Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Magyar Koalíció Pártját gyengítette Orbán?

2009.06.04. 21:30 - eroica

Címkék: mkp külpolitika

Orbán Viktor esztergomi kijelentése nemcsak Steinmeier német külügyminisztert töltötte el aggodalommal, hanem erősítette a szlovák nacionalistákat. Ha ők nagyobb számban mennek el, az gyengíti a Magyar Koalíció Pártjának szereplését. A Magyar Koalíció Pártjához hasonlóan ellenzéki, legrangosabb szlovák napilap a Sme írt az esetről. A Ficoék túlreagálását is józanul kritizáló lap keményen beszélt Orbánról:

 

 

Sme: "Úgy tűnik, mintha a Fidesz elnöke Robert Fico szlovák kormányfő megrendelésére beszélt volna. Orbán nyilatkozatai Ján Slota intellektuális és államférfiúi szintjének feleltek meg, ezért a hivatalos reagálásra szükség volt. De miután olyan politikus kijelentéséiről van szó, aki nem képviseli az országot, elég lett volna, ha a szlovák diplomácia reagál rájuk. Felhívhatta volna uniós partnereinek a figyelmét is Orbán beszédére. Ha azonban egy idegen állam ellenzéki politikusának buta nyilatkozatai miatt összehívják a parlament rendkívüli ülését, ha a pártszintű túlkapásra állami szinten reagálnak, akkor szándékosan eltúlzott reakcióról van szó", írta a lap.

A történet bővebben a nol.hu-n.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr811164270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2009.06.04. 22:16:33

Kb. 500 ember hallgatta (jelentős részben önkormányzati dolgozó...) nagy figyelemmel az elhíresült esztergomi beszédet.

Vincenzo90 2009.06.05. 00:40:16

A tótok szándékosan félretájékoztattak mindenkit. Amit Orbán mondott, abban aztán végképp nincs semmi kivetnivaló, sőt, dícséretes, hogy a felvidéki magyarságot támogatja.

Szánalmas már ez a buta fasisztoid slota a gerinctelenségeivel együtt. Ez a fasz azt mondta nem egyszer, hogy tankkal lerombolják Budapestet, a magyar média meg Orbánt szídja helyette. Mi van itt? Normális dolog ez?

Preskin 2009.06.05. 16:04:30


hál_ló ?
esz itt a náczivadász ?

megkívánom jegyezni :
index.hu/belfold/2009/06/04/bajnai_megvedte_orbant/

lassan már büdös ez a (h)eroica


süti beállítások módosítása