Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Erotikus videó és zsidózás - Széles Gábor húsvétkor is facebookozik

2013.04.01. 15:33 - eroica

Széles Gábor nemrég egy olyan "tudományos" kísérlettel foglalkozott, amely "ha a terve bejön, ötszáz éve nem látott növekedésnek indul az ország és Orbán megint kétharmaddal nyeri a választásokat."  Az index ismertetője facebook posztjáról. Széles bejegyzése "az „ingyenenergia az éterből” felvetéssel a Tesla-tekercsekről, a „nullaponti energia” kinyerésének esélyeiről és egy, 100 százalékosnál nagyobb hatásfokkal működni képes rendszerről szól. A poszt szerzője szerint „Tesla találmánya az Univerzum kifogyhatatlan energiájához, az éterhez biztosít hozzáférést”. Széles Gábor azt írta, „lehet, hogy annál hamarább fog felrepülni a »kék madár«”"

Szeles_Gabor_Bekemenet_busz_Fidesz_jovobe_nez.jpgA konzervatív üzletember a nemzet megmentése mellett az erotikus videók iránt is érdeklődik

A húsvét azonban kevésbé a kísérleti munkáról szólt az üzletember számára, aki már a Kádár-rendszer alatt is jó kereső, mára pedig konzervatívvá érett. Tegnap "kellemes húsvéti ünnepeket" kívánt "barátainak, kommunistáinak és "zseb"cionistáinak". A húsvéti emelkedettség nem tartott sokáig, a konzervatív üzletember ma egy erotikus videót lájkolt (amely lehet, hogy vírusos így az esemény kikerült az üzenőfalára).

Szeles_Gabor_erotikus_film_cionista.png

Reméljük húsvéti kalandjairól is beszámol a Magyar Hírlap, amely a Széles állami kitüntetéséről szóló közleményt több mint két napig vezető hírként tartotta online-címlapján.

Ui.: Nem Széles Gábor az első, aki publikusan lájkol erotikus videókat. A házasság előtti szex ellen küzdő Fidesz képviselőnő, Rónaszékiné Keresztes Mónika férje is így tett már.

Ronaszeki_Balazs_Ronaszekine_Keresztes_Monika_hazassag_elotti_szex_karos_facebook_oldal.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr375187245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.01. 17:45:26

Zsíragyú retard, Húsvétkor pornóra veri a farkát és még reklámozza is, echte ungarische keresztény-konzervatív idóta:O)))

Netuddki. 2013.04.02. 13:47:23

Még mindig nem igazán értem az összefüggést. Ha a széles képű feltalál(tat)ja a perpetum mobile-t akkor attól az orbánnak mért következne szükségszerűen újra a 2/3?
Van egy olyan érzésem, hogy az a kék madár töltött csirkekén fogja végezni a tepsiben...

Kakimaki0123456789 2013.04.02. 13:52:08

@kovi1970: Nem kell hogy mukodjon, az kell hogy beszeljenek rola. Mint a Hagyo-per vagy Gyurcsany kriminalizalasa, vagy az elszamoltatas.

regress 2013.04.02. 13:56:42

@kovi1970: ahogy elnézem azt a busafejűt,meg a viktorék nagy tudását, max.. a csőben a lyukat találják fel. az meg már volt

Zabaalint (törölt) 2013.04.02. 15:00:22

Az a baj, akik perpetum mobile-t akarnak építeni, azok nem csak azzal nem számolnak, hogy elvileg az nem lehetséges, hanem azzal sem, hogy milyen negatív következményei lennének hosszútávon a használatának. Fosszilis energiahordozók és atomenergia kutyafasza ahhoz képest, amit a perpetum mobile okozna a bolygónkon.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.02. 15:03:35

nem semmi ez a pornó lájkolás. :D Ha ő csinálja elég szomorú, hogy nem tűnik fel neki, hogy mit csinál, ha meg csinálja valaki a facséját akkor azt ki kell rúgni. :)

Zabaalint (törölt) 2013.04.02. 15:04:24

@kovi1970:
Azért, mert így olcsón végtelen energiához jutnánk, amit exportálnánk, amiből közvetve az államnak is komoly bevételei lennének, amiből meg minden eddiginél nagyobb mértékben lehetne osztogatni.

Persze ez a logika teljesen alaptalan, mert nagyban függene azon, hogy a perpetum mobile mennyire állítható elő olcsón, és utána mennyi energiát tudna előállítani a semmiből, mivel abból, hogy egy szerkezet nem foglalkozik az energiamegmaradással, és a semmiből állít elő energiát, nem következik, hogy a jelen energia árak mellett olcsóbb lesz az az energia, mint a hagyományos módszerekkel kinyert energia.

Zabaalint (törölt) 2013.04.02. 15:07:02

Ami a pornó lájkolást illeti, az lehet hogy ilyen önlájkolós izé, de ez akkor is azt jelenti, hogy ráklikkelt a kép alapján. Tudom, mert már én is klikkeltem ilyen önlájkolós izére, aztán egyből töröltem is a lájkot. Ja, csak én nem nevezem magamat hungaropannonnépinemzeti konzervatív főfasznak.

blah 2013.04.02. 15:20:37

most tényleg csodálkozunk az echo tv tulaján, hogy idióta?

Kakimaki0123456789 2013.04.02. 15:28:15

Mar itt tartanak hogy a Wunderweaffe-tol varjak a totalis gyozelmet? Hamarabb elment az eszuk mint gondoltam.
Na persze akinek a zsebeben cionistak laknak annak lehet hogy at kellene gondolnia hogy meddig erdemes elmenni egy mulando politikai epizod tamogatasaban.

Khonsu 2013.04.02. 16:16:50

@Zabaalint: Úgy kb összeomlana az egész jelenlegi energiaipar és a hozzá kapcsolódó gépgyártás. Meg ugye a tovább gyűrűző hatások, tippre az emberek 1/3 veszítené el az állását a világban. Ezért, ha valaki ilyesmit épít azt körültekintően, fokozatosan kell bevezetni, másképp nagyon sok "barátot" szerez. És akkor még nem szóltunk az energetikai lobbikról. Szerintem a bejelentésére páran felkapták a fejüket a Gazpromnál..., a helyében óvatosabb lennék.

Jelen fizikai ismereteink alapján persze a perpetum mobilet építeni lehetetlen, de azért van pár energiatípus aminek kinyerése annak tűnhet, ám semmilyen fizikai törvény nem zárja ki teljesen. Ott van pl a hidegfúzió, amivel már kísérleteztek. Olvastam olyasmiről is, hogy valójában a Föld forgásából vesznek ki energiát ezek a "perpetum mobilek", ennek nem jártam utána bővebben. Illetve ott van a vákuumenergia vagy nullponti energia. Ez mindenütt jelen van a részecskék/elektromágneses mezők határozatlansága miatt. A tudósok egy része szerint nem lehet belőle energiát nyerni, másik részük szerint talán lehetséges... Létezik egy Casimir effektus, ahol munka végeztethető ezzel az energiával, de körülményes belőle körfolyamatot csinálni (Los Alamosban és a NASA-nál kísérleteznek vele nanotechnológia felhasználásával).
A leírása alapján egy ezt a forrást megcsapoló szerkezetről lehet szó. A bizonyos vezetékekben cikázó több 100 amper-ből és a mozgó alkatrész hiányából arra tippelek, nem a Casimir effektusra épül a kütyü. (hobbiból régóta érdeklődöm az efféle nem szokványos energiaforrások és más furcsaságok iránt)

Az általa leírtak alapján arra tippelek, hogy a szerkezet amiről ír valójában nem egy energiaforrás, hanem valamiféle vezeték nélküli energiatovábbító rendszer "vevője". Vagy egy energia tároló, mely pl szupravezető tekercsekben folyó áram formájában tárol energiát. Esetleg csak blöff, de azt később kínos lenne kidumálni.

vénkujon 2013.04.02. 16:21:42

akkor lenne gyanús, ha nem klikkelt volna a csecses lyányokra. nincs ebben semmi különös. az éteri faszságot viszont faszságnak gondolom.

tovabb a jezsovi uton 2013.04.02. 16:36:16

ez mitől porno amugy, , ilyenre már a 12 évesek is áítoznak...

DR. INKVIZITOR 2013.04.02. 16:38:06

Kedveseim!
"Aki hülye, az is marad!"

Zabaalint (törölt) 2013.04.02. 16:43:26

@Khonsu:
Én nem a gazdasági hatásokra gondoltam elsősorban, mondjuk pont a gépipar attól még maradhatna, mert a gépeknek energia kell. Hanem az ökológiai hatásokra, gondolj bele, ha a semmiből nyersz energiát, akkor akár végtelen energiát is felszabadíthatsz a Földön, az általunk használt eszközök meg mind hőt is termelnek, ha ennek forrása egy perpetum mobile, akkor lenne csak az igazi globális felmelegedés hosszútávon. Amit fosszilis energiahordozókkal változtatunk a környezetünkön, az kutyafasza, mert az az energiahordozó egy korábbi kor maradványa, eleve itt volt a Földön, ha a semmiből nyersz energiát, akkor más a helyzet. Persze ha létezne perpetum mobile, akkor azt feltételezném, hogy az ellenkezője is, a bármennyi energiát a semmibe nyelő is létezik. Ekkor viszont egy tudatos használattal végül is visszatérnénk oda, ahonnan kiindultunk, csak nem azért, mert nem lehet perpetum mobile, hanem azért, mert nem érdemes akármekkora energiát magunkra szabadítani.

Ami valahonnan energiát vesz el, az nem perpetum mobile, amiket felsoroltál, azok egy része hülyeség, egy része, pl. hidegfúzió, meg egyszerűen nem sérti az energia- és anyagmegmaradást.

És még egyszer, ha lenne is perpetum mobile, nem is biztos, hogy a jelenben veszélyeztetné az olajtársaságokat, mivel az hogy a semmiből nyersz energiát, az nem jelenti azt, hogy azonnal nagy mennyiségben képes is vagy rá.

Ami Széles Gábort illeti, szerintem nem blöff és nem is komoly a dolog. Gyakran fordulnak elő "világmegváltó" szobatudósok újabb és újabb perpetum mobile-vel, aztán jellemzően a helyzet az, hogy valamit elszámoltak, de nem lehet megértetni velük, hogy mit, mert annyira a rögeszméjükké nőtt, ilyenkor indulnak az összeesküvés elméletek az olajlobbiról. Holott a valóságban lehet az olajlobbi bármilyen erős is, egy ilyen jokerrel szemben nem tudnának mit kezdeni, ugyanis egy perpetum mobile birtoklásával a feltaláló még ha látszólag szegény is lenne, valójában ígéret szinten sokkal többet tudna ajánlani bárkinek, hogy az ő oldalára álljon az olajlobbival szemben.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.04.02. 16:56:10

egy felnőtt férfit érdekel a meztelen női test. érdekes, ez mostanában nem divat.

hogy aztán ez mennyire köszönhető a remek faszebuknak, azt nem tudjuk, ugye...

Khonsu 2013.04.02. 17:32:06

@Zabaalint: Ahhoz meg kéne sokszorozódni az energiafelhasználásnak, hogy bármi mérhető hatással legyen az éghajlatra. Jelenleg sem azzal a hővel van a baj, ami a fosszilis tüzelőanyagok égetésekor felszabadul, hanem azzal amit a keletkezett CO2 az üvegház hatáson keresztül visszatart a Nap-ból érkező mennyiségből.

Nem perpetum mobile, de mivel annak létezését eleve kizártnak tartom (ellentmond a kauzalitásnak, nem csak az energiamegmaradásnak, így eleve logikai bukfenc).

A Föld-forgási energia kinyerése lehet hülyeség, annak nem jártam bővebben utána. A hidegfúziót és a vákuumenergia megcsapolását azonban nem tudok róla, hogy bármi egyértelműen kizárná. Bár utóbbi kétségkívül körülményes lehet. A hidegfúzió pedig nem olyasmi aminek a közelében mellett szívesen tartózkodnék hosszabb távon, elvileg ugyanis neutronsugárzással járna ami nem túl egészséges.

Az olajlobbit nem becsülném le ennyire. Sok pénzről van szó, nagyon sokról, ráadásul a globális hatalmi egyensúly is erősen függ a lelőhelyek birtoklásától. Már a palagáznak is nekimentek, pedig azt szintén az ők kezükben van, csak más eloszlásban, ezért nem mindegyikük jár jól vele.

A legtöbb ilyen "perpetum mobile" szerintem is egyszerű számítási hiba, önámítás. Kisebbik része az ami talán valóban működik, de még a feltaláló sem tudja ennek valós fizikai okát, ezért tervezni nem lehet vele, senki nem vállalja be olyasminek a gyártását amiről nem tudja hogyan működik.

Ahhoz, hogy ne tudjanak/ne legyen érdemes semmit tenni a feltalálóval manapság elég lenne, ha közzé tenné a neten a pontos működési elvet. Amit egyrészt azért nem tesznek, mert valahol ők is érzik, hogy valami nem stimmel, másrészt a rögeszme sokuknál kapzsisággal párosul.

Darth Revan 2013.04.02. 17:32:36

A Simpsonsban Homer megroja Lisat, amikor az epit egy orokmozgot, hogy abban a hazban betartjak (engedelmeskednek) a Termodinamika torvenyenek.

na most, a fidszek nem tisztelik a torvenyt, szoval... :)

Khonsu 2013.04.02. 17:37:17

@Darth Revan: Majd beleírják az alkotmányba, hogy az örökmozgó lehetséges és meg van oldva. Mit nekik holmi fizika. :D

Khonsu 2013.04.02. 17:52:48

@Khonsu: Ennek a kapzsiságnak a tipikus példáját vélem ebben az esetben is felfedezni. Ingyen energia, hatalmas csoda, milyen jó lesz mindenkinek...
De azért mi szépen titokban levédettük és lezsírozzuk a haverokkal a gyártást, te meg majd szépen megveszed tőlünk.
Ha nem kamu (sanszos hogy az), akkor az évszázad üzletére készülnek.

komplikato 2013.04.02. 18:09:57

@Khonsu: Hááát végül is Rogán kartárs hantázott valamit arról, hogy még sokkal nagyobb energia árcsökkenések (gyk. rezsicsökkentés) is jöhet. :)
Biztos feltalálta valaki a nullponti energia kicsatolót, vagy elkezdjük licencbe gyártani a a Dr. Rossi féle eCAT bigyót, bár gyanús a Görögök már előbb felhúztak erre egy gyárat.
Bár csak látnék egyetlen hiteles beszámolót róla, hogy valaki megvette és arról üzemel a cége. :D

Khonsu 2013.04.02. 18:22:28

@komplikato: Teljesen logikus lépés lenne jókora felárral visszavásárolni a MOL-t és a gáztározókat, ha kezükben lenne egy ilyen találmány. Bár velük kapcsolatban már semmi sem lepne meg... :D
Szigorúan magánvélemény, de szerintem ezt a mesét elhúzza választásokig, mostmár működni fog, de tényleg, becsszó, csak még 1 hónap, meg még pár hét és aztán tutibiztos...
Sokan elhiszik. Aztán be lehet jelenteni, hogy bocs, ígéretesnek tűntek az előzetes eredmények, de aztán problémák léptek fel...

Zabaalint (törölt) 2013.04.03. 11:15:46

@Khonsu:
"Ahhoz meg kéne sokszorozódni az energiafelhasználásnak, hogy bármi mérhető hatással legyen az éghajlatra. Jelenleg sem azzal a hővel van a baj, ami a fosszilis tüzelőanyagok égetésekor felszabadul, hanem azzal amit a keletkezett CO2 az üvegház hatáson keresztül visszatart a Nap-ból érkező mennyiségből. "

A jelenlegi energiafelhasználás annak fényében van, hogy nem végtelen a hozzáférhető energia, gondolj csak arra, hogy mennyit csökkent az autók fogyasztása az elmúlt 80 évben. Ha végtelen energia áll rendelkezésre, akkor nem kell figyelni ilyesmire.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.04.23. 22:28:32

@Zabaalint:

"Fosszilis energiahordozók és atomenergia kutyafasza ahhoz képest, amit a perpetum mobile okozna a bolygónkon."

- Majd a 2/3!!!


süti beállítások módosítása