Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Schiffer András a hét Vastagbőr-díjasa

2013.10.25. 01:50 - eroica

Schiffer András Orbán kormányzásának negyedik évében is kiemelten fontosnak tartja a balliberális oldal kritizálását. Erre a jobboldali média jelentős teret is ad neki. 

Amivel azonban Schiffer csütörtökön bírálta a baloldalt a "közmédiában" az igazán szépségdíjas megoldás volt tőle a szerdai ellenzéki tüntetésről. Közölte, hogy azt gondolta "kicsit masszívabb erődemonstrációt sikerül tartaniuk". Tehát Schiffer kevesellte a többi párt által mozgósított tömeget.

tomeg_az_ellenzeki_tuntetesen_muegyetem_2013_10_23_oktober.pngA Schiffer által kevesellt ellenzéki tömeg a Műegyetem előtti tüntetésen

Ez azért érdekes, mert nem nagyon emlékezni arra, hogy a PM-esek kiválása után az LMP valaha komoly tüntetést tudott volna tartani. Kigyűjtöttem hát az LMP hivatalos facebook-ján lévő összes párttüntetésüket. Nem volt nehéz, összesen ötöt találtam, mindegyiket a hivatalos címével másoltam ide. A célok alapvetően rendben vannak, csak hát a "tömeg"...

"Fáklyás megemlékezés a fukusimai atomkatasztrófa áldozatairól". (A kép a teljes tömeget ábrázolja)

LMP_tuntetes_faklyas_emlekezes.jpg


"Zöld majális a Városligetben" (az ingyenes ugrálóvárban volt még néhány gyerek is).

LMP_tuntetes_Zold_Majalis_Schiffer_Andras.jpg


"Monsanto ellenmenet"

2013052502.jpg

"Tüntetés az igazságtalan pénztárgép-csere ellen" (több a sajtós, mint a tüntető)

LMP_tuntetes_penztargep.jpg
"Mentsük meg Verespatakot"

LMP_tuntetes_Hosok_tere.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr905597925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.10.25. 08:33:46

Ennyire hiteles 1 orbanizálódó schifferke.Nem képes felfogni:magyargyilkos aki nem képes összefogni!Az ilyen ostoba tojásfejűek ítéltek minket erre az elhúzódó szenvedésre a hülye,győztest erősítő mandátumelosztási rendszerükkel,ami lehetővé teszi gátlástalan kisebbség rémuralmát!1%-os bejutási küszöb és a kicsiket erősítő mandátumkiosztás kell,ne maffia kormányozhassa Mária országát!

helyhej 2013.10.25. 09:43:34

Egyetlen gerinces politikus jelenleg, aki nem adta el a lelkét az ördögnek. Eddig. Sajnos, mint látjuk a közvéleménykutatási eredményekben, meg pl. az itteni hozzászólók írásaiból, az ilyen emberekre nincs szükség a magyar politikában, csak a csúszó-mászó nyalógépekre. Ő nem árulta el az LMP létrejóttének célját.
Mindkét bűnös oldaltól elhatárolódik, de az emberek megalkuvók, s odahúznak, ahol látják az erőt.

Doberdo 2013.10.25. 09:45:38

Schiffer politikai képességei a nullához közelítenek. Jogászként
ő tett feljelentést Gyurcsány ellen, mely ügy a vádemelési szakaszig sem jutott el. Amennyiben jól tudom hamis vád miatt
feljelentés történt ellene. Várjuk meg a hamis vád eljárás folytatódását. Hátha kiderül, hogy ki volt a vád felbujtója ?

Félkifli 2013.10.25. 12:07:17

Ja, hogy ezentúl egy-egy (akár nem is politikai cél) értékét az fogja meghatározni, hogy mekkora tömeg mozgósítható mellette?

Tehát mentsük meg a kis kockásfülü nyulat LMP szervezésben, 100 emberrel: - ááááá, kit érdekel, a kis kockásfülü nyulak le vannak szarva, tőlem meg is dögölhetnek.
Ugyanez MSZP szervezésben (mondjuk 500-1000 ember): - micsoda nemes cél, hogyhogy még nem jutott másnak az eszébe, természetesen álljon mindenki mellé, aki nem áll mellénk az nyúlgyilkos parazita a magyar hon testén...(és kis kockás, "az én lelkemen szárad" feliratú kitűzőt kell hordania élete végéig).

toportyánzsóti:
Hát ez a velejéig "romlott" Schiffer is, a "kis rohadék" meg nem kiáll az elvei mentén és csakazértse hajlandó asszisztálni ahhoz, hogy a pusztán hataloméhség által vezérelt MSZP (Mesterházy) megint közelebb jusson a bűzlő koncosfazékhoz, hát ilyet...
"Az ilyen ostoba tojásfejűek ítéltek minket erre az elhúzódó szenvedésre" - nem, erre az elhúzódó szenvedésre Orbánatyánk ítélt minket a gyönyörűséges és antidemokratikus, (de ugye jogilag sajnos rendben lévő) választási törvényével, és ha ahhoz újabb 4 év szenvedés kell, hogy ne ez a "változatos" politika menjen a végtelenségig ebben az országban, amelyben két párt váltogatja egymást, de ugyanazt a lerablást és az emberek semmibe vételét "csinálják", akkor be kell vállalni ezt az újabb 4 évet.
A FIDESZ-re nem fogok szavazni, mert kivezetnek minket európából - ha lehet ezzel a képzavarral élnem.
MSZP-re nem fogok, mert már ők is "bizonyítottak", a lehetőség adott volt, és nem egyszer, nem kétszer, sokszor nem éltek vele, hidd el, ha beszavazod őket, most se fognak, amint bent vannak, el vagy felejtve.
JOBBIK - most próbálnak kimászni a "cigányügyi" párt szerepéből, hogy EU-konformabbak legyenek, de egyrészt már késő, és túlkeresztényieskedték, túlmagyarkodták magukat, én pl. nem akarom, hogy csak nemzeti karszalagos mentében, tarsollyal a vállamon és ősmagyar íjjal a hátamon mehessek a sarki boltba is.
.. és akkor maradt az LMP, annyit tudok róluk elmondani, hogy voltak szimpatikus megnyilvánulásaik, nem volt nagy visszhangja, de egyszer-kétszer már ott voltak, ahol akkor ott kellett lenni, sajnos sejtem, hogy a rájuk leadott szavazat ahhoz is kevés lesz, hogy bejussanak, (és még korántsem biztos, hogy rájuk szavazok, vagy elmegyek egyáltalán szavazni), de nehogy már azért szavazzak egy számomra vállalhatatlan formációra, akikről tudom, hogy tönkre fogják tenni az országot, mert ők biztosan bejutnak.

Szavazzunk az erősebb kutyára, mert az biztosan b..szni fog!
- Ja, hogy éppen minket?

házelnök 2013.10.25. 16:07:32

@helyhej:
1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből. A közéletbe jogvédő tevékenységén kívül a zöldmozgalmon keresztül is bekapcsolódott, amikor 2002-ben a Védegylet szervezőbizottságának tagja lett, illetve 2005-ben ő vezette a Sólyom László köztársasági elnökké választását célzó kampányt is. 2008-ban megalakította a Lehet Más a Politika nevű mozgalmat, mely társadalmi szervezetként indult, majd 2009-ben párttá szerveződött és a párt vezetését ellátó választmány tagjává és egyik szóvivőjévé választották. 2010-ben ismét a párt országos választmányának tagja lett, de szóvivői tisztségét nem vitte tovább.

A 2010-es országgyűlési választásokon az LMP listavezetője volt. Egyéni választókerületében (Budapest 07) 12,54%-ot szerzett, ezzel harmadik helyen végzett.[6] A párt frakciójának 2010. május 10-ei ülésén frakcióvezetővé választották.[1] Az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottságának lett tagja. 2011-ben a megváltozott megválasztási szabályok következtében frakcióvezetői tisztsége okán lett az LMP országos választmányának tagja. 2012. január 14-én bejelentette, hogy távozik az országgyűlési frakció éléről, és kiszáll a párt minden vezető testületéből is. Döntését azzal indokolta, hogy a parlamenti képviselőcsoportban nincsen meg az LMP önálló politizálásának kellő támogatottsága.[2] Az LMP 2013-as pártszakadása utáni XXIII. kongresszusán Szél Bernadettel a párt társelnökévé választották.


süti beállítások módosítása