Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Apúúú, mért nem oszthatok sallereket ?!

2012.01.11. 19:27 - Fidelio

Mi erős fiúk vagyunk. A jelszavunk Erős Magyarország. Sőt, amikor fél évig mi vezettük Európát, akkor az egész Unió „Erős Európa” volt.
És keményen dolgozunk. Közben megküzdünk, akivel kell. Leesik egy-két koki meg saller.

Szeretjük azt, hogy a vezetőnk kemény harcos. Szeretjük, amikor azt mondja, hogy érzi a puskapor szagát. Képesek vagyunk érte harcolni is . Most éppen Békemenetet tartunk.


Bayer Zsolt, a Békemenet fő kezdeményezője
Orbán a sajtóból értesült a Békemenetről

Mert igaztalanul támadnak minket. „Egyre növekvő aggodalommal látjuk a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő félrevezető és elfogult híradásokat”. Látjuk, hogy ezek a híradások „miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat”.
Pedig mi olyan aranyosan harciasak vagyunk. És szeretjük, ha hagynak minket, hogy keménykedjünk.

Ehelyett olyanokat mondanak, hogy az „Európai Bizottság minden jogával élni fog, hogy a tagállamok elfogadják és tiszteletben tartsák az EU irányelveit”. Meg, hogy a „jegybanktörvény, a bírók korai nyugdíjazása és az adatvédelmi ombudsman leváltása tarthatatlan”.
 
Nem hisszük el, hogy ez a baj velünk. A Magyar Nemzet már kedden megírta, hogy Brüsszel valójában a Gyurcsány elleni eljárás megszüntetését és a buzik melegek házasságát várja el. A lap Brüsszelből tudja ezt. Tényleg.

És Brüsszelben nem hiszik el, hogy stabil a költségvetésünk. Pedig Matolcsy csinálta.

És nem akarnak nekünk további támogatásokat adni. Pedig az az évi egy-két milliárd euró nagyon kell!

Menjenek a francba. De adjanak pénzt. Olyan szegények vagyunk. És olyan aranyason harcolunk a szuverenitásunkért.

Apúúú!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr943537742

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért fontos a jegybank függetlensége? 2012.01.11. 19:38:41

Az új jegybanktörvény nem véletlenül váltotta ki az Európai Unió nemtetszését, hiszen Magyarország az uniós csatlakozási szerződés keretében vállalta a központi bank függetlenségének biztosítását. Arról pedig tökfelesleges vitatkozni, hogy ki, miként é...

Trackback: Miért fontos a jegybank függetlensége? 2012.01.11. 19:38:41

Az új jegybanktörvény nem véletlenül váltotta ki az Európai Unió nemtetszését, hiszen Magyarország az uniós csatlakozási szerződés keretében vállalta a központi bank függetlenségének biztosítását. Arról pedig tökfelesleges vitatkozni, hogy ki, miként é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.11. 19:54:21

www.youtube.com/watch?v=Ik1wfStNShE

Ez a Pataky "ripacs" Attila a Fidesz majma, frontembere. Nézd meg a stílusát, jellemét, arroganciáját! Ilyen görényekkel menjél tüntetni a bóvlistáért!

Orbán takarodj végre, 260 ft lesz az euró és fellélegezhetünk!


süti beállítások módosítása