Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Kecskére káposztát

2012.02.28. 18:17 - eroica

Címkék: vásárlás föld csere budai gyula kecskére káposztát

Ekker József, a Földhözragadva blog szerzője, személyes mikroblogján kemény véleményt írt Budai Gyula kormánybiztos vidékfejlesztési államtitkári kinevezéséről. Budai Gyula ugyanis korábban még halottakkal is tudott jó földüzleteket kötni.

"A földtörvény szerint, ha bárki vételi, vagy eladási ajánlatot tesz szántóföld adásvétel tárgyában, akkor az ajánlatot ki kell függeszteni a területileg illetékes jegyző és földhivatal hirdetőtábláján, és a nemzeti földalapot is tájékoztatni kell, merthogy az államnak elővásárlási joga van a termőföldre.
 
Nem állítom, hogy a hivatalban bárki figyeli ezeket a közhíreléseket (dehogynem), de volt már rá példa, hogy tiszta véletlenül messzi-messzi galaxisból is akadt érdekelt, többnyire dr. előnévvel.
 
Na most ugye minden rendes magyar törvény mellé akad kiskapu, ha nem eladni akarod a földet, tanyát, hanem elcserélni valami dologra, akkor nem kell kifüggeszteni az ügyletet.
 
Dr. Budai ilyen ügyekre kvalifikált szakember, sok-sok hektáros parcellák cseréjét sikerült neki a földtörvény szellemét kikerülve okiratba foglalni és ellenjegyezni, mittudomén, kredencre is cseréltek a közreműködésével pár hektár földet.
 
Nemzeti földügyet nem is lehetett volna jobb emberre bízni.”
 
Mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy államtitkárként Budai Gyulát végre nem fogja zavarni, hogy karcos a közpénzből kapott AUDI-ja.
 
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr804220643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása