Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Részlet a második interdisziplináris humorkonferenciából

2009.09.15. 09:38 - eroica

http://infovilag.hu/data/images/portrait/balazs_arpad_dr_siofok_polgarmester.jpgNem politika és a Fideszhez is csak annyi köze van, hogy a köszöntőt egy fideszes polgármestere mondta, de az emlékezetes lett. Az index beszámolója:

"Az esemény úgy indult, hogy ez lesz minden idők legtréfásabb konferenciája. Az első megszólaló ugyanis Balázs Árpád volt, Siófok lendületes+tagbaszakadt polgármestere, aki két percen belül végigzongorázta a konferencián később tárgyalt humortípusokat: indításnak megbotlott, és majdnem arccal esett a pulpitusra, aztán elmesélte, hogy Siófoknak igen régi és jó kapcsolata van a humorral, például itt halt meg Karinthy Frigyes, majd azzal fejezte be, a megjelent tudósok rémületére, hogy "a rosszkedvű ember úgy néz ki ebben a városban, mint eszkimó a négerek között.""

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr531382915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása