Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Az Unión kívül is van kampánybeszéd

2009.05.07. 22:48 - eroica

Címkék: orbán

http://www.hetek.hu/files/imagecache/kozepeskep/images/2002/06.050/fokusz/Orban4.JPGA Magyar Narancs hetilap figyelmesen hallgatta Orbán Uniós kampánnyitó beszédét, és feltűnt neki valami, amit az "A. szerk" véleményben meg is jegyzett:

"A főszónok, Orbán Viktor beszédében viszont kettőször fordult elő az "Európa" szó: amikor az őt köszönteni érkező  francia konzervatív mókust [Xavier Bertrand] köszöntötte, és amikor a sok lopott holmi között, amit a Gyurcsány-Bajnai kormány úgymond hazavitt, Orbán az "európai uniós forrásokat" is megemlítette. A beszéd amúgy arról szólt, hogy a szocialista kormány tagjai bűnözők, és a nép kifejezetten emiatt nyomorog (a világgazdasági válságra utalás sem hangzott el), a tömeg nem véletlenül skandálta, hogy "börtönbe, börtönbe". ...

Olyan nincs [az EU-val], hogy adjál ilyen támogatást olyan támogatást, és ezeken felül mág 300 vagy 190 milliárdot és vedd rá a bankjaidat is, hogy adjanak [Orbán ezeket (is) követelte] - hogy aztán ezen interakciókon kívül, itthon, ha nem figyelsz ide, úgy tegyek, mintha nem is lennél."

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr691109021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2009.05.08. 08:53:31

A cikk szerint: „Olyan nincs [az EU-val], hogy adjál ilyen támogatást olyan támogatást”

Ők is szívesebben adnak tanácsot, mint kalácsot.
Nekik is kevés van, miből adjanak:

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.05.08. 23:31:18

@Vidéki: Az EU így is négyszer annyit ad, mint amennyit befizetünk. Szóval (euró)milliárdokat is ad nemcsak tanácsokat, szerencsére:-)


süti beállítások módosítása