Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Igény az volna rá - szavaztak a Demokrata olvasói

2010.01.11. 20:55 - narancshéja

Sok szó van arról, hogy a Fidesz mit tenne a kétharmados, alkotmányozó többség birtokában. Bár Orbán azt ígérte, hogy nem csinálja meg a Stumpf által vizionált 8 éves elnöki ciklusú rendszert, senki nem ígérte, hogy a Fidesz például tartózkodna a választókörzetek Fidesznek kedvező átrajzolásától (amire egy időszerű parlamenti létszámcsökkentés kiváló lehetőséget nyújt).

Egy azonban biztos: a Bencsik András közismert Fidesz-tag szerkesztette, és Orbán által előfizetésre ajánlott Demokrata online olvasói szeretnék, ha a Fidesz élne a kétharmaddal. Az eseményt üdvözlők között kisebbségben maradtak, akik egyszerűen "rendes kormányzásra" lehetőségét látják. A többség szerint "valódi rendszerváltást" csinálhatna a Fidesz. Azaz a mostani demokrácia nem annyira fekszik a "Demokrata tábornak".


Egy index címlapon olvasható Konzervatórium posztban egy kapcsolat.hu-s felhasználó szavazását idézve komcsizzák az MSZP bázisát. Azért, mert egy - szerintem tendeciózus - szavazáson többséget kaptak a "népi demokráciát" óhajtók a "népnélküli" demokráciát kívánókkal szemben. Azon a szavazáson a bejegyzésig 72-en vettek részt. A Demokrata szavazásán 4000-en.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr881664661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

art-isjus 2010.01.15. 22:46:53

Viszont érdekes,hogy a Demokrata(tehát főként Fidesz szimpatizáns) olvasók 20 %-a(!!!) szerint nagyon negatív(demokráciát veszélyeztető,diktatúrához,egypártrendszerhez vezető) dolog lenne,ha 2/3-a lenne a Fidesznek,Tehát a saját híveik majdnem negyede tart a Fidesztől ! .Ez azért több mint elgondolkoztató.

ave 2010.01.19. 02:27:06

A majdnem negyede az otode.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.01.20. 09:31:45

@E_R: minden partnak megvannak a kenyszeredett szavazoi. akik nem elkotelezettek es a kornyezetuk nyomasara - szulok, baratok - megy el szavazni, bar igazabol szive szerint beleszarna az egeszbe...

ha kicsit gyengebb lennek, akkor most en pl mszp biztos szavazo lennek, mert pont ket hete volt egy eleg komoly vitam a szulokkel arrol, hogy en nem megyek el szavazni, mert nincs az a banda, amelyik ezt megerdemelne..

na rogton jott a presszura es erzelmi zsarolas onnan is, de vegulis a "elvesziafideszanyugdijunkat" gordiuszi csomot siman kettvegatam egy "majd en adok annyit helyette, amennyit elvesz" dumaval..

de kulonben meg mindig az agyamat massziroznak...:-))


süti beállítások módosítása