Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Alákérdezés

2009.01.17. 16:48 - eroica

Címkék: interjú navracsics alákérdezés

Nem akarom Navracsics Tibort túlszerepeltetni, de rendre érdekeseket ír a jobbklikken. Legutóbb külön posztbejegyzést szánt az „elfogulatlanságra törekvő független újságírás két gyöngyszemének”. Mészáros Tamásnak a 168óra újságírójának két kérdését idézte. (http://jobbklikk.hu/index.php?Cikk=539#tovabb).

Kifinomult polgári ízlését méltányoljuk. Amiket idéz, azok valóban nem újságírói kérdések, hanem vélemények voltak. Remélem a következő idézetekről is egyszer majd megírja a véleményét.

1. Ez valami sajátos világrekord lesz, hogy ez a társaság afféle fordított Midász királyként viselkedik, ha hozzáérnek bármi értékeshez, az azonnal rozsdás vassá változik. Minden kormányzásban akadnak kudarcos részek, de ezek a mostaniak hogy tudnak mindent elrontani? (http://fidesz.hu/index.php?Cikk=126458)

Az interjúrészlet egy tavalyi Orbán-interjúkból való, "kérdést" Csermely Pétert tette föl. Csak annyit teszek hozzá, hogy ez a Fidesz hivatalos honlapján található. A következő, kicsit hosszú kérdés egyenesen Orbán Viktor honlapjáról való.

2. Ez az igazság pillanata, előbb vagy utóbb el fog jönni számukra is, akik most már ugye 2002 óta kormányoznak, és minden tekintetben lezüllesztették Magyarországot, tönkretették, eladósították, minden figyelemre méltó pozíciónkat elvesztettük, amivel rendelkeztünk még 2002-ben. S ezek után, amikor történik egy baj, történik egy válság, akkor azt mondják, hogy hoppá, hát az a helyzet, hogy nemzeti egységre van szükség, és akkor gyertek ti is. Ti, akiket egyébként 2002 óta szidunk, gyalázunk, lejáratunk, megvádolunk, fasisztázunk, rasszistázunk, de most gyertek ti is, mert most hát a felelősséget kicsit teríteni kéne. Szerintem ez vérlázító. Nemis értem, hogy miért mentél el erre a nemzeti csúcsnak nevezett hülyeségre. (http://orban.hu/interjuk_list.php?item=86)

Navracsics uram találhatna más újságírói érdekességet is pártja saját oldalain. Az ’alákérdezés’ nehezen alulmúlható példája az elsőnek idézett interjúban olvasható.

+1. A rendszerváltozás óta eltelt csaknem húsz évben még soha nem vezette a politikusok népszerűségi listáját. Most igen. Egy politikus kaphat ennél szebb ajándékot a karácsonyfa alá? (http://fidesz.hu/index.php?Cikk=126458)

De nem csak újságíró tud igen lelkes lenni. Az Navracsics írásához az első hozzászólás így kezdődik: „Nagyon igaza van frakcióvezető úr!”

Okos ember tudja, hogy szóljon a közönségéhez.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr83883748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása