Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Orbán világa és az erkölcsi fölény – FRISSÍTVE

2013.10.22. 18:15 - Fidelio

Ki az a hülye, aki ilyen videót csinál? Nyilván nem ismeri a hazai közállapotokat: egy ilyen pancser ügyletet a Fidesz rendőrsége – hétvégét, fáradságot nem kímélve – gyorsan kinyomoz. Egy politológus szerint olyan ember állhat a videó mögött, aki hasonló módszerekkel ügyeskedik az élet más területein is. Jó illusztrálta ezt a videó „főszereplője”, aki 300 ezerért lett volna hajlandó nyilatkozni.

A bajai választás kapcsán előkerült egy másik videó és hangfelvétel is. Ezen az az Ajtai Tibor, Lungo Drom-os vezető mesél, aki most Baján szervezte a szavazók utaztatását (emiatt ítélte el a Fideszt a bíróság). Elmondja, hogy 2010-ben nemcsak utaztatták a választókat, hanem még lánc-szavaztatták is őket (ami a legdurvább választási csalások közé tartozik.).

Bajai_valasztas_Ajtai_ul.jpgAjtai is videón beszél a választási csalásairól, de ezt még nem nyomozta ki a rendőrség

Erről följelentést is tett az MSZP az év elején. A rendőrség ezzel a videóval nem boldogult olyan gyorsan, azóta annyi hír van róla, hogy a nyomozást Bács-Kiskunból áttették Tolnába. Egyébként Ajtait már tavaly októberben is följelentették, akkor uzsoráztatásért. A rendőrség itt is csak addig jutott, hogy átette az ügyet egy másik megyébe.

Így működik a rendőrség, többek között ezért is kellene kormányváltás: De.
Ez nem magyarázza meg az MSZP pancser óvatlanságát, ahogy az videóval bánt. Az rutinos jogi lépés volt Harangozótól, hogy még múlt csütörtökön leadta a rendőrségen a videót. De ki ne ismerné a Fideszt, ha nem a szocik, hogy ezt a videót aligha hagyják ellenlépés nélkül – hiszen a legártatlanabb megmozdulást is erőszakos összeesküvésként tudják beállítani. (Emlékezzünk csak az alkotmány-tüntetésre a Fidesz-székháznál, ahol negyvenkilós lányok ellen vetettek be ultrákat, köztük a gyilkos Sz. Ferencet, majd a tüntetést hetekig „törés-zúzás”-ként emlegették és „Bajnai-összeesküvés”-ként.) Most nem volt szükség ilyen ’bonyolult’ fideszes kommunikációs akcióra: a zűrös és pitiáner figurák, akik a videót készítették, maguk garantálták a lebukást.

Máig tartott, amíg az MSZP-ben kiderítették, hogyan vitte be múlt szerdán a videót a pártközpontba a párt egyik – sokadrangú – politikusa, s ezzel le is tudták az ügyet a maguk részéről. Ezalatt zengett-bongott a sajtó, és a sztori rendesen lenyomta a szombati kongresszusról jött híreket is. Ahogy ilyenkor szokott, beindult a kormányzati média, tényként közölt címekkel: „MSZP-s rendelte a bajai videót” Tudjuk, ilyenkor vállvetve harcol a Fidesz házi sajtója és a „köz”-szolgálati média.

Érdemes összevetni az MSZP-hez barátságos Népszabadság két cikkét. Mindkettő címlapon olvasható szerk. cikk.
Hétfőn: „Az MSZP kampányüzemmódra kapcsolt … földharcot fog vívni, ha kell, minden egyes választót személyesen győz meg saját igazáról. Ha van győztes stratégia, ez az lehet.”
Kedden: Politikai lejáratásra hamis bizonyítékot kreálni, „ez a politikai banditizmusnak az a szintje, amellyel szemben csak zéró toleranciának lehet helye demokratikus pártban”.

Bajai_val_fat_igertek.jpgA fával való szavazatvásárlásról már a videó előtt hírt adott a sajtó

Egy héttel ezelőtt egyszerűbb volt a helyzet. Ott volt a bíróság által elítélt Fidesz, amely megnyerte ugyan a bajai választást, de mindenki láthatta, mi mindenre képes. (Igazán azzal állított ki súlyos erkölcsi bizonyítványt magáról, ahogy az ítéletre reagált: szóvivők kenték el az ügyet, etetős bulit szerveztek Fásy Ádámmal stb.) Másik oldalon állt a demokratikus pártok összefogása, amely ellenszélben is megsokszorozta a választási eredményét a megismételt szavazáson.

A kép egyik oldala változatlan. A Fidesz-rendszer politikusai, újságírói média-alkalmazottai folytatták amit eddig is. Ügyesen csaptak le a lehetőségre. Sehol egy erkölcsi kérdőjel, hogy ami Baján történt, az vállalhatatlan. A demokratikus oldalon kellemetlen érzés van, amit nemcsak a két Népszabadság-cikk jelez. A hvg hétvégi közleményében rendesen elismerte a hibát.
FRISSÍTÉS: Azóta a hvg.hu főszerkesztője le is mondott.

Bajai_val_autok_keppel.jpg

A kellemetlen érzések közepette is ez ad reményt: ezen az oldalon van erkölcsi mérce, amely éppen attól működik, hogy a saját hibákat is jelzi. A szabad sajtónál ez egyértelműen látszik, az MSZP-nél is remélhető, hogy a kínos ügy gyors lezárása mellett is értik a tanulságokat, a DK (amely egy helyi aktivista révén keveredett bele a videó-ügybe), egyértelműen lépett, amikor kiléptette az adott embert.

Nem jött jól ez az ügy, főleg a szerdai közös ellenzéki tüntetés előtt, de reméljük: idejekorán jött. S szerdán pedig már lehet a politikai célokról beszélni.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

179 komment

· 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr225592694

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Voks és budi 2013.10.23. 13:41:47

Szórakoztató Képes ErkölcsTan. Egyik pártra sem szavazz, mert a pártok inkább csak akadályozzák a közmegegyezést. Az egypárti után, le a többpárti diktatúrával is!   Egyik Pártra Sem

Trackback: Korrupt rendszer 2013.10.23. 13:41:20

Szórakoztató Képes ErkölcsTan; A szavazatod értelmetlen, amíg a rendszer korrupt. Egyik pártra sem szavazz, mert a pártok inkább csak akadályozzák a közmegegyezést. Egyik Pártra Sem  

Trackback: Tudatlan polgárok választási eredménye 2013.10.23. 13:40:33

Tudatlan polgárok tudatlan vezetőket választanak. Ennyire egyszerű ez az egész. -George Carlin

Trackback: Érted lopnak a politikusok 2013.10.23. 13:39:25

Bár nincs a képen a többi párt, a Szarabbik, a Lehetetlenek, meg a Demagóg Koalicíó sem, de ők csak azért lopnak kevesebbet, mert nem férnek oda a "vályúhoz".  forrás

Trackback: Rúgj belém, üzeni Facebookon Bajnai Gordon 2013.10.23. 12:35:15

. Asztal szélénél kucorogva dolgozik nagy művén, ünnepi beszédén az alázatos mester. Elrettenteni vagy megnyerni akarja a bizonytalanokat az ellenzéki vezető a tegnap posztolt képpel? Esetleg a szánalomra apellálással szeretné maga mögé állítani a sza...

Trackback: Kiállt dadogni, erre a Medián azt mondta, már 14 százalékon áll 2013.10.23. 12:29:59

. A Bajnai-szövetség egy éve, két percben, Francesco Zombori előadásában. Fájdalmasan igaz, egyben nagyon vicces videó. Ha szeretnéd tudni, ki Francesco Zombori, és miért nyerít, kattints ide! A paródia leirata: "Egy éve kezdődött a sztori, jött ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_most_ 2013.10.23. 14:55:36

@huzzadneki shakespeare: mondjuk a könnyen korrumpálható cigányok és a velejéig korrupt fidesz összjátéka nem lenne meglepő.

_most_ 2013.10.23. 14:58:10

@BenFranklin: mi az a CD, csak szólok a 90-es éveknek már vége, jóhogy ki nem találod, hogy floppy-n vitték be a videót :D

Kámasuka 2013.10.23. 14:59:10

@_most_: CD vót az. Szegínység van nálatok.

komplikato 2013.10.23. 15:00:07

Egyébként mindenki, jobb és baloldalon, el volt foglalva a hétvégén a kamu videóval.

És elfelejtettek olyan apróságokkal foglalkozni, mint az eljárás HŰTLEN KEZELÉS Meggyes elvtárs ellen vagy a frissen lecsukott Drajkó Miklósról nem beszélve:
varanus.blog.hu/2013/10/22/allamtitkari_kinevezes_helyett_letartoztatasi_parancs

komplikato 2013.10.23. 15:01:02

@BenFranklin: Nem olcsóbb a DVD-nél, ezért ma már csak az veszi, aki zenei lejátszóba ír ki zenét.

Kámasuka 2013.10.23. 15:01:49

@komplikato: rendőrségi nyilvános jegyzőkönyv

Kámasuka 2013.10.23. 15:06:33

@komplikato: Böcsületére váljék a főügyésznek mind2.

Jhonnyq 2013.10.23. 15:10:47

@putris72: Idefigyelj te rohadvány...
Mi a lófaszért nem menetelsz te is ha ennyire szopod Orbán tökét?
Te beszélsz itt gyűlölködésről???
A Fidesz alap programja.hogy folyton ellenséget generál és oda szarik ahonnan eszik.
Az ilyen szemét,hazaáruló szennyeket mint te,addig ütném míg lélegzik.
Lehet basztatni még az igaz Magyarokat de baj lesz faszocska,mint ahogy Rákosi 8 éve után is.
Kussolj vagy írd meg privátban az elérhetőségedet és fussunk össze.

komplikato 2013.10.23. 15:12:21

@BenFranklin: Igen? Anno egy fazon szétsikkasztotta az MTV-t. Hűtlen kezelés miatt eljárás indult ellenne. Azután egy Polt nevezetű arc megszüntette azt az eljárást. Embert eldugták Ausztráliában ... és most kinevezték az MTVA élére.
Halleluja? A főügyész intézte azt is, ha Meggyes ámokfutása vagy Drajkó támogatás biznisze is így ér véget, amire nagy az esély, akkor vannak és lesznek fenntartásaim a főügyésszel szemben.

anyadmajma 2013.10.23. 15:13:50

@félázsiai 2llkedő: Aha, szóval nem fejeztem eléggé ki eléggé világosan az iróniát.
bocsi, nem vagyok író.
Csak arra akartam célozni, hogy ezen idézetre hogyan reagáltak a fideszagyhalottak, amikor szembesítve lettek vele.
Ahogy az egész ocsmány rohadt hazug felfogásuk engedi.

_most_ 2013.10.23. 15:14:24

azt viszont tényleg nem értem milyen alapon merülhet fel bárkiben is a fidesz erkölcsi fölénye, hisz ez az a párt mely egy elítélt gyilkossal őrizteti a székházat, és ez az a párt, melynek vezetője szabadon engedte a baltás gyilkost, ez az a párt mely ellopta a nyugdíjakat, trafikokat, földeket, takarékszövetkezeteket.

Kámasuka 2013.10.23. 15:15:06

@komplikato: A te fenntartásaid nem igazán relevánsak.

2llkedő 2013.10.23. 15:15:53

@anyadmajma: Bocs, nem figyeltem eléggé.

anyadmajma 2013.10.23. 15:17:40

@BenFranklin: Ja, a tényekről lemaradtál. orbán apja megyei párttitkár volt, a kisfia meg ezen a vonalon kapott először KISZ-titkári címet, majd utána Soros-alapítványi ösztöndíjat Oxfordba.
Tavaly a fidesz volt az egyetlen politikai erő, aki tűzzel-vassal ellenezte az ügynöklisták nyilvánosságát. Tele vannak komcsi besúgókkal, persze, hogy nem akarják az igazságot.

Kámasuka 2013.10.23. 15:17:56

@_most_: Pártnak nincs erkölcse.

Embernek van. Orbán erkölcsi fölényéről lehet beszélni inkább. Nem kompromittálódott mint az ellenfelei v. egész generációja, ha jövőre megint ME lesz, akkor ő lesz a legtovább hivatalban levő demokratikusan választott ME.

Since 1848.

Tehát tetszik vagy sem ő a leghitelesebb a választékból.

Kámasuka 2013.10.23. 15:19:27

@anyadmajma: Bizonyíték is van rá?

Orbán iskolai kisz titkárságáról tudok, ettől nem volt komcsi. Sőt üldözték a komcsik.

húzzad neki shakespeare 2013.10.23. 15:22:03

@BenFranklin:
Laassaann moonnndoom, hoogy tee is megéértssd! Orbán Viktor KISZ-titkár volt, az apja MSZMP-tag, sőt 1989-ig párttitkár.
Sőt, még az Orbán anyuka is pártbizottsági tag volt.
Most ők milliárdos nagybirtokosok, bányatulajdonosok, részvényesek, meg a fasz tudja még hogy micsodák.
AZ ÉN OLVASATOMBAN EZ A KÖPÖNYEGFORGATÁS!!

Baja: CIA módszer, itt mindig az a hunyó, aki a hasznot húzza belőle
A Fidesz az egyszerű hétköznapi ember előtt tisztázta magát a vádak alól, és még az ellenzék is be van mártva.

Meg aztán, annak a 32-es körzetnek a cigány szavazói miért lettek egyszeribe olyan kötelességtudó állampolgárok? Ment voksolni a család apraja-nagyja.
És érdekes módon ott volt a fölényes győzelem.
Csak józan paraszti észre van szükség, és az igazság nagy része láthatóvá válik.

_most_ 2013.10.23. 15:25:41

@BenFranklin: haha, Orbán meg a hitelesség, 20 év alatt teljesen szembefordult korábbi önmagával.

komplikato 2013.10.23. 15:26:29

@BenFranklin: Az elejétől lehetett tudni, hogy Polt ejtőernyős azért kerűlt oda, hogy elkenje az ügyeket ... és meg is tette sorban. Ennek semmi köze az én fenntartásaimhoz.

2llkedő 2013.10.23. 15:27:20

@BenFranklin: "Orbán erkölcsi fölényéről lehet beszélni inkább."

Orbánnak csak EGO-ja van. Erkölcs az nincs, mert akkor már régen szembe köpte volna saját magát.

_most_ 2013.10.23. 15:29:47

@huzzadneki shakespeare: pontosan, a számok nem hazudnak, az ellenzék Baján 5-ből 3 körzetet megnyert, és ügye a 32-es körzet nélkül a választást is megnyerték volna, ezek alapján nem nehéz kitalálni mi történt abban a körzetben.

anyadmajma 2013.10.23. 15:53:01

@BenFranklin: Mire akarsz bizonyítékot? Hogy orbán apja megyei párttiktár volt? ezt asszem senki sem tagadja.
Hogy orbán KISZ titkár volt? vagy hogy ezen vonalon kapott ösztöndíjat Oxfordba? Ezek tények, kérdezd meg a Google-t.
Abban az időben senki sem kapott ilyen lehetőséget párthűség bizonyítása nélkül.

anyadmajma 2013.10.23. 15:54:30

@BenFranklin: Ja, és hogy üldözték a komcsik? haha, hülyegyerek, ez látod igaz lehet, mert a vérkomcsi apja szerintem egyszer-kétszer körbekergette a ház körül, amikor valami rossz fát tett a tűzre.

2llkedő 2013.10.23. 16:06:51

@BenFranklin: "Orbán iskolai kisz titkárságáról tudok, ettől nem volt komcsi. "

KISZ= Kommunista Ifjúsági Szövetség

Hmmmm! Ja? Hogy már akkor is hazudott?

Kámasuka 2013.10.23. 16:41:43

@huzzadneki shakespeare: Ne lassan mondd hanem bizonyítsd be.

Orbán tényleg kisz titkár volt az iskolában. Tehát HÖKös. Ez mit jelent?

Kámasuka 2013.10.23. 16:45:19

@félázsiai 2llkedő: HÖKös volt. Nem benősült a körömtépők családjába mint az ellenfelek...:)

Kámasuka 2013.10.23. 16:46:23

@anyadmajma: Senki sem állítja bizonyítékkal. Böfögni én is tudok.

tobeor 2013.10.23. 16:46:23

@BenFranklin:
"Orbán erkölcsi fölényéről lehet beszélni inkább."
Te egy maffiózó erkölcsi fölényéről beszélsz? Gondolom csak viccelsz, mert ekkora marha nem lehetsz.

Kámasuka 2013.10.23. 16:47:20

@tobeor: Gondolom zavar hogy 1848 óta a leghosszabb ideig hivatalban levő demokratikus magyar miniszterelnök.

De ez a ti bajotok.

tobeor 2013.10.23. 16:47:51

@BenFranklin:
KISZ= Kommunista Ifjúsági Szövetség

Most írták meg neked, bár te is tudtad. erre elhazudod. vastagbőr, de még milyen vastag... Te is olyan nehézsúlyú hazudozó vagy, mint a fideszmaffia szócsöve, a magyar nemzet?

tobeor 2013.10.23. 16:49:15

@BenFranklin: És a jobboldali szavazók részben szétmanipuláltságának-agymosottságának, részben igénytelenségének mi köze van bármiféle "erkölcsi fölény"-hez? Te iszol?

Kámasuka 2013.10.23. 16:52:48

@tobeor: Tudom mi a kisz. Az hogy Orbán kommunista nektek szóló hazugság tőletek.

Zabáljátok

Kámasuka 2013.10.23. 16:53:28

@tobeor: Nem te vagy az első bolsi akinek nem tetszik a demokrácia.

anyadmajma 2013.10.23. 16:57:48

@BenFranklin: demokrácia sosem volt orbán körül. Mondjuk, ez az egyik ok, hogy eljutott idáig.
De amilyen hülye 40-es IQ-jú agymosott orbánfaszátszopó hülyegyerek vagy, úgysem zavarnak a tények. A lényeg, hogy te elhiszed, hogy neked van igazad, és aki mást mondd, az hülye.
Az ilyenekkel tele van a zárt osztály.

tobeor 2013.10.23. 16:58:06

@BenFranklin: Orbán a Kommunista Ifjúsági Szövetség tagja volt. Ez TÉNY.
Mondhatsz bármit, ez TÉNY.

Ahogy tény az is ahogy összebarátkozott a legnagyobb élő kommunistával Pozsgayval, és tény az is, hogy informális szövetséget kötve Kádár spiclijeivel, a mai napig védi őket, és megakadályozza hogy nyilvánosságra kerüljenek az ügynökakták. A jogállammal szembeni tipikus komcsi-jellegű idegenkedését mér ne is említsük....

tobeor 2013.10.23. 16:59:41

@BenFranklin: :D Ne röhögtesd ki magad, még te beszélsz demokráciáról? :D Miután a maffiózó bálványod kilúgozta az összes demokratikus intézményt....

Kámasuka 2013.10.23. 17:01:26

@tobeor: Hol vitattam én azt a tényt hogy Orbán KISZ tag volt?

Kámasuka 2013.10.23. 17:02:31

@anyadmajma: Hehe. Sosemvolt. Nem volt. Nem. Demokrácia. Nem. hehe.

tobeor 2013.10.23. 17:04:21

@BenFranklin: 16:45-kor hazudtad el.... ha ennyit hazudsz, jobb memóriára lesz szükséged...

Kámasuka 2013.10.23. 17:05:54

@tobeor: 16:45kor sem hazudtam. Iskolai KISZes, tehát HÖKös volt.

tobeor 2013.10.23. 17:07:48

@BenFranklin: Nem, nem HÖK-ös volt, hanem KISZ-es volt, azaz KOMCSI.

Kámasuka 2013.10.23. 17:09:09

@tobeor: Nem is volt HÖK, tehát nem volt komcsi.

A mai HÖKös sem Orbánista.

tobeor 2013.10.23. 17:10:27

Egyébként érdekes lesz egyszer megtudni, hogy Orbán családjában ki volt spicli. Más okát nem nagyon lehet elképzelni annak, hogy ennyire védi a spicliket még 24 év után is. És hogy eme látványos védelem ellenére még komcsizik, a mosott hívei meg ezt be is veszik, hát ez már a tömeges elmebaj jele.
Vagy őt magát szervezték be, vagy az apját, e kettő reális.
Mindenesetre nagy szégyen, hogy ekkora barátja a komcsiknak.

tobeor 2013.10.23. 17:11:51

@BenFranklin: Mi van, kezdesz szétesni? :D
KISZ tag volt, azaz a Kommunista Ifjúsági Szövetség tagja volt, akármeddig rugózol akármeddig terelsz.

lassan mondom:
K O M C S I

tobeor 2013.10.23. 17:15:47

@BenFranklin: Na látom már teljesen szétestél :)

Csak neked küldök egy képet, a kedvencd van rajta egy jó barátjával, komcsik egymás közt:
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n%20pozsgay%20komcsik.jpg

És ott ül 3.-nak Boross is, az is nagy spicli volt valószínűleg.

Kámasuka 2013.10.23. 17:18:59

@tobeor: Pozsgay mszmp-s főmufti, később mszp-s ogy-i képviselő volt (mint a többi nem fideszes). Kösz, lementem a képet.

tobeor 2013.10.23. 17:26:35

@BenFranklin: Bizony, Pozsgay a kommunista diktatúra egyik főmuftija volt, akinek már rég börtönben kéne rohadnia, erre vele smúzol a maffiózó bálványod, aki Pozsgayt rehabilitálta, és külön megalázandó a népet (ezt persze a saját birka hívei észre se veszik, ahogy azt se amikor megalázta őket azzal hogy le félázsiaiazta őket) még az új pártalkotmány megírására is felkérte. Ennek a vastag szégyennek állít emléket ez a kép. Nem bír magával na, imádja a komcsikat, nem bírja megtagadni a múltját, és a spicliket is védi tiszta erőből.

Kámasuka 2013.10.23. 17:28:41

@tobeor: Orbán rehabilitálta? Hahaha. Az mszp-nél meg képviselő volt. Hihihi.

no_successful2 2013.10.23. 17:28:58

A szocik megint fingból akartak várat építeni ennyi.

Ja, hogy a karakterrombolás stratégiáját kik kezdték ? Naná hogy a Ballib oldal Orbán és a Fiúk a bányában dolgoznak. Aztán ez meg lett fejelve azzal a baromsággal, hogy Zorbán a saját fejére próbálta a szent koronát.

Egyik ismerősöm vak szoci "hívő" úgy gyűlöli Orbánt, hogy remeg a szája széle, ha emlegeti. Sokszor attól félek, a guta üti meg szegényt.
Na, látjátok, ez a jobboldali szavazók nagy részére (legalábbis akiket ismerek) nem jellemző.
Elvből pozicionáljuk magunkat, és nem személyhez kötjük a preferenciát.
Azért vagyunk a jobboldalon hogy a bal ne térhessen vissza, és nem azért, mert olyan kib.szottul oda vagyunk a Fideszért.
Hogy jön ez ehhez az esethez ?
Mert ez az eset csak megerősít engem abban, hogy meg kell a szavazáson akadályozni, hogy a Szocik, Liberálisok, meg a villám tudja milyen klónjaik ne térhessenek vissza a hatalomba.

zobod 2013.10.23. 17:30:23

@_most_: a cinikus módon demokratikusnak nevezett balliberális ellenzéki pártokat, és az önmagukat "függetlennek" nevező csatlósaikat ebből a gyalázatból nem lehet kimosni. Erről az ügyről beszélni kell, napirenden tartani a témát, a jövőben minden egyes szavukat, állításukat, de akár még kérdésüket is ízekre szedve vizsgálni, mi benne a hazugság, csalás, színjáték és megtévesztés.

Kámasuka 2013.10.23. 17:30:37

@tobeor: Ez a bolsi is az Mszp-ben kötött ki, mint a többi. Mondjuk Pozsgay legalább már 89 előtt forradalomnak nevezte 56ot, respekt jár neki ezért.

Kámasuka 2013.10.23. 17:33:58

@zobod: Igy van.

Persze lesz 15%-nyi bolsi aki jobban utálja Orbánt mint a hazugságot és a csalást és a hamisítást, de ők majd a 2014-18 időszakban kihalnak. Vének már és hülyék.

no_successful2 2013.10.23. 17:38:19

@zobod:

Nem kell nagyon szétszedni őket, szétszedik ők magukat, mint a megsebzett cápa.
2 éve még azt hangoztatták "IMF ügy" hogy 2 éven belül gazdasági összeomlás lesz, és úgy is előrehozott választásokat kell tartani.
És lám, nem történt semmi, sőt kikerültünk a túlzottdeficit eljárás alól.
A jövendöléseik rendre megbuknak, így csinálnak látványosan segget a szájukból, és így válnak hiteltelenné.

tobeor 2013.10.23. 17:42:56

@BenFranklin: Előbb az MSzp-ben, aztán meg Orbán oldalán :)
te tényleg azt a taktikát akarod követni, hogy levegőnek nézed a tényeket? :DD Erőlködj csak...
Az meg hogy a véres kezű Pozsgayt tiszteled téged minősít te gyalázatos szar alak.

Kámasuka 2013.10.23. 18:01:44

@tobeor: Mi a tény? Hogy Orbán mellett ül? Akkor Csányi is fideszes, mert vele szotyolázik? hehe

tobeor 2013.10.23. 18:11:06

@BenFranklin: Ennyit bírtál magadból kipréselni? :D
Mond, Csányit felkérte Orbán alkotmány-írásra?

Orbán kiállt Pozsgay mellé, politikailag rehabilitálta a vén komcsi szarzsákot. Ez az ő egyik történelmi bűne a magyarság ellen.
A spicliket védi, lusztrációs törvényt nem hoz, kormányában nyüzsögnek az egykori mszmp-sek. A jogállamot utálja és megveti, államosítani imád. Komcsi vér folyik az ereiben. és ismét: KISZ-es volt, azaz komcsi.

angyalföldi partizán 2013.10.23. 18:12:34

elvtársak,ma kiderült,nekünk reszeltek.
újabb négy év Orbánt már nem bírok ki.
öreg vagyok ,piás vagyok,2018-ra valszeg előrehaladott demenciában fogok senyvedni.
pedig milyen nyalka,balos gyerek voltam.
na mindegy ,ami biztos ,hogy nekünk szociknak lefőtt a kávé.

Kámasuka 2013.10.23. 18:15:16

@tobeor: Hehe. Pozsgaynak ez a szakterülete.

És mivel a fidesz demokratikus párt, külső szakértőkkel is dolgozik.
Politikailag az Mszp rehabilitálta, állami funkciót 90 után csak az Mszp-től kapott. Hehe.

Neked tetszik a Pozsgay által megszakértett új alaptv.?

tobeor 2013.10.23. 18:21:39

@BenFranklin: ja, hogy ez a szakterülete? :))) akkor már nem is baj a hogy véres diktatúra vezére volt, ugye? akkor már minden meg van bocsátva ugye te szarházi? mert ebben az országban nincsenek alkotmányjogász szakértők ugye, és kényszerből a vén komcsit kellett felkérni ugye? te tényleg ennyire imádod a komcsikat?
és mi van jól látom, a szocikkal takarózol? :DD szóval a szocik által elismert véres kezű komcsi az már a fidesznek is jó? felállt az mszp-fidesz nagykoalíció a komcsik rehabilitálására, és te ezzel még büszkélkedsz is, komcsibérenc?

Te is spicli voltál mint Orbán vagy az apja, ezért támogatod Orbán abban hogy védje a z ügynökaktákat a magyar nyilvánosságtól? vagy elvhűségből szereted a komcsikat?

putris72 2013.10.23. 18:22:33

@1055: Igen ,sajnos vannak ők!Meg mindenki más,de azok csak buták meg rosszak lehetnek!Mindent jobban tudnak látnak,és ha valaki ellent mond nekik,akkor ki jön az igazi demokrata énjük!

Kámasuka 2013.10.23. 18:25:18

@tobeor: Véres diktatúra vezére? Pozsgay? Hehe.

Ő a formáért volt felelős a tartalmat a 2/3 mondta meg.

Kámasuka 2013.10.23. 18:26:40

@tobeor: 2010ig is Pozsgay által kidolgozott alkotmány volt. Hehe. 'akkor már minden meg van bocsátva ugye te szarházi? mert ebben az országban nincsenek alkotmányjogász szakértők ugye, és kényszerből a vén komcsit kellett felkérni ugye? te tényleg ennyire imádod a komcsikat?'

putris72 2013.10.23. 18:27:43

@komplikato: Jó reggelt neked is,de ha figyeltél volna mindkét videó készítéséhez ugyan azon embereknek van közük!Valószínűleg az első is ilyen körülmények között született!!Ezt nem csak én gondolom így szerintem!

tobeor 2013.10.23. 18:29:06

@Kámasuka: ez nem igaz, 89-ben új alkotmányt csináltak.
te tudod a választ Orbán miért nyalja a legnagyobb élő komcsi seggét, miért védi a spicliket?

és Pozsgay a MSZMP KB tagja volt, azaz a rendszer egyik vezére. Börtönben kéne rohadni a vén szarházi rohadéknak. De Orbánnak pont megteszi.

putris72 2013.10.23. 18:35:50

@Jhonnyq: Nem tudtam,hogy háborúba állunk!Ha nem tudsz valamihez értelmesen hozzászólni,akkor inkább maradj csöndbe!!Sok jó ember van a baloldalon is akikkel lehet értelmes vitát folytatni,hát te nem tartozol közéjük!Amúgy mért is ölnél meg,mert más a véleményem????Szerintem néz tükörbe!!Hülyékkel nem álok le vitatkozni!!Nem arctalanul meg személytelenül kell keménynek lenni!!

Kámasuka 2013.10.23. 18:39:02

@tobeor: 'ez nem igaz, 89-ben új alkotmányt csináltak.' Alkotmányt módosítottak.

Új alkotmányt most csináltak, a neve Alaptv.: www.origo.hu/itthon/20110310-kik-a-nyertesei-es-a-vesztesei-a-kormanypartok-uj-alkotmanytervezetenek.html

_most_ 2013.10.23. 18:40:23

@zobod: Orbánhoz képes az ellenzék igencsak demokratikus, abban azért egyetérthetünk, hogy a választásokon csalni nem túl demokratikus, márpedig erről eddig csak a fidesznek van papírja. A jobboldali média, a közmédia pedig folyamatosan aljasan rágalmazza az ellenzéket nyilvánvaló hazugságokkal, ez a videó ahhoz képest semmi.

tobeor 2013.10.23. 18:44:58

@Kámasuka: ez nem igaz, 89-ben csak formálisan módosítottak alkotmányt, de a lényege teljesen megváltozott, és ez számít, egy diktatórikus alkotmányból egy demokratikus alkotmányt csináltak. maradt benne pár vessző a régiből, meg hogy a főváros ugyanaz maradt, na bumm.
de ez mindegy is, mert se így se úgy nem lehet kimagyarázni Pozsgay rehabilitálását, hogy Orbán maga mellé emelte.

és ismét: Pozsgay a diktatúra egyik vezére volt. Orbánnak most pajtási, azé az Orbáné, aki a spiclik védőszentje.

Kámasuka 2013.10.23. 18:50:24

@tobeor: 'ez nem igaz, 89-ben csak formálisan módosítottak alkotmányt, de a lényege teljesen megváltozott'

- Igy igaz, majdnem. Formailag nem változott 89ben, tartalmilag teljesen. Most meg formailag új, tartalmilag módosított.

- Orbán nem emelte maga mellé az Mszp-s Pozsgayt, sőt ő és Boross az Origó szerint csak dísznek voltak a Bizottságban: www.origo.hu/itthon/20110310-kik-a-nyertesei-es-a-vesztesei-a-kormanypartok-uj-alkotmanytervezetenek.html

Kámasuka 2013.10.23. 18:51:31

@tobeor: Hagyd ezt a röhejes kominform agitpropot, anélkül is értem hogy nem szimpatizálsz a jövendő kormányfővel.

Mercel 2013.10.23. 18:54:18

Igazság szerint ez az egész videós sztori csak arra volt jó, hogy a választások előtt nem egészen egy évvel nyilvánvaló legyen minden gondolkodó ember számára (fidesz, jobbik, és mszp droidok tehát kizárva), hogy egyrészt

- A fidesz tetszik nem tetszik de ipari szinten csal, és a demokrácia számukra csak akkor fontos ha ellenzékben vannak és a demokrácia kereteit felhasználva a banditizmusukat tudják törvényesnek beállítani.
- Az mszp pont olyan sötét gazemberekből áll mint 3, 5, 8, és 10 éve.
-A jobbik pedig igyekszik jó náci pártként hasznot húzni az egészből.

Egyébként huszadrangú, hogy a videó tartalma mennyire valós, a mai magyar közállapotokat akár igaz, akár kamu tökéletesen bemutatta nem csak maga a videó felbukkanása, hanem az arra történő reagálás is.

Egyébként személyes tapasztalat, hogy a fidesz igenis használ droidokat azokon a helyeken ahol nem tuti a szavazás végkimenetele.
VAN aki autózott egyet az ország túlsó végébe azért, hogy a megfelelő helyen és időben szavazhasson egyet a fideszre.

"Frigyes"

_most_ 2013.10.23. 18:57:03

@no_successful2: hát nem tudom, én egész máshogy látom a "jobboldali", vagyis fidesz szavazókat, egyrészt nyilvánvalóan ostobák, lásd birkamenet, másrészt az Orbán imádatuk megkérdőjelezhetetlen, egy átlagos fidesz szavazó nem a fideszre szavaz, hanem Orbánra, harmadrészt legtöbbjüket csak a gyűlölet vezérli, amit ki is használ Orbán állandó ellenségeket keresve.

tobeor 2013.10.23. 18:59:49

@Kámasuka: Hagyd már ezt a félrebeszélést, az alkotmányt teljesen újraírták 89-ben szó sincs arról amit hazudtál, hogy a 89-es alkotmányt Pozsgay írta volna.
De ha így lenne, az sem mentené hogy Orbán felkérte a vén komcsit, egyéb kommunitsa-barát tettei mellett. Kimagyarázhatatlan, ne fáradj seggnyalással, a szerecsenmosdatással, tök reménytelen.

zobod 2013.10.23. 19:02:12

@_most_: ugyan miért lenne az mszp-dk-e2014 brancs demokratikusabb, mint a fidesz... mert azt állítja magáról? A baloldal nem sokszínű, hanem sok, a koncon marakodó balfasz harctere. Az pedig nem pluralizmus. Kampánycsendsértés miatt marasztalták már el a szocikat is, viszont olyan gyalázatot, mint amit az mszp a hvg-vel karöltve művelt, olyat még sosem csinált senki.

Kámasuka 2013.10.23. 19:02:25

@tobeor: Arról sincs szó hogy a 2010est ő írta volna, meg arról se hogy Orbán rehabilitálta volna az mszp-s ex-komcsit.

Én bizonyítottam a cikkel, úgyhogy te se a szót szaporítsd.

tobeor 2013.10.23. 19:03:07

@Kámasuka: te vagy aki a komcsik pártján állsz, szóval ne erőlködj, én meg valóban nem szimpatizálok a komcsi kedvenceddel, gratulálok hogy ezt sikerült leszűrnöd, igen gyors a felfogásod, tudod én antikommunista vagyok, és ha rajtam múlni az ilyen Pozsgay-diktátorfajzatok rég börtönben ülnének, nem pedig aláznák az országot azzal hogy belenyúlnak az immáron ismét pozsgaysta alktományba. gyönyörű visszafejlődés, mint 89 előtt.

Azért arra válaszolhatnál hogy szerinted Orbán apja volt spicli vagy maga Orbán, melyikük miatt védi az ügynökaktákat Orbán?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.23. 19:04:36

Bezzeg a régi szép időkben, mikor a komcsik csaltak és sötétben bújkáló ellenforradalmárokat kergettek.

Mára már csak szimlán csalnak, aztán azt hazudják az ellenfelük a Fidesz csalt.
De a csalást, és a hazugságot is elbasszák már ezek a Mesterházy és Gyurcsány féle komcsik.

Túl bénák szegények ehez is.

A kritikátlan csicskáik meg ontjáka hülyeséget ahogy szokták.
Gratula blogger csákó.

Kámasuka 2013.10.23. 19:04:48

@Mercel: Maszatolsz, bolsi. 2 napig hiányoztál, mint Török Zsoca.

Ennyit sikerült kitalálni az évszázados blamára?

smartdrive 2013.10.23. 19:05:07

erkölcsi mérce? lehet, hogy van, de hogy ehhez az ügyhöz semmi köze, az biztos. az, hogy Gavrát megkérte a főnöke, hogy mondjon le, egy olyan bénázás miatt, amely bármely újságnál heti szinten előfordul, az vagy helyezkedés, vagy pózolás

tobeor 2013.10.23. 19:05:33

@Kámasuka: Már hogyne írta volna, maga Orbán kérte fel, te most komolyan ilyen gyengén hazudsz? :D küldd már vissza a Franklinos váltótársad, az nem volt ennyire béna.
Orbán pedig rehabilitálta a vén véres kezű rohadékot, meg ott pózolt vele a magyar nemzet országgyűlésében szimbolikusan is visszaemelte Orbán.

te is érintett vagy a spicli-ügyben, ezért véded ennyire a komcsikat?

Kámasuka 2013.10.23. 19:06:03

@tobeor: 'tevagyakomcsi, tevagyakomcsi, tevagyakomcsi'

Sok sikert jövőre...:)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.23. 19:06:11

@tobeor:

A komcsik ott baszták el, hogy azt hitték 2006-ban megethetik azt, amit Rákossi a példaképük, és büntetlenül verhetnek, verethetnek ellenzékieket beazonosíthatatlan karhatalmistákkal.

Hát lófaszt barátom !

SOHA TÖBBÉ MSZP DIKTATÚRÁT !

tobeor 2013.10.23. 19:08:37

@Kámasuka: Nylad tovább Pozsgay-Orbán seggét... :)

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Az a magából kifordult romboló, köz- és életveszélyes csürhe ellenzéki volt? Hű de kínos nektek....

Kámasuka 2013.10.23. 19:11:03

@smartdrive: Helyes a lemondás, csak kevés. Fizetést szed a csávó továbbra is valszeg ugyanannyit csak más funkcielnevezést kap.

De a HVG nem adja ki a forrást (aminek megbízhatóságában nem volt okuk kételkedni) továbbra sem. Mert gáz lenne ha kiderülne hogy a forrás a kihallgatott maszoposok valamelyike. Más nemigen lehet.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.10.23. 19:12:39

@tobeor:
Mosdathatod komcsi kedvenckéid..
Akik cellákba meztelenre vetkőztetve aláztak embereket, szemeket lőttek ki, és Gyurcsányi parancsra a Fideszesekre terelték a Kossuth térieket.
Hogy egyként üthessenek minden ellenzékit.

A ciki az, hogy alig titkoltan (itt a fórumon is) ma is ez a Gyurcsányi és MSZP-s csicskáknak a leghőbb vágya.

Demokraták ezek a pufajkás utódok.. RÖHEJ..

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

2llkedő 2013.10.23. 20:23:21

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !"

SOHA TÖBBET DIKTATÚRÁT!

VESSZEN A FIDESZ!

laci_52 2013.10.23. 23:21:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !"

Az nem volt diktatúra, akkor is demokrácia volt, mint ma!

laci_52 2013.10.23. 23:23:15

@félázsiai 2llkedő: "SOHA TÖBBET DIKTATÚRÁT!

VESSZEN A FIDESZ!"

Ne vesszen, mert ma nincs diktatúra!

Éltél volna Kádár alatt, akkor tudnád, mi a diktatúra!

Torgyán Viktor 2013.10.23. 23:40:55

@Kámasuka: Kiváncsi vagy, hogy vélekedett Pozsgay (akinek nem csak hogy "respect", de még "szakterülete" is van), akkor, amikor éppen nem azt mondta, amit 1989-ben mondott? Olvass:

www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=11&id=797&regi-idok-nagy-tanui--a-petofi-nepeben-jelent-meg-kecskemeten-1957-december-15-en

Nyilván nagyon fiatal vagy, ha kevered a KISZ-t HÖK-kel, de nem baj. Olvass, tanul, okosodj...

2llkedő 2013.10.24. 05:39:07

@laci_52: "Éltél volna Kádár alatt, akkor tudnád, mi a diktatúra!"

Éltem Kádár alatt, ezért tudom, hogy a fidesz honnan merített.

2llkedő 2013.10.24. 05:47:29

@Kámasuka: "HÖKös volt. "

Mivel akkor még nem volt HÖK, ezért nem is lehetett HÖK-ös.
De ha tudsz valami dokumentumfélét arról, hogy az volt, akkor azt szívesen látnám.

2llkedő 2013.10.24. 05:49:34

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !"

Meséjj mán arró a diktatúráró!

2llkedő 2013.10.24. 07:05:54

@laci_52: Piktor saját maga mondta a pici szájacskájával, hogy "A nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták azt..."

tobeor 2013.10.24. 09:13:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
helló komcsi.

Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Stumpf István - a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Martonyi János - MSZMP-tag
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ-titkár
Matolcsy György - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Mikola István - a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter - MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Fónagy János - MSZMP-tag
Deutsch Tamás - KISZ-titkár
Kövér László - KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Kerényi Imre - MSZMP titkár
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Pozsgay Imre - az MSZMP KB és PB tagja
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár

hederg 2013.10.25. 22:02:52

Megint egy agyalágyult baromság!
A rendőrség? Van olyan? Ügyészség?

Szajkózás olyan eszméletlen húlyeségekkel ami csak itt ebben a porfészekben ül! Echte magyarok, igaz magyarok, sok pancser!

Azzal ki foglalkozik ki csinálta, miért? Lehet csak jó pénzért?
Börtönviselt szakik!

Ez a politikai maffia nyugodtan bármit mondhat, ez a média bármit állíthat, egyesek bármivel vádolhatnak!
A lényeg a mérhetetlen szenny!

Orbán, Orbán ,mi lett belőled, mikor lettél igazi gazember?
Mikor lettél keresztapa? Mikor adtad el a lelked? Hol van a becsület?


süti beállítások módosítása