Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Csődördugással poénkodnak az ifjú kereszténydemokraták

2009.08.31. 19:32 - eroica

Címkék: videó kdnp

A képviselőfunky találta videó igazi karaktergyilkos mű akar lenni. A nőalázó poénok ("buta liba", "dugja egy csődörszamár") alapján felmerül a kérdés: a kereszténydemokraták még nem vették észre, hogy a nők is szavaznak?

Persze nem ez az első eset, hogy a jobboldal politikai ellenfelei közül a nőket "nemre szabott" poénokkal támadják.

"Kövér László például néhány évvel ezelőtt azt javasolta Dávid Ibolyának, hogy nézzen a borotválkozó tükrébe, Kósa Lajos az elnöknő arcformáját elemezte egyik televíziós szereplésekor, mármint hogy Dávid Ibolya feje ferde, mindeközben a Fidesz házi publicistái és humoristái egymást túllicitálva szórakoztak az elnöknő testi adottságain, sőt ruházatán, kalapján, életkorán, egyszer se kihagyván az Ibolya keresztnévből adódó poénlehetőséget, „zöld erdőben jártam..., szabad-e savazni"."

Megyesi Gusztáv írása a macsó toll és mikrofonbetyárokról.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr671351431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mig8 (törölt) 2009.08.31. 22:48:49

Tény, hogy a Fidesz egy egyetemi kollégiumban született, és elsősorban férfiak voltak az alapítók. Így ez egy kissé hímsoviniszta társaság lett. Öröm az ürömben, hogy azóta javultak :-)

Amúgy meg, igazad van, @eroica, a nők is szavazhatnak és erre érdemes odafigyelni. De ahogy én látom, a nő, ha a Fideszre szavaz, akkor a legkevésbe sem fogja érdekelni, hogy a fideszesek bizonyos "hölgyeknek" mit mondanak. (Az idézőjel nem véletlen: ezek a "hölgyek" sokszor egyáltalán nem hölgyekhez méltóan viselkednek. Tisztelet a kivételnek.)

Galadhriel 2009.09.01. 08:39:47

Hm, kedves Mig8!
Nem akarom szépíteni a politikusnők stílusát, ők sem jobbak a hím-politikusoknál (mondhatnám a DeákNÉ vásznánál). Politikusnak lenni, kemény mesterség.

Ne csöndes mosollyal megkérdezném, kedves Mig8, milyen enne az, ha "hölgyekhez méltóan viselkednének"?

Pethőfy (törölt) 2009.09.01. 13:19:10

Kedves Szerkesztő!

Látom még mindig próbálkozol a videóimmal, hogyan lehetne lejáratni az IKSZ-et, a KDNP-t. Úgy látszik az előző videóhoz hasonlóan sikertelenül. Azt letöröltem, mert a KDNP pécsi honlapjának volt a beharangozója, és az csak december fele lesz meg, meg időközi tisztújítás is volt Pécsett, úgyhogy már nem is aktuális. Nem azért töröltem le, mert te jól megtaláltad. Egyébként, aki cenzúrázott, az Te voltál, mert most újra elolvastam a bejegyzést, és emlékeim szerint másként fogalmaztál, míg én a videót csak jóval a bejegyzésed után töröltem le, és emlékeim szerint 5*-os volt.

Ez a Lendvais is egy jól sikerült videó. Na, nem technikailag, mert én amatőr vagyok, de tartalmában szerintem megüt egy szintet. Nem viccnek szántuk, Ildikón inkább sírni tudnék, inkább amolyan görbe tükröt állítanánk elé. Szerintem ez jól sikerült.

Nekem nem a magyar baloldallal van bajom, félreértettétek. Nekem ezzel a nemzetáruló bandával, akiknek a vezetője Lendvai elvtársnő. Ennél a kis élcelődésnél ő jóval, de jóval többet érdemelne.

Ezeknek nincsenek értékvitáik, csak érdekvitáik vannak (lásd kettős állampolgárság). És amikor sarokba szorulnak, akkor nem tudnak mást csinálni csak gyalázni, gyanúsítani.

Ez -szerintem- egy ironikus kis videó. Semmi olyasmi nincs benne, amit én találtam volna ki. Jól bemutatja a cenzorasszony személyiségének sarokpontjait, így eljutva a közutálatig, amit Fábry testesít meg.

sajnálom, hogy magatokra vettétek, nem a tisztességes baloldali szavazóknak szántam, pláne nem a nőknek... Ez egy nagyon hülye következtetés volt (már bocs).

Üdv: a készítő

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.09.01. 19:35:37

Kedves IKSZ_!

Elég döbbenetes, hogy a "dugja egy csődörszamár" poén szerinted belefér a normális közbeszédbe.

Az előző videódat meg kérlek rakd fel újra, hogy "objektív "véleményedet miszerint "sikertelenül kezdtők ki" a mostani olvasók is meg tudják ítélni. Addig kénytelen vagyok egy korábbi nézőjét idézni:

"Amúgy, semmitmondó egy videó, és egy párt, ha valamit el akar érni nem ilyen power point dizájnnal próbálkozik. "
fideszfigyelo.blog.hu/2009/06/04/a_kdnp_felfedezi_a_technikat

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.09.01. 19:35:37

@IKSZ_: A KDNP-t nem kell lejáratni, mert nem létezik. Fantomszervezet. Mondj egyetlen dolgot, ami megkülönbözteti a Fidesztől, egyetlen egyet, amiben különböző véleményt jelenítettek meg, mutass egy embert, aki KDNP-sként fideszes jelölt ellen indult..... Szánalmas kis banda, pár agyatlan seggfej, akik eladták magukat Viktor vezérnek. Lendvait én sem tartom túl sokra, de egymaga többet ér, mint a KDNP együttvéve.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.09.01. 19:36:09

@eroica: Nyugi. Ez a konzervatív keresztény erkölcs.

ubi904 (törölt) 2009.09.01. 21:22:39

Megyesi Gusztáv? Egy szélsőséges írását ajnározzátok? Aztán meg csodálkoztok a 9%-os liberális MSZP-n?

Hát nem kéne csodálkozni.

lillburne 2009.09.01. 22:36:29

@IKSZ_: hát ez egy nagy öngól volt:
" Ezeknek nincsenek értékvitáik, csak érdekvitáik ( lásd: kettős állampolgárság)"
Arról ugyan lehet vitatkozni, hogy kell a kettős állampolgárság, vagy nem. De azon nem lehet, hogy az MSZP sosem támogatta. Sem kormányon, sem ellenzékben. És azon sem lehet vitatkozni, hogy a Fidesz kormányon ellenezte (lásd: státusztörvény indoklása, lásd: Orbán "nem időszerű" Viktor, lásd: Duray, stb, stb.), ellenzékben meg népszavazást erőszakolt ki.
Na, akkor hol is van az érdekalapú politizálás?
Érdemes lenne kicsit visszafogottabban bánnod a jelzőkkel (pl.: nemzetáruló banda).

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.09.02. 16:48:45

@ubi904: Azért megprobálkozhatnál legalább egy gondolatára válaszolni, mielőtt minősíted a szerzőt.

Galadhriel 2009.09.02. 21:51:41

"egy ironikus kis videó Jól bemutatja személyiségének sarokpontjait, így eljutva a közutálatig, amit Fábry testesít meg."

Filozófálnék egy kicsinyt.
Szóval a kis videó a végén olyan trágárságig jut, ami a közutálatot tükrözi.
A stílus minősíti Fábryt meg az IKSZ-es titánt, de barátaim: miért tartja elfogadhatónak ezt a poént az ifjú kereszténydemokrata? Mert kifejezi a közutálatot.

A közutálat legitimálhat valamit? Hát a szegény názáreti Jézus nem az embereket akarta nevelni? Az emberek indulata, gyűlölködése után megyünk?
Van-e még valami, ami ennyire ellentétes a jézusi tanítással?

Bocs, de nagyon nem szeretem a vallásgyalázást.

Parandokht 2009.10.28. 03:27:42

jé, ez a megkésett vén úttörőlány legalább úgy néz ki mintha hinne is abban amit mond.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.05.23. 07:34:43

@Hazaffy007: @eroica:

ez igaz. a csődörszamár nem keresztényi
a többi része vállalható, de ez nem.

a keresztény erkölcsös, kéne annak lenni


süti beállítások módosítása