Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Hoffmann Rózsa édesanyja

2013.09.19. 02:35 - eroica

Januárban az iskolák államosítás utáni sorozatos problémák felmerülésekor Hoffmann még arról beszélt, hogy sikertörténet az államosítás (az igazgatókat pedig eltiltották a nyilatkozástól). Az egész napos iskola hoffmanni változatának bukását jól jelzi, hogy még az államtitkár is beismerte a kudarcot (csak persze hárítja):

"Hoffmann Rózsa az Origónak azt mondta, hogy szomorúnak tartja az elmúlt hetek tapasztalatát, mert a törvényből szerinte nem következett volna, hogy egyszerű gyerekmegőrzővé degradálják az intézmények az egész napos iskolát."

A bukás persze érthető, hiszen a fideszes oktatáspolitikusok ésszerűsítő javaslatait is félresöpörte az Orbán támogatását élvező államtitkárság. A legtöbb helyen az "egész napos iskola" értelmes programok helyett csak kötelező napközit jelent, így sok gyerek csak "börtöniskolának" hívja azt. (Az Origó alapos cikke a témáról.)

Hoffmann_Rozsa_fidesz_kdnp_frakcio_portre_fej.jpg

Az oktatás helyzetéről egy szülői értekezleten elhangzottak alapján írt egy mikroblogger, amit tanulságos elolvasni. (Az írás címe "Hoffmann Rózsa, a kurva anyád" volt, ezt finomítottuk kicsit.)

"... Nem lesz osztálykirándulás. Csak akkor lehetne, ha az iskola bevenné a tanrendbe (vagy mibe), de akkor ő fizetné, ami persze sansztalan. A szülő szervezhet, ha akar, de csak hét végén. 

A mindent tudó portás nénit kirúgták, állítólag van helyette valaki más, de most senki sem volt ott. Eddig gyakorlatilag ő volt az “iskola rendőre”,  terelgette a kicsiket, figyelte, hogy ki jön be, ki megy ki. 

A mindennapos testnevelés kiválóan működik, van, hogy három osztály van egy tornateremben. Pedig itt két tornaterem is van. Jövőre még gyönyörűbb lesz, mert 4 db ötödikes osztály lép be felmenő rendszerben ebbe a csodába. Lehet, hogy délután 3-tól lesz óra. 


A salakpálya helyére, ahol eddig a gyerekek játszottak szünetben, épült egy műfüves pálya, amire persze nem szabad csak úgy rámenni. 

Ha a gyerek nincs bent délután négyig, igazgatói igazolást kell mindig magával hordani, mert visszaviheti a rendőr. És ez nem fikció, már meg is történt egy hetedikes lánnyal. 

A 8 takarítónőből 2 maradt, akiket az igazgató sem utasíthat. 3 szintes iskola, két épülettel, két tornateremmel. Retkes minden. 

Az osztálytermekben semmit nem lehet hagyni, mert 16-22 óráig is nyitva van az iskola, aminek a termeit bármikor kiadhatják bárkinek. Zárható szekrények természetesen nincsenek."

Korábban a blogon írtunk már arról, hogy csak szemfényvesztés a pedagógus "béremeles", mert idén sok pedagógus rosszul jár túlórapénzek és a cafeteria elvétele miatt

Másik cikkünk: 40 év munkaviszony után alázták meg a tanárnőt

Ha tetszett a poszt csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr265523115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2013.09.19. 13:06:17

Utálom a cucualizmust...Rózsa elvtársnő....
A barna, piros nyakkendősöket, a dicsértessék, a kegyelmes uram és a bunkó Fidesz-KDNP-t.

Utálom az Isten barmait...a mindenhez értő kontárokat!

Lehet csomagolni elvtársak! ( Kádár kiválasztottjai)

2013.09.19. 14:56:18

Hoffman Rózsa ma legyen iskolaigazgató!!! Egye meg, amit főzött!


süti beállítások módosítása