Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Nemzeti Együttműködésben már nem kellenek a blogok

2010.10.29. 06:24 - narancshéja

Címkék: blog fidesz blogajánló fideszhu

Augusztusban jeleztük, hogy a Nemzeti Együttműködés gépezetébe homokszem kerülhetett, hiszen június 14 óta nem került frissítésre a Fidesz.hu blogajánlója. (Korábban egy blog észrevette, hogy Orbán június elején abbahagyta a nagy sajtóval beharangozott Facebook-olását. De ő szűk három hónap után - az önkormányzati választások előtt - újrakezdte).


Négy hónapig ez a három blog volt kinn, de már ez is csak emlék

Azért is volt furcsa, ez, mert ellenzékben igen aktív volt még a blogajánló. A kampányidőszakban még az egyik liberális blog Jobbik-cikiző posztját is kitették. Akkori írásunkra hamar megkaptuk kommentben, hogy megkaptuk persze, hogy "bérbloggerek" és  "paranoiásak" (?) vagyunk. Azonban hiába figyelgettük, nem frissült többé a blogajánló.

És most észrevesszük, hogy az önkormányzati választás után, nyugdíjállamosítási-szabadságharc és az alkotmánybíróság megrendszabályozása közben eltüntették a honlapról az egész blogajánlót. Négy hónapig kinnfelejtett régi blogajánlóval fémjelzett agónia után pont került az ügy végére. A Forradalom győzőtt: a Nemzeti Együttműködésben már nem kell a blogok véleménye. Még szerencse, hogy a kormányzatban

a Hírcsárdát azért olvassák

.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr722406798

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Nemzeti Együttműködésben már nem kellenek a blogok 2010.10.30. 13:32:51

Augusztusban jeleztük, hogy a Nemzeti Együttműködés gépezetébe homokszem kerülhetett, hiszen június 14 óta nem került frissítésre a Fidesz.hu blogajánlója.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása