Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Pécsett nem kell sokat menni a dohányért az illetékeseknek (+kép)

2013.11.21. 20:23 - eroica

Címkék: gazdaság fidesz trafik dohány

Pécsett nincs messze egymástól az egyik Fidesz iroda és egy "Nemzeti Dohánybolt". Az olvasónktól kapott kép önmagában persze nem bizonyít semmit, de...

pecs_szolgaltatohaz_Fidesz_iroda_nemzeti_dohanybolt_trafik_trafikmutyi_vicces_humoros.pngA pécsi Szolgáltatóházban lévő Fidesz irodában dolgozók könnyen dohányhoz juthatnak

A trafikmutyin egyébként sokat vesztettek a pécsiek. A trafikos haverok miatt két és félszeresére emelt árrés miatt egyre többen csempészett cigit vesznek. Ez keményen betett a Pécsi dohánygyárnak is, a tulajdonos 180 dolgozó elbocsátását jelentette be.

A cég udvariasan "új kereskedelmi rendszernek" nevezi a Fideszhez közelálló trafikhálózatot. Közleményükben az elbocsátásról így írnak: "a piaci kereslet csökkenése és az új kereskedelmi rendszer miatt elkerülhetetlen volt."

A városban két éve az Elcoteq gyár is bezárt, akkor 1500 dolgozó került utcára. Ennek ellenére Pécsett is nagy számban virítanak a "Magyarország jobban teljesít" plakátok.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr825648479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Achmed, a hitetlen 2013.11.22. 13:52:13

Habár felül a fideszes gálya,
s alul a trafiknak árja,
azért a trafik az úr...


süti beállítások módosítása