Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Egészpályás letámadás

2010.06.23. 06:33 - eroica

A Fidesz eddig se sokat teketóriázott, hogy különböző intézményi vezetőket leváltson, ma azonban stílusában is "egészpályás letámadást" valósított meg.

A Nemzetierőforrás-minisztérium egészségügyi államtitkára, Szócska Miklós személyesen, előzetes bejelentés nélkül ment el az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézetbe, hogy leváltsa a főigazgatót.

Az Index információi szerint kedden reggel az államtitkár egy nyolcfős csapat élén jelent meg a Szentkirály utcai épületében, hogy kérje az intézet átadás-átvételi dokumentációját Kárpáti Zsuzsanna főigazgatótól. Az államtitkár közölte azt is, hogy Kárpáti vezetői megbízatását megszűntnek tekintik, a főigazgatói posztra az eddigi gazdasági igazgatót, Nagy Árpádot nevezik ki. Szócska Miklós a döntést nem indokolta. (index)

Kárpáti Zsuzsa leváltását volna mivel megindokolni, a tavalyi oltóanyag készlet-terítés komoly "kívánnivalókat" hagyott maga után. Ha itt nem veszik a fáradságot, hogy egy egyszerű indokot találjanak, akkor mennyire fognak mérlegelni valakinél, aki szakmailag feddhetetlenebb? Ha pedig az indoklásra sajnálják az "erőforrást",  de közben kommandószerűen, egy munkaértekezletre berontva "veszik át" az intézményt, az nem sok jót sejtet.

Főleg, hogyha utána annyira erőből játszanak, hogy a leváltott főigazgató csak akkor kapja meg elbocsátásának indoklását, "ha három napon belül írásban kérvényezi".

Érdemes megjegyezni, hogy egészségügyi államtitkár másfél hete még azt ismerte be: "még nagyon az elején vagyunk a folyamatnak", és "jelenleg a cselekvési tér feltérképezése folyik". A kirúgásokhoz nyilván nem kellenek mélyebb ismeretek. Főleg, ha indokolni sem kell.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr882102635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szent Bertalan éjszakája 2010.07.06. 11:52:28

A Medgyessy-kormány törvénytelen módon kezdte működését - véli a Fidesz, mivel a párt véleménye szerint a közigazgatásban politikai leszámolások, tisztogatások, elbocsátások kezdődtek.Pokorni Zoltán, a Fidesz elnöke szerint az MSZP még a törvénysértést...

Trackback: Hardcore nyomja Szőcs – képpel 2010.06.23. 21:35:38

Nem pöcsöl Szőcs, az erdélyi magyar költő-politikus, aki – lévén a kulturális terület felelőse – nyilván szakmai érdeklődésből vigyázó szemeit a pornóiparra vetette. Górcső alá venné, azaz rázoomolna a csúnya-rossz nénikre és bácsikra, hogy...

Trackback: ELHUNYT GYURCSÁNY FERENC 2010.06.23. 20:01:58

   Hosszú, súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt Gyurcsány Ferenc (†49) politikus, egykori miniszterelnök, nagyvállalkozó, politikai publicista, táncművész, nyelvújító, Jászay Mari díjas, érdemes blogger.  - A kö...

Trackback: Pali bácsi nem lesz velszi bárd 2010.06.23. 19:18:39

Azért ismerjük el, hogy Pali bácsi biztosan jobb lesz a fegyveres erők főparancsnokának, legalábbis megjelenésében: volt sportolóként, egykori olimpikonként legalább katonás tartással végig tud majd menni a díszsorfal előtt. Úgy, ahogyan ez eddig ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kendeffybotond 2010.06.23. 18:13:44

Mert hogy Kárpáti Zsuzsa a független képviselő példája?! MSZP-s képviselő volt és még idén is képviselő-jelölt.

Chicano 2010.06.23. 18:24:29

Még mindig jobban járt mint anno Szász Károly akit "ismeretlenek" összevertek, aztán Nagyformátumú Ferenc egy huszáros PSZÁF átszervezéssel kirúgta a francba mert útban volt neki. Mint ahogyan ez a Kárpáti Zsuzsanna van most a fidesz útjában. Nem kellene ám onnan a baloldalról nagyon sipákolni, mert az előző garnitúra ettől sokkal cifrább dolgokat is megengedett magának. Csak hát ugye már megint az a fránya kettős mérce...

Csore60 2010.06.23. 18:24:37

Van aki ezen meglepődik? Jön a másik nomenklatúra. Persze ezt is lehetne csinálni elegánsabban, ízlésesebben, na de a politikai kultúra nem tart ott Magyarországon. Ezen felül a leváltásukat váró vezetők némelyikétől is kitelnek még a nem túl elegáns gesztusok. Utolsó ejtőernyős kinevezésektől a kiköltekezésen keresztül az iratmegsemmisítésig bármi.
Hogy az előző vezető pártállástól függetlenül értett-e a területhez, vagy elég tehetséges és képzett-e az új a feladat ellátásához, az ugyebár fel sem merült, sem eddig, sem most.
Torgyán apánk örökbecsű mondását idézném: " A szakértelem, az bolsevista trükk." :)

kerla54 2010.06.23. 18:27:42

Még szerencséje, hogy nem úgy járt, mint Berkecz Mária 2002-ben a Millenáris Park igazgatójaként.........

CsárliFirpó 2010.06.23. 18:27:44

Mi azzal a baj, ha a dilettáns, elqrókat leváltják? Ja, hogy azok mind 20 éve bebetonozott szocik voltak? Tetszettek volna nem elqrni. Most mások kapják meg az esélyt, hogy bizonyíthassanak!

kokavec 2010.06.23. 18:32:49

@CsárliFirpó:
te ebben hiszel? Szánalmas.

tolsztoj 2010.06.23. 18:34:36

Én még nagyon jól emlékszem (mintha ma lenne) egy egészen más "egészpályás letámadásra" - ezért furcsállom azt hogy ma valaki a sokkal finomabb és alátámasztottabb nem egészpályás Fideszét furcsállja....
Ugyanis 2002 - ről beszélek amikor az MSZP-sek bizony úgy dobálták ki a valódi vagy vélt Fideszes embereket a munkahelyekről, hogy csak úgy recsegett.
Sosem felejtem el: a Rákóczi szövetségben és az Illyés alapítványban voltunk látogatóban, ahol látván az idegesen futkározó egyszerű irodista lányokat kérdeztük mi a baj?
"Az MSZP ki fog minket dobni" - de miért mondom, hiszen maguk csak egyszerű irodai dolgozók - "őket ez nem érdekli, aki a "rossz " oldalon dolgozott mehet, akár Fideszes akár nem".
És bizony így is történt.
És a TV-k? Azonnal mehettek Chrudinákék, Sugár Andrásék, Liebmann Katiék, stb.,stb., - nagyon csodálkozom hogy eddig nem rakták rendbe az MTV-t, a Dunát, és a két káros mosléktévét a TV2-t és RTL-klubot - pedig ebben követhetnék elődeiket.
Milyen jó, hogy a sok hülye magyar nem emlékszik még pár évre sem hátrafelé, lehet írogatni akármit...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.23. 18:35:15

Éljen Rákosi, Éljen Rákosi, Élje... izé... ehhhhh... nem is folytatom. Szerintem már a feketeautókat is megrendelték, csak most Pobeda helyett mondjuk Lada lesz....

@CsárliFirpó: nem az a baj, hogy a dilettáns "elqrókat" leváltják. A módszer a gázos. Ezt egy demokratikus államban nem lehetne megcsinálni, csak itt orbánisztánban tehetik meg. Természetesen következmények nélkül, mert a sok hozzád hasonlóan agymosott birka még tapsikol is hozzá.

Chicano 2010.06.23. 18:35:16

@kerla54: Tökéletes példa! Berkecz Máriát bevitték mint egy bűnözőt, testüreg motozást eszközöltek nála mint valami komoly bűnözőnél szokás. Aztán kiengedték és ejtették az egész ügyet mintha semmi sem történt volna. És persze kirúgták az állásából. Úgy emlékszem akkoriban nem került ki erről a vérlázító szemétségről az Index címlapra semilyen a demokrácia miatt aggódó blog. Kettős mérce...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.23. 18:38:51

@tolsztoj: fura, de nekem vannak olyan emlékeim is, hogy az előző fidesz regnum előtt is voltak tévések, rádiósok, egyéb közalkalmazottak, akiket viktorodék a mostanihoz hasonló, bár talán kevésbé irritáló módon dobáltak ki az állásukból.
Má' bocs, de azért egy chrudinákot, sugárt emlegetni olyankor, amikor azok simán kiszolgálták a gengszterváltás előtti mszmpt is... hát izé... nem kicsit szánalmas amit itt összehordtál. :D

Chicano 2010.06.23. 18:41:28

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Tudod honnan fogod tudni hogy úgy van ahogy írod? Hát onnan ha majd téged is testüreg motoznak azért amit ide beirkálsz. Onnan látszik hogy ostobaság amit írtok hogy írhatjátok.

kerla54 2010.06.23. 18:43:22

@Chicano: Aznap , mikor bevitték, KÉTSZER "eszközöltek nála " testüregmotozást. !!!! Aztán néma csend.....

Zetek 2010.06.23. 18:48:34

Szerencsétlen hülyegyerek. Zsuzsika és az influenza nagyot alakított. De gyerekek előttetek a pálya. Szervezzetek mozgalmat érte. Tüntessetek, aktivizáljátok a vörös segélyt. Elvtársak segítsétek a lebukottakat.

Chicano 2010.06.23. 18:49:03

@kerla54: Erről beszélek. És azok akik szerint ez most a demokrácia vége akkoriban elégedetten csettintettek.

A legújabb közvélemény kutatási adatok szerint május óta a FIDESZ erősödött, az mszp gyengült. A Medián az utóbbit 10%-ra, a Nézőpont 8%-ra hozza. Eszerint a Jobbik is erősebb mint a szocik.(Az LMP változatlanul 5%-on áll.) Gondoljunk erre és hagyjuk meg nekik a fröcsögést. Szerencsére mást már úgysem tudnak.

valójábannemberci 2010.06.23. 18:49:30

@Chicano: Főleg mivel 2002-ben még csak nagyon kevesen tudták itthon, hogy mi az a blog. Kicsit anakronisztikus lett volna.

Chicano 2010.06.23. 18:55:00

@berciXcore: Volt más. Nem emlékszem hogy például TótaW írt volna róla valami epéset. Vagy bárki azok közül akik most össze-vissza szarják magukat a félelemtől.

csoko20 2010.06.23. 18:59:03

Mi a garancia, hogy másképp fogják csinálni? Hogy nem fognak lopni? Hogy nem lesznek korruptak?

Domokos a Számvevőszéknél?
Járai, Pintér?
Az egykori Ezüsthajó Pécsett?
Azex-komcsi seggnyaló Schmitt?

Épp most tüntetnek el minden lehetséges kontrollt, hogy aztán folytassák, amit az mszp abbahagyott.

satobrion 2010.06.23. 19:01:10

Hát igen! Új kormány, új szél, új pártkáderek. Ne csodálkozzunk. Olyan országban élünk, ahol a megvezetett szavazók, korlátlan hatalommal ruháztak fel egy olyan pártot, ami olyan emberek kezébe adta a hatalmat, akik semmitől sem riadnak vissza. Kényükre, kedvükre módosítanak törvényeket, távolítanak el indoklás nélkül köztisztviselőket és régi pártembereket ültetnek a helyükbe. Olyan országban élünk, ahol arra alkalmatlan embereket ültetnek a katonai titkosszolgálatok élére, akik arra alkalmatlanok, illetve belekeveredtek a lehallgatási botrányba. Olyan országban élünk, ahol a honvédvezérkart lefejezik egy mozdulattal és szintén alkalmatlanok kezébe adja a hatalmat. Olyan országban élünk, ahol egy sportdiplomata bábúból csinálnak köztársasági elnököt, aki majd minden törvényt aláír, merthogy egy bólogató János. MOB elnökként nem volt képes sportolóinkat megvédeni. Most sem nyilatkozott a fehérorosz kalapácsvetők ügyében. Olyan országban élünk, ahol megalomán emberek kis csoportja hazudozik adócsökkentésről, (ami lesz, csak a gazdagoknak) megtervezett nyilatkozatokkal löknek mélyre devizahiteleseket, így puhatolva ki a pénzpiac reakcióját a légből kapott terveik megvalósításához. Olyan országban élünk, ahol a szavazók elfelejtették a FIDESZ közeli cégek eladását fiktív személyeknek. Olyan országban élünk, ahol a törvénymódosításokkal elérhetik a mostani hatalmon lévők, hogy újból egypártrendszer legyen országunkban. Tisztelt szavazók! Gratulálok mindehhez. Remélem elégedettek vagytok és önként fogtok fizetni adót a minimálbérből, munkanélküli segélyből. Boldogok lesztek, hogy továbbra sem fog csökkenni a jogtalanul felvett utazási és lakbértámogatása a tisztelt honatyáknak. De nem baj, mert főzhettek majd pálinkát, dolgozhattok majd feketén és belerokkanhattok a devizahitelek törlesztésébe.

gyem 2010.06.23. 19:03:26

MSZP 6%. Hamarosan bejutási küszöb alatt lesznek.

Nem igen van itt lassan mit letámadni.

satobrion 2010.06.23. 19:12:51

Az előbb kimaradt: Hazudnak éjjel nappal, csak ők nem vallják be. Azt hazudták, hogy olcsóbb lesz a kormány. Mostanra kiderült, havi 40 millával több a fizetés. Csak ők azt mondják, hogy a helyettes államtitkárok nem a kormány tagjai. A nagyanyám meg szűzen halt meg.

MCock 2010.06.23. 19:13:59

Apukám, ez a 6% az összes megkérdezettre vonatkozik, mellesleg a heti válasz által rendelt felmérés.

És azt sem hiszem el, hogy Viktoréknak egyre többen tapsolnak, miután egypár kínosat már sikerült csinálni.

Meg azt sem, hiszem el, hogy mindenki új alkotmányt akar (igaz, hogy korábban eszükbe sem jutott...)

satobrion 2010.06.23. 19:15:12

@gyem: Hiszel a mesékben? Most azt mondanak a közvélemény kutatók amit a kormány akar. Pintérnek is volt képe azt mondani, hogy igen is két hét alatt nőtt a közbiztonság. Erről mesélhetnének a rendőrök, csak nekik nem szabad.

tolsztoj 2010.06.23. 19:19:08

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Az a tragédia, hogy ebben a szerencétlen "anyahonban" ilyen gondolkodású embereket gyártottak ki, mint te vagy - objektív gondolkodás nuku? - azt amit ez a szoclib banda csinált itt (na még méltó elődeik) az utóbbi 60, 20, 8 évben azt csak országrablásnak lehet nevezni - aki ezt másként látja - lelke rajta, de csak egyféle történelem létezik, nincs többféle "ág" mindenkinek a szája íze szerint...

satobrion 2010.06.23. 19:28:45

@tolsztoj: Ne feljds el, hogy 1998-2002 között volt egy Orbán kormány is. Ők maguk mondták most, hogy az elmúlt 20 évben kirabolták az országot. Akkor most ők is bevallották? Öszödi beszéd II FDESZ módra.

Devil 2010.06.23. 19:34:53

Vannak akik jogállamban akarnak élni, és úgy is viselkednek, meg vannak akik nem. Csak legalább nem takaróznának azzal hogy ők bezzeg mennyivel jobbak...

Devil 2010.06.23. 19:35:57

@satobrion: Na jó de ez nem az a pártállami kádárizmus amit fel akartunk számolni?

Devil 2010.06.23. 19:42:08

@csoko20: A Fidesznek sohasem az állampárti berendezkedéssel volt baja. Azzal volt baja hogy nem ők vannak felül.
@tolsztoj: Van akit le lehet váltani, Chrudinákék nem köztisztviselők. Probáld megérteni a külömbséget...

gyem 2010.06.23. 19:45:16

@MCock:

Nem akarlak elkeseríteni, de 6% az aktív szavazók százalékában ;)

nezopontintezet.hu/pdf/392.pdf

Szűtté mamá? Szűjjé! 2010.06.23. 19:47:46

@Chicano:
Nem lehet, hogy szimplán azért erősödött a fidesz, mert 16 százalékos szja-t emleget? Nem kell nagy ideológiát keresni.

ionsrác 2010.06.23. 19:50:56

a bunkók 4 évenként azzal magyarázzák meg, hogy mekkora bunkók, hogy az előzők is mekkora bunkók voltak 4 éve.

fideszbunkó: - de ti is ezt tettétek.
maszopbunkó: - de mi nem, hanem ti.
f.b.: - de de.
m.b.: - na jó, de ti bunkóbban.
f.b.: - nem, mert ti.
m.b.: - de ti még azelőtt 4 és 4 és 4 évvel ezelőtt kezdtétek.
f.b.: - nem, mert ti előbb.
m.b.: nem, mert ti.

itt a forradalmian új kormány, az új módszerek (ugyanaz, mint 8 éve), itt a oligarcha-leszámolás demján sándor (az oligarcha) segítségével, itt a radikális adócsökkentés (ami emelés a többségnek és a rászorulóknak), itt a bankok megsarcolása (tehát az ügyfeleké), semjén is előjött a farbával (szavazati jogot minden új állampolgárnak), és itt az új volt-MSZMP-államtitkár báb-köztásrasági elnök, egy akkora senki nulla pártfunkci, hogy helyette szégyellem magam. hajrá magyarország!

tényeg jó sok minden másképpen lesz most.
és a fidesz azt akarja bemesélni, hogy nagyon de nagyon az mszp ELLEN van. :)
persze.

pógi 2010.06.23. 19:51:45

nem baj, ha a maszop népszerűsége csökken, ez a gárda már úgyis lejáratta magát
az se baj, ha a fidesz kitombolja magát
bár gyakran úgy néz ki, hogy a nép teljesen hülye, és ugyanazt a maszlagot többször is beszopja, egy bizonyos mértékű pofátlanság előbb-utóbb kiveri a biztosítékot - láttuk már háromszor - most is ez lesz
amúgy meg magasról lehet nagyot pofára esni, majd a nagy vezető is megtapasztalja (másodszor is)
engem csak az zavar, hogy lassan már Bécsben is ég a pofám, hogy milyen országból jöttem... :-((

gyem 2010.06.23. 19:51:48

@satobrion:

Az is mese szerinted, hogy 10 ezer milliárd forinttal nőtt az ország államadóssága az elmúlt 8 évben?

Az is, hogy az ország EU átlaghoz képesti GDP-je megegyezik a 7 évvel ezelőtti állapottal?

Az is, hogy tavaly az IMF hitele mentette meg az országot az államcsődtől?

Hogy az elmúlt 8 évben a visegrádi országok között elsőből lettünk az utolsók?

Vagy szerinted ezek is a reakciós fasiszták lakosságot félrevezető hazudozásai???

parttalan 2010.06.23. 20:10:27

A mocsokláda Orbán Viktor szaros bandáját előbb-utóbb valódi forradalom fogja elsöpörni. A lábánál fogva fogják fölakasztani, mint nagy elődjét, Mussolinit.

nem nemsiker_s 2010.06.23. 20:19:14

Új kaját, nem szokás odakozmált edényben feltenni. Ahogy anno a szocik megtették, úgy most a fidesznek kell megtennie.
Amerikában elnökváltáskor sem lepődik meg senki az új arcokon a fehérházban.
A kasszát is át kéne mindenhol nézni, sztem van még csontváz a szocik pincéjében bőven.

dr. médiafigyelőbété 2010.06.23. 20:21:20

@parttalan:
Az első mondatoddal maximálisan egyet lehet érteni.Hogy aztán a következmények mik lesznek?
Majd elválik...

driopios 2010.06.23. 20:24:19

EGY-PÁRT-REND-SZERT!!! EGY-PÁRT-REND-SZERT!!!

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.23. 20:36:11

@tolsztoj: aki ezt másképp látja, az népellenség... mondom én, hogy tiszta rákosista csürhe vagytok. :D
Neked még most sem jutott el az egyetlen agysejtedig, hogy én sehol sem védem/védtem az mszp-szdsz kormányt.

vakvarju 2010.06.23. 20:43:07

@tolsztoj: Ez a Sugár András ugye nem az a Sugár András, aki sírt Brezsnyev temetésén? Egyébként nem kell csodálkozni a Fidesz egész pályás letámadásán, mert a vezérkar a KISZ továbbképzőn tanulta a politikát. És meg is maradtak azon a szinten. Persze nincs ezzel semmi baj, csak nem kell letagadni.

szerella 2010.06.23. 21:03:03

Én egy szörnyü meghurcolásra emlékszem jó pár évvel ezelöttröl. A hortobágyi Nemzeti Park vezetöjét akarta leváltani valamelyik kormány, sajna már nem emlékszem melyik, de mindegy is, mert nem különböznek.
Az illetönek nem volt semmi priusza, elkötelezett környezetvedö volt, csak kellett a helye egy kádernek.
Az egészsége beleroppant, meg az élete is biztos. Valamennyi idö után aztán visszakoztak, mert nagy volt a felháborodás. Mi lett azóta vele nem tudom. De szörnyü volt ezt akkor látni. Ezt is. És hány ilyen lehetett.
Balkán ez még és egy darabig az is marad. Sajnos a fiatalok is betagozódnak ebbe az irányba és nem képesek hozni egy humánusabb világot.

bloggerman77 2010.06.23. 21:05:06

@vakvarju:

De az.

Feledhetetlen volt Sugár bá, ahogy rítt, hogy "Szegény Brezsnyev efftárs, a népek nagy barátja "

:)

bloggerman77 2010.06.23. 21:06:09

@szerella:

Az első Orbán-kormány akarta leváltatni.

k|M · reakcio.blog.hu 2010.06.23. 21:22:23

Úristen, ez a bejegyzés index-címlapos? Mire fel? Mert eltávolítottak egy pártkádert egy intézmény éléről?

El tudod képzelni micsoda mutyializmus mehetett az EKi környékén?

Beszállítók-szerződők-tanácsadók?

Ha a szocik ugyanúgy kezelték az eü. vagyont mint mondjuk a BKV-nál, akkor...

Érted?

eml 2010.06.23. 23:55:24

@tolsztoj:
1998-ban a minisztériumokból úgy rúgták ki a komcsik az embereket, hogy kedd reggel már nem tehette be a lábát az épületbe.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.24. 05:29:00

@eml: kíváncsi lennék, a komcsizós megjegyzés valóban elhangzott "odakint" vagy csak a firkász tette hozzá?
Előbbi számomra komoly sikerélményt jelentene. :D

mandras 2010.06.27. 21:45:19

@chicano, kerla: Berkecz Mária a legpitiánerebb és legpimaszabb tolvaj volt azok közül, akikre közpénzt bíztak e kis hazában. Pedig a verseny éles, ha jól megnézünk egy ilyen Zuschlag-fiút - vagy Meggyes Tamás esztergomi polgármestert. Csak éppen Berkecz Máriát is, Meggyes Tamást is kimentette az ügyesen lenyúlt ügyészség - mint ahogy az erzsébetvárosi ingatlanpanamák főszereplői közül is kimaradt a szórásból a Fidesz embere (most valahol a Karib-tengeren múlatja az időt). Ezért politikai fogoly az összes csirkefogó MSZP-s, aki börtönben ül vagy oda tart: mert nem azért ülnek, mert közpénzhez nyúltak, hanem azért, mert ezt nem a megfelelő oldalon tették.
Berkecz Mária kihallgatásának módszereivel tele volt a jobboldali sajtó, csak éppen azokat az órákat nem emlegette senki.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.06.28. 09:07:28

@szerella: Aradi Csaba volt a vezető neve. Természetesen az Orbán-kormány idején történt az eset, Pepó Pál miniszter volt az elkövető.


süti beállítások módosítása