Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Közgép pénzből védi a Közgépet a Magyar Nemzet

2012.07.11. 17:27 - eroica

A Magyar Nemzet Online-on egy méretes Közgép hirdetés alatt gyalázzák a Közgép székháznál tiltakozó LMP-t.

20120711_LMP_gyalazas_KOZGEP_hirdetessel_MNO_cimlap_nyil.jpg

Az LMP-t támadó tudósító cikk hihetetlenül egyoldalú,. Az LMP által a tüntetésen elmondottakról egy szó sem esik (!) az egész cikkben. Azt még elfogadhatjuk a Magyar Nemzet véleményének, hogy szerinte az LMP "magára" akarta felhívni a figyelmet, de az, hogy ezek után egy tízbekezdéses cikkben egy szó sem szerepel arról, hogy a tiltakozók mit mondtak, az gyalázat. A cikkben két bekezdésen keresztül idézik a Közgép ügyvédjét, egy bekezdésen keresztül a Közgép szóvivőjét, és egy további bekezdésen keresztül Selmeczi Gabriellát. Emellett három bekezdésen keresztül Boros Bánk Levente jobboldali politológus is "elemzi" az akciót. Érdekes arányok, no.

A cikk utolsó alcíme "Az LMP külföldi cégek szolgálatában?" alatti bekezdés szintén árulkodó. Itt a cikk arról beszél, hogy "Nem új keletű az LMP oligarcházása." és beidézi, hogy mit válaszolt Orbán június elején Karácsony Gergely oligarcházására a parlamentben. Karácsonytól itt se idéznek semmit, csak Orbán válaszát. Azaz csak itt, a tizedik bekezdésben tudhatja meg közvetetten az olvasó, hogy miről szólhatott a tüntetés. (Azt persze itt sem, hogy mi van az oligarchákkal, és hogy ezeknek esetleg köze lenne a Fideszhez...)

Mit ad Isten, nem csak a címlapon a cikk felett is a Közgép hirdetése látható. Nagy a verseny Magyarországon a toronyszerkezet és hídépítőkért, itt is hirdetni kell... (Amúgy a Közgép "hirdetései" több, mint fél éve segítenek a Magyar Nemzet finanszírozásában).

A cikkbe ágyazott HírTV hírben ugyanúgy egy szó sem esik a tüntetés céljáról. Magyar Nemzet egy másik cikke "közvetítette" a tüntetést, abban szintén egy szó sem esik a tüntetés céljáról. Afölött a cikk felett is Közgép hirdetés van.

20120711_LMP_gyalazas_KOZGEP_hirdetessel_MNO_cikk_nyil.jpg

Ajánlott olvasmány a Magyar Nemzet hirdetéseiről: Go Strabi, Go.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr524645993

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Selmeczi a hazugság szőke nagyasszonya 2012.07.11. 20:33:36

Az LMP ma az oligarcha-uralom ellen tüntetett Simicska Közgépénél. (Simicskának, Orbán kollégiumi szobatársának a cége 2010 óta körülbelül 300 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el). Arról, hogy a Magyar Nemzet és a HírTV hogyan hamisította meg a t...

Trackback: Selmeczi a hazugság szőke nagyasszonya 2012.07.11. 20:33:02

Az LMP ma az oligarcha-uralom ellen tüntetett Simicska Közgépénél. (Simicskának, Orbán kollégiumi szobatársának a cége 2010 óta körülbelül 300 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el). Arról, hogy a Magyar Nemzet és a HírTV hogyan hamisította meg a t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2012.07.12. 07:47:16

Remélem az új köztársaság visszaveszi tőlük a rablott jószágot...

laci0011 2012.07.12. 07:48:19

Még mindig van lejjebb,sajnos,de már mindjárt letellik az idejük!

piszt-ráng 2012.07.31. 06:00:21

Aki Magyar Nemzetet olvas az támogatja igazán a szennylapot.Közgép meg a mi adónkból jótékony.


süti beállítások módosítása