Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Nagyon sokan a sajtószabadságért!

2011.03.15. 23:00 - eroica

Címkék: média tüntetés sajtószabadság szalai annamária sajtószabadságért

Március 15-én (ha nem is egymillióan:-), de nagyon sokan tüntettünk a sajtószabadságért. Mivel fontosnak tartjuk a sajtó szabadságát - és blogunk semmiképpen sem szeretne tízmillió forintot fizetni Szalai Annamáriáéknak - ezért nagyon köszönjük minden résztvevőnek. Az előadóknak, beszélőknek és a rendezőknek pedig külön is, hiszen civilként nem könnyű egy ilyen tüntetést összehozni.


A tetszikek forradalmi dátumot meghaladó számának is örülünk
:-)
 

Az index szerint körülbelül harmincezren voltak, s kétségkívül ez volt az utóbbi évek legnagyobb civil tüntetése. A következő kép nem is a tömeg legelejéről készült (a színpad kicsit beljebb volt a hídon).

UI. Ezúton is elnézést kérünk a ritkás posztolásért. Olvasóinknak a facebook-csoportunkat tudjuk ajánlani, ahol naponta több hírt is megosztunk, kommentálunk.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr942742962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legyen béke, szabadság és egyetértés 2011.03.16. 02:43:57

Hány buzi van köztetek? - kérdezte az LMP-s zászló láttán egy kedves úriember a Nemzeti Múzeumnál. De persze nem ezzel kezdődött a nap. A tavalyi évhez hasonlóan idén is nyeregbe pattantam a nemzeti ünnep alkalmából, és nyakamba vettem a várost egy fé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása