Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Apróhír - Saját korábbi sztárját is elhallgatja a Fidesz sajtó?

2010.01.07. 23:38 - narancshéja

Címkék: média a párt médiája

Török Gábor csütörtöken egy kisebb médiajelenlét-elemzésben lett figyelmes a következőre:

[Másik két párt hírkísérletével szemben] "Legsikeresebbnek a Jobbik bizonyult: Pörzse Sándor bemutatása még ma este is címlapos az Indexen és a NOL-on - a Fideszhez közeli sajtóban azonban csak aprólékos munkával lehet megtalálni a Hír TV és az Echo TV egykori műsorvezetőjének politikai szerepvállalásáról szóló hírt." (Valahol meg aprólékos munkával sem, a HírTV például egyáltalán nem számolt be korábbi sztárműsorvezetőjének szerepvállalásáról, mondjuk a teljes elhallgatás sem lep meg).

Bár lehet, hogy nem pártszempontú elhallgatásról van szó. Előfordulhat, hogy egyszerűen kínosnak érzik, hogy Morvai Krisztina után egy újabb olyan jobbikos tűnt fel, akit a Fidesz és médiája futtatott fel. (A kép, amely a Pörzsét 2009 végéig foglalkoztató Echo Tv tulajdonosát Széles Gábort ábrázolja csak illusztráció.)

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr541655632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balt 2010.01.08. 00:26:29

"Vitatható lesz, amit mondok, de nekem úgy tűnik, hogy - a média egyes szereplőinek nyilvánvaló pártpolitikai motivációi mellett is - ma mindkét szempontból a Jobbik áll a legjobban: eleve érdekesebb, mint a másik két párt, ráadásul a megszólalásainak többsége is átgondoltabb, kitaláltabb, mint a többieké."

- pedig ez alighanem vitathatatlan TG további megállapításaiból... (Sajnos.(?))

Balt 2010.01.08. 00:27:15

@Balt: (A másik két párt itt az MDF és az LMP.)

Frank'Leó 2010.01.08. 10:45:37

@Balt: AZ LMP a kampányfinanszírozás új szabályaival próbálkozott, ami igencsak fontos volna az országnak (merthogy a kampányfinanszírozás a korrupció melegágya).

Ehhez képest a "Pörzsölő" c. kultúrműsor szerkesztője kapott komolyabb sajtót.

Szerintem egyértelműen: Sajnos

Balt 2010.01.08. 23:14:23

Nem kell ide kampány, a korrupciót csúcsra járatja az MSZP(-SZDSZ).

Waldi! 2010.01.10. 19:01:23

Na ilyenkor hol marad un. "pógári" oldalrol a lakajmediazas :D

PéeSDé 2010.01.11. 15:14:07

Az MSZP kétségbeesésében minden szart kitalál, ahelyett, hogy a saját portáján söprögetne mert ezt jobban tisztelnék az emberek.


süti beállítások módosítása