. Ennyire nincs miért kiálnia a tomegeknek, ennyire megszokták már a demokrácia folyamatos sárba tiprását?23 év elég kellett volna hogy legyen arra, hogy megtanuljon Magyarország a saját erejében hinni. Mindenki lapít, senki sem tesz semmit azért hogy valami a pozití irányba változzon!

De amitol kifordul a belem a legjobban az az, hogy a saját GYEREKEIKET is hagyják sárba tiporni olyanok álltal, akik, mint ez az egybites huligán, az egyetem kozelében se tartózkodtak. Jó lenne ha végre már MEGMOZDULNA otthon valaki, kulonben nemcsak hogy Mo-ból Fehéroroszország lesz, de mindenetek ami fontos el fog veszni, fiatalok, jovo és anyagiak.

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 03:10:14

@Rwindx: ne is zavarjon, hogy semmi kapcsolat a homályos, beteges hablatyod és a hozzászólásom között! :D

Rwindx 2013.02.14. 03:11:28

@fidesz = népirtó csőcselék:
Jaj, eszembe jutott hogy lehet nem is tudod mi az a google és azért jöttél zavarba. Majd kinövöd.

Egyébként vicces hogy egy olyan fazon nyilasozik, aki a legszebb nyilas hagyományokat elevenítené fel:
"Titeket - ... - életek végéig sittre kéne vágni és hagyni, hogy a műanyag lakat rátok rohadjon! (említhetném még a lámpavasat, amin '45 környékén sok elv- és fajtársad lógott,..."

Vállald fel nyugodtan.

Rwindx 2013.02.14. 03:12:40

@fidesz = népirtó csőcselék:
Az, ha nem megy neked a szövegértés az nem az én problémám. Valakitől kérdezd meg ezt is, ne csak a google-t. :)

fidesz = házmesterek pártja 2013.02.14. 03:24:28

@Rwindx: szólj, ha kijózanodtál! :D

A nyilas hagyományok tekintetében te biztosan jobban otthon vagy, mint én, de emlékeim szerint a II. VH végefelé épp a fajtádbéli nyilaspatkányokat volt divat fellógatni. :D

Rwindx 2013.02.14. 03:36:32

@fidesz = népirtó csőcselék:
Valóban otthon vagyok, én tájékozódom. A google mellet, meg vannak könyvek is, tudod ilyen papírból készített tárgyak, amin furcsa jelek vannak (gyk.:betűk).

Szóval te csak divatból akasztanád a fajtámhoz tartozókat? Értem.
Akkor te biztos nem vagy náci, azok nem ölnének faji alapon. (csak ugratlak :) )

Melee 2013.02.14. 04:45:50

Ezt tanulták a Fideszesek a '80-as években, ezt tudják ma is. Meg kell félemlíteni a birka-csűrhét, ha a vezér szavára nem akar a kolomp után menni. Akkor se volt hosszútávú sikere a módszernek.

esefe 2013.02.14. 04:57:09

Ja. Adót fizet a DVSC.:))) És közben több százmilliós állami meg városi támogatásokat kap. Ezt a kondásvakító dumát, hogy nyereségesek közpénzek nélkül, ki a fasz veszi be? A Reál nem nyereséges százeres állandó nézővel és többszázmilliós szurkolótáborral a világban, nem egy kiscsapat három-négyezres nézőátlaggal és harmincezer szimpatizánssal az ország keleti felén. Miért akarnak hülyének nézni? Vagy maga a kiskondás van ennyire megvezetve?

esefe 2013.02.14. 05:27:26

@Lacdelo: A fantáziádat, a vágyidat meséled? Mitől lenne több?

nemecsek ernő áruló 2013.02.14. 05:34:07

@Negyvenértelmiségi: LOL! A zavargóknak autók felgyújtása oké, tömegoszlatás nem? Ejnye! :D
Akinek kilőtték a szemét (egy darab ember VÉLETLENÜL), az speciel meg is érdemelte, mert fasz volt.

nemecsek ernő áruló 2013.02.14. 05:37:29

@Rwindx: A lámpavason nem '45, hanem '56 környékén lógtak a Bécsi úton, és nem "elv, és fajtársak", hanem 19-21 éves rendőr tanoncok, akiket a megvadult "elvtársaid" akasztottak fel a belüknél fogva. Tanulj egy kis történelmet!

Vrogoarrr! 2013.02.14. 06:12:34

Jó kemény ez a Szepesi, simán megverne egy rakás gyereket! Jó, hogy nem az óvodába megy be emberkedni.

esefe 2013.02.14. 06:18:13

@Vrogoarrr!: Meccsen is csakakkor kemény, ha rendőrök védik. Egyébként futnak rendesen.

平八 2013.02.14. 06:39:05

@sárkányfő: Most csak azért jelentkeztem be, hogy elmondjam: a blog.hu-s karrierem alatt még sosem láttam senkit ilyen gyorsan bebizonyítani saját maga által, hogy egy ostoba, szarkaverő alak, aki ráadásul még egy gyáva csicska is.
Szóval, csak gratulálni szeretnék a teljesítményedhez, a kommented lementem az utókornak, mert ezt látniuk kell!

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.02.14. 06:47:29

A mai focihoz már csak egy ilyen Szepesi jut kommentátornak.

ob.szerver 2013.02.14. 07:05:48

Még nagyon sok érdekesség fog kiderülni a 2006 őszi sajnálatos események, tágabb értelemben a futballhuligánok és a Fidesz kapcsolatáról is.

Azt, hogy ki szervezte a vasutas sztrájkokat (Orbán szakszervezetis ölebe) azt tudjuk.

Azt, hogy ki szervezte a bp-i traktoros kirándulásokat (Orbán parlamenti alelnöke) azt is tudjuk.

Előbb utóbb az is kiderül, hogy ki szervezte a tv ostromot és ki 23-át.Orbán neve ott is szerepelni fog, erre mindenki mérget vehet.

amit még megtehetsz 2013.02.14. 07:20:29

Lesz még ő európa parlamenti képviselő, akárki meglássa'...
Ahogy szokták mondani van az a pénz....

Bicikliző medve 2013.02.14. 07:48:56

Üzenem a tisztelt politikusoknak ,hogy én ebbe az országba gyereket nem. Sőt lassan adót sem.

toportyánzsóti 2013.02.14. 07:53:05

@Negyvenértelmiségi: Most jól kimagyaráztad miért vagy a torokelvágók platformján ,kolompkövető angyali polgár.

Don Quixote de la Ferko 2013.02.14. 07:59:06

@ZSírfeka:

"A tegnapi nap nem a szellem dominált. "

Höhöhöhö

Ez jó volt. Az a tegnapi nap az elmúlt két év. (Lassan 3)

Don Quixote de la Ferko 2013.02.14. 08:00:53

@amit még megtehetsz:

Akár még TV intendáns is lehet belőle.

A belépője már megvolt.

toportyánzsóti 2013.02.14. 08:07:20

@wmiki: Tetszik a torokelvágó platformod?Gratula.

Don Quixote de la Ferko 2013.02.14. 08:24:02

Annyit elért az észlény, hogy aki eddig hezitált, az is farokfelvágva menekül az országból.

De szép is lesz egy olyan ország, ahol majd ezek képezik az "elitet".

Parajpuding 2013.02.14. 08:31:22

zagyvák, szepesik...ez a fidesz-jobbik Magyarország jövője.
Ultraprimitív, élősködő véglények nyomorországa. De a fidesz stadionokat épít ezeknek, jó nagy gödör helyett.

fizetekmegegysort 2013.02.14. 08:31:48

"A Loki szurkolók kemény és férfias kiállása..." Nyugtassatok meg, hogy a nemzeti erkölcs és etikatanban nem így fogják Fideszék meghatározni a "férfias viselkedés" fogalmát! :)

Hominidae 2013.02.14. 08:33:57

Nekem ennek a debreceni ultrának a hőbörgéséről két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy a bomberdzseki, meg egy falka veréb nagyon könnyen elhiteti az emberrel, hogy erős. :)
A buzizásáról meg a "látens homoszexualitás" fogalma jutott eszembe. :)

Wagem 2013.02.14. 08:38:41

Igaza van a srácnak.
Ezt a pár pesti liberális szörny szülöttet móresre kell tanítani.
Ötven,az szdsz álltal fizetett retkes áll szemben 2500 tanulni szándékozó diákkal.
Szerencsére,mint az várható volt,a saját dugájukba dőltek.
Úgy min a gazdáik,a szadesz, a taxisblokád szervezésével.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.14. 08:39:35

nem először nyúl a jobboldal a szurkolói csürhe szolgáltatásaihoz.

magyarnarancs.hu/belpol/kiserlet_a_zold_mozgalom_lenyulasara_civilek_a_palya_szelere-60509

"A zsúfolásig telt teremben Fodor Gábor (SZDSZ), Vasali Zoltán (ÚG), Schmuck Erzsébet (Magyar Természetvédők Szövetsége, MTVSZ) előadásait hallgathatták az érdeklődők. Szünet után jött a meglepetés. Gordos Dénes 10 percig tartó kétperces hozzászólást intézett a publikumhoz. Olyan lehengerlő agitpropos Pepó-hozsannát adott elő, hogy a hallgatóság lélegzethez se jutott. Még egy Pepóval szembeni bizalmi szavazást is vezényelt a közönségnek; rögvest kiderült, hogy a teremben ülők kétharmada szervezett (fizetett?) közönség; ősz bácsikák és lelkes fiatalok egyaránt tapsoltak és csápoltak Pepó Pálért. E sorok írója előtt egy sor bőrkabátos kopasz ült. Az volt az érzésem, hogy itt a Fradi B-közép is."

Wagem 2013.02.14. 08:41:19

@ċsirke72: Te gyereket??
Hiszen csíra vagy.
Adót meg eddig sem fizettél,úgy hogy tünés..!!

Void Bunkoid 2013.02.14. 08:41:53

@hopptarisznya: ezzel a hozzászólásoddal most egyet kell értsek. Bizony semmi értelme az ugrálásnak, mert tényleg el lehet menni, feltéve hogy akkor kicsengeti a tanköltségét a kedves kiköltöző.

Az ugrálás pont emiatt van, a kedves hallgatóknak ez nem tetszik. Ők EGYÁLTALÁN nem akarnak fizetni semmit, a tipikus kádári magyarvér, ami libsiből és náciból egyaránt előtör, a "mindent ingyen akarok, fizesse az Állam", az bezony megvan itt is.

Egyszer rájöhetne már a magyar nép, hogy a "demokrácia" az nem azt jelenti, hogy ugyanaz, mint a szocializmus, mindent csinál az állam, csak most már beszólhatok a rendőrnek, meg fikázhatom a kormányt, meg akkor megyek külföldre kurvázni, amikor akarok.

Nem. A demokrácia úgy van, hogy az állam bizonyos alapszabályokat határoz meg, amit kutya keményen betartat, azonkívül csakugyan nem pofázik bele az ember életébe.

Akkor sem, ha tőzsdézni akar és milliomos akar lenni.
Akkor sem, ha Londonba akar menni teszkóbandolgozni.
Akkor sem, ha egy "Fúj-fúj kormány!" feliratú transzparenssel akar járkálni a parlament előtt.

Cserébe akkor sem, ha az állampolgár éhen akar dögleni.

És NEM, semmi nincs ingyen, nem jár egy demokráciában.

Na ezt kellene megtanulni, és inkább dolgozni kellene, mint pofázni. Mindkét részről, mind bal-, mind jobboldalról.

(ui.: mielőtt valaki visszaszólna, hogy dehogynem, mer' bezzeg a politikusnak jár az audi meg a testőrös lakás, IGEN. Nekik igen. De ez nemcsak ebben a rendszerben van így, hanem mindenben, minden társadalmi rendszerben a vezetők a nép nyakán élősködnek. A demokráciában az a csodálatos, hogy TE választhatod meg, hogy ki élősködjön rajtad.)

Parajpuding 2013.02.14. 08:43:06

wmiki, Schindler Pistája: a sötét primitívségetek már-már szórakoztató. Sorra járjátok a blogokat és verbálisan mindannyiszor leszopjátok orkbánt. Bolhacirkuszban kellene mutogatni benneteket:)))))))

Hominidae 2013.02.14. 08:43:09

@Wagem:

Ismered csirke72-t személyesen? Vagy honnan az infó, hogy csíra és nem fizet adót? :)

Parajpuding 2013.02.14. 08:44:51

Ja Wagemet kifelejtettem, mint a bolhacirkusz másik mutatványosát:)))).

euAgWzgmmtq7K 2013.02.14. 08:45:01

@nincs_nick: persze hogy nem megy se fejből se sehonnan, mert nincs ilyen törvény. kizárólag terrorcselekmény előkészülete esetén van bejelentési kötelezettség, ilyenről pedig se a gyakorlatban, se az idézett kommentben nins szó.

Wagem 2013.02.14. 08:45:09

@balage_81 reloaded: A baloldal meg nem először nyúlt az államilag finanszírozott csürhéhez.
Rebisz-2006.
Melyik az aljasabb??

Peterpapo 2013.02.14. 08:45:21

@Schindler Pistája:

Hogy kik állnak a hahás ratyik mögött?

Például Te, lehúzott sliccel.

Wagem 2013.02.14. 08:48:06

@Hominidae: Csak feltételeztem.
Hiszen ő irta nem akar....vagy nem tud.
Az adó ua.

Peterpapo 2013.02.14. 08:49:17

@K3rnel:

Bírom az ilyen nagy hazafiakat, mint Te is. Ahelyett hogy itt koptatod a billentyűzetet, elindulhatnál vissza az őshazába. Kb oda való vagy.

Peterpapo 2013.02.14. 08:50:09

@Wagem:

Melyik az aljasabb?

A Fidesz és sokkal.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.02.14. 08:50:59

A baseball sapkás Loki ultra elég erős érv az MELLETT hogy tényleg sok-sok pénzt kell(ene) az oktatásba fektetni és a HAHA bármit kér még szerények is...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.14. 08:52:10

@campobaszo: :0
vágót ajánlom???

mondjuk az is csoda, hogy ti libbant, megélhetési bérrettegők ismeritek a betűket, nem várható el, hogy meg is értsétek az írást...

a kommentekből is lejön, hogy az összetett mondatokkal már nem boldogultok

Kotkodus 2013.02.14. 08:57:43

a fidesz megint megmutatta, hogy mely értékek mentén képzeli el az ország jövőjét... köszi srácok, hogy szemléltettétek!

vicces olvasni, hogy a bp-i "úr" lecsürhézi az egyetemistákat... sajnos ő soha nem fogja megérteni, hogy ez mitől ironikus...

kedves futball-huligánok! bármennyire is érthetetlen ez számotokra, az ország jövőjét nem a ti kb. hetente egyszeri szórakozásotok minősége fogja megváltoztatni, hanem - ha nem üldözitek el őket - azok a fiatalok, akik ott ültek az előadóban. a gyengébbek kedvéért lefordítom: nem ti vagytok az ország jövője, hanem ők. tudom, hogy pont ez frusztrál titeket, de hát az egyetem bárki számára elérhető (volt)... ha lusta voltál, vagy nem voltak meg a képességeid, nem másokra kellene haragudni...

egyszerűen hihetetlen hallgatni azt az érvelést, hogy ő az a debreceni fideszes "úr" az adójából jogosult egy új stadionra... valójában kíváncsivá tett ez az "úriember", hogy mennyit adózik, ha már ő beszélt erről... fogadjunk ez már nem fog kiderülni... a fideszesek nem arról ismertek, hogy olyan nagyon szeretnének a köznek visszaadni... beszélni róla annál inkább...

mitől pici a melle, de nagy a mellbimbója egy fideszes feleségnek?
attól, hogy a fideszesnek kicsi a keze, de nagy a pofája. :)

Peterpapo 2013.02.14. 08:59:20

@wmiki:

Mondja ezt egy fidesznyik bértollnok.

Wagem 2013.02.14. 09:00:02

@Peterpapo: Szerinted.
Szerintem meg nem.
Lőtt a Fradi "B" közép a tömegbe?...már ha ők voltak a feltételezettek..
Mert a balos bűnöző kormány igen.
Egyébként..HAJRÁ FRADÍÍÍ..!!

Peterpapo 2013.02.14. 09:03:54

@Kotkodus:

Ezek nem igazi huligánok voltak, hanem bérszurkolók. Olyanok mint a bérbékemenetelők, bérszékházgyújtogatók, bérmolinókihelyezők, stb. A közgéphaverok így csepegtetnek vissza egy kis lét, abból a sokból, amit kaptak és kapnak. Összenő, ami összetartozik,. Mocskos kis bélférgek ezek mind, egytől egyig.

Rob67 2013.02.14. 09:05:24

Gorenyarcu narancsvitezek...
Ez lesz a modi? Az egybites focidrukkert kulditek valasztast nyerni es valasztot riogatni?
A Gyurcsany ellen jok voltak a diakok, most meg szetveressel es torokvagassal fenyegetitek?
Mocskos egy rablobanda vagytok, szegyen a fajtataok.
Gerinctelen, csuszomaszo, elvtelen fereg.
Ehhez kepest a 'ballib' titulus lassan feler egy nemzetkozi kituntetessel. Bar velelmezhetoen egyikotok sem tudna ertelmezni es elmagyarazni a szitokszo mibenletet, de ha az egyes szamu drukker, a fo gerincmentes oxfordi kisdiak ezt keri a ti nyelveteken, akkor szajkozzatok.
Ennyire vagytok jok fergek.

Peterpapo 2013.02.14. 09:09:39

@Wagem:

Lőni ugyan nem lőttek, de tőlük nem mer kimenni sok normális ember a meccsekre, már ha megérdemelné ez a szar magyar foci, hogy nézze az ember. Viszont annyira kulturáltak, hogy egy rossz szóért akár egymást is képesek megverni. Ha lenne fegyverük maguk közé lőnének. Tudom, mert én is jártam Fradi meccsre kb 15 évvel ezelőtt. És ebben az egyben egyet értünk. Hajrá Fradi! Mellesleg én is csak azt tudom mondani, hogy nekem sem lőtték ki a szemem, mert tudtam, hogy balhé lesz a székház miatt, így otthon maradtam, mert volt annyi eszem. Csak a csürhe és a balhéra vágyók mentek ki. Tény, hogy nem volt szép a tömegbe lőni, mert így ártatlanok is sérültek. helyette, ott a székháznál kellett volna erőteljesen fellépni és mindegyiket 20 évre lecsukni. Egyik-másik kínzás nélkül is bevallotta volna, hogy Viktorék szervezték az egész balhét.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.14. 09:09:44

@Wagem: 2002-ben például hidat foglaltak a kedves tüntetők és semmi bajuk nem lett. később már büféztek egyet a tévészékházban, kijárt a botozás, de beszélj csak szemkilövetésről nyugodtan, még 100 évig ez lesz a dumátok úgyis. viszont lesztek szívesek kussolni, ha ezeket a zsírfejű faszkalapokat balos kormány alatt tényleg elviszik a rendőrök, jut eszembe ők maguk mondták hogy nem hisznek a demokráciában, így is lesznek kezelve.

sárkányfő 2013.02.14. 09:12:10

@nincs_nick:

Tedd meg te, neked ugyanúgy kötelezettséged. Láttad a lángoló MTV-t? Láttad ahogy ökölnyi kövekkel dobálják sorozatban, órákon át a rendőröket? Ez bizony mind-mind gyilkossági kísérlet.

Gondolom néztél tévét, vagy ha nem, vissza tudod egyedül is keresni a felvételeket, biztos nagyfiú vagy már, szóval nyilván nem fogsz gyenge kibúvókat keresni.

Csak önmagában a dolgozókkal teli MTV felgyújtása tömeges gyilkossági kísérlet, amiért a tetteseknek már rég életfogytig tartó börtönben kéne rohadniuk (a cinkosaikkal és a segítőtársaikkal együtt.), ha lenne egy csepp igazság ebben a rohadt országban,
Na, hol a feljelentésed, ugye nem akarsz kibújni a törvényi kötelezettséged alól?

@Rwindx:
Nyugi fidesztahókám, neked is ugyanazt üzenem amit @nincs_nick: -nek. Hol a TE feljelentésed? Te ráadásul fideszbuzi is vagy, nyilván meg vagy győződve arról, hogy Pintér minden erejével nyomozna a tettesek után, és Szájerné is tökéletesen pártatlan körülményeket biztosítana a tárgyaláshoz.

Te is láttad az emberekkel teli lángoló MTV-t. Na, hol a feljelentésed?
És miért van nekem olyan érzésem, hogy téged nem a tömeges gyilkossági kísérlet izgat, hanem rám vagy dühös amiért van pofám a gyilkosokat gyilkosoknak hívni? Ugye nem akarod védeni a gyilkossági kísérletet elkövetőket? Azért ennyire már csak nem fordulsz ki magadból a drága fideszed kedvéért?

@平八: Köszönöm, jól esik hogy már így reggel megnevettetsz :)

Void Bunkoid 2013.02.14. 09:12:47

@Wagem: ez 1-1.

Az egyik oldal: a balos bűnöző kormány belelőtt a tömegbe, mert épp zavarogtak, valamint az egészről semmiről nem tehető emberek tulajdonát rongálták (sztm a körúti boltos betört kirakatüvege, vagy a már 1940 óta az aktuális helyen élő Szentkiskutyafaszi család felborított és felgyújtott Wartburgja nem aljas kormányügynökök). Mivel senki nem hordott magán hatalmas "ZAVARGÓ VAGYOK" meg "CSAK ÁRTATLAN SZEMLÉLŐ VAGYOK" taget, így előfordulhatott, hogy esetleg kapott valaki a bordái közé/szemébe/akárhova gumilövedéket. Talán nem kellett volna zavargónak öltöznie - ahogy elnéztem, a legtöbb "ártatlan ember", aki ezt emlegette, hogy ártatlanul meglőtték, első blikkre nem sokban különbözött a zavargóktól (kapucnis felső, meg katonai szerkó, etc).

A másik oldal: a fradibéközép meccsre menet, meg utána teleszemeteli az utcát, valamint esetenként letörik a már 1959 óta az Üllői úton lakó Magasszentkirályhányási család családi Suzukijának a visszapillantó tükrét. Rendszeresen.

Pedig az említett család iszonyúan nem ártott a Fradinak, sőt, az is lehet, hogy lelkes szurkolók, csak nem telik nekik jegyre, így ők csak a tévéből tudják nézni.

No, akkor most próbáld meg berakni a kettőt megint a mérleg két serpenyőjébe.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.14. 09:14:13

@wmiki: mikike, ez igaz?

"Pásztor Miklós vagyok, Tapolcán élek, itt is születtem, 1975-ben. Régóta érdekel a spiritualitás. Sok problémám van a munka, a pénz és a párkapcsolat területén. Kerestem az okokat, a miérteket, és a megoldási lehetőségeket."

ebben az esetben már értem, miért a netes celebeskedésben éled ki magad. még az is jobb a semminél, ha mindenki tök hülyének néz ugye? legalább valaki foglalkozik veled:)

wmiki.wikispaces.com/

Void Bunkoid 2013.02.14. 09:15:49

@Void Bunkoid: sőt, akár ki is próbálhatod. Ha most elkezdesz kukákat felgyújtogatni meg autókat borogatni a körúton, nemcsak a "balos bűnöző kormány pribékjei", de a jelenlegi TEK is ki fogja lőni a szemed.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.14. 09:18:19

2006ban is ilyen zsenik voltak az utcákon, vagy nem jól emlékszem?!

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 09:19:42

Nem tudom mi a kiakasztó ebben az úriemberben, semmivel sem butább a Fideszes átlagnál, csak megemelte a hangját :-)

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 09:20:49

Arra mondjuk még nem kaptunk választ, hogy ha legutóbb 38-ban épült stadion Debrecenben, az miért jelenti azt, hogy állami pénzből kellene építeni egyet, miért nem dobják össze ezt az összeget a szurkolók, szponzorok, stb.

É2I 2013.02.14. 09:25:32

Én majd azt fogom röhögni amikor pont ez az ultra fogja szétverni az új stadionját, mert vesztett a csapata....

Nem, nem fogom igazából, mert az én adóm is ott figyel úgy, hogy tudom soha meg nem fogok fordulni abban a stadionban.

Vinnie Jones 2013.02.14. 09:25:54

A Haha romokban hever! A szelsobal nagyon kozel all ahhoz, a celjahoz, hogy az utcara vigye a politikat. De ott szandekuk ellenere nem a tehetetlen rendorseggel fognak szemben allni, hanem a nemzet lelkiismeretevel: a futball szurkoloval! Megertem, hogy tele a gatya, hisz van mitol felni ennek a par szaz tudatlan es tehetsegtelen gyokernek, akik nyilvanos szerepvallalasaikkal naprol napra bizonyitjak, hogy sem allamilag tamogatott, sem fizetos kepzes utan, nem eleg okosak es erettek, hogy diplomasnak mondhassak magukat - max, egy Soros tamogatta amerikai elitkepzot nezek ki nekik. Ki szelet vet, vihart arat! A (szelso)bal es azoknak hu mediapartnerei, koztuk az index lesz a felelos, ha hamarosan tragedia tortenik az utcai politika szinteren!

Hominidae 2013.02.14. 09:27:33

@Zabaalint:

Ja...főleg ha már úgyis jómunkásemberek, míg a diákok ugye nem kapálnak. :)
Jó, ez persze demagógia, de azért elég szomorú, hogy addig lát valaki a jövőben, hogy bemegy cingár, de annál nagyhangúbb arccal hőbörögni, emiatt.
De gondolom ehhez a szellemi szinthez elég ha stadion épül. :) Iskolába úgysem járna sem ő, sem a gyerekei. :)

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.14. 09:29:50

@Zabaalint: érdekes érvelése van a figurának. azt mondja, hogy a loki adófizető és mint ilyen, stadiont érdemel. akkor gondolom minden cég székházat érdemel például, hiszen az IT-szektortól a kereskedelemig mindenki fizet adót, vagyis cserébe tarthatja a markát ezután. de ami ennél is szebb, hogy a hétezres átlag nézőszámú csapat most kap egy húszezres befogadóképességű stadiont, ami reálisan számolva is kétszer akkora lesz, mint amennyien kimennek, számolva azzal, hogy a szebb stadion telítettebb lesz. de nem érdemes itt megállni: adott pl a győr, ami most vezeti a bajnokságot és SAJÁT tőkéből húzott fel egy stadiont. nem hallottam az úriember szájából, hogy a győr mennyi adót fizetett be és neki miért kellett magántőkéből építkeznie. de kielejtette a diósgyőrt is, nekik van a legtöbb nézőjük átlagban, méghozzá 7500 ember meccsenként. akkor gondolom oda is építünk majd valamit, ők is fizetnek adót, satöbbi.

Hominidae 2013.02.14. 09:30:22

@Vinnie Jones:

A nemzet lelkiismerete? Az ilyen agresszív? :) Meg mi alapján ítéled meg hogy tudatlanok és tehetségtelenek a kölkök? Zagyvaság amit írsz.

esefe 2013.02.14. 09:30:26

@Don Quixote de la Ferko: Azuért ne feledd a bolsik utalkodását sem, ami semmivel nem volt jobb ennél, sőt.

Kotkodus 2013.02.14. 09:31:23

@Peterpapo: igen... sajnos tudom... ők viktorka személyes követei...
és sokan vannak (lásd kommentek) akiknek ez még tetszik is... ők pont addig örülnek, amíg nem ők kerülnek sorra... de akkor már késő lesz... :(

esefe 2013.02.14. 09:32:01

@balage_81 reloaded: Nincs hétzeres átlaguk. Hasraütéssel sem.

Hominidae 2013.02.14. 09:34:55

Ehhe... Mennyire működik az "oszd meg és uralkodj" elv ebben az országban. A vöröskék, meg a narancsosok is egy jó nagy bré előtt térdelnek, és azon veszekednek, hogy melyiké a tutibb. :) Miközben a "gazda" pöfékel a szivarján, hozzá kaviárt eszik és közben folyamatosan jól érzi magát. :)
Mert azt tudja, hogy igazából egyik sem áll fel a jó kis térdelős pózból.

esefe 2013.02.14. 09:38:11

@Hominidae: Viszont te legalább okos vagy.:))

Hominidae 2013.02.14. 09:39:27

@esefe:

Ez is mennyire tipikus reakció. ;)

Vinnie Jones 2013.02.14. 09:39:30

@Hominidae: 1.Igen! 2. Egyaltalan nem volt agressziv, hisz eszervekkel, egyszeruen megfogalmazta verbalisan(!) mi a baja a masik oldallal ES elvonult (!). Ez a meltosag nem megy a Hahasoknak, meg lettek alazva!!! 3. A Hahasok viselkedese es megnyilvanulasaik alapjan, amikor nem hogy a tanulni vagyo diakok tobbsegenek (!) a szandekat, de meg a maguket sem tudjak, tudatlansaguk miatt kepviselni! 4. Az alacsony ertrelmi szinaladat valoszinuleg meghaladja az irasom ertelmezese, ez legyen a te problemad, ne az enyem!

Peterpapo 2013.02.14. 09:39:36

@Vinnie Jones:

Annyira vicces, hogy a szélsőbal céljának nevezed azt, ami tipikus jobbos mentalitás. Ki vitte és viszi most is utcára a politikát? A miniduce. Ki is volt még Soros tanonc? A miniduce. Ki van beszarva? A miniduce. Ki lesz a felelős, ha valami történik az utcákon? A miniduce. Ülj le Vinnie Jones! Egyes!

Peterpapo 2013.02.14. 09:43:57

@Kotkodus:

Ezek a követők mind lelki szegény, saját gondolatokra képtelen, önbizalom hiányban szenvedő, szerencsétlenek, akik annyira magányosak, hogy úgy érzik muszáj egy közösséghez tartozniuk, ahol megértik őket.

Igazából azt nem értem, hogy a szakmunkásoknak miért nem kell fizetniük a képzésükért, hiszen itt kitanulják a szakmájukat a mi pénzünkön, aztán elhúznak külföldre dolgozni.

esefe 2013.02.14. 09:45:14

@Hominidae: Ellentmondát érzek az erőben.

Én sem hiszek senki politikusnak, kiolvashatod akár az ide írt gondolataimból is. Az én fajtám reakciója tipikus, bár az előbb még másokat ekéztél, nem azokat, akik egy politikusnak sem hisznek..

Primitív, előítéletes, gondolkodni képtelen arcnak tűnsz. De minek reklamírozod?

sárkányfő 2013.02.14. 09:45:46

Már akkor tudtam, hogy tavaly 1,5%-nál mélyebb volt a recesszió, amikor Matolcsy közölte hogy tavaly 1,5% volt a recesszió. Matolcsy még sose talált el egy számot sem, ellenben mindig fölébecsült, tehát az igazság az ő számainál mindig rosszabbak.

Ez most be is bizonyosodott:

"Tavaly éves szinten 1,7 százalékkal esett vissza a gazdaság a KSH előzetes becslése szerint. Az utolsó negyedévben kiugróan magas, 2,7 százalékos volt a GDP visszaesése éves, és 0,9 százalékos negyedéves összevetésben – derült ki a KSH csütörtök reggel közzétett, az elemzői várakozásoknál rosszabb adataiból."

Arra kérek minden fideszest, hogy jövőre mindenképpen szavazza meg újra Matolcsyt, hogy a fidesz tudja folytatni az ország pusztítását, előre is köszönöm.

Kotkodus 2013.02.14. 09:46:01

érdekes... igazából arra számítottam, hogy egy ilyen témájú blogra nem jönnek a fideszes kommentek. hogy - mint általában az államadósság stagnálása, jobboldali közgazdászok kritikái, vagy a gdp folyamatos csökkenése témáinál - meghúzzák magukat és még a cikket is elkerülik, nehogy kénytelenek legyenek szembesülni a szomorú tényekkel...

azonban itt hemzsegnek a huligánok agresszív fellépését támogató kommentek. 3 éve kormányoznak 2/3-dal és még mindig roppant feszültek... vajon ezt mi okozza? talán saját sikertelenségük? a kormány sikertelensége?

nem kellene ezen elgondolkodni? ütni az szokott, akinek elfogytak az ÉRVEI... csak nem ide jutottunk volna?

végezetül egy találós kérdés: ki az, aki 2008ban ingyenes felsőoktatást ígért, úgy, hogy arról meg is szavaztatta a lakosságot, majd 2011ben bevezette a "költségtérítést" a felsőoktatásban?
bónusz kérdés: hazudott, megtévesztett, tévedett, vagy csak fogalma sem volt, hogy mit beszél?
előre is köszi a helyes válaszokat!

Hominidae 2013.02.14. 09:48:25

@Vinnie Jones:

Nem volt agresszív? :D Ezt ugye nem mondod komolyan?

Tudod mindig ott derül ki, hogy valaki mennyire intelligens, hogy a személyeskedésben mennyire megy el. :)
Ezt szépen be is mutatja soraid végkövetkeztetése, amiben megítélted az én szellemi színvonalamat. Én nem tettem ilyet veled kapcsolatban, csak jeleztem, hogy vajmi kevés köze van a léleknek és a lélek ismeretéhez annak az agresszív fellépésnek, amit a videón is láthattunk. Ha neked az a követendő példa, amit ezek a magukat ultráknak nevező focidrukkerek mutatnak, hááááát... nehéz nem ítélkeznem, de lelked rajta. :)
Te egyébként mit tettél volna egy 20 éves diák helyében, ha egy ilyen arc odamegy hozzád 20 hasonlóval és életveszélyesen megfenyeget? :) Kipróbálnám... De fogadok, hogy rád is illene a "meg lenne alázva". :D

The brain 2013.02.14. 09:48:52

Szép volt ultrák!A kis gyermekek azt sem tudják mit akarnak.Ingyen kell minden az Orbán meg náci.Kb ennyi.Kurva viccesek.

Hominidae 2013.02.14. 09:52:34

@esefe:

Látom megítélni te is szeretsz másokat, miközben engem tartasz előítéletesnek. :D Na indokold meg akkor szépen, miért is írtad rám, hogy idézlek: "Primitív, előítéletes, gondolkodni képtelen arcnak tűnsz."

Egyébként miért lenne ellentmondás a szavaimban? Kik voltak azok a mások akiket ekéztem? Szívesen segítek, hogy megérts.

Vinnie Jones 2013.02.14. 09:52:45

@Peterpapo: 1. Majd amikor ver fog folyni az utcai poitizalas kovetkezmenyekent akkor azt is viccesnek fogod talalni? 2. Az elmult ket evben a (szelso)bal probalja kihasznalni a rendorseg tehetetlenseget az utcakon, lasd hetfon a tuntetok maroknyi csapatat sem tudtak a jardan tartani, azok ellenszegulese miatt 3. Tudom, hogy a hozzad hasonlo buta emberkeknek nem lehet felfogni, hogy aki nem balos az mindd fideszes (es forditva)4. A szelsobal most belehet szarva, mert amig a rendfenntarto eroknek megvan kotve a keze az utcan politizalokkal szemben, addig modnjuk ezek a sracokat nem koti semmifele szabaly csak a lelkiismeretuk es igazsagerzetuk... 5. Az a felelos a szelet vetett es vihart arat! Senki mas! 6. Kicsirigo vagy te ahhoz, hogy nekem megmondd mit csinaljak!...:)

esefe 2013.02.14. 09:53:28

@sárkányfő: A bolsikat azért nem szavaztuk meg anno, mert mínusz hét százalék volt a "növekedés", miközben a tótoknak, csak mínusz kettő. Az megelőzően (a válság előtt, prosperáló világgazdaságban), két évvel nálunk nem volt kettő plusz, a tótoknak meg tíz százalék plusz volt. Azért, az fényévekkel gyengébb teljesítmény volt a lehetőségekhez képest, a mai szanál is.

Bárcsak akkor fele akkora lett volna a különbség, mint lett végül, vagy csaka annyi mint ma, akkor az átlag húszezer nettóval többet kereshetne.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 09:53:58

@Vinnie Jones:
Hol voltak az észérvek? Sehol nem kaptunk választ a lényegre, hogy miért is kellene állami pénzből stadiont építeni, mert az nem érv, hogy mióta nem épült.

sárkányfő 2013.02.14. 09:55:04

@Kotkodus:
Hasonlókat gondolok én is. Amikor a fideszes táborból egy ekkora óriás bunkó lejártja őket, az ember azt hinné, a többi fideszes csak nem ekkora nagy tahó, egy kicsit restellni fogják hogy egy gyökér így lejáratta őket.
Hát, erről szó sincs :) Eljött, a büszke, melldöngető tahók ideje, akik kifejezetten hencegnek ezzel a stílussal és tartalommal.

Nem volt sok illúzióm ezekkel kapcsolatban, de be kell látnom, tévedtem, a züllésük sokkal mélyebb és gyorsabb mint számítottam. Most sem nagy öröm ez az ország, de napról napra szarabb, már a legprosztóbbak kezdik meghatározni a szellemi és hangvételbeli szintet.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 09:55:05

@Peterpapo:
Nem jobbos mentalitás, ma szélsőbalos kormányunk van, csak szeretik jobbosnak hazudni magukat.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 09:57:28

@Vinnie Jones:
Csak nem egy másik kidobóemberhez van szerencsénk?

nincs_nick 2013.02.14. 09:58:41

@d.hardman: Olvasd el a törvényt és Sárkányfő leírását, megáll a terrorcselekmény/állam ellenes bűncselekmény. Vagy minek neveznéd Sárkányfő definícióját a köztévé elfoglalására, miközben tömeges gyilkosságot terveznek? Én ezt terrorcselekménynek/állam ellenes bűncselekménynek nevezném. Az más kérdés, hogy én ezt ott nem láttam, de ő igen. Btw, ott a jegyzet, nézz már rá, benne vannak a linkek a trv-ekre...

@sárkányfő: Én nem láttam tömeg gyilkossági kísérletet, simán gyülekezési joggal élőket, akiknek teli volt az a bizonyos és emiatt agresszívan léptek fel. "Nyugaton" hetente van ilyen kb. És volt ott néhány szerencsétlen vidékről berendelt rendőrt, akit felkészületlenül bedobtak közéjük, hogy legyen mire hivatkozni később. Mivel az én itt nem láttam "terrorcselekményt", nyilván nem teszek feljelentést. Te viszont láttál, hiszen leírtad. Újra kérdezem: mire vársz a feljelentéssel? Azt tőlem függetlenül is megteheted, nem kell rá várnod. Akár még egy blogot is indíthatsz róla.:D

esefe 2013.02.14. 09:59:13

@Hominidae:Nem te kezdted kisokos, a mások minősítését, most meg máson kéred számon, hogy visszaszólt? Hihetetlen. Úgy kezdődött, hogy visszaütött, mi?

Én magyarázzam el neked, mit jelentenek egymás mellett azok a szavak magyarul, amiket leírtál? Nem tudod? Szánalmas.

Na, ennyit rólad!

Kotkodus 2013.02.14. 10:00:15

@sárkányfő: sajnos viktorkánál (már egy ideje) valószínűleg elkezdődött a rettegés és a hatalomféltés politikája. ez egy sajátos fázisa a megalomán viselkedésnek.
übü királyunk mára csak olyan emberekben bízik meg, akiket közutálat övez. tudja róluk, hogy egyedül ők nem veszélyesek rá, mert népszerűségük és képességeik okán a király nélkül társadalmi pozíciót, pénzt és presztízst veszítenének. sajnos ez egy általános kontraszelekcióval jár, ami - általában - nem szokott segíteni egy országnak sem...
ilyen az általad is említett matolcsy, de ott van még rózsa, fekete gyuri az mma-ból, a háttérben pedig simicska és még sorolhatnám.
sokáig gondolkodtam, hogy miért toboroz maga köré ilyen beteg embereket a mi viktorkánk és vajon miért tart ki mellettük... hát erre jutottam...

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 10:01:14

@sárkányfő:
Szvsz kb. minden 5. ember az országban van olyan tapló, mint ez az úriember (nem mind Fideszes, nem mind izmos, nem mind fociszurkoló, még csak nem is mind férfi), nekik pedig imponál ez a stílus. De gondolom te is találkoztál már hasonló orkokkal az utcán, boltban, szórakozóhelyen, bárhol. Nos, egy részük nyilván netezik is.

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:01:58

@Hominidae: A Hahasok hetfoi akcioja sokkal, de sokkal eroszakosabb volt, mint ez, hisz azok par szaz fos tomegben pl ket szerencsetlen biztonsagi ort felelmitettek meg munkajuk vegzese kozben, a rendorsegnek nem ellenszegultek pl amikor azok megkertek, hogy ne akadalyozzak a forgalmat, ha a jardan is elfernek. Amig a Hahasokat hetfon a szembenallok (biztonsagi orok, rendorok) segitettek tehetetlensegukkel, addig a fociszurkolokat egyfolytaban provokaltak az idosebb gyokerek a rendezvenyen - ez egyertelmuen kiderul a videon. Ennek ellenere sokkal, de sokkal okosabban es bekesebben(!) kezeltek a helyzetet a foci szurkolok, mint a buta diakok. Ez nem lesz mesz mindig igy! Ez ketsegtelen! Ver is folyhat! De nem tudom elegszer ismetelni, aki szelet vet, vihart arat!

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 10:03:26

@sárkányfő:
Amúgy kb. ugyanaz az eset, mint a Szombathelyen gyerekkel a nyakában fasszopózó úr. Még ott is volt olyan fityiszes, aki védte a helyzetet.

Hominidae 2013.02.14. 10:04:32

@esefe:

Na erre is csak azt tudom mondani, hogy tipikus. Igazából nem tudod megmagyarázni, hogy mi a bajod, csak nem tetszik amit írok erre előadod magad ebben a falusi diszkóparaszt stílusban. :)
Na...tessék... Melyik mondat jön? A tipikus "Megütlek, mert szidtad az anyámat!" ? :D Írjad csak! :)
Ja nem fogod, mert "ennyit rólam". :)
Érvek nélkül én sem tudnék mást írni.

sárkányfő 2013.02.14. 10:05:29

@esefe:
Nem egészen értem mit beszélsz, a bolsik most vannak hatalmon, és csinálják is amit a bolsik szoktak, államosítanak, hatósági árat vezetnek be, lerohanják és elfoglalják a független intézményeket, védik a III/III-as spicliket.

Ami a gazdaságot illeti, Bajnai egy durva világválság után 1,5_os növekedéssel adta át a kormányrudat, most a világválság sehol, legfeljebb pár szar déli állam balfaszkodik, de válság nélkül is sikerült összehozni a recessziót. Azaz Matolcsy elkúrta a bajnai által növekedős pályán átadott gazdaságot.

A korábbi évek hidegen hagynak, talán nem kellett volna szétverni a gazdaságot a 100 napos programokkal, amiket ugyebár a fidesz is megszavazott és fedezetlen terhekkel csapta agyon a a gazdaságot, ja meg nem kellett volna a populizmus csúcsát jelentő népszavazással megakadályozni az egészségügyi reformot. Tudod Gyurcsány minden szarsága ellenére legalább megpróbált valamit tenni. De gondolom a következő 20 évben is a fidesz posztban látható huligánjai fognak szétverni mindent ami nem tetszik nekik.

Ja, és tudod mekkora növekedést ígért Matolcsy? 7%-ot. (Meg tündérmesét) Belinkeljem? Ehhez képes lett -1,7% (előzetesen becsülve, a vége még rosszabb lesz). A különbség 8,7%.

És az átlagról ne beszélj kérek, a gazdagok gazdagodnak, de a mostani kormány durván megvágta a szegények keresetét, levitte a közmunkások bérét, ÁFA-t emelt, konkrétan szegények elleni hadjáratot csinálnak, hogy a saját stílusokban fogalmazzak.

esefe 2013.02.14. 10:07:27

@Zabaalint: A bolsik meg konzervítavak. Persze. Feleseleges ezzel az ócska dumával jönni, mert ezzel nem nyertek. Módosítani kéne az irányon, mert rossz végén fogtátok meg a kormányváltást!:))

R.T. Flakfizer 2013.02.14. 10:07:55

a frissen végzett diplomások, meg a nem frissen végzettek eligazolnak egy másik ligába. mint a futballisták. vagy hogy kell ezeknek a pöcsöknek ezt elmagyarázni?
;)

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
+1

ennek a faszinak nagyon bejöhetett az élet! rá van írva a arcára.
az mti-s csávóra meg nincsenek szavak! :D már a futballhuligánok is tényezők lettek! áááá!

angyalföldi partizán 2013.02.14. 10:08:34

@sárkányfő: pedig én aggódóm érted,elvtárs.kezdesz idegileg teljesen szétmenni.szükség van rád,kellesz a Pártnak.légy szíves szedd össze magad,nélküled nem tudjuk a burzsujokat megbuktatni.

sárkányfő 2013.02.14. 10:08:37

@nincs_nick:
Nem láttad? Csak vak vagy, te szegény? Nem láttad a záporesőként zuhogó macskaköveket amikkel a rendőröket dobálták? nem láttad a molotov koktélokat, amiket szintén a rendőrök felé dobáltak (meg mindenfelé)? És főleg nem láttad a lángoló MTV-t?

Nem láttad... ez ám a vastagbőr csúcsa... képes vagy leírni hogy nem láttad amit mindenki látott az összes tévében... azt hiszem a posztbeli tahót is sikerült felülmúlnod gátlástalanságban.

Hominidae 2013.02.14. 10:10:29

@Vinnie Jones:

Hmmm...ebben viszont igazad lehet...bár azért megnézném, hogy ha egy ilyen hahás 20 éves kölök 20 másikkal bemenne egy akármilyen hasonló összejövetelre, elvenné a mikrofont, kiosztaná a jelenlévőket majd torokelvágással fenyegetőzne, akkor mit szólna a tisztelt publikum. :) De persze ebben ott van a "HA".
Az én személyes tapasztalatom az, hogy egy ultrás focidrukker akkor is tör és zúz és pusztít, ha jó kedve van, meg akkor is, ha nincs. A diákokról nincs ilyen tapasztalatom. Bár 20 évesen még túl fiatalok bármihez is.

Ezt meg ne szajkózd szerintem hogy vér fog folyni, mert tényleg az lesz. :) Kell az neked? Nem...Nekem sem. Ismételgesd, hogy "béke van, nyugalom...és beveszem az antidepresszánsokat". :)

sárkányfő 2013.02.14. 10:12:33

@angyalföldi partizán:
Ugyanazon a nikkeden szólj hozzám amelyikkel előbb is írtál, mert ha összekevered a nikkjeidet nem tudom követni milyen előzményre utalsz.
Amúgy összesen hány nikken szórod az okosságaidat?

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:12:45

@Zabaalint: 1.Azert kell stadionokat epiteni, mert egy megye 2-es meccsen tobben szorakoznak, mint voltak hetfon a Hahas hoborgesen. 2. Azert kell stadiont epiteni, mert egy megye 2-es csapatban kb 100 rendszeresen sportolo, egeszseges eletmodot elo ember van! Ugy nem kell arrol papolnom, hogy az egeszseg megtartasa fontosabb es olcsobb, mint a kezelese?! 3. A kivaltsagos fradi allami zrt stadionepiteset NEM tamogatom, mert legalabb 25 milliard forintot fog felemeszteni, de ennek a 25 milliardnak az elosztasat egyenloen(!) a magyar fociban tamogatom! 4. A stadionokat 20 evvel ezelott fel kellet volna epiteni az nb1 es nb2-es csapatok szamara. Ez a lemaradas negativ eredmenye, hogy jelenleg harmadannyi igazolt jatekos (es egeszseges eletmodot elo) van Magyarorszagon, mint 23 eve. 4. Amikor az elvonasokkal kapcsolatban a buta Hahasok a stadionokkal peldaloznak pont ezert esszerutlen 5. Annyi mindent fizet felesleges az allam, lenne mibol elvonni, ami eleg lenne a sportra es az oktatasra. Aki egymas fole-ala helyezi a sportot/focit es az oktatast es nem egymas melle, azoknak a szellemi szinvonala nyugodtan megkerdojelezheto!

esefe 2013.02.14. 10:13:16

@sárkányfő:

"Nem egészen értem mit beszélsz, a bolsik most vannak hatalmon......"

Persze. El van baszva ez. Mert ha igaz, akkor a balosok rájuk szavaznak, hiszen ők a balosok mondták a volt bolsi párttagok is (ezerrel minden nap az összes lehetséges helyen), a jobbosok is, mert hát jobbosok, hiszen annak a pártszövetségnek a tagjai.

Okos taktika, ostobáknak. Gratulálok!:))

Tényleg csak ennyire futja? Nem csoda, hogy nem akar vissza benneteket a polgár.

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:13:55

@Zabaalint: Nem, Nem kidobo vagyok. Maskepp MUKODTETTEM a gazdasagot...

sárkányfő 2013.02.14. 10:15:53

@Zabaalint: Sajnos könnyen lehet hogy igazad van :(

@Kotkodus: vegytiszta hatalom-politika, amely minden más szempontot elsöpör.

Az örök ellenség-keresés és ellenség-kreálás is ugyanezért van, réges régi tömegmanipulációs technika ez is, amíg az ellenséggel foglalkoznak addig mindent el lehet kúrni, meg lopni, még az is belső árulónak számít aki csak rákérdez.

Kotkodus 2013.02.14. 10:17:45

@Peterpapo: igen, nem kell freudnak lenni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy az ilyen viselkedés mögött kevés önbecsülés, sok frusztráció és rossz neveltetés áll. többnyire alkoholista, gyereket verő szülők, alacsony szociális rang, megélhetési gondok, stb...
alapvetően sajnálom őket és én akár államilag is kész lennék fejleszteni szerény képességeiket, azonban véleményt formálni a felsőoktatásról - nekik - sem joguk, sem rálátásuk nincsen. ha úgy érzik, hogy van, akkor ott valami nagyon nagy szar van a palacsintában.
valószínűleg az zavarja őket a legjobban, hogy tudják, hogy - ha képességeik vagy elszántságuk átlagosnál magasabb szintű lenne - ők is eljuthattak volna az (akkor még) ingyenes felsőoktatásba és most nem ők szervíroznák a kávét, hanem nekik szervíroznák azt...
persze bármelyik elmehetne ma is tanulni, de nyilván úgy érzik, hogy sem képességeik sem elszántságuk nem üti meg a felsőoktatás szintjét... alapvetően nagyon szar lehet az ő életüket élni... :(

Szelid sunmalac 2013.02.14. 10:18:00

Ezek azok a baranylelkuletu honpolgarok, akik bekesen szoktak taborozni valahol, mikozben a konstruktiv vitara varnak, es aztan jol megtamadjak oket azok a mocskos rendfenntartok, mint 2006-ben?

Hominidae 2013.02.14. 10:18:28

@sárkányfő:

Ere írtam azt, hogy lám itt szapulja egymást a "két tábor", miközben szívni mindenki pont ugyanúgy szív.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 10:19:08

@esefe:
Nem tudom miért beszélsz rólam többesszámban, de én nem indulok 2014-ben sem a választáson.

@Vinnie Jones:
Ja, hogy strici vagy. Bocs, hogy ennyire lealacsonyítottalak kidobóvá.

Hominidae 2013.02.14. 10:19:43

@Kotkodus:

No szebben eddig még ezt nem fogalmazta meg senki.

sárkányfő 2013.02.14. 10:20:17

@esefe:
A logikád kissé zavaros, de abban következetes, hogy a tényeket, az érveimet figyelmen kívül hagyja, szóval tessék, én érveltem is, ezeket kéne cáfolni, de inkább meg se próbáld mert a tényeket nem lehet cáfolni bárhogy szeretnéd:

"csinálják is amit a bolsik szoktak, államosítanak, hatósági árat vezetnek be, lerohanják és elfoglalják a független intézményeket, védik a III/III-as spicliket."

Ja és még egy a sok zavaros gondolatodból: "benneteket" Tudom rosszak az érzékelőid, de akkor most külön felhívom a figyelmed, hogy egy darab emberrel beszélgetsz, nem többel. Te talán tagja vagy valami csapatnak és magadból kiindulva azt hiszed mások is vagy nem tudom, mindegy is, remélem a sok félreértésből legalább ezt az egyet sikerült tisztázni.

indapass90210 2013.02.14. 10:21:25

@wmiki: Szia Miki! Milyen idő van Tapolcán?

Hominidae 2013.02.14. 10:21:59

@fender2000:

Jaja... ehhez képest mondjuk kiakadt kissé, de nagyjából ennyiben hagyta... Miközben szerintem a 20 éves kölök erősebb fizikumú, mint az ultra drukker. :)

sudribunkó 2013.02.14. 10:26:55

Azt kéne végre belátni hogy semmire sincs pénz. Se stadionra, se ingyenes felsőoktatásra. Ami persze valójában nem ingyenes, csak nem a diák fizet érte, hanem én, az adóforintjaimmal. Teljesen normális hogy a diákok sírnak ha fizetniük kell, meg a az is ha a focihuligán hőbörög ha nem kap szép új stadiont. Ha a kettő között kell választani egyébként a stadionra szavazok. annak legalább van valami látszata.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2013.02.14. 10:27:03

@esefe: Adót fizet a DVCS? Közismert, hogy arrafelé feleakkora fizetésre sincs bejelentve a bajnokcsapat, mint Fehérváron...

Zolc104416 (törölt) 2013.02.14. 10:28:29

@sárkányfő: Azért ez vér demagóg és pofátlan amit ide leírsz, 2010ben 1,3 volt a gdp növekedés 2009-ben -6,8. És ezt pozitívumnak és Bajani eredményének beállítani. Hát azért vastag a bőr a képeden.
2010-ben
Szlovákiában: 4.4
Csehországban: 2,5
Lengyelországban meg: 3,9 volt a GDP növekedés.

Amit te itt teljesítménynek írsz le az a régió legrosszabb teljesítménye. Ráadásul mi pluszzban felvettünk egy halom IMF hitelt míg a felsorolt országok nem...

"most a világválság sehol, legfeljebb pár szar déli állam balfaszkodik, "

ez pedig egyszerűen pofátlan hazugság: cseheknél -1,5% a várható visszaesés, lengyeleknél 4,3ról 2,4-re esik vissza a növekedés, szlovákiában pedig 2,6-ra.

Igen tudom hogy ez növekedés, de ha a régióban MINDENHOL kisebb 1-2%al a GDP növekedés 2012 mint 2011-ben akkor vér demagóg dolog ezért csak is matolcsyt hibáztatni, eleve hátrábbról indultunk még jó hogy hátrább esünk vissza (főleg azok után hogy ugyan ilyen szintű szar teljesítményért előtte meg Bajnait dicséred).

Tudom most Bajnai a legjobb lehetőség a fidesz leváltására de azért ilyen szintű pofátlan hazudozás a cél érdekében, csak azt bizonyítja hogy az MSZPsek még mindig ott tartanak mint 2010ben.
A számok alapján bárki láthatja hogy Bajnai és Oszkó teljesítménye ugyanannyira kritikán aluli mint Viktoré és Matolcsyé, a diagramokból ez derül ki, különbség nincs, bármennyire kapálozól..

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:33:01

@Hominidae: Azt nem lattam es mas sem lathatta, hogy elvette volna a mikrofont, hisz akkor valoszinuleg forrtak volna az indulatok. A video alapjan egyertelmu, hogy szot kert, amit meg is kapott a mikrofonnal egyutt. Nem hiszem, hogy ilyen demokratikusan ment a 250-300 fos Hahas vs 2 biztonsagi or kuzdelme az ELTE-n. Torokelvagas???
Akkor ugy tunik hetfon az "ultras focidrukkernek" sem rossz, sem jo kedve nem volt... ezert is irtam fentebb, hogy kimert es meltosagteljes volt a viselkeduk osszehasonliva a Hahasokeval.
Ha(!) ver fog folyni az nem azert lesz, mert en azt szajkozom(sic!) hanem, mert minden akciot reakcio kovet. Gondolj bele, ezek a csalados emberek azt latjak minden nap, hogy minden szart fizetniuk kell, kulonben allam bacsi szopatja es bunteti oket - amihez allam bacsi eleg eros. Viszont az, hogy a szelsobal folyamatos provokacioja az utcara vitt politikaval szemben meg toketlenul aszisztal - ehhez meg nem eleg eros az allam. Ez sokakat frusztral - valjuk be van alapja, igy azok miutan nem hisznek az allamban, mint rendfenntarto, a sajat kezukbe veszik az igazsagszolgaltatast - teljes joggal... ebbol ne folyna ver? Fog! Tok egyszeru keplet...

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 10:34:27

@Vinnie Jones:
1. Az, hogy nem ér rá mindenki tüntetni, nem jelent semmit, én is egyetértek a hahások céljaival, pedig nem vagyok már egyetemista és a hahás gyerek amúgy sem szimpatikus nekem a videón. Ugyanakkor a kormány nem felsőoktatási reformon, hanem a felsőoktatás leépítésén dolgozik, és így aki ez ellen tiltakozik, azzal egyetértek.

2. A tömegsport támogatásra évről évre kisebb, miközben a kormány az élsportot, azon belül a kiemelt csapatsportokat erőlteti. Másrészt mivel lesz jobb a megye 2-es amatőröknek, ha az NB1-es csapat szurkolóinak lesz stadion?

3. Leszarom hogy osztják el. A stadion a nézők céljait szolgálja, nem a sportot magát, és jó esetben komoly bevételt hoz, ezért támogassa a versenyszféra.

4. Nem, az igazolt játékosok száma azért csökkent, mert a kis falusi csapatokból negyed annyi van, mint volt.

4. (2 4-es pontod volt) Pont hogy ésszerű.

5. Nem a sportot, a profi sportot. Óriási különbség!

Hominidae 2013.02.14. 10:35:40

@sudribunkó:

Konkrétan mi a látszata?

A magyar foci sehol nincs.. sőt lassan már egyik sport sem.
Az orvosaink meg mindenhol jónak számítanak. Mondjuk pl.
Sajnos igazából abban sincs igazad, hogy nincs pénz semmire. Bár ez a látszat, a valóságban csak elég néha a híreket olvasni... 12 milliárd ment legutóbb valami akármi kommunikációs izére, amit 5 fira (köztük becsődölt, meg NAV által vizsgált) cég tett zsebre? Van pénz, csak nem oda megy ahova kellene. Kellene menjen a sportba, igen...meg a közoktatásba, igen, meg az egészségügybe...
Én is megértem valahol a drukkereket...Nekik a sport fontos, a diákoknak meg a suli...Nekem meg mindkettő, meg még azon kívül más dolgok is.
Nem kérdés, hogy át kell alakítani a felsőoktatást, de nem így. Nem kérdés, hogy kell a sportba pénz, de nem így.... és még sorolhatnám. Személy szerint egyelőre nem érint az, hogy mennyire fizetős a felsőoktatás. De azt azért belátom, hogy ha teljesen az, akkor az amúgy tehetséges, de csóró gyerekek mehetnek majd kubikolni a gazdag, meg ostoba gyerekek meg ott hesszölnek majd az egyetemeken.
Szép is lesz,ha azok fogják irányítani az országot...

Szelid sunmalac 2013.02.14. 10:35:40

@Zolc104416: Hm...igen. Meg a nemzetkozi penzugyi es gazdasagi szakemberek is mind rosszul tudjak, akik elhivjak oket az egyetemeikre eloadasokat tartani...Az a sok hulye meg jon veled szembe az autopalyan! A barmok...

Netuddki. 2013.02.14. 10:36:16

Aha, szóval ezért kell pár stadion. Ha valaki tüntetne az orbánék ellen akkor cserébe kivezénylik ellenük a focidrukkereket? A rendőrség meg tétlenül nézi?

Amúgy a futball egy qrva nagy üzlet. Miért nem építenek maguknak stadiont akik benne vannak ebben az üzletben? Mellesleg semmi köze a stadionépítésnek a felsőoktatáshoz. Márcsak azért se mert a stadionokra költött közpénz gyakorlatilag kidobott pénz, míg a felsőoktatásra költött nem az...

esefe 2013.02.14. 10:37:47

@Étteremkritikus: Valamennyit biztos fizet (a kiskondás állította a diákoknak), de, hogy százmilliókkal , ha nem milliárddal) többet kap a közpénzből, mint amennyit od a befizet az biztos. (Gondolom a DVSC-re gondoltál.) Ez egyébkét a Videotonra is igaz. Pár csapat van aki nem döntően közpénzen él, mint a Pécs, a Honvéd, az Újpest. Ezek az önkormányzattól sem kapnak, vagy csak pártízmillert utánpótlásképzésre, ami rendben is van, hisze a helyi gyerekenek nyújtanak sportolási lehetőséget.

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:38:00

@Zabaalint: Strici sem vagyok! :) Bar hallottam egyszer a szado-mazoban utazo roma baratomtol, hogy az anyaddal sikerult megegyeznie. Tudod, akkor kaptad az egeret a gepedhez! Varjal csak, harom a magyar igazsag, kitalalom mi lesz a 3. munkakorom az egybites agyadban: hot dog arus!!!...:D nem! az sem vagyok!...:D

Kotkodus 2013.02.14. 10:40:37

@Zolc104416: és kiszámoltad, hogy mennyi a különbség -6,8 és +1,3 között?
és kinek a gazdaságpolitikája érvényesült 2009 közepe és 2010 közepe között?
és hogyan is alakult a gdp amióta eltolcsy irányítja a gazdpolt (pedig ő is felvett egy elég nagy hitelt a későbbi magyar nyugdíjasoktól)...

de ha már tényekről és összehasonlításról van szó, akkor itt egy gyűjtemény (pszáf 2012/04)…
www.pszaf.hu/data/cms2352358/kockazati_jelentes_2012_I_mellekletek.pdf

lássuk hát átfogóan azokat a sokat szidott eredményeket, amelyeket bajnai kormánya ért el (2009/04-2010/05). nyilván inkább érdemes a 2009/10 és 2010/10 közötti időszakot, majd az azt követőt összehasonlítani…
szóval: bizalmi index/fogyasztás (m9), gdp (m10), ipari termelés (m15), export/import (m16), magánszektor foglalkoztatási létszám (m24) mind, mind komoly szinten javultak bajnai munkájának köszönhetően, majd stagnálásba kezdtek és mára mind esik. mindezt úgy, hogy bajnai alatt nem nőtt számottevően az államháztartás adóssága (m11). lehet azt mondani, hogy itt meg amott a világon nem működött az imf hitel, azonban ezekre az eredményekre én azt mondom, hogy meggyőzőek.
ezzel szemben a fidesz kormány egyetlen bravúrját az m11 és 12es ábrák mutatják: a manyup lenyúlása révén a háztartások pénzügyi megtakarításait átjátszották az államháztartásnak, amelynek egyenlege javult egyet (-4ről 6%ra), majd idén büszkén jelentjük, hogy stabilizálódott -2,7%on. hát gratulálok t. kormányunknak a bravúrhoz!

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.14. 10:41:30

@kovi1970: "Miért nem építenek maguknak stadiont akik benne vannak ebben az üzletben?" - a győri eto épített. van hozzá a telken bevásárló-központ és szálloda. így megéri. a debrecen viszont csókos csapat, nekik épít a fidesz. a diósgyőrnek meg nem épít és a kispestnek se (utóbbi szintén magántőkéből rakta rendbe a stadionját).

nem baj, amennyi szurkolót megnyernek maguknak, annyit el is veszítenek, szombathelytől miskolcig ez sokaknak fáj, ellenük szavaznak majd remélem. és persze debrecennel semmit nem nyernek, az amúgy is fideszes fellegvár volt.

esefe 2013.02.14. 10:42:05

@kovi1970:Az Fidesz még annak sem adja oda a stadiont, akié a boslik előtt 1950-ig volt és államosították, hiába mondja a tulajdonos, hogy megveszi (nem ingyen kéri, bár államosítani ingyen államosították) és fejleszti. Inkább nem. Inkább elkérik az üzemeltetés költségét a csapattól, nem fejlesztenek és uralkodnak. De minek? Mi értelme van ennek?

esefe 2013.02.14. 10:43:46

@balage_81 reloaded: Azért a foci miatt ép ember nem szavaz senkire és nem szavaz senki ellen.

Hominidae 2013.02.14. 10:44:05

Ehhe: "Most már hivatalos, hogy a tündérmese helyett tavaly csúnya recesszióba zsugorodott a gazdaság.
A visszaesés 1,7 százalékos, az utolsó negyedévben 2,7 százalékos volt. A forint gyengül a hírre."

angyalföldi partizán 2013.02.14. 10:45:43

@sárkányfő: kiváncsivá tettél.milyen nickekre gondolsz?

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 10:46:13

@Vinnie Jones:
Akkor már csak egy tippem maradt:
politikus.

Ahhoz talán elegendő az intelligenciád...

Hominidae 2013.02.14. 10:46:58

Ehhe: "Egy év alatt 468 milliárddal nőtt az államadósság, csak egyszer volt magasabb, mint január végén."

csak egy néző 2013.02.14. 10:49:56

"Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen." FIDESZ nyilatkozat.

Hajdú Peter 2013.02.14. 10:50:18

Tenyleg jo volna, ha valaki nagyon pofan verne ezeket a mocskos TOLVAJ diakokat, akik az adofizetok penzet szeretnek ellopni.
Azt akarjak kizsarolni a kormanytol, hogy emelje az adokat, azert, hogy utanna ezek a kis gecik 10 evekig drogozhasanak, pialhasanak az emberek penzen, milelott elmennek kulfoldre ebbol altaluk szemetdombnak tartott helyrol.

2013.02.14. 10:51:29

@esefe: egy drukker, plane egy ultra, miota ep ember? es ok is vannak egy paran, hala a jo egnek...

esefe 2013.02.14. 10:52:24

@Hominidae:Ha nem érted mi miért van, minek írsz? Ha februárban sok visszafizetés van, és erre januárban hitelt vesznek fel, akkor nő. Majd februárban csökken. Okoska.

Na, mostmár valóban annyit rólad, mert ez nagyon primitív. Remélem azért a szakmunkásképzőt legalább elvégezted, ha már közgazdászkodni próbálsz!:))

(Figyelem, ez mindig igaz. Csak ha valaki nem lenne képes egyszerű analógiás gondolkodásra.)

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:52:35

@Zabaalint: 1. Senki, meg a "foci hooligan" sem akarja, hogy leepuljon az oktatas. Ok is, en is es sokan masok azt mondjak, hogy a rossz tanulok ezreinek nem jar allami tamogatas arra, hogy ertektelen diplomat szerezzenek. Hisz mi ertelme van kb 10 millio forintert kikepezni egy jogaszt, hogy azutan teruleti kepviselo legyen egy multinak, hisz ez a munkakor minden normalis orszagban kozepszintu vegzettseghez(gimi) meg 3-7 napos kepzeshez kotott... A diploma elertektelenedett az elmult evekben, vissza kell szerezni a rangjat! Ez meg valtozast hoz magaval aminek vesztesei a rossz tanulok, nyertesei a minosegi oktatasban reszesulo tehetseges es tanulnivagyo diakok ES a tarsadalom! 2. Hosokre mindig szukseg van! London pl ezert rendezte meg az olimpiat, hogy a kovetkezo generacio motivalva legyen, hogy nem csak a focistak tudnak kitorni a nyomorbol vagy csak az almaik korlatjabol 3. Stadionok nelkul nem jon be a versenyszfera, ha nincs megfelelo letesitmeny, akkor nem lett volna pl Queen koncert, hanem maradt volna Bibi meg Bubu a ket szintijevel a kocsma sarkaban. 4. A falusi csapatok azok, mindd allnak, hisz az egyetlen egy, osznepi es allando kozossegi szorakozas. A nagyobb telepuleseken szuntek meg csapatok, pl azert, hogy lakoparkot, bevasarlo centrumot epitsenek a palyak helyen 5. A sportot es az oktatast nem egymas fele/ala, hanem egymas melle kell helyezni, ez esszeru! 6. Mindkettot

sárkányfő 2013.02.14. 10:54:16

@Zolc104416:

Te ne hazudozzál és ne hasonlítsd össze az almát a körtével. Soha sehol nem állítottam be a világválságkor bekövetkezett nagy összeomlást valamiféle érdemnek vagy eredménynek, bár sok fideszes már attól is ki van bukva hogy ha csak szóba merem hozni a világválságot.

""most a világválság sehol, legfeljebb pár szar déli állam balfaszkodik, "

ez pedig egyszerűen pofátlan hazugság: cseheknél -1,5% a várható visszaesés, lengyeleknél 4,3ról 2,4-re esik vissza a növekedés, szlovákiában pedig 2,6-ra."

Az neked válság, hogy a lengyelek "csak 2,4-gyel növekednek??? és még te vádolsz engem hazugsággal? Észnél vagy? A csehek valóban elkúrták, bár az európai súlyuk hozzánk hasonlóan kicsi, nem az ő recessziójuk húz vissza minket. A többi állam meg növekedett a délieket leszámítva. Nincs összeurópai válság, pláne nem világválság, ezt kitalálni hazugság.
És igenis Matocsyt hibáztatom a gazdasági ámokfutásért, és megdöbbent, hogy van még aki képes ezt a hülyét védeni... Matolcsy kapott egy növekedő gazdaságot, 2/3-ot, azt csinálhatott amit akart. Ő hozta össze, és nem Bajnaiék a bóvlit, Ő hozta össze azt, hogy ma történelmi(!!) mélységben van a beruházások szintje, már kisebb a tőkeebáramlás mint az amortizáció, azaz pusztul le a gazdasági infrastruktúra, nem csak a teljesítmény csökken, de rohad is szét az egész, az nem relatív mérce, amit ki tudsz ügyeskedni, az abszolút rekord, hogy egyéb negatív számokat ne is írjak le.

És Te magad írtad: 2010-ben Szlovákiában: 4,4% volt a GDP növekedés, amikor nálunk 1,3%.
Mennyi a különbség?: 3,1%.

És hogy volt tavaly?
Szlovákia: +2,5%
Magyarország: -1,7%

Mennyi a különbség?: 4,2%

Ha tehát neked Szlovákia a mérce, akkor tényszerűen rosszabb a Matolcsy-kabinet mint a Bajnai-Oszkó. Saját csapdába estél, cimbora, nagyon sajnálom.
És akkor még nem számoltunk a két kormány lehetőségei közötti óriási különbséggel! nem számoltunk azzal a 3 billióval, amit lenyúlt a fidesz, azzal, hogy sose látott erővel, egyedül 2/3-dal kormányoznak. Ezzel, meg a elnyúlt 3 billióval (ez a GDP több mint 10%-a!!!) már rég repülőrajtot kellett volna venniük. Sokkal jobb és több lehetőségük van-volt mint Bajnainak volt. És ehelyett mi van...

Kotkodus 2013.02.14. 10:55:00

@Vinnie Jones: érdekesen alakul a haha háttere... egyikőtök azt állítja, hogy az usából pénzelik őket, te meg azt, hogy szélsőbal irányítja őket...

nem véletlenül az usa szélsőbal? :)

vagy már megint az egész világ összefogott az eu gdp-jének 1%-át sem kitermelő ország ellen, mert megijedtek eltolcsytól? :))) ugye ez történt? ugye befostak tőlünk?

1. bónusz kérdés: az általad említett szélsőbalba beletartoznak-e vajon azok az ügynökök és pártállami vezető múltú káderek, akik ma a fidesz padsorait koptatják, vagy ők már megtért (értsd: jó) komcsik?
2. bónusz kérdés: miért nem számol le a fidesz a pártállami múlttal a 2/3 birtokában?
3. bónusz kérdés: viktorka a parlamentben (a munkahelyvédelmi program bejelentésekor) azt mondta mesterházynak (aki bizottságot javasolt a források szétosztására), hogy bizottságot az hoz létre, aki nem akar semmit sem tenni.
most jön a kérdés, jól figyelj: vajon mi a célja annak, aki a megígért bizottságot sem hozza létre?

persze megszoktam, hogy nem válaszoltok a kérdéseimre...

esefe 2013.02.14. 10:55:23

@Whave: Mennyi ultra lehet az országban? Tízezer? Húsznál biztos nincs több. Ennek egy része örül, a másik nem. Mit veszt ezzel a fidesz? Kivan ez számolva, biztos.

2013.02.14. 10:57:42

@esefe: es megis, a "fuggetlen" (Angyan ota tudjuk, mennyire) MTI meg nem hozza le az esemenyt. Szoval valami erdekeltseg csak van...

sárkányfő 2013.02.14. 10:57:47

@angyalföldi partizán:
Én tudjam a te nikkedet? Te kezdted az előbb ezzel: "pedig én". Ez a megfogalmazás és amit utána írtál arra utal, hogy valamiféle vitában továbbra is kitartasz a véleményed mellett, ami biztos nagyszerű vélemény, de ezzel a nikkeddel én korábban nem vitatkoztam, ellenben az a kommentem, amire reagáltál, abban három másik niknek is válaszoltam, és gőzöm sincs hogy a háromból melyik vagy mely álláspontját viszed tovább. Ha esetleg egy vitát egy nikken folytatnál le, akkor tudnálak követni...

Vinnie Jones 2013.02.14. 10:59:48

@Hominidae: A magyar foci (valogatott)a sanyaru feltetelek ellenere, kb az elso 20%ban van a FIFA rangsora alapjan. Nem sok mindenben vagyunk a top 20%ban a fociban igen. Ugye az egyetemi listak 500-as mezonyeben jo ha 3-4 bekerul, ami nagyon siralmas eredmeny ezert athato reformokra van szukseg! Abban igazad van es orulok, hogy valakinek leeset, MINDDKETTO fontos! Nem hiszem, hogy egy tehetseges, jo tanulo kikerul az oktatasi rendszerbol, mert nincs penze. Inkabb arrol van szo, hogy a szinvonal emelkedesevel a gazdag de buta tarsadalmi elit kolkei nem lesznek kepesek kijarni 10 ev alatt sem a sulit... na ezek majomkodnak, most az utcakon, a tehetsegtelen, gyenge kepessegu, buta, IPhone, IMac-es elkenyeztetett benasagok! O nekik - nagyon helyesen van felni valojuk ettol a reformtol!

Stohl András 2013.02.14. 11:00:14

A foci huligán úrnak, teljesen igaza van és érthető, hogy Ő inkább stadiont akar. Egy foci huligán stadion nélkül olyan, mint kovboj ló nélkül.

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:01:34

@esefe: Az UTE kapta a barbie-t (stadionjukat) az allam bacsitol

sudribunkó 2013.02.14. 11:02:52

Azért remek a diákhitel program, mert senkivel nem fordulhat elő hogy nincs pénze az egyetemre. Ha felelősen gondolkozik, normálisan tanul akkor megfog neki térülni a befektetés. Aki ismer egyetemistákat az tudja hogy ezek egyfolytában ellógnak az órákról, másnaposan mennek vizsgázni és csak a 15. vizsgán mennek át. Perszer ez így van rendjén ha valaki fiatal, de ne az én pénzemen szórakozzon.

mim 2013.02.14. 11:04:32

@csak egy néző: ez ugye csak kitalált? mert kb bevonták ezzel a politikába a kormánypárt oldalán. meg egy kis pénzt is koldulnak, de az normális.
tényleg igazi?

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:05:13

@Vinnie Jones:
1. Akkor a megoldás nem elvonni, de csökkenteni a keretszámokat, hogy 1 főre több jusson, ezáltal színvonalasabb legyen az oktatás. Ez történik vajon?

2. Semmit nem érnek a hősök, amíg tömegsportra nincsen pénz. Mesélhetnék Nyugat-Európában olyan országokról, pl. Belgium ilyen, ahol egy olimpiai aranyérmet nem szednek össze egy átlagos olimpián, de amúgy a lakosság 90%-a sportol.

3. Miért, stadionokkal talán bejön? A legtöbb stadion így is veszteséges az országban.

4. Ez nem igaz, rengeteg megszűnt közülük. Nyilván ennek a falvak kihalása is az oka.

5. Így van, ez ésszerű. De csak a tömegsportot, mert az élsport az a kategória, mint a művészképzés, ami kis réteget érint.

6. Jelenleg a tömegsport leépítése folyik. Ja, és nem csak a foci a sport...

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:06:22

@Kotkodus: A szelsobal a vilagban soha nem volt olyan eros, mint napjainkban! Az EU elnoke a '60-as '70-es evekben szelsobalos anarchista volt. Uruguay jelenlegi elnoke tobb tucat embert olt meg pokolgepes merenylettel. Obama, ahogy könyveiben is allitja, az apja (szelsobalos felkelo volt) almat valositja meg - olvastal Obamatol konyveket? A magyarorszagi baloldal meg semmit sem vesztett a hatalmabol a "valtast" kovetoen, Sooot! nagyon sokat nyert. A narancs csak egy arnyalata a vorosnek - magyaroszag szegyene, hogy az emberek csak a voros es a narancs kepesek donteni!!!

Kotkodus 2013.02.14. 11:08:39

@sudribunkó: ismerek egy politikust, aki 2008ban azt mondta, hogy a felsőoktatás azért kell, hogy ingyenes legyen, mert a diplomások - életük során - adó formájában visszafizetik az állam befektetését...

ne érts félre, én támogatom, hogy költségtérítéses (tandíjas? melyik a jó szó mostanában?) felsőoktatást. a kétszínűséget és a képmutatást viszont nem!

van tipped ki volt az a politikus?

BGYCS 2013.02.14. 11:10:16

Egyetértek azzal, hogy ha valaki az adófizetők pénzén tanul, akkor elvárható hogy itthon kamatoztassa a tudását. De ezt nagyon nem ilyen módszerekkel lehet elérni. Hatalmas szívességet tettek a drukkerek a ballib oldalnak. Hatalmasat. Igazolták az összes Fidesz ellenes sztereotípiát. Ezek a drága focidrukkerek maximálisan igazolták amiért a diákok tüntetnek. Mi is volt az üzenetük? Nem kell több pénz a felsőoktatásra, illetve kinyírunk benneteket köcsögök. Na ha ettől nem megy el az országból még az is aki eddig maradt volna, akkor senki.

csak egy néző 2013.02.14. 11:11:52

@mim:
Nem kamu ! 1992.szeptemberében adták ki ezt a nyilatkozatot.
Mondjuk anno ez sem bántotta a kényes orrocskájuk. "Azt az unalomig ismert politikai közhelyet pedig hagyjuk is, hogy a rendszerváltás előtt maga Orbán Viktor miniszterelnök is a Soros Alapítvány támogatásával működõ Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, és a Soros Alapítvány ösztöndíjával tanulmányozta az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét.at."

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:12:44

@Vinnie Jones:
"Inkabb arrol van szo, hogy a szinvonal emelkedesevel a gazdag de buta tarsadalmi elit kolkei nem lesznek kepesek kijarni 10 ev alatt sem a sulit... na ezek majomkodnak, most az utcakon, a tehetsegtelen, gyenge kepessegu, buta, IPhone, IMac-es elkenyeztetett benasagok! O nekik - nagyon helyesen van felni valojuk ettol a reformtol! "

Pont nekik nincsen félni valójuk, mert kifizetik a szülők, sőt felveszik a 2%-os támogatott diákhitelt, a szülők meg az arra szánt pénzt 8%-os államkötvényben kamatoztatják.

Az meg vicc, hogy az egyetemek top500-át összeveted a foci top20%-ával. Gondolkodj már ember, mielőtt az almát a körtével veted össze, ha az egyetemek top500-áról beszélsz, akkor lehetne nézni fociban a fejlett világot, vagy ahol legalább 50 éve van foci, és összevetni csak ebben a csoportban a magyar válogatottat.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:13:30

@sudribunkó:
"Aki ismer egyetemistákat az tudja hogy ezek egyfolytában ellógnak az órákról, másnaposan mennek vizsgázni és csak a 15. vizsgán mennek át."

Nyilván te az összes egyetemistát ismered, hogy ezt kijelenthesd.

dukeekud 2013.02.14. 11:14:31

1:26 -nal jot rohogtem ezen a "barmennyire is buzinak nezel ki" duman. Utanna mutatjak a figurat, es tenyleg ugy nez ki, mint valami kis ekenyeztetett buzi. ilyen arcokkal lejaratjak magukat a diakok.

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:15:08

@Zabaalint: 1. Eloszor gazolni kell, mielott szantunk es vetunk 2.Nem tudom mi van Belgiumban, majd megkerdezem a belga ismeroseimet ez ugyben. Ahhoz, hogy valaki fusson pl mi penz kell? 3.A staionokkal bejon. de azokat rendesen kell managerni, azt tudtad, hogy a Webley-ben (stadion + csarnok) 6000(!!) dolgoznak, a csarnokban van heti 5(!) rendezveny a stadionban minimum 75 evente... 4. Akkor ott nagyobb baj is volt mint a foci... 5. Az olimpai sportolokat messze nagyobb osszegel tamogatja az allam /fo, mint a focistakat...

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 11:17:52

@Vinnie Jones: " a nemzet lelkiismeretevel: a futball szurkoloval"
Te komolyan gondolod, hogy néhány bűnöző jelenti a nemzet becsületét?

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.02.14. 11:18:26

@Peterpapo: Vagy a focistáknak. Akik kitanulnak itt a Puskás Akadémián majd elmennek Mahacskakajának.

Peterpapo 2013.02.14. 11:18:30

@Vinnie Jones:

Szövegértés egyes, leülhetsz! :)

Nem az a vicces, hogy vér folyik majd az utcákon a politizálás miatt, hanem az, hogy másra fogod, mint, aki valójában megteszi. Pontosan, jól mondod, az a hibás, aki szelet vetett (miniduce) és vihart arat. Megajánlok egy hármast, leülhetsz! :)

Kotkodus 2013.02.14. 11:19:31

@Vinnie Jones: most már látom, te barna ingben és fekete uniformisban gondolkodsz... és valószínűleg, még egy focisál is tartozik az "egyenruhádhoz"...

veled is az a baj, hogy - hozzászólásaidat olvasva - látszik, hogy közöd nincs a témához, te a foci oldaláról közelíted meg a kérdést. szidod az egyetemistákat, akik tüntetnek, pedig ők még a régi rendszer szerint fizetnek és szolidaritásból tüntetnek a jövőért (vajon hogy tudom elmagyarázni ennek a szónak a jelentését?)

nincs is ezzel semmi baj, kellenek olyan emberek is, mint te magyarországnak, de a ti képzettségetekkel nem illene beleszólni a felsőoktatás kérdéseibe. és pont abban a rendszerben volt beleszólása a tömegeknek a felsőoktatásba, amelyiket a legjobban ekézel: a kommunizmusban... amikor proletár-diktatúra volt...

szóval, szerintem te ne küzdj a szélsőbal ellen, hanem állj szépen az élére! az a te közeged, csak még nem ismerted fel... legközelebb kérj tanácsot tőlünk a fórumon, segítünk orientálódni (megtalálni az utadat, bocsi)...

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:20:14

@Zabaalint: 1. Arrol van szo, hogy 10 ev megy az eletukbol es nem 4-5, mint most...ettol felnek, nem az anyagi terhektol. Gazdageknak a legnagyobb problemaja a halandosag!!!... 2. A foci eredmenyesseget szamokba ki lehet fejezni szepen es egyertelmuen. Az orszag pl gazdasagi szakembereinek a kepzettseget es sikeresseget vagy sikertelenseget is szepen kilehet fejezni szamokkal. Az elmult evekben a magyar gazdasag lefele zuhan a bena, de diplomas szakembereinknek hala, a foci meg emelkedik, ugy, hogy hazai palyan is ellenseges kozegben el es dolgozik!

Stabilo 2013.02.14. 11:20:37

Érdemes mindent megnézni innen és onnan is. De, az a baj, hogy itt a legtöbb fórumozó politikai alapon mérlegel. Nem is a vita tárgya a lényeg igazán.
Kétségkívül a legjobb dolog amit egy ország tehet, hogy okítja a kis agyakat. Ez a legjobb befektetés, ezért innen pénzt elvonni mindig rossz döntés, az innen ma kivont 1 Ft jövőbeni 2 Ft veszteséget okoz.
De! Olyan gazdasági helyzetben mint amilyenben most van a világ és ezen belül halmozottan kicsiny országunk, átíródik a hosszú távra tervezés mikéntje.
Ma a világban nem 20-30 évre terveznek, hanem 2-3 évre és sokszor ezek is hosszúnak túl merevnek tűnnek már.
Valakik szerint a gazdasági válságban, úgy tudod elkerülni a további recessziót, ha pénzt öntesz a gazdaságba (ezért vesznek fel beruházásra is hitelt az országok, régiók), mert a ma beruházott 1 Ft holnap összességében 2 Ft-ot fog jelenteni a gazdaságban.
Bár ezt a mai Európában úgy mondják, hogy a ma be nem ruházott 1 Ft, egyrészről 1 Ft megtakarítást eredményez az országnak (ami jó), másrészről viszont 2 Ft veszteséget a versenyszférának, hisz ők közvetlenül a haszonhúzói az állami beruházásoknak (ami nagyon rossz)
A Stadion építése szerintem nem jó, mert lehetne inkább meglévő kórházakat újítani, vagy régi helyett újabbat építeni, de azzal, hogy pénzt kell önteni a gazdaságba egyetértek.
Ezt csinálja mindenki, nagyon nem is lehet mást.
A végzett diák sem fog tudni elmenni sehova dolgozni, ha nem lesz munkahely.

sudribunkó 2013.02.14. 11:21:06

@Kotkodus: ha kimennek londonba mosogatni akkor rohadtul nem fizetik vissza adó formájában. tehát a röghöz kötés is logikus lépés. minden ami miatt a hallgatók sírnak teljesen jogos és átgondolt lépések amik az ország érdekeit szolgálják. csak ehhez vagyunk szokva hogy ha többet kell valamiért fizetni mint addig akkor egyből megy a picsogás meg a tüntetés. ha a benzin árát emelik akkor a taxisok tüntetnek. Zabaalint bocs de nincs arra időm hogy annyira részletesen körülírjam a problémát hogy te is megértsd, ezért próbáltam általánosítani.

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:21:15

@Távmunkás: te komolyan gondolod, hogy online adotcsalsz es te megmondhatod ki a bunozo!?

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:23:26

@Peterpapo: amikor bejon az utcan folyo ver realis jovokepem, akkor ugye szegyelleni fogod magad a keson megadott otosomert!?

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:25:13

@Peterpapo: Amugy azert fog folyni a ver az utcan, mert az embereknek elege lesz a megnem tortent rendszervaltas okozta feszultsegbol, aminek a kivaltoi az 1947 ota folyamatosan hatalmon levo tarsadalmi elit!

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:27:04

@Vinnie Jones:
1. De értsd meg, hogy ettől a "reformtól" nem javul a színvonal, hanem romlik. Egyik érintett karon, közgáz karról van szó, láttam hogyan módosult a tanterv, miután alig kaptak keretszámot és spórolni kellett. Sokkal könnyebben elvégezhetővé vált. Ezek a "reformok" éppen annak kedveznek, akinek van pénze, de nem okos!

2. A gazdaság színvonalában egyetlen tényező a felsőoktatás színvonala. Természetesen egyetértek, hogy baj van a felsőoktatással, de igazi reformok kellenének, nem fűnyíró elvű megszorítások. Ugyanakkor a gazdaság esésében nagyban benne van ezen és előző kormányok nem éppen áldásos tevékenysége. Ami meg a focit illeti, érdekes módon ha költenek rá, egyre szarabb lesz...

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:28:28

@Vinnie Jones:
Nem, mert amilyen hülyeségeket leírtál, semmivel sem lennél jobb egyik garnitúránál sem.

Peterpapo 2013.02.14. 11:28:49

@Rendíthetetlen Álamkatona:

Bazz! Annyira igazad van! Hogy ez miért nem jutott eddig az eszükbe???? Talán azért, mert annyi eszük van, mint egy marék molylepkének???

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:29:30

@Kotkodus: csak emlekeztetlek, hogy a blog bejegyzes is a foci (szurkolo) oldalarol kozelitett meg egy kerdest, de vannak gyogyegerek, akiknek ez mar sci-fi kategoria, pl te is. Amig te atomegek felsooktatasarol beszelsz en a minosegi felsooktatasrol... innentol eleg egyertelmu, meg ha a vegen te is beismered a szelsobalos elkotelezettseged. "A szolidalitas a jovoert" a te ertelmezesedben aaz, hogy az 1947 ota hatalmon levo tarsadalmi elit a jovoben is bebetonozva erezze magat!?... Nos... izlesek es pofonok!...

Peterpapo 2013.02.14. 11:30:40

@Vinnie Jones:

Nem. Miért szégyellném? Majd ha bejön, akkor Kossuth díjat fogsz kapni, elégedj meg azzal. :) Vagy a diplomádhoz nem fognak nyelvvizsgát kérni. :)

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:31:24

@Vinnie Jones:
Érdekes módon tőlünk nyugatabbra a tömegek felsőoktatása és az elit felsőoktatás jól megfér egymás mellett, miközben GDP arányosan nem költenek kevesebbet nálunk rá.

Peterpapo 2013.02.14. 11:33:04

@sudribunkó:

Úgy van! Ez a sok sudribunkó nem érti meg, hogy az ő érdekük, ha valamiért többet kell fizetni, vagy kevesebb juttatást kapnak, vagy megvonják az eddig járó kedvezményeket. A tirpákok.

ErrOr 2013.02.14. 11:34:20

Nem jó helyen keresik a hallgatók a pénzt ami hiányzik. Miért nem basztatják a TEKet pl? Normális beruházásra ugatnak, magánhadseregre miért nem? Vagy irányítják őket, vagy agyilag nem sokkal vannak a drukker forma fölött.

dr yetee 69 2013.02.14. 11:35:00

@Rwindx: Idióta,ez hivatalból üldözendő!

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 11:35:02

@Peterpapo:
Egyébként semmi baj a tandíjjal, csak mint ösztönzőt kellene bevezetni, miközben a felsőoktatás állami finanszírozása is ugyanolyan mértékű maradna. Csak itt nem erről van szó.

Kotkodus 2013.02.14. 11:37:53

@sudribunkó: és mely európai országok is szorulnak rá pontosan, hogy röghöz próbálják kötni egyetemistáikat?

milyen jövőképre vall egy politikai párt részéről, hogy a jövőt törvény erejével és nem a gazdaság fellendítésével oldják inkább meg?

mikor is korlátozták utoljára a magyar ember mozgását/kiköltözését magyarországról?

tudod, 56 után is logikus lépésnek tűnt a magyarok mozgásának korlátozása... mert TÖMEGESEN MENEKÜLTEK AZ ORSZÁGBÓL...

belekotty 2013.02.14. 11:38:38

@wmiki: Már megint kihagytad a pszichoterápiát?

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:39:26

@Zabaalint: 1. Mindenki, aki "nyugati" jeles, sot jelestelen egyetemeken tanul es osszehasonlitja a tantervet az otthonival azt mondja, hogy otthon rengeteg felesleges dolgot tanulnak az emberek, ami meg szamit abba meg nem mennek bele eleg melyen, ezert kell kulon szakokat vegezni, sot valahol a MA adja meg azt, azt is reszben amit mas helyen(nyugat) alapkepzesben, bovebben. En nemreg megneztem es osszehasonlitottam a project managment otthoni egyetemi kepzeset, az eredmeny 10 evvel ezelotti elavult modszerek (azota ket uj irany is utat tort maganak) harmad annyi idoben oktatnak... A project management nemzetgazdasagra gyakorolt fontos hatasat ugye nem kell reszleteznem neked? 2. Eloszor meg kell termelni azt az osszeget, amit szetoszt utanna az allam bacsi. Nem oszthatom el azt ami nincs azsebembe. ja a komcsiknak ez sikerult, az alaptalan hitelek tomegeinek felveteleivel... A magyar foci az elmult 4-5 evben nemzetkozi szinten sokat erosodott sot! szinte mindegyik nb1es forduloban van kimagaslo merkozes es mar alig alig totyogos... mint mar mondtam 25 evvel vagyunk elmaradva a foci modernizalasatol, ezt valamikor ellehet kezdeni, de most megeri! mert van megfoghato eredmenye

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:40:44

@Zabaalint: Eddig minden feltevesedre erdemben sikerult valaszolnom...

dr yetee 69 2013.02.14. 11:41:48

@平八: Hazudsz,rendesen!Pont azon ritka kivételek egyikéről beszélsz,aki mindig érvel,nem személyeskedik,mint ti!

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:42:27

@Peterpapo: mar kertek nyelvizsgat... en spec a felsooktatasban valo bekerulest is nyelvizsgahoz kotnem

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:49:20

@Zabaalint: 1. ez butasag igy. Nyugaton is rajottek, hogy orvos ne az legyen aki orvos szeretne lenni, hanem aki megerdemli kepessegei alapjan. De ha az lesz, akkor az komolyabb ellatasban reszesit, mint pl otthoni aki amarkat tartja. Pont ezert van hiany belolluk. 2. A gondolatmenetedet amikor gazdagek GDP-jet hasonlitod ossze a magyarral itt egy peld, a butasagara: a csoro egyetemista beveteleinek nagyobb szazalekat kolti tudatmodositora es bulira, mint a gazdag ember, tehat a csoro egyetemista tobbet(sic) es jobban(sic) bulizik... ugye ertheto, hogy milyen butasag olyannal peldalozni ami nem fedi a magyarorszagi valosagot?

dr yetee 69 2013.02.14. 11:55:54

@Vinnie Jones: Hülyegyerek,kukát borogatni,molotovozni csak felétek szokás!

sudribunkó 2013.02.14. 11:56:55

nem azt mondom hogy ünnepeljenek hogy fizetniük kell. csak bekell látni hogy most nincs más mód a felsőoktatás finanszírozására. folyamatosan fizetni kell azt a rengeteg hitelt amit anno gyurcsány felvett azért hogy ugyanezeket a problémákat néhány évvel eltolja. és most a sok szerencsétlen azt hiszi hogy ez orbánon múlik. pedig a kormány meglehetősen kényszerpályán mozog. sőt azzal hogy próbálja cumiztatni a bankokat meg a telkókat nyilván nem ér el semmit, de legalább próbálkoznak. és erre is a kritika jön. sajnos az emberek többsége ugyanolyan buta mint a devizahitelesek, akik elhitték hogy több pénzt elkölthetnek mint amennyiért megtudnak dolgozni. még az a szerencse hogy a devizahitelesek nem vonulnak az utcán hogy fizessem ki helyettük is a hitelüket amit okosan felvettek.

Vinnie Jones 2013.02.14. 11:58:59

@dr yetee 69: Szia Hulyegyerek! Ha mar igy bemutatkoztal, hadd szolitsalak neveden. Egyebkent meg habzoszajjal mocskolodni, hazudozni csak feletek szokas! A ket biztonsagi ort vajon mivel felelmlitettek meg hetfon a hiteltelenne valt Hahasok, hogy azok kerese ellenere onkenyesen behatoltak az egyetem epuletebe???

Peterpapo 2013.02.14. 12:00:10

@Vinnie Jones:

Én meg a megszületést is. :) De legkésőbb a bölcsibe való felvételt. Kb annyi értelme lenne, mint a felsőoktatásba történő felvételhez.

Peterpapo 2013.02.14. 12:04:48

@sudribunkó:

Pedig ez az Orbánon múlik bizony! Ő döntötte el, hogy bevezetik azt a tandíjat, amit anno gyurcsányéknak nem engedtek, mint ahogy sok minden mást sem, azzal a felkiáltással, hogy nem engedik a népet sanyargatni. Hát most megteszik ők. Hazug banda. Fecóéknak nem maradt más lehetősége hátra, mint hogy hitelt vettek fel. De az is a Viktorék miatt volt. Szemétládák!

nemjogasz 2013.02.14. 12:06:53

Szívesen látnám ezt az urat egy kötél végén lengedezve a tavaszi szellőben...

fvipera 2013.02.14. 12:10:36

nem volt kétséges, hogy kubatovék előbb-utóbb újra bevetik az ultrák hadoszlopát, akik jól vizsgáztak a TV székháznál és az Astoriánál is.

orbán azt sajnálja igazán, hogy a zsil völgyiek már kiöregedtek.

az meg kifejezetten szánalmas, hogy ugyanazt a mantrát nyomja a fociszurkoló, a jobbos média és klinghammerhofmann is. bravó

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 12:25:37

"Amúgy nem szabad bántani a szerencsétlent. Nézzétek meg a képét: akkora feje van, mint egy vízbe áztatott két kilós kenyér, ezért nem tudta beledugni Kósa Lala hátsó felébe. Ez olyan szintű frusztrációt okozott nála , hogy hatvan kilós egyetemisták, és nyugdíjasok fenyegetésével kompenzálja az eddig őt ért traumákat. Türelemmel, megértéssel, ha ez nem megy , akkor baseball ütővel lehet kezelni a problémáit... "

:)))))

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 12:32:08

@Vinnie Jones: Komolyan gondolom, hogy én sose csaltam adót és bűnöző csoport az, akik közösségi elleni izgatást, testi sértést és hasonlókat követnek el rendszeresen, elijesztve a normális embereket a sportesemények környékéről.

Uninvited 2013.02.14. 12:32:43

Két hozzászólásom van a dologhoz,

Stadionok. Abszolút igaza van annak, aki szerint nem kell. A nem létező magyar fociba nincs értelme ekkora pénzeket tolni, amikor nincs oktatásunk, nincs egészségügyünk, nincs semmink se és a fél országnak a segge is kint van a gatyából. Egy dolog miatt tolják bele, mert az építőipar után ez a második olyan dolog ahol a legkönnyebb eltüntetni a pénzt. Bár már ez sem egészen igaz, mert a közgéppel hetente tüntetnek el milliárdokat szemrebbenés nélkül. Természetesen a közgép mindenhez ért, a gyógyszerkutatástól a sztrádaépítésig bezárólag.. na ez is hihető.

Ultrák. Nincs értelme vitatkozni egy ilyen fogyatékkal élő gondolkodni képtelen egyeddel, mint ez a Szepesi, meg a másik majom amelyik Pesten szerepelt. Ezek az emberek úgymond a periférián tartózkodnak, van egy saját mikroviláguk ami a "bazd meg a kurva anyád xy focicsapat behelyettesíthető" bekiabálásoktól a "zsidó/kommunista/fekete/nigger állat vagy" beszólásokon át az "elvágom a nyakad te geci" fenyegetésekig tart. Általános gondolkodásuk is kb. ennyire egyszerű, mint ahogy ők maguk is. Mint egy faék.

Amúgy ezek a Szepesi féle köcsögök lassan több kárt okoznak értékben, ingóságban, ingatlanban, járművekben és még sorolhatnám amiket szétvernek egy egy mutatvánnyal, mint amit az egyetemi oktatásba bele kéne tenni.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 12:33:40

@Vinnie Jones:
1. Ez egyrészt teljesen igaz, de másrészt Nyugat-Európában meg olyan egyetemek is vannak, amelyek még azt sem adják át, mint a hazai, és nem is követelnek, sima pénzért diplomát elv. Ugyanis ott nagyon nagy a szórás az elit és a gagyi egyetemek között.

2. Pontosan fordítva ülsz a lovon, mert a felsőoktatás éppenséggel olyan beruházás, amit ha sikerül jól működtetni, akkor hosszútávon kitermeli az árát, míg a stadionnál ez nem igaz, tehát éppen a stadion az a beruházás, amit akkor kell meglépni, ha már pörög a gazdaságunk, a felsőoktatást meg válság idején sem szabadna leépíteni, mert a jövőt éljük fel. Amit a komcsikról írsz, az igaz, lásd 3% fölötti hiány -1,7%-os GDP változás mellett, ez az állam további eladósodását illeti, ráadásul mindezt piaci forrásból az olcsóbb IMF hitelek helyett. A komcsik már csak ilyenek.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 12:39:13

@Zabaalint: Tőlünk nyugatabbra az állam picivel többet költ a felsőoktatásra (2008-ig nagyjából ugyanannyit), viszont a magánkiadások többszörösei a magyarnak. Összességében tehát GDP-arányosan többet költenek a nyugati országok a felsőoktatásra és hasonló a helyzet az egészségügynél is.

gabcigirl 2013.02.14. 12:40:29

Ez vicces ...azon nem voltam meglepődve, hogy a Fidesz ennyire szint alatti emberekkel próbálja kommunikáltatni a véleményét. De hogy közülük is való, nahát ! :S

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 12:41:05

@Vinnie Jones:
1. De az orvos nálunk is és ott is kizárólag elitképzés, szóval nagyon rossz példa. De ha akarod, mondok neked olyan egyetemet Angliából, amit még te is el tudnál végezni a korlátozott értelmi képességeddel, míg itthon valószínűleg nincs is ilyen. Szóval Nyugat-Európában és az USA-ban megvannak az elit képzők, a középkategóriás egyetemek és a gagyik is. A mi legjobb egyetemeink sajnos csak az ő középkategóriásaiknak felelnek meg.

2. Pont mivel ha mi az 1%-ot költjük felsőoktatásra és ők is 1%-ot, ezért amit mi költünk rá, az kevesebb. De a te kedvenceid ehhez képest akarnak kevesebbet költeni, GDP arányosan is kevesebbet! Igazából mivel mi le vagyunk maradva gazdaságilag, és egy jó felsőoktatással ezen javítani lehetne, ezért célszerű lenne legalább GDP arányosan többet költenünk rá, mint a nálunk gazdagabb országok, természetesen mindezt egy átfogó felsőoktatási reformmal fűszerezve. De nem ez történik, pont ellenkezője, a rá költött pénzt szeretné csökkenteni a kormány, ezzel gyakorlatilag a színvonal is romlani fog. Egy példa, amit írtam már, egyik közgáz karon a levelezősök tantervét néztem, 6-7 kreditet kapnak ugyanazért a tárgyért az idei elsősök, amiért a korábbiak 5-öt kaptak, mindez azért, hogy spórolási célból kevesebb tárgyat kelljen oktatni. Ide vezet a fűnyíró elvű "reform".

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 12:43:24

@Távmunkás:
Ez igaz, de én az állami költekezésről beszéltem. Teljesen jó rendszer lenne a tandíj az állami normatíván felül, különösen ha mindez tanulmányi eredményhez lenne kötve. De hát az egybitesek egy ilyen megoldást leszavaztak, most ugyanazok az egybitesek azt szeretnék, hogy az állam HELYETT és ne MELLETTE fizessenek a hallgatók.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 12:46:10

@sudribunkó:
Az államnak van valamennyi adóbevétele. Az, hogy ezen felül költ, nagyon nem jó. De ha feltételezzük, csak annyit költene, amennyi bevétele van, akkor is döntés kérdése, hogy azon belül mire költ. Szóval jól hangzik, hogy nincsen rá pénz, a valóságban azonban arra van pénz, amire szán a kormány. Pl. látványberuházásokra mindig akad, lásd stadionok, valamint az infláció feletti nyugdíjemelésre is recesszió idején...

esefe 2013.02.14. 12:46:13

@Vinnie Jones: Mert államosították és nem akarták visszaadni. Én úgy emlékszem kérték, de nem adták, inkább építettek az államosításkor harmincezres helyett, egy tizennégyezrest. (Szóval szó sincs ajándékról, sőt...)Minek? Miért nem adták vissza? Az egyházak mindent visszakaptak, a sport klubok miért nem? Azt is olvastam, hogy ma megint lenne befektető, de most sem adják. El sem adják (fizetne az új tulaj), nem oda. De miért? (Nem karbantartják, nem Cserélik a gyepet, ha kell, nem javítják meg ami elhasználódik, székek, mosdók, stb., azt már most is az FC tulaja csinálja, a saját pénzén, a más tulajdonában, visszatérítés és beszámítás nélkül.) Mi értelme van az állami fenntartásnak, főleg, hogy a klub a volt tulajdonáért bérleti díjat fizet?

Ezzel együtt egy szerintem a Honvéd, vagy az Újpest örülne, ha tizede annyi közpénzt kapna, mit a DVSC, az FTC, vagy a kiemelten állami pátyolgatott, fehérvári állam fc. Így belenyúl az állam egy profinak nevezett bajnokság kimenetelébe. Milyen alapon, milyen jogon? Ma csak néhányaknak kell valóban piaci alapon focizni, a kedvencek költségvetésének nagy része állami, önkormányzati, vagy állami (önkormányzati) vállalati pénz.

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 12:49:09

@sudribunkó:
Mellesleg a kényszerpályát a kormány nagyrészt magának köszönheti az ellenzékben folytatott demagóg politikával, érdekes módon akkor minden megszorítás az ördögtől való volt...

R.T. Flakfizer 2013.02.14. 12:50:42

@Hajdú Peter: "utanna ezek a kis gecik 10 evekig drogozhasanak, pialhasanak"
drogozni, inni azért szükséges, mert úgy könnyebben elviselhetők az olyan emberek mint ti, btw, mihelyst hazaballagtok moszkvába, teheránba, a drogozás szinte megszűnik (leszámítva azokat, akik élvezik :) )
"az emberek penzen," - hol van az a hozzáférhető közpénz, amiből drogozni, inni lehet? fejtsd már ki légy kedves. 5 max. 10 mondatban. :D jajjjmár!
talán maradhattok itt is, vendégségben, kellenek a bohócok!

(remélem Orbánnak van annyi humora, hogy ezt az egész felsőoktatás témát 1 év múlva teljesen megfordítja, aztán felolvastatja ezeket a kommenteket magának, hogy röhögjön, meg majd azokat, amelyek majd akkor írtok és hörgitek, hogy "ki akar itt fizetős oktatást, szdsz-es gecik" és tsaik... várok egy ilyent, bár most is szépen tetten érhető ez a khmm... véleményt örökké átformáló kormányzati politika)

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 12:53:20

@R.T. Flakfizer:
"(remélem Orbánnak van annyi humora, hogy ezt az egész felsőoktatás témát 1 év múlva teljesen megfordítja, aztán felolvastatja ezeket a kommenteket magának, hogy röhögjön, meg majd azokat, amelyek majd akkor írtok és hörgitek, hogy "ki akar itt fizetős oktatást, szdsz-es gecik" és tsaik... várok egy ilyent, bár most is szépen tetten érhető ez a khmm... véleményt örökké átformáló kormányzati politika) "

De hát akkor már az lesz, hogy mindig is Kelet-Ázsia ellen háborúztunk, vagy megint megmagyarázzák, hogy ez most más, mint az volt.

leonito77 2013.02.14. 12:54:47

@Stabilo: Ezzel csak az a baj, hogy nem öntenek pénzt a gazdaságba. A stadionépítés egy nagyon szűk réteg érdeke. A pénz a korrupcióra megy el, soha nem látott méretű lett a korrupciós ráta és a legnagyobb eus pénzek elosztásáért felelős minisztériumot (is) a haveri kör irányítja. Olyannyira, hogy a miniszter, Némethné diplomanélkülicsakmagyarulbeszélő miniszterasszony személyében meg is lett.

De visszatérve én nem látom, hogy épülnének a sztrádák, felfutott volna az építőipar a gazdaságba öntött pénz miatt. Nem, mivel 1,7%-ot zsugorodott. A lenyúlt 3000 milliárdot sem oda öntötték.

És tudod mire fognak majd költeni most? Nyugdíjemelésre, hogy választást nyerjenek.

Ez egy mukodj kormány. Májusig kell bekötni a NAV-ba a pénztárgépeket. Megmondták, igaz, még nincsen erre alkalmas masina.

E-útdíj is lesz Június 1.-től... csak, mert azt mondták. A gazdaság is így emelkedik.

amper007 2013.02.14. 12:55:35

@Rwindx: csak azt felejted el , hogy ez hivatalból üldözendő , a helyszínen ott voltak a rendőrség erői , így feljelentési kötelezettség nem terhel.

csárli hárper 2013.02.14. 13:00:59

ádegy: a rohadtmocskoshazaárulótolvajgyurcsány egy mostaninál nagyságrendekkel kisebb tandíjat akart bevezetni, jól megnépszavaztatták a mai seggek, nem lett bevezetve....akkor most mit erőlködnek a bevezetésével?
ádekettő: nem kell megijedni ezektől az "ultráktól" ezek is csak hangban és csapatban kemények, mint a cigók, ha már közéjük csapsz szaladnak amerre látnak...volt szerencsém majd minden csapat kemény magjához, egy idő után nem győztünk szaladni utánuk, főleg a kondások gyáva népség...régen volt, manapság már nincs foci, nincs miért lelkesedni.

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:01:55

A satdionépítés azért jó, mert a három (kartellező) nyertes cég ismét százmillliókat juttat majd vissza kósáék zsebébe.
Valamiből fedezni kell a kósa kislányok havi Angliai útjait, edzéseit, szállását.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:05:20

@Peterpapo: sok "fejlodo" "harmadik vilagbeli" orszagban (Fulop-szigetek, Malajzia etc) altalanos iskolaban angolul tanitanak bizonyos tantargyakat... Skandinaviaban nem forditanak le, nem is szovegeznek mozifilmeket... na bumm! Kepzeld itt tart a vilag!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:06:55

@nemjogasz: az erosebb kutya baszik! Majd meglatjuk ki fog lengedezni a kotelen...

R.T. Flakfizer 2013.02.14. 13:07:29

@Zabaalint:
igen, igen! az már akkor egy újbeszélül értendő fordulat lesz a felsőoktatásban.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.02.14. 13:07:53

@esefe: dehogynem. egy vidéki városban ez óriási dolognak számít, de nem én spekulálok az ő szavazataikra, mert ha rajtam múlna, egy darab stadion nem épülne közpénzen, tehát erről viktoréknak szólj, ha mégse lenne igazam

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:08:07

@fvipera: egyaltalan nem ugyanazt a mantrat nyomja...akinek legalabb ketszamjegyu az IQ-ja annak vilagos, neked nem, mert nem vagy eleg muvelt!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:09:59

@gabcigirl: a te kis szuklatokoru bugyuta fejecskedben letezik ennek a hamis allitasnak az alapja...sehol mashol!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:11:50

@Távmunkás: alapjaba veve egy szelsobalost onnan lehet megismerni, ha kinyitja aszajat: hazudik! ha kinyujtja a kezet: lop! Bocs! De egy szavadat sem hiszem el!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:14:30

@Uninvited: esetleg konkret peldat emlitenel a bugyuta vadaskodasaidra? mert az, hogy elmondod amit a fejecskedbe vertek az elmult evtizedekben mar nem eleg...ugyanis ez a foci szurkolo erdemibb hozzaszolast tet, mint az egesz leszerepelt Haha eddig osszesen az utcakon barikadokat allitva... na erre varrjal gombot ocsi sajt!

gabcigirl 2013.02.14. 13:21:47

Látom, ugyanazokat az ostoba, buta paneleket tolod a neked nem tetsző véleményekre.

A te kis szuklatokoru bugyuta fejecskeddel :S Ha neked egy ultra fociszurkoló véleménye jelent bármit, az mindent elárul. A videóban pofázó fickó akkora furkó, hogy agyonüthetne egy bivalyt is

Peterpapo 2013.02.14. 13:22:36

@Vinnie Jones:

Melyik fociszurkolóra gondoltál? A debrecenire, amelyik simán lebuzizta a diákot, vagy a pestire, amelyik azt kívánta a jelenlévőknek, hogy egy mekiben haljanak éhen?

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 13:23:21

@Vinnie Jones:
Szerintem is a leginkább szélsőbalos párt a Fidesz. Ebben az egyben legalább egyetértünk.

hCsaba61 2013.02.14. 13:23:34

@sudribunkó: " ha kimennek londonba mosogatni akkor rohadtul nem fizetik vissza adó formájában. tehát a röghöz kötés is logikus lépés."
A probléma egy aspektusáról megfeledkezel - persze rajtad kívül mindenki más is így van ezzel. Minden egyetemistának van
(jó esetben) 2 db felmenője. Az ősök gyermekük nagykorúvá válásáig egy tekintélyes summát fizetnek be adó, illeték és a sarc más egyéb ortodox és unortodox formájában. Emellett a csemete képzése során is folytatják ezen tevékenységüket.
Jó lenne, ha egy hozzáértő kiszámolná a 18-25 év alatt befizetett összeg nagyságát, de nem lennék meglepve, ha nagyságrendekkel múlná felül az oktatás költségeit. Tehát a taníttatás költségeit az ősök már előre kifizették adó formájában, tehát az államnak kuss.

buday008 2013.02.14. 13:23:47

Szimpatikus , úriember biztosan jól mutatna a rendőrségi nyilvántartásban:_))

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:27:40

@esefe: 1. Az egyszeri(!!!)allam szerepvallalasat a fociban elfogadhatonak tartom. Igaz ez nagyon megkesett 20-25 eve kellett volna ezeknek a beruhazasoknak megtortennie. 2. Az allami szereplvallalasnak a legnagyobb hatulutoje, hogy az elosztas igazsagtalan a fradi allami zrt tobb allami penzt kap, mint az osszes tobbi csapa egyuttveve, plusz stadion, plusz adossagrendezes ez elfogadhatatlan! A fideszotonhoz nem allami penzek mennek, hanem tokesek, akik bizonyos allami kedvezmenyekert odateszik a penzuket. Pl Demjan tudtommal Honved szurkolo, kenytelen tamogatni a fideszotont de a Honvedot egy fillerrel sem tamogatja. Az elosztas atlathatalansaga bennem is fortyogo indulatokat valt ki, annak ellenere, hogy elkotelezett sportbarat vagyok! 3. Csak ismetelni tudom onmagam, amit most a fidesz csinal, az jo...de elkesett tobb, mint 2 evtizedet. Gondoljon bele mindenki, ha anno epitett volna az allam 50 stadiont, akkor mara milyen nyugodtan mukodhetne az egesz foci piaci(!!!) alapokon, hisz 50 csapatot egyenlo mertekben erositettek meg alapjainal fogva! Ha jol tudom Stadle a '90 evek kozepen 240 milliobol!!!! epitette a csodalatos csili-vili stadionjat. Ha azt vesszuk alapnak abban az idoben lehetett volna atlagosan 170 milliobol egy atlag staiont kihozni (valszeg az NB2-es kiscsapatnak eleg 3500as stadion 45 millioert - akkori aron) tehat 8,5(!!! mai erteken kb 75 milliardbol) milliard forintbol lett volna 50 modern stadion ebbol 8-10 europai standart! Nem elfelejteni Stadler a sajat penzebol csinalta a stadiont, az akkori allami beruhazasok kereten belul 8-10szeres aron szamoltak volna. Pont ez lett a veszte az oregnek, hisz nem hagyta, hogy az allami mutyi lenyelje!!!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:29:03

@Zabaalint: igazad van! nyugati egyetemistak tuntetnek nyugati nagyvarosokba, hogy magyarorszagra johessenek a mekibe ehendogleni!!!

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:29:54

@Vinnie Jones:
Te biztosan most láttál életedben először egyetemet, biztosan sokkot kaptál tőle, azért zagyválsz itt össze mindenféle baromságot.

Baldrick68 2013.02.14. 13:30:02

@imperial:

Ha már zsidó meg buzi akkor ennek biztos örülni fogsz.
Na vajon ki adja már 5 éve a tanácsokat a Fidesznek?

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609

"a Fidesz legalább öt éve topkategóriás New York-i konzultánsok kottájából politizál, akiknek ráadásul több évtizedes rutinjuk van a negatív kampányok megtervezésében "
"Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást."

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:31:08

@Zabaalint: Mennyi penzt vettunk fel eddig az IMF-tol? Mennyit fizettunk vissza eddig az IMF-nek? Meg mennyit kell fizetni az IMF-nek? Konkret szamokat kernek!

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:33:10

@Salemi boszorkány: konkret peldakat emlietenel ha befejezted a habzo, mocskolodo szad kitakaritasat?

873ujr3rk 2013.02.14. 13:35:17

"@Vinnie Jones: 1. Senki, meg a "foci hooligan" sem akarja, hogy leepuljon az oktatas. Ok is, en is es sokan masok azt mondjak, hogy a rossz tanulok ezreinek nem jar allami tamogatas arra, hogy ertektelen diplomat szerezzenek. "

gondolom innen hiányzik egy statisztika, de legalább egy link arra a kutatásra amely rangsorolja a diplomákat mondjuk netto átlagkereset szerint. nincs itt, szóval eddig 0 amit írtál.

"Hisz mi ertelme van kb 10 millio forintert kikepezni egy jogaszt, hogy azutan teruleti kepviselo legyen egy multinak, hisz ez a munkakor minden normalis orszagban kozepszintu vegzettseghez(gimi) meg 3-7 napos kepzeshez kotott..."

sorolja legyen szíves az ún. normális országokat, pontosítsa mit ért területi képviselő alatt, mekkora cégről beszél és mutasson példát arra, hogy a multi melynek szervezete tökéletesen azonos minden országában, más végzettséghez kapcsolódó feltételeket támasztana területi képviselőivel szemben. amíg ezt nem teszi addig ez még mindíg 0.

" A diploma elertektelenedett az elmult evekben, vissza kell szerezni a rangjat! Ez meg valtozast hoz magaval aminek vesztesei a rossz tanulok, nyertesei a minosegi oktatasban reszesulo tehetseges es tanulnivagyo diakok ES a tarsadalom!"

mit ért elértéktelenedés alatt ?

" 2. Hosokre mindig szukseg van! London pl ezert rendezte meg az olimpiat, hogy a kovetkezo generacio motivalva legyen, hogy nem csak a focistak tudnak kitorni a nyomorbol vagy csak az almaik korlatjabol"

jobban tenné, ha olvasna. mondjuk idegen nyelven van, magyar helyesírásából kiindulva inkább echotv-n edzett hömbölgőhöz van szerencsém, de próbálja meg. angolul van:

www.forbes.com/sites/kenrapoza/2012/08/02/minding-the-gap-between-londons-olympic-economic-hype-and-reality/

" 3. Stadionok nelkul nem jon be a versenyszfera, ha nincs megfelelo letesitmeny, akkor nem lett volna pl Queen koncert, hanem maradt volna Bibi meg Bubu a ket szintijevel a kocsma sarkaban."

miként fizetőképes kereslet nélkül sem jönnek. tudna hmm példát az elmúlt 20 évből olyan zenekarra amely nem leszállóágban vagy utána adott koncertet kishazánkban-e ?
szerintem esetleg a szigeten fordult elő ilyesmi, ahol azért infrastruktúráról nem nagyon beszélhetünk.

" 4. A falusi csapatok azok, mindd allnak, hisz az egyetlen egy, osznepi es allando kozossegi szorakozas. A nagyobb telepuleseken szuntek meg csapatok, pl azert, hogy lakoparkot, bevasarlo centrumot epitsenek a palyak helyen 5. A sportot es az oktatast nem egymas fele/ala, hanem egymas melle kell helyezni, ez esszeru! 6. Mindkettot"

a foci része a sportnak. apró szelete. 45 éves vagyok, valamiért a magyar focistáról az rögzült bennem h gecinagy lúzer minden téren. bármely más sport eredményesebb a magyar focinál. nem értem sehogysemmiképp hogyan juthat nekik több mint 1 fillér ?????

sajnos nem veszi észre és nem fogadja el, hogy oktatás nélkül nincs jövő. a diákok észreveszik és lépnek innen a gecibe, mert pontosan látják hogy merre tartunk. azt is látják hogy más ún normális országokban merre tart a világ és valamiért nem hiszik el hogy a nyugat már a szakadék szélén tántorog.

hozzáteszem még: amit most rozsáék műveltek és ami ellen most a diákok tüntetnek, még csak a jéghegy csúcsa. az egész elbaszott intézkedéshalom mondjuk szeptember, december magasságában fog robbanni, teljesen kiszámítható módon. és akkor már kibaszottul kevés lesz a szájkarate indexblogokon:)

nincs_nick 2013.02.14. 13:36:03

@sárkányfő: Kedves Sárkányfő! Elég egyértelműen leírtam, hogy én ott nem értékelem feljelentési kötelezettséggel járó cselekménynek amit te igen. Igen láttam ott dobálózást, mint minden jobb német diáktüntetésen is. Te ezt itt terrorcselekményként írod le, én nem annak láttam, pláne nem tömeges gyilkossági kísérletnek. Szerintem sima társadalmi "gőzkiereszés" folyt ott, ami más országokban hetente megszokott esemény. (Sajnos vagy nem, az más kérdés.) Szerinted éppen a (z állami) köztévét foglalták el szervezetten, előre megfontolt szándékkal, miközben tömeges gyilkossági kísérletet is felfedezni véltél, ezek pedig terrorcselekményként definiálhatóak. Szóval kérlek ne velem levelezz, hanem vállald végre a felelősséget a mondataidért és tedd meg a feljelentést, amire törvényeink köteleznek.:)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.14. 13:37:12

Jó egy parasztsuttyó dömdödöm ez a Szepesi. Öröm volt nézni. Egy igazi Lummox.

Ráadásul elég liberális felfogású. Liberális szellemben ment oda, ahova nem hívták, hogy kifejtse értelmesen a véleményét. Ez a liberalizmus nem?

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:37:35

@Peterpapo: A debrecenire. Az o mondandoja abszolute vallalhato egy atlag ember szamara! Az ELTEs gyerek nekem sem tetszett,, de jobb volt mint a semmi! O kb azon a szinten volt, mint akikhez beszelt, bar a modora hagy kivanni valot ez ketsegtelen!

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:38:54

@Vinnie Jones:
Olvasddd vissza magad, nem lesz nehéz megtalálni, a fél oldalt te töltöd be.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:39:44

@pocakos focista: Az ELTEre hivtak a szanalmas Hahasokat? Amikor keretlenul odamentek es a ket biztosnagi or probalta a munkajat vegezni azok tobbszoros tuleroben nem fenyegettek ezt a ket magyar allampolgart?! Ez a liberalizmus nem?

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:41:28

@Salemi boszorkány: a te velemenyedre vagyok kivancsi..a sajatodra, es nem arra amit a szadbaragtak! A sajatomeval tisztaban vagyok, de azert szivesen utkoztetem azt, hogy edzodjon... ha nem megy szamodra az onnalo gondolatformalas, akkor minek is vagy itt???

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:43:55

@fvipera: Szia kedves kubatovcsicska! Koszonom, hogy bebufogtel ide, meg ennyit szeretnek megkerdezni, hogy mit is akartal mondani? Bar most szolok, hogy Kubatovot es a fradi allami zrt zavaros mukodeset nem szeretem es a sportagra veszelyesnek tartom.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.14. 13:44:28

@Vinnie Jones: Most ez hogy jön ahhoz, hogy a focidrukker tahó? Nem mondtam, hogy a HaHá-sok nem azok, ugye?

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 13:45:32

@Vinnie Jones:
Fentebb azt is megtalálod, ha egyáltalán tudsz ékezetes szöveget olvasni.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:48:41

@pocakos focista: Akkor ugy tunik megtalalta a zsak a foltjat. Leegyszerusitve a foci szurkolo szintjet sem eri el a Haha, tehat ok nem jogosultak a valoban tanulni akaro diaksag kepviseletere, akiknek a dolgaiba nem is szol bele a foci szurkolo! Nem?

Peterpapo 2013.02.14. 13:50:23

@Vinnie Jones:

Hát igen. A lebuzizás, a torok elvágásával és a kocsma szétverésével való fenyegetésekkel megspékelt, ne mond má, hogy nincs igazam sokkal vállalhatóbb vélemény a másiknál. Ha Neked ez érdemi hozzászólás, akkor rendet kellene tenni a bugyuta fejecskédben! :) Ha neked az normális, hogy emberek azért verik össze egymást, mert a másik más csapatnak szurkol, akkor megint csak azt tudom mondani, hogy ülj le, egyes! :)

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:51:31

@Salemi boszorkány: nem talalom... pedig tudok ekezetes szoveget olvasni... ilyenkor mi van?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.14. 13:53:33

@Vinnie Jones: Te tényleg azt hiszed, hogy igazad van? Itt trollkodsz, meg szórakozol bazmeg, mennél már dolgozni, termtsél valami értéket. Ha moderátor lennék, úgy basznám ki az ilyen kis okoskodós agresszív kismalacokat, hogy a lábuk nem éri a földet. És igen, mielőtt megkérdeznéd kistücsök, a liberalizmus jegyében tenném.

Vinnie Jones 2013.02.14. 13:58:14

@Peterpapo: az atlag ember, atlagos helyzetben ilyen szavakat hasznal. Ha hiszed ha nem, Na bumm! es akkor mi van, ok nem azert mentek oda, hogy berblogerek es luzer netfuggok koszoruljek rajtuk a nyelvuket, hanem, hogy szemelyesen, szemtol szemben elmondjak a velemenyuket annak, aki kepviseli a masik oldalt. odamentek, majd elmentek bekevel! na bumm! A hahasok sem bekevel mentek az egyetemekhez, el sem igen takarodtak onnan! Innen nezve afoci szurkolok magasabb es emberibb szintet kepviselnek, mint a hahasok! Senki sem, en sem allitom, hogy ez a tokeletes es legmagasabb szint. De egyertelmu, hogy ez a hetfoi nap ugy vonul be a hahasok rovid tortenetebe amikor fordult a kocka, es elvesztettek minden hiteluket a tarsadalom emberseget kepviselo retegeivel szemben....Egy szoval nem mondtam, hogy normalis, ha valaki azert ver ossze valakit mert a masik csapatnak szurkol, ilye en nem mondtam! De ha neked ezt egy hang sugta, akkor skera azonnal a dilidokihoz es majd ird ide hanyas osztalyzatot kaptal tole? es milyen beutalot!...:)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 14:01:00

@Zabaalint: Szerintem a tanulmányi eredmény alapján járó ösztöndíjat és a tandíjat külön kellene választani. Aki elér egy előre meghatározott minimális eredményt és szociálisan rászoruló, az kaphasson kedvezményt/mentességet a mindenkire vonatkozó tandíj alól, aki pedig jól tanul, az kapjon ösztöndíjat.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:02:18

@pocakos focista: Elhiszem, hogy zavar teged, hogy nem tudod erdemben megvedeni a frocsogesed es ez elohozza belolled az eroszakos vadbarmot...de hat istenem! Egyertelmu, hogy az ilyen frusztralt szelsobalos fricsurok, mint te, jelentenek valos veszelyt az eroszakoskodasukkal a tarsadalomra, nem a tevkepzetukben megjeleno fociszurkolo...:)

Mit szolnatok, ha elmennetek kozosen peterpaopval meg a tobbi frocsogovel egy csoportterapiara! Szerintem 1. ratok fer! 2. talan segitene valamit... :)

ErrOr 2013.02.14. 14:02:37

M1-en reggel "nyilatkozott" az egyik hahás képviselő, hogy mit fognak ma "csinálni". Megkönnyeztem a dolgot. Szerencsétlen riporter már imádkozott, hogy legalább egy értelmes mondatot tudjon mondani a csaj.

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:05:28

@Vinnie Jones:
"nem talalom... pedig tudok ekezetes szoveget olvasni... ilyenkor mi van?"
Az van, hogy hülye vagy.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:05:44

@Peterpapo: mit gondolsz pl pocakos focista orjongesevel kapcsolatban? Szerinted elo szoban, atlagos helyzetben ez a vadbarom hogyan kommunikalna, hogyan vitatkozna??? Itt a blogban 1. orszag vilag elott! 2. irasba adja 3. Orjongeset!!!... O egy atlag - ilyen az orszag - erre mondjak azt, hogy szarbol n em lehet varat epiteni!!! hallgatlak!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 14:06:08

@Vinnie Jones: "elmentek bekevel"
Ha szerinted az életveszélyes fenyegetés néhány bőrdzsekis kopasz szurkolótól béke, akkor kívánok neked hasonló békét román és szlovák szurkolókkal!

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:07:17

@pocakos focista: Kikapcsolod a geped... kimesz a friss levegore... a sarkon jobbra... es csak mesz, csak mesz es hamarosan feluton talalkozunk!

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:11:24

@Távmunkás: az jobb lett volna, ha nem mondanak semmit csak egyszeruen szetverik a rendezvenyt? Na latod! Abban a helyzetben az csak szajkarate volt, pedig megtehettek volna, hogy erofolenyuket kihasznaljak... de nem hasznaltak ki mert tobb eszuk volt, tobb eszuk volt nekik, mint a Hahas kolkonek osszesen a ELTEnel hetfon. lehetne nekik ezektol a foci szurkoloktol tanulni! Ismetlem, magyarorszag ezen a szellemi szinten van, igy kommunikalnak az atlagemberek evek ota kotoszo a bazdmeg, a haverok mi van veledakurvaanyaddal koszontik egymast... az orszag elproletarosodott... nem kell rosszindulatunak lenned, csak mert lelepleztem adocsalo tevekenysegedet!...

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:12:56

@Salemi boszorkány: miert van olyan erzesem veled kapcsolatban, hogy a vibridbol lemerult az elem!?

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:18:12

@Vinnie Jones:
Te biztosan guminőt használsz otthon, azért.

Legközelebb mielőtt belőnéd magad kapcsold ki a gépedet.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:23:30

@Salemi boszorkány: most a sorok kozott azt kellene kiolvasnom, hogy azert meritetted le az elemet a vibridbol, mert az olyan normalis pasik, mint pl en, guminot hasznalok, helyetted!?!... Hmmm... csak annyiban tudok segiteni, ha tokos legenyekre vagysz akkor menjel foci meccsekre vagy vegyel reszt Hahas ellentuntetesen!!! hatha ott lesz annyira igeytelen, hogy radfanyarodik...:D

Peterpapo 2013.02.14. 14:26:21

@Vinnie Jones:

Te melyik adót nézted? A cseh kettőt? Odamentek a focidrukkerek, előadták a nagy dumájukat, ami a fenyegetőzéseken és "jó kívánságokon" kívül csupa mondvacsinált előre a szájukba adott indokot tartalmazott, majd a választ meg sem várva elhúztak. Ez tényleg annyira emberi. Elmondom a véleményem, amit el várok, hogy hallgass meg, de a választ leszarom, mert úgy is az az igaz csak, amit én mondok és ki a szart érdekel, hogy Te min gondolsz? Persze hogy békével mentek el, hiszen a tévé, vagy csak simán egy kamera vette az egészet. Bizonyíték lett volna arról, ha bármit tesznek. Az is annyira emberi volt, amikor ledobta a földre a mikrofont. Ha Neked ez emberi, akkor az téged is minősít.

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:29:06

@Vinnie Jones:
Engem nem használ senki.

Elég retek van itt neten, itt vagy például te.

Démonmac1 2013.02.14. 14:29:46

A fideszbérencek, rendesen szétrollkodták a posztot, de a lényegen nem változtat.

Apropó, hogy az 1.000.000 új munkahely? (Külföldön már 500k megvalósult, de szerintem nem ez volt a cél)

Zabaalint (törölt) 2013.02.14. 14:32:41

@Vinnie Jones:
Gondoltam, hogy nem érted miről is beszélek, de hát egy tisztára mosott agyú komcsitól mit várhatnék...

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:35:40

@Peterpapo: En a debreceni esemenyrol beszelek, mint pl a blog is arrol szol. Te melyik tv csatornat nezed? A masnapi ELTEs story egy masik kategoria amirol most eppen beszelsz, arrol is elmodtam feljebb a velemenyem, hogy az csak "jobb volt, mint a semmi" de messze nem jo! Ossze vagy zavarodva! De nyugi! Majd csoprtterapia kereten belul majd kigyogyit a gyogyidoki!

Peterpapo 2013.02.14. 14:36:15

@Vinnie Jones:

Téged szeretnélek idézni:
"az atlag ember, atlagos helyzetben ilyen szavakat hasznal. Ha hiszed ha nem, Na bumm! es akkor mi van, "

:D

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:36:58

@Salemi boszorkány: hmmm... nekem a "legretkesebb" testreszem is tisztabb, mint a te szad kicsirigo!... ilyenkor mi van?

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.02.14. 14:38:29

Ezt a büdös primitív tahó parasztot kibaszták már a Fideszből, vagy majd 2014ben is jelölt lesz? Mondjuk ezek után aki szavaz rá, az magát minősíti.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:40:02

@Peterpapo: en kifejezetten a hetfoi(!), debreceni(!) esemenyre mondtam ezt! Amit most is vallalhatonak tartok. Te probalod keverni a masnapi eltes bulival... feltudod fogni a kulonbseget a kovetkezo dolgok kozott: 1. Hetfo/Kedd 2. Debrecen/Budapest Ha igen, akkor varom a tovabbi hoborgesed! Ha nem... nos akkor a csoportterapiat te egy felzarkoztato csoprtban kezded...:D

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 14:42:10

@Vinnie Jones:
Te nem használsz műtéti bemosakodószert.

esefe 2013.02.14. 14:42:21

@Vinnie Jones: Én meg azt mondom, a profi az legyen profi. Állami pénzen nincs profizmus és soha nem lesz jó magyar foci, még a csehek szintjén sem. Vagy van piac rá, vagy játsszon amatőrként, akit a piac nem tud megfizetni.

A Videoton, bizony kap rengeteg városi pénzt (az is közpénz), és a legnagyobb szponzor az a MOL, aki huszonegynéhány százalékban állami cég, ahol az államnak nagy befolyása van. Ha állami megrendeléseket direkte drágábbra vesznek, hogy tudja valaki a szirszar csapatát szponzorálni, az ugyancsak állami pénz, bárhogy hívják

Persze, ha mindenki kapott volna stadion, aki profi volt, az sem lenne rendben, mert az meg akkora pénz, amit sokkal jobb célokra lehetne használni. (Ráadásul az addig múlt a százéves hagyományok kiegyenlítése, amit nem igazán korrekt. Lám a Dunaferrnek is ott a nagy stadionja és hol vannak ők most? Nem volt valódi szurkolói bázisuk (nem a pilanatnyi látogatottságra gondolok, hanem a szimpatizánsok számra itthon, és a környező magyarlakta területeken.), ahogy az FTC, Újpest, Honvéd hármason kívül senkinek nincs ebben az országban, és ötven éven belül nem is lesz. Meg is lesz az eredménye, ha néhány évig nem lehet majd őket állami, városi pénzen fenntartani.) Ha Dánia kibírja, hogy egy teljesen profi csappata van, a többi félamatőr, talán mi is kibírnánk. Nagyon nagy baj van, ha nem piaci alapon dől el, ki az erősebb, hanem állami alapon. Az erős megmarad, növekszik, a gyenge kihullik a profik közül. Ez a természet és a piacgazdaság rendje. Ha ezt megbasszák, soha nem lesz itt normális foci..

Peterpapo 2013.02.14. 14:43:18

@Vinnie Jones:

Pont a debreceni mondta a torok elvágást, illetve az egyik kísérő szurkoló helyezte kilátásba, még azt is mondta, hogy ez a mi városunk. Miért, ki a szar ő? Egy ugyanolyan állampolgár, mint bárki más. Milyen alapon tulajdonítja ki magának a várost? Mert több kárt okozott a városnak és a csapatnak, mint bárki más a bunkó, paraszt viselkedésével? A mikrofon ledobása is a debreceni eset volt. Aztán azok is kivonultak választ sem várva. De megértem őket, mert egy normális, emberi vita az meghaladja a képességeiket. A semmi ennél mindenképp jobb, lett volna, mert erre mondják, hogy ha hallgatott volna, bölcs maradhatott volna, Mint ahogy Te is jobban tennéd, ha hallgatnál. :P

Silent Bob 2013.02.14. 14:43:53

@Vinnie Jones: Tényleg meg kell köszönni, hogy a hurkás faszparasztok csak fenyegetőztek torokelvágással?

Uninvited 2013.02.14. 14:44:05

@Vinnie Jones: említsd már meg, hogy mi volt az érdemi hozzászólása az agresszív viselkedésén kívül?

eleve ahogy ledöglött a székbe szétbaszott lábakkal, mint egy kiskirály, akkor kellett volna valami ott lévő jobb érzésű rendőrnek (ami ebben az országban nincs és mint olvasgattam diszkréten félrevonultak) tarkón rúgni a faszba, hogy felboruljon székkel együtt aztán elvinni a picsába a kóterba.
amúgy egy normális államban ilyen hang és videó felvételek mellett ezért hivatalból nyomoznának és ha nem egy ilyen egyszerű TEK-ünk lenne hanem egy normális, a közemberek, átlagemberek felé felelős rendőrségünk, akkor ezek a faszik már guggolnának a fal mellett.

de megkérdeznélek már, mert látom nagyon okos vagy..

1. mit keres egy ilyen alul iskolázott tróger egy egyetemi tüntetésen, vagy bármin ami ezzel kapcsolatos? mi köze hozzá, nem az egyetemisták fogják elkaszálni a stadionját. vagy nekik nem lehet véleményük? ja értem, hogy az ő luxus beruházását támadják, ahol majd folytathatja a GDP termelő tevékenységét a zsidózást, rombolást, rongálást és a többi?

2. előbb meg kéne tanulni összeadni meg kivonni, mert a stílusából kinézek olyan 3 általánost. két elsőt meg egy másodikat. egy sima faék szerű egyszerűséggel áldotta meg szegényt az isten.

3. talán abban igazuk van az egyetemistáknak, hogy nem az elsődleges, hogy ebben az országban kibaszott stadionok épüljenek az ilyen és ehhez hasonló faszarcú embereknek és nem létező de biztosan szuper tehetséges focistáknak az én adózott pénzemből, tehát vedd úgy baszod, hogy az az egyetemista engem és sokakat is képvisel. ha már itt tartunk, az imádott szaros focistáitok 86 óta nem jutottak ki sehova. érted?? sehova. ígérgetés, hitegetés, fogadkozás. akkor minek beléjük a pénz? minek stadion? ezt a szart amit ők focinak hívnak nyugodtan lehet a krumpliföldön meg a jelenlegi stadionjukban is művelni. ki nézi ezt? annak a 2000 embernek kell ilyen stadion aki kimegy egy ilyen meccsre?

tudod mit? inkább költsék oktatásra, eüre, gyerekekre. vagy ha már kurvára kell a sportot tolni akkor költsék kézilabdára, vízilabdára, sikeres sportágakra, mert ott legalább vannak eredmények azért lehet nem is pampogna senki.

esefe 2013.02.14. 14:44:19

@Zka: Az az érdekes, hogy egy ilyen kalibert bevesznek, akárhanyadik helyen is.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:45:00

@Zka: 1 Miert lenne budos? Megszagoltad? 2. Primitiv? Taho? Paraszt? Mindenki hallgat teged, hogy a velemenyevel szemben elmondd a te velemenyedet. Tudod, osszetett, kerek es egybefuggo mondatok, egyoldalnyi terjedelemetc etc...neki ment, neked is emnni fog! Az, hogy ki "kit baszott" ki... kerdezd meg az anyadat, amikor fout mellet dolgozott. Es akkor minosithetsz te is nyugodt lelkiismerettel!

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:48:31

@Peterpapo: Az, hogy megalazta a debereci hahast a debreceni szurkolo, mi van abban? Egyertelmu, hogy semmivele fizikai eroszak nem tortent azon az esemenyen, mert egyertelmuen, kontrolalni tudtak magukat a tuleroben levo szurkolok - nagyon helyesen, nagyon bolcsen, nagyon tudatosan! ez nem ment a hahasoknak ugyanaz nap Budapesten... Elhiszem, hogy zavar a jelenletem, mert nem igen tudsz egyetlen egy allaspontodat sem erdemben megvedeni... kezd ciki lenni?

Peterpapo 2013.02.14. 14:48:41

@Vinnie Jones:

Az ELTÉn ajánlották az éhen halást, majd választ sem várva kivonultak, az összes többi Debrecenben történt. A torokelvágást, a kocsmaszétverést, a mikrofon földre dobását, majd a választ meg sem várva hőbörögve kivonultak. Tapló bunkó módjára viselkedtek. Ha Te nem ezt láttad, akkor mutasd meg magad orvosnak. Ja hogy már voltál és annyit tudott csak ajánlani, hogy jól mosdassanak meg? Akkor nincs több kérdésem.

Peterpapo 2013.02.14. 14:54:24

@Vinnie Jones:

Megalázni egy másik embert, az egyáltalán nem emberi. Az tipikus sült parasztság. Akinek ez nem jelent gondot, ha ilyet lát, az éppolyan tapló, mint aki csinálta. Tudatosan nem történ semmilyen erőszak, mert kamera vette az egészet végig és nyilvánvalóan bizonyítható lett volna, ha tettlegességre került volna sor. Egyáltalán nem zavar a jelenléted. Időnként jól esik tudatlan ostobáknak magyarázni dolgokat még akkor is, ha tudom, hogy nincs foganatja, mert annyi eszed van, mint egy marék molylepkének. :P Épp ezért nem tudom érdemben megvédeni az álláspontomat sem veled szemben, mert azt sem tudod mi az.

Vinnie Jones 2013.02.14. 14:57:11

@Uninvited: nos. Te proletardikatura szemuvegen keresztul ertelmezed a demokraciat. Segitek: az nem a helyes nezopont. 1. Egyaltalan nem volt eroszakos a viselkedese, neki is lehet velemenye. Ami szamodra furcsa lehet. 2. A te stilusodbol ennek a felet (sikeresen kijart elsoosztaly) sem nezem ki. 3. Tevedsz! A stadionepites nem elsodleges! Valoszinuleg a holokauszt tulelok juttatasainak idei 50%-os emelese, a roma testvereink eltartasa etc etc elorebb van a stadionok vagy a felsooktatassal kapcsolatos koltsegek szamolasaval szemben! 4. Fentebb mar leirtam konkret szamokkal, hogy a foci egy igazolt fore joval kevesebb juttatasban reszesul, mint mas sportag, legyszives nezd meg az "aktivitasomnal", hadd ne masoljam ide sokadjara... kosz

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:01:15

@Peterpapo: A verbalis "eroszak", a szajkarate ma ezen a (alacsony) szinten van Magyarorszagon! Ez van! Ugyan ez, ugyan igy hallod a buszmegalloban ha elmegy a busz az ember orra elott, egyan igy beszel az elado a hatad mogott, ha nem veszel nalla semmit, te is ugyan ezeket mondod a tv-t nezve, vagy magadban ram, a gep elott ulve!!! Az orszag elproletarosodott, elgettosodott! Ez van! Ezek vagytok ti! Nekem meg ezert nincs ekezetem a betuimen! Miatatok!

sárkányfő 2013.02.14. 15:02:25

@nincs_nick:

Elég egyértelműen leírtam, hogy az az elképesztő állításod, hogy szerinted élő emberekre rágyújtani egy épületet nem tömeges gyilkossági kísérlet, mekkora égbekiáltó hazugság, illetve képmutatás.
Ez olyan mintha egy forró nyári napon közölnéd, hogy szerinted nincs meleg.

Vannak tények, és vannak szubjektív vélemények. Az, hogy az ember nem tűzálló, az tény. Az, hogy egy ember bele tud fulladni a füstbe, ha egy égő épületben tartózkodik, ez is tény. Az, hogy az MTV-t akkor felgyújtották, miközben tele volt emberrel, az is tény.
Mindez tehát világos és cáfolhatatlan ténnyé teszi, hogy ott tömeges gyilkossági kísérlet történt. Ennek tagadása maga a pofátlan hazugság és képmutatás. Ezért szégyelld magad, ha egyáltalán tudod mit jelent ez a szó.
Nagyon úgy tűnik, hogy a brutális bűncselekmény letagadásával te a tettesek oldalán vagy, őket véded. Ez végtelenül szomorú. Megjegyzem ha egy cigány banda rágyújtana egy egy fehér családra egy házat, akkor a te is azonnal gyilkossági kísérletet kiáltanál - joggal, én is így tennék, és mindenki mái is. De mivel az elvtársaid tették ezt, már tagadod. Szégyen.

Erről ennyit, a többi kapcsán:

"láttam ott dobálózást, mint minden jobb német diáktüntetésen is."
Mutass nekem egy német tüntetést, ahol öklömnyi macskakövekkel, potenciálisan halált okozó kövekkel dobáltak élő ember, rendőrök felé.

"Szerintem sima társadalmi "gőzkiereszés" folyt ott, ami más országokban hetente megszokott esemény."
Aha. Mutasd, mely országokban szokásos ez hetente? Hol legális az emberölés?
És akkor szólj, ha hazamentél, és én gőzkieresztésként rád gyújtom a házadat - nyilván nagyon megértő leszel ebben az esetben is, és semmiféle bűntettnek nyomát nem leszel képes felfedezni.

"Szerinted éppen a (z állami) köztévét foglalták el szervezetten, előre megfontolt szándékkal"
Ismét hazudsz, semmi ilyet nem írtam.

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:04:11

@Peterpapo: A zsak megtalalta a foltjat, a hahas gyerek nem erdemelt tisztelet. En megerdemelnem, hisz valaszolok neked, egybol, de megsem kapom meg...miert? mert be vagy ragadva az alacsony szintedre, ahonnan meg egy hahas is hosnek tunik... na ezert nem tudod megvedeni a nemletezo alalspontod, es nem azert mert "annyi eszem van, mint egy marek molylepkenek"...

Silent Bob 2013.02.14. 15:10:09

@Vinnie Jones: És miért nem érdemelt tiszteletet? Azért, mert úgy néz ki mint egy buzi, vagy mert más a véleménye mint a hurkás haverodnak?

Állítsuk meg a ......... 2013.02.14. 15:17:13

@Vinnie Jones:
A helyesírást is elfelejtetted, az ékezetes betűket sem vagy képes használni, isteníted a primitív focidrukkert.
Az új, választott hazádban nincsenek magasan kvalifikált egyedek, akik szóba elegyednének veled, azért alacsonyodsz le a magyar blogok szinjére és ezt még köszönjük is meg neked?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:18:36

@Vinnie Jones: Igazad van, ezek a szélsőbalosok, a szélsőjobbosok és minden eddigi magyar kormány ismertetőjelei :)

Nagyon messze jársz az igazságtól, ha engem szélsőbalosnak gondolsz :)

Bicikliző medve 2013.02.14. 15:19:33

@Wagem: Összekeversz egy másik CSirekkel, nézd meg jobban a nevemben a C betűt :)

Peterpapo 2013.02.14. 15:20:25

@Vinnie Jones: Mindenki tiszteletet érdemel. Ez az alapja a normális, békés életnek. Te azt a bölcsességet érdemled meg, amit épp most kaptam emailben:

Az élet olyan mint az ásás. Mindig akad egy-két gyökér, hogy hátráltasson. Rá kell baszni egy nagyot az ásóval, aztán haladni tovább.

Na én megyek. :P

Melchi Zadok 2013.02.14. 15:22:17

vitatkozhatunk, akár napestig is, de!

aki még mindig fideszes az

a; egy kibaszott idióta
b; egy rohadt gerinctelen szarházi
c; mindkettő.

a fenti egy megdönthetetlen axióma, amit kiindulási alapként kell tekinteni, minden hasonló jellegű vitánál.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:23:06

@Vinnie Jones: A te logikád alapján rendes vagyok és nem használtam ki az erőfölényemet, amikor tegnap este a szomszéd kislánynak köszöntem, pedig meg is verhettem volna...

Te mennyit adót csalsz el, hogy rólam is ezt feltételezed? Szerinted véletlenül hívom fel a figyelmet a blogomban, hogy a neten végzett munka is adóköteles és írok összefoglalót az adószabályokról? Ne keverj össze az illegálisan fogadó meg pókerező haverjaiddal!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:24:42

@melchi zadok: Csak az a baj, hogy a fideszes behelyettesíthető bármelyik párttal: MSZP-s, DK-s, jobbikos, millás, stb.

Melchi Zadok 2013.02.14. 15:31:16

@Távmunkás: nem, nem helyettesíthető be. ez így, ebben a formában, teljes egészében csak a fideszre értelmezhető.

pl. az LMP-re, vagy a jobbikra teljesen más axióma vonatkoztatható, de az mszp-s változat sem ennyire világos és egyértelmű.

szóval nagyon nem értek egyet ezzel a manapság kurvára divatos, ámbár végtelenül egyszerű, sőt, inkább leegyszerűsítő állásponttal.

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:34:24

@Silent Bob: is, is plusz a megnyilvanulasai

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:36:23

@Salemi boszorkány: kisciaca! nem istenitem a foci szurkolot, hanem osszehasonlitom a hahasokkal...ennyi, az, hogy te ezt magadra veszed teged minosit, nem enegem! Javasolhatnam, hogy cserelj elemet avidbridben. Akkor, hatha...

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:39:07

@Peterpapo: "Mindenki tiszteletet érdemel. Ez az alapja a normális, békés életnek. " En nem tudok tisztelet adni neked, csak barati tanacsot. Probalj meg valodi emberekkel szocializalodni, beszelgetni, szeretni. alapmuveket olvasni, megtanulni a napokat, honapokat, majd egy parhonapos csoprtterapia es talan megtalalod a napocskat a felhok felett!!!...:)

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:39:59

@melchi zadok: es aki nem balos, de nem fideszes?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.02.14. 15:40:54

@melchi zadok: OK, csak az a, pont igaz mindegyikre :)
Én úgy látom, hogy eddig nem sok értelmes húzást láttunk egyik kormánytól sem, az LMP szétesett, a Jobbikról kár beszélni, az Együtt 2014 és a DK teli van MSZP-SZDSZ politikusokkal, a Milla pedig az SZDSZ reinkarnációja az LMP+MSZP korábbi szavazóival. Van értelme bármelyik mellett érvelni?
Én remélem, hogy jön egy normális jobboldali párt, enyhe liberalizmussal.

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:42:09

@Távmunkás: mert cseppekbol all a tenger... ha erted mire gondolok.

A politusaink is torvenyeket hoznak a korrupcio visszaszoritasara, nem csak a blogjukban emlekeznek meg errol par sorban... es latod mi van... bocs, ha nem dobom hanyat a szovegedtol

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:48:20

@Távmunkás: en erre azt mondtam, hogy az LMP ha osszefogna a Jobbikal, aki ha megszabadul a kb 30%nyi faszsagatol,( Novák Előd, HVMM, Gárda etc) akkor ok kaphatnanak 35-40%-ot kozosen. A Fidesz is hasonlo szamokat hozna, ergo a nagykoalicio akkor letrejohetne ha kb 50 top fideszes benasagtol megszabadulnak, pl Orban legnagyobb rangja a Felcsut FC tiszteletbeli elnoke poszt lenne. A baloldal max 30%-on fog osztozni plusz a vannabe LMP-es ami max 7%. Az Orban kormanyt csak jobbrol lehet levaltani a jelenlegi helyzetben!

Silent Bob 2013.02.14. 15:49:47

@Vinnie Jones: Alapvetően nem egy szimpatikus gyerek valóban, de az én szememben az sem érdemel tiszteletet, hogy egy százkilós állat odamegy, feláll egy húszkilós gyerekkel, elmondja amit akar aztán lebassza a mikrofont a földre és elmegy. Nyilván így is lehet tárgyalni, de a politika nem az a terep ahol az számít hogy ki a nagyobb darab.

Peterpapo 2013.02.14. 15:53:56

@Vinnie Jones:

Gondolom a valódi ember a Te olvasatodban, a szerencsétlen, tanulatlan parasztot jelenti. Én veled is beszélgetek, ez nem tűnt fel eddig? :P

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:57:55

@Silent Bob: 1. nem felallt, hanem leult 2. Mint mar emlitettem a srac nem a blogereknek, meg a magyar medianak, hanem az ott resztvevo Hahasoknak, szemlyesen fejtette ki a velemenyet a maga modjan, de bekesen! 3. Ha 100 kilos allat akkor mi van? (Szerintem 135 btw), ez szimplan diszkriminacio areszedrol, "100 kilos allatnak" nem lehet velemenye!? Holnap meg 50 kilos romanak!? 4. O nem politikai partot, mozgalmat kepviselt, hanem maganemberkent, a maganemberek egy nagy, de annal csondesebb csoportjat! A tarsadalmi elit, a nemletezo ertelmiseg hianya kovetkezmenye, hogy foci szurkoloknak kell esszeru dolgokat felhozni a kozeletbe, ezert ot dicseret illeti es nem lebaszas! Lebaszast azok erdemelnek, akik bar megtehettek volna, megsem tettek illetve csak olajat ontenek a tuzre. Meglatod ver fog folyni az utcan hamarabb, mint gondolnad/nank!!!

Vinnie Jones 2013.02.14. 15:59:30

@Peterpapo: Az, hogy te mit gondolsz az egy dolog, hogy en mit egy masik. Eddig kb 50 hozzaszolasod alapjan egyszer nem hibaztal ra (meg veletlenul sem!) - ez meg makacs teny!!!

Silent Bob 2013.02.14. 16:12:10

1. Volt ott állás is, mikor valaki próbálta kicsit csendesíteni "ki a fasz vagy te, mit képzelsz, hogy megszólítasz?" (amúgy láttad a videot?)
2. Nem tudom az mennyire békés, hogy elvágjuk a torkotokat, meg örüljetek hogy nem verjük szét a kocsmátokat.
3. De, lehet véleménye csak azt nem úgy kell előadni, hogy ha visszaszólsz megütlek.
4. A cikk aminél itt osztod az észt egész nap, arról szól, hogy fideszes képviselőjelölt volt, bizonyára a magánvéleményét adta elő... ;) Mi a fasztól ésszerű dolog egy döglődő ország szar focijának, amire a kutya nem kíváncsi 10milliárdokért stadiont építeni?

Peterpapo 2013.02.14. 16:15:43

@Vinnie Jones:

Már mint mire nem hibáztam rá? Arra, hogy fura egy felfogásod van az életről? A makacs tény az, hogy te normálisnak és emberinek tartod a debreceni futballszurkoló bunkó és elítélendő viselkedését én meg nem.

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:17:38

@Silent Bob: kepviselojelolt VOLT!!! Evekkel ezelott! A valasztas eveben kb 10,000 kepviselojeltrol beszelunk, orszagszerte: orszagos, onkormanyzati, megyei, kisebsegi etc etc. a VOLTnak itt van jelentosege Bajnainal, Gyurcsanynal nincs volt... Elmondta a velemenyet es kesz... nem volt ott semmi ami bizonyitana, hogy ha visszaszolsz megutlek. Olvastad amit mar javasoltam peteranyonak, a csoportterapiaval kapcsolatban? Sarkanyokkal hadakoztok a eltorzult kepzeletvilagotokban... surgosen segitsegre van szuksegetek!!!

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:19:13

@Peterpapo: ATLAGOSNAK(!!!) tartom, de ezt tobbszor leirtam... ez van, ez egy ilyen orszag! Te sem vagy kulonb mint barmelyikuk

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:21:35

@Silent Bob: KepviseloJELOLT VOLT! Semmi tobb! Legkozelebb, mar a fideszplakatot ragasztgato kisfiut is Orban bunenek tekintet ha az elcsor egy ragogumit? Beteg vagy! Es a tarsadalom azert beteg, mert sok kis te van az utcakon, a neten, a gep elott, a villamoson... mindenhol!!!

Silent Bob 2013.02.14. 16:29:24

@Vinnie Jones: Te mi a faszról beszélsz ember? Azért beteg az ország, mert sok olyan van akit esetleg zavar, hogy ilyen félemberek fenyegetnek másokat? Te nem vagy normális baszod.

Peterpapo 2013.02.14. 16:30:05

@Vinnie Jones:

Átlagosnak és elfogadhatónak. Ha nem is szó szerint ezt írtad le, minden mondatodból ez jön le. Úgyhogy jobb ha végre csendben maradsz, mert az egy dolog, hogy nem használsz ékezetes betűket, de nyilván zavar az is, hogy minden betűből csak egyet találtál a klaviatúrádon. :P

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:41:00

@Peterpapo: Atlagos, IGY elfogadhato! Te szolsz a buszmegalloban orjongo embernek, mert elment az egyebkent 5 percenkent jaro busz? Nem! Na latod, te is a reszese lettel evvel a az egesznek. Valljuk be aket biztonsagi or nem uszta meg ennyivel az ELTEnel...

Vinnie Jones 2013.02.14. 16:42:52

@Silent Bob: Nyugalom zsebtigris! Ne beszelj csunyan, es okolbeszoritott kezzel se frocsogj! Ha ennyitol felbaszod magad, mit varsz egy kisgyermekes apatol (debrecebi foci szurkolo)??? hmmm?!?

Silent Bob 2013.02.14. 16:46:51

@Vinnie Jones: Én nem baszom fel magam. Miért ne beszélhetnék csúnyán? Szerinted ez normál. :)
Csak annyi a különbség, hogy ha én elmegyek egy hivatalba, nyilvános fórumra (mondjuk az eszembe se jut) akkor tudom moderálni magam és nem buzizom akivel tárgyalok, meg nem fenyegetem hogy elvágom a torkát, ha nem tetszik amit mond.
Tudod kik viselkednek még így a szurkoló haverjaidon kívül? ;)

2013.02.14. 16:52:35

Ezzel a zseniális érvelési technikával biztos komoly karriert fog befutni a FIDESZ-ben.

Vinnie Jones 2013.02.14. 17:09:31

@Silent Bob: Olvasd vissza legyszives az irasodat hamyszor keveredtel magaddal ossze... csak emlekeztetlek, ez is egy nyilvanos forum!!!...

Silent Bob 2013.02.14. 17:40:51

@Vinnie Jones: Világosítsd meg az elmémet, hol keveredtem ellentmondásba. :)
És igen ez is egy nyilvános fórum, de itt (blogszféra) speciel elfogadott ez a stílus.
Tudod, a kulturáltság valahol ott kezdődik, hogy az ember különbséget tud tenni, hogy hol igen és hol nem.

DezInf 2013.02.14. 18:36:04

Szösszenet a Facéról:

Péter Konok
Egyetemista csürhe támadott meg békés focidrukkereket. Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel, rímtelen verssekkel, fizikai képletekkel és festmények reprodukcióival hadonásznak. „Szörnyű volt – nyilatkozott még mindig elcsukló hangon Brutál „Szecskavágó” István, a KÖZGÉP SE vezérszurkolója, akit a helyszínen felállított egyik mobil mentális elsősegélyhelyen ért utol riporterünk. Mindenfelé latin szavak, ködös axiómák, hosszú körmondatok és érthetetlen képletek röpködtek. Egy 35 kilósnak látszó, feketére festett hajú lány megfenyegetett, hogy kielemzi az egómat!” A megfélemlített szurkolók egymást eltaposva menekültek a stadionból, többen nyolc napon túl gyógyuló kulturális sérülést szenvedtek. Egy ultrának Egon Schiele „A szék és a kancsó szerves mozgása” című festményének színes nyomatát tartották az orra elé, ő jelenleg még kómában van. A helyszínre gyorsan kiérkezett a TEK kultúraelhárító-kommandója, akik a sérült drukkereket elsősegélyben is részesítik: éppen a „Fradika, fradika, hőőő-hőőő, zsuppsz!” című nótát énekeltetik velük és a Kerényi-művésztelep képeiről készült diákat vetítenek. „Sajnos, egyre gyakoribb az efféle értelmiségi huligánkodás – mutatott rá Klinkhammer István, a diákbűnözés elleni fellépésért felelős frissen kinevezett államtitkár. A kormány eltökélt szándéka, hogy rövid időn belül az utolsó egyetemet is megszünteti, és így kifüstöli fészkükből ezeket a tücsökhordákat.” (MTI)

Vinnie Jones 2013.02.14. 18:38:59

@Silent Bob: a maganszferaban (hisz a foci szurkolok magukat kepviseltek es nem afideszt vagy barmi mast) meg inkabb elfogadott ez a stilus. Az, hogy a blogerek kozott miert? Szamomra erthetetlen, hisz azert itt sulyos penzek mozognak es sulyos erdekek csapnak ossze. Ergo a blogok vilaga inkabb kozszfera mint magan, ugyhogy a piramist felesleges csurni-csavarni, tudjuk mar minek hol a helye...

Melchi Zadok 2013.02.14. 23:23:12

@Vinnie Jones: igen? mondjuk én pont ilyen lennék. szóval mi van velem?

nincs_nick 2013.02.14. 23:25:41

@sárkányfő: Ne szenvedj már, tedd meg a feljelentést. Ha gyilkossági kísérletet látsz "csak" ott, akkor azért. Miért nem teszed? Helyette itt és más blogokon írogatsz egész nap.

Vagy csak a pofázás megy, de a kimondott szavak súlyát vállalni már könnyűnek találtatunk?

Peterpapo 2013.02.15. 08:39:09

@Vinnie Jones:

Látod? Mondtam én hogy fura a felfogásod az életről! Attól, hogy átlagos még nem elfogadható. Például átlagos, hogy az autósok nem tartják be a sebességkorlátozásokat mégsem elfogadható, mert büntetik is. Átlagos, hogy az emberek adót csalnak valamilyen formában mégsem elfogadható, mert büntetik. Attól, hogy valaki magában, vagy akár hangosan dühöng, mert elment a busz, azzal nem aláz meg senkit, nem bánt senkit. De azt hiszem Neked ezt hiába magyarázom, egyszerűen képtelen vagy felfogni.

vasgyuszi 2013.06.03. 14:30:51

"...Jó volna, ha elhatárolódna jelöltje akciójától a Fidesz..."
Ezek ilyenek, ez a stílusuk. Nincsne mitol elhatárolódina a fityisznek, ez a fityisz.


süti beállítások módosítása